13.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید
💥موشن گرافیک آموزش احکام
✍️مبطلات روزه
👈قسمت سوم
@as13941394 💞 💞 💞
یه ضرب المثل هست که میگه:
بعد از افطار همه چیز میشه خورد الّا تکون!😂😂😂
@as13941394 💞 💞 💞
كودكان وابسته، بسيار آسيب پذيرند.
غذا خوردن، لباس پوشيدن و
حمام کردن را كودك بايد با كندي
و ريخت و پاش انجام دهد...
تا در مسير رشد به تدريج و با
كمك شما انجام درست آن را
بياموزد.
@as13941394 💞 💞 💞
💕سه راهحل کاربردی برای مقابله با استرسهای زندگی:
۱- هرگز عادت به بازگوکردن مسائل خود نزد همه نکنید؛ بازگو کردن مسائل وزن آنها را زیاد میکند.
۲- فقط به زمان حال فکر کنید، گذشتهتان و آیندهتان را خیلی جدی نگیرید، گذشته تمام شده است و آینده هنوز نیامده است.
۳- به خودتان استراحت بدهید استراحت های روزانه مانند خواب روزانه، فیلم دیدن و استراحتهای هفتگی مانند وقت گذراندن با دوستان و خانواده در آخر هفتهها و استراحتهای ماهانه یا سالانه مانند مسافرت.
با این سه گام بعد از مدت کوتاهی ظرفیت روحتان افزون میشود و مسائل بدون استرس برایتان حل شدنی خواهد بود. امتحان کنید
👤 دکتر محمود معظمی
@as13941394 💞 💞 💞
💢شما از کودک تان یک آشوبگر و یاغی خواهید ساخت اگر...💢
-----------------------------------
🔸 اصرار بر كنترل کودک براي اينكه دقیقاً “همانی بشود كه ما میخواهيم” دو نتيجه در پی خواهد داشت:
۱. يا يك رُبات حرف گوش کن و همیشه تسلیم خواهیم داشت
۲. یا یک آشوبگر و یاغی که هر مرزی را در میشکند.
🔸 نتیجه وسواسها و اصرارهای بیمورد والدین بر آنچه الگوی از پیش ساخته تربیتی خود ساخته اند، این دو مورد است و حد وسطی هم ندارد!
🔸 پس هیچگاه لباس از پیش بریده ای را برای تربیت کودکمان قواره نکنیم. و روی نسخههای تربیتی خود و دیگران اصرار بیش از اندازه نداشته باشیم. شاید این نسخه متناسب با کودک ما نباشد...!
✍ دکتر هلاکویی
#فرزندپروری
@as13941394 💞 💞 💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دخترا وقتی با دوست صمیمیشون حرف میزنن
#همسرداری
مشاوران خانواده توصیه می کنند زوجین هر از چند گاهی به رستوران یا طبیعت رفته
نوشیدنی یا غذا را خارج از خانه میل کنند.
این کار باعث افزایش علاقه بین زن و شوهر می شود
@as13941394 💞 💞 💞
🔰چرا بعضي افراد با کوچک ترين اتفاقي اعصاب شان بهم مي ريزد؟!⁉️
در واکنش هاي اين افراد، احساسات حرف اول را مي زند و از تفکر و منطق خبري نيست. در جامعه ما، به چنين افرادي زود رنج يا اصطلاحا نازک نارنجي مي گويند. زندگي اين آدم ها مانند يک فيلم ملودرام احساساتي است و گاهي در برابر بعضي اتفاقات واکنش هاي پيش بيني نشده اي بروز مي دهند که باعث قطع رابطه با يکي از نزديکان شان مي شود.
يكي از معيارهاي تضمين کننده سلامت روان انسان ها، داشتن روابط سالم بين فردي است. انسان يک موجود اجتماعي است که رشد شخصيتش با روابط اجتماعي امکان پذير مي شود. زود رنج يا همان نازک نارنجي بودن يکي از مسائلي است که اين تعامل هاي بين فردي را به چالش مي کشد و گاهي باعث بهم خوردن اين روابط مي شود.
🔹زودرنج ها تحمل سختي ندارند
اصطلاح عاميانه «نازک نارنجي» به افرادي گفته مي شود که تحمل هيچ گونه سختي اعم از جسماني و روحي و رواني را ندارند. چنين افرادي در مواجهه با کوچک ترين مشکل يا برخوردي، احساس ناراحتي و رنجش مي کنند و معمولا در اين باره طرف مقابل شان را مقصر مي دانند. اين افراد هيچ گاه توجه نمي کنند که شايد خودشان هم در بعضي برخوردها اشتباه کرده باشند. افراد زودرنج اگر به چند نکته - که در ادامه گفته مي شود - توجه و تلاش کنند تا در زندگي شان اين موارد را عملي کنند، به احتمال زياد مشکلات شان کمتر خواهد شد. زود رنج ها قبل از هر تلاشي براي اصلاح اين رفتارشان بايد کاملا به خود مطمئن باشند که مى توانند روحيه شان را تغيير دهند ولى نبايد براى نتيجه گيرى عجول باشند و اگر چنين کنند حتما پس از مدتي، دگرگون خواهند شد.
🔹از ذهن خواني پرهيز کنید
ذهن خواني کردن يعني بدون بررسي کافي روابط بين خودتان و طرف مقابل، تصميم گيري يا قضاوت کنيد. افراد زودرنج بايد به اين نکته توجه کنند که هيچ گاه بر اساس آن چيزي که احساس مي کنند، تصميم نگيرند و با طرف مقابل شان برخورد نکنند. گاهي آن چيزي که احساس انسان ها مي گويد با حقيقت متفاوت است. نازک نارنجي ها اگر نسبت به طرف مقابل شان ذهنيت منفي داشته باشند، اين ذهنيت باعث مي شود از هر حرف و حرکت آن ها برداشت اشتباه کنند که طبيعتا با برخورد نامناسبي هم به آن رفتارها پاسخ خواهند داد.
🔹احساسي استدلال نکنيد
افرادي که بيشتر استدلال هاي شان بر مبناي احساس شان است، فکر مي کنند احساسات منفي آن ها منعکس کننده واقعيت هاي منفي طرف مقابل شان است. در واقع اين افراد، زماني که حس مي کنند از يک نفر بدشان مي آيد، فکر مي کنند که به دليل بد بودن طرف مقابل، اين احساس منفي در آن ها به وجود آمده است. در صورتي که ممکن است در حقيقت اين گونه نباشد و او به خاطر تجربه هاي ناموفق در روابطش با آن فرد خاص، به اين احساس رسيده باشد.
🔹اختلاف نظر اجتناب ناپذير است
اين انتظار که نتيجه روابط بين فردي، حتما بايد همان طور که ما مي خواهيم و دلخواه ماست، پيش برود انتظار اشتباهي است. وجود اختلاف نظر در بيشتر روابط بين فردي اجتناب ناپذير است؛ بنابراين اين که روابط ما هميشه بايد خوب باشد، بايدي است که بايد کنار گذاشته شود.
🔹از فيلتر ذهني استفاده کنيد
از يک رابطه بين فردي فقط جنبه هايي را که در آن اختلاف سليقه وجود دارد، نبينيد. گاهي در گفت و گو با طرف مقابل، شما ده ها نکته مثبت و فقط يک نکته منفي جزئي مي بينيد و فقط همان به چشم تان مي آيد و مانع ديدن خوبي هاي آن رابطه بين فردي در شما مي شود. گاهي همين نکته منفي همه رابطه شما را تحت تاثير قرار مي دهد و باعث رنجش خاطر شما و طرف مقابل مي شود. پس با استفاده از فيلتر ذهني مي توانيد به نقاط مثبت توجه بيشتري کنيد.
#دکتر_درناز_آقاشاهی
@as13941394 💞 💞 💞
4_5886315578964049995.mp3
6.96M
🍂ای دل وامونده ای دل تنهامونده
🍂دلی که از #رفیقای_شهیدش جامونده
🎤 بانوای: #حسین_سیب_سرخی
#صوت_شهدایی
#جامانده_منمـ😔
@as13941394 💞 💞 💞