🔆حکایتی شنیدنی از شیخ رجبعلی خیاط
🔅شبهایی که آقای حاج شیخ رجبعلی جلسه میرفته،
مأمور بردن و آوردن ایشان، مرحوم صنوبری بوده است...
یک روز آماده می شود که حاج شیخ را ببرد به جلسه، خانم ایشان از بچه اش ناراحت شده،
گویا بچه کاری می کرده، اذیت می کرده،
✅یک دفعه به صورتی که بچه غافل بوده می زند به پشت او؛
تا این ضربه را می زند، کمر خودش خمیده شده و به شدت شروع می کند به درد گرفتن!
آقای صنوبری وقتی خانمش را در این وضع می بیند، می گوید:
من می خواهم بروم دنبال آقا شیخ رجبعلی، تو هم بیا توی ماشین؛ سر راه تو را به درمانگاهی می برم...
رفتیم آقا شیخ رجبعلی را سوار کردیم...
همینطور که داشتیم می رفتیم گفتم: آقای حاج شیخ! ایشان که عقب ماشین نشسته، خانم من است، می خواهم ببرم دکتر؛
ایشان را دعا بفرمایید!
✅آقا شیخ رجبعلی گفت: دکتر نمی خواهد؛ بچه را که آنطور نمی زنند!
گفتم: آقا چکار کنیم؟!
◀️فرمود: خوشحالش کنید... یک چیزی بخرید تا خوشحال شود!
گفت: رفتیم یک چیزی، اسباب بازی یا خوردنی گرفتیم و دادیم دست بچه؛
همینکه خوشحال شد، کمر این خانم که از شدت درد خمیده شده بود،
کاملاً خوب شد!..
#شیخ_رجبعلی_خیاط
🆔 @asanezdevag
✴️ شهید جواد محمدی، اسم خانمشو تو گوشی ۷۲۱ سیو کرده بود.
👌 یعنی تو ۷ آسمون و دو دنیا فقط تو یکی رو دوست دارم.
👤 محمدرضا بورونی - تهیهکننده و کارگردان
#توئیت
🆔 @asanezdevag
◉✿ازدواج آسان✿◉
#تجربه_من ۱۱۶ #فرزندآوری #رزاقیت_خداوند من در سن ۲۰ سالگی و در زمان دانشجویی ازدواج کردم و به خاط
#تجربه_من ۱۱۷
#غربالگری
بعد از دو قلوها به فاصله یکسال باردار شدم. اینکه اطرافیان هر کدوم دور و نزدیک یه حرفی بزنن، هر چند باز هم ناراحت کننده بود اما برامون عادی شده بود.
من بخاطر تجربه تلخ بارداری قبل یه مقدار روحیه ام خراب شده بود و از همون اول ترس و نگرانی درباره سالم بودن بچه تو وجودم بود، هر چند دکتر بهم امید میداد که همه چیز خوبه و فقط به خودت برس و ....
الان که فکر میکنم واقعا نمیدونم چرا برای سونوی غربالگری اقدام کردم، سونوی دوم رو که میخواستم بدم همون خانومی بود که خبر فوت دوقلوها رو داده بود و من از همون اول استرس وجودم رو گرفت. و باز هم سوالات مبهم و آزار دهنده شروع شد.
قلبم داشت از جا کنده میشد تا اینکه بهم گفت چندتا غده تو سر بچه اس و باید بری آزمایش اما قبلش به دکترت نشون بده...
ساعت حدود یک بعدازظهر بود که سونو رو گرفتم و رفتم سمت مطب... وقتی رسیدم به قدری حالم بد بود و مدام درباره سلامتی بچه و ... سوال میکردم و استرس داشتم که دکتر بهم گفت تو با این حالت الان من هر چی هم بگم فایده نداره، اما میفرستمت پیش یه خانوم دکتری که از کل ایران میرن پیش ایشون و جواب آخر رو تو این موارد ایشون میده...
راه افتادم سمت مطب این خانوم دکتر
وقتی رسیدم حدود سی نفر تو مطب بودن😳
به منشی گفتم من موردم اورژانسی هستم، دکتر با نامه اورژانسی منو فرستاده..
گفت عزیزم تمام اینها همینطور هستن همه اورژانسی، یعنی با مواردی مشابه من مراجعه کرده بودن...
ساعت حدود پنج عصر بود و من بچه ها رو از صبح تنها گذاشته بودم، حالا دیگه دلشوره هم به استرس و ضعف و ناراحتی اضافه شده بود، ساعتها مثل یک روز میگذشت و خدا میدونه چه فشاری رو تحمل میکردم، ساعت حدود هشت زنگ زدم به آقای همسر و گفتم من دارم از حال میرم از صبح سرپام، خودشو رسوند با یه آبمیوه...
یه مقدار آروم شدم ( نه به خاطر ابمیوه هاااا بخاطر حضور همسر😊) اما هنوز خیلی مونده بود تا نوبت من بشه و ببینم چه خبری در انتظارمه...
ساعت ده شب شده بود و من حس میکردم دیگه توان ندارم، دستیار دکتر که اومد بیرون با التماس بهش گفتم من چندتا بچه کوچیک رو گذاشتم خونه، سپردم همسایه بهشون سر بزنه
تو رو خدا ....
ده دقیقه بعد اومد بیرون و اسمم صدا زد، نمیدونستم خوشحال باشم یا ناراحت
با عجله با همسرم رفتیم داخل...
اول سعی کرد با پرسیدن درباره بچه ها و.... منو آروم کنه و بعدش گفت باید همین الان بری آزمایش بدی...
دو روز مونده بود به پایان سال، همه خیابون ها شلوغ و پر رفت و آمد و همه یه نشاط خاصی داشتن، اما ما دوتا باز هم رو موتور کز کرده بودیم تو خودمون و من هزاران فکر تو ذهنم میرفت و میومد، من که نمیتونم سقط کنم ، حالا با چندتا بچه و یه بچه معلول چه کنم؟ امتحان خداست؟؟من از پسش برنمیام😔
اطرافیان چی میگن، حالا حتما میگن بهت گفتیم بسه همینو میخواستی ؟ و هزاران فکر دیگه...
رسیدیم به آزمایشگاه، نامه رو دادیم و چند دقیقه بعد من رفتم داخل، دیگه بخاطر ضعف و فشاری که بهم اومده بود مثل مرده متحرک شده بودم. آزمایش انجام شد و قرار شد فردا شب آماده بشه، برگشتیم خونه و من یه حالی شده بودم که حتی نمیتونستم گریه کنم ، فردا شب جوابی آزمایش رو گرفتیم و رفتیم مطب، تا حالا شده بخاطر یه صدا دلتون هری بریزه؟ من تمام اون روز این حالت بودم، رسیدیم و بعد یکی دو ساعت رفتیم تو، دکتر همه چیز رو بررسی کرد و در آخر گفت:
"همه چیز خوبه، این یه خطای سونوی غربالگری بوده و هیچ مشکلی نیست، ازین خطاها زیاد پیش میاد و حدود پنجاه درصد😱 مشکلات غربالگری ها در مراحل بعدی اشتباه تشخیص داده میشن" 😕😐
همین ....
خطای پزشکی
اما اگر من پیش اون دکتر نمیرفتم؟؟؟
(چون خیلی کم ایشون رو میشناسن )
اگر دکتر با دیدن همون سونو مجوز سقط میداد؟؟
و خیلی اگر های دیگه.....
مهدی من چند ماه بعد بدنیا اومد با شرایط بسیار عالی، الان چهار سالشه و زیباترین و باهوش ترین و البته شیرین ترین پسر ماست😍☺️
🆔 @asanezdevag
✅ نقش #خانواده ها در #انتخاب_همسر
👇👇
💠تناسب خانواده ها:
یکی از مهم ترین روابطی که همسران را تحت تأثیر قرار می دهد رابطه ی خانواده های آن ها با یکدیگر است که اگر مناسب نباشد #زوجین دچار مشکل می شوند تنها زمانی رابطه خانواده ها کم ترین تأثیر را دارد که #پسر و #دختر افرادی مستقل و پخته باشند شخصیت اخلاقی و معنوی افراد در خانواده شکل می گیرد ویژگی های اخلاقی فرزندان بازتاب تربیت خانوادگی آن هاست گاهی در خانواده هایی با شرایط نامناسب افرادی شایسته رشد می یابد و برعکس در خانواده های خوب فرزندان نا صالح بار می آیند. تناسب خانواده ها بهتر است در این جنبه ها باشد:
اعتقادات مذهبی و دینی، عوامل فرهنگی، طبقه بندی اقتصادی و اجتماعی.
⏸ اگر وجوه مشترکی بین خانواده ها نباشد در اولین قدم این خود همسران هستند که آسیب می بینند مخصوصاً اگر وجوه متفاوت یکدیگر را درک نکنند و نخواهند که درک بکنند و یا نتوانند درک بکنند. در اینجاست که #زن و #شوهر به جای اینکه به همدیگر در زندگی کمک کنند گاهی همدیگر را تحقیر و سرزنش می کنند یا به بهانه گیری می پردازند. پس در اولین قدم آنها آسیب می بینند و در پرتو این آسیب قطعاً فرزندان و دیگران مرتبط با آنها آسیب خواهند دید. همچنین بسیاری وقتها پدیده طلاق ناشی از همین عنصر یا عامل مهم است.
❓با چه خانواده ای وصلت کنید؟
قبل از #ازدواج دقت کنید که خانواده طرف مقابل، یک خانواده سالم و منسجم باشد. این که بگویید من قرار نیست با خانواده اش زندگی کنم، خود او با خانواده اش متفاوت است و... شاید توجیهات عاشقانه ای باشند اما در عمل زندگی شما را به نابودی می کشند. هر فردی حتی اگر بسیار از خانواده اش متفاوت باشد، باز در مواقع بحرانی همان طوری رفتار می کند که در خانواده اش مرسوم بوده. کنترل یک فرد و تعقل و انتخابگری او روی رفتارهایش همیشه ادامه نخواهد داشت و زمان هایی هم هست که او مطابق آنچه از کودکی در ضمیر ناخودآگاهش ثبت شده رفتار می کند. آن طوری که پدر و مادرش رفتار کرده اند نه آن طوری که منطق و آموخته هایش به او می گوید.
یك خانواده محكم و منسجم، خانواده ای است که همه اعضای آن در جای اصلی خود قرار دارند، همواره می كوشند در همه موارد پشت و یا رویاروی یكدیگر باشند. در چنین خانواده هایی ارزش ها و قابلیت های هرشخص اعم از بزرگ و كوچك كشف و شكوفا می شود. در نتیجه هر مرحله از زندگی به گونه و شیوه یی مرتب پیش خواهد رفت و چنانچه مشكلی هم پیش آید، همه با همفكری و همیاری یكدیگر بسرعت مانع به وجود آمده را برطرف خواهند كرد.
💠 #والدین و حق انتخاب:
ازدواج، شخصی ترین موضوع در زندگی است. بنابراین والدین بایدحق انتخاب را به جوانان بدهند. حقی که با نظارت بزرگسالان معنی پیدا می کند. جوانان نیز باید بدانند که تجربیات بزرگ ترها در امر ازدواج بسیار بیش از آن چه تصور می کنند می تواند راهگشا و راهنما ی آنان باشد. تعدیل و تعادل، رمز موفقیت در هر کاری است.
💠ضرورت رضایت خانواده ها:
روابط خانوادگی زن و شوهر با افراد خانواده خود نیازی طبیعی است و این در صورتی برآورده و یا ممکن خواهد شد که هر دو خانواده با ازدواج فرزندان موافق باشند. اما اگر فرزندان بدون رضایت خانواده ی خود ازدواج کند، باید به پیامد های آن از قبیل عصبانیت والدین آگاهی داشته باشند که بسته به شدت وضعف آن، واکنش هایش نیز متفاوت خواهد بود.
_______________
دانستنی های #قبل_از_ازدواج
🆔 @asanezdevag
🍃 #رهبر_معظم_انقلاب
📌این میل به کم بودن فرزند، یک عارضه است؛ والّا انسان بهطور طبیعی فرزند را دوست میدارد. چرا ترجیح میدهند افرادی که فقط یک فرزند داشته باشند؟!
📌چرا ترجیح میدهند فقط دو فرزند داشته باشند؟! چرا زن بهشکلی، مرد بهشکلی پرهیز میکنند از فرزندآوری؟!
🆔 @asanezdevag
✨ #مرحوم_آیت_الله_مصباح_یزدی
📌پدرها به اندازهای که دوست دارند فرزندانشان دکتر یا مهندس شوند، به اندازه یک دهم آن هم تعلق خاطر داشته باشند که دینشان را درست بشناسند.
📌آنقدر که آنها را تشویق میکنند که قهرمان وزنهبرداری یا فوتبالیست شوند، مقداری هم تشویقشان کنند که دین را بهتر فراگیرند و اعمال دینی را بهتر انجام دهند.
📌در مدرسه نیز بچههایی را که گرایشهای دینی دارند، غیرمستقیم تقویت کنیم؛ بهگونهای که بچههای دیگر هم تشویق شوند
📌نه اینکه فکر کنند تبعیض قائل میشویم؛ طوری رفتار کنیم که بچههای دیگر بفهمند این یک امتیاز واقعی است و سعی کنند واجد آن امتیاز شوند.
#تربیت_فرزند
🆔 @asanezdevag
✴️ تعداد مادرانی که چند شهید تقدیم اسلام و ایران کردهاند:
🌹 دو شهید: ٨١٨٨ مادر
🌹 سه شهید: ۶۳۱ مادر
🌹 چهار شهید: ۸۲ مادر
🌹 پنج شهید: ۲۱ مادر
🌹 شش شهید: ۶ مادر
🌹 هفت شهید : ١ مادر
🌹 هشت شهید: ١ مادر
🌹 نه شهید: ٢ مادر
🔻 ای کاش مسؤولین محترم اعلام کنند چند فرزند تقدیم کشورهای خارجی کردند!
✍#توئیت
#نعمت_مادر
🆔 @asanezdevag
🌺🍃🌺🍃🌺
اگر با همسرتان سر یک قضیه اختلاف سلیقه دارید و با نظرش مخالف هستید اصلا در جمع دوستان و اقوام #مطرح نکنید.
جلوی دیگران با زیرکی خاصی خود را همنظر و متحد با همسرتان نشان دهید تا باعث کدورت و مشاجره نشود.
اختلاف خود را در خلوت خودتان و با آرامش حل کنید.
#همسرانه
🆔 @asanezdevag
🌺🍃🌺🍃🌺
❌به خواستگاری که خونه و ماشین نداره، جواب رد میدن !!! 😒
اینم شد معیار ازدواج؟؟! 😐
👈 توصیه می کنیم #واسطین_ازدواج پیگیر ازدواج کسانی که چنین معیار های نامعقولی دارند، نباشند.
#ازدواج_آسان
#سبک_زندگی
🆔 @asanezdevag
202030_1588332116.mp3
12.8M
🎵 مشکلات فرهنگی ازدواج ۳
👤 #حاج_آقا_شهاب_مرادی
#مسائل_قبل_از_ازدواج
#موانع_ازدواج_آسان
🆔 @asanezdevag
#همسرانه
💐🍃🌿🌸🍃🌾🌼
🍃🌺🍂
🍂🍃
🌸
لحن قاطع زمانی که خواستهای دارید به این معنی نیست که شوهرتون رو تحت فشار بذارید یا بهش مسلط بشید یا جلوی دیگران سبکش کنید.
👈قاطعیت اینجا به معنی داشتن صداقت و احترامه. شوهرتون هم با رفتار قاطع و درست شما ترغیب میشه خواستهتون رو عملی کنه.
🆔 @asanezdevag
#حاج_اسماعیل_دولایی
✨مثل ملائکه...
🦋 بنده دیدهام که وقتی در خانواده اختلاف میشود، بچهها مثل جوجه دور پدر و مادر خود میگردند. گاهی به مادر میگویند: تو چیزی نگو و گاهی به پدر؛ مثل یک ناصح بزرگ... بعضی اوقات هم رحمت پدر و مادر طلوع میکند و به واسطهی این بچهها ساکت میشوند و این نزاع میخوابد.
🦋 در روایت هم آمدهاست که وقتی نزاع میشود، ملائکه سراغ کسی که هنوز حرفی نزده است میروند و از او میخواهند که چیزی نگوید. اگر گوش نکرد او را رها میکنند و به سراغ دیگری میروند.
🦋 بچهها هم همینطورند؛ مثل ملائکه، خیلی لطیف و معصوم. خیلی به پدر و مادر التماس میکنند که ساکت باشند. اگر کسی آنها را در آن حال ببیند میگوید: «فَتَبارَکَ اللهُ اَحسَنُ الخالِقین!»
📚 طوبای محبت ١
🆔 @asanezdevag
#همسرانه
💑 یکی از نشانه های عشق به همـسر تشکر و کلام تاییدآمیز است!
🔸کلام تاییدآمیز شامل تشکر و قدردانی از کارهای بسیار کوچک و معمول در خانه است؛ برای مثال چه لباس قشنگی! چه آرایش موی قشنگی! چه دست پخت خوبی! از این که بچه را خوب نگه داشتی ممنونم، واقعا متشکرم آشغال ها را بردی و…
🔸اگر زن و شوهــر مرتب چنین گفته هایی را از هم بشنوند، فضای عاطفی بینشان بهتر می شود. واقعیت این است که وقتی ما کلام تایید آمیزی دریافت می کنیم، به احتمال قوی ترغیب میشویم که متقابلا کاری کنیم.
🆔 @asanezdevag
✅ چگونه پاسخ مناسب به #خواستگار خود بدهیم؟
👇👇
🔶🔸 با عشق شوخی نكنید:
با ادای احترام به همه خانمهای جوان، باید قبول كنیم در سالهای اخیر، بعضی باورهای نادرست و «عوامانه» بهعنوان اصول زندگی درست و «عاقلانه» در ذهن خانمهای جوان جا گرفته است که اشتباه است یكی از این گزارههای غلط، راهبرد «در آب نمك خواباندن» آقا #پسر هاست. گاهی خانمها، وقتی با پیشنهاد #خواستگاری روبهرو میشوند، هرچه سبك و سنگین میكنند، نمیتوانند به این نتیجه برسند كه بله را بگویند یا نه. این طبیعی است. گریزی هم از آن نیست اما رفتار خانمها در این دوره تردید، باید رفتار استانداردی باشد، با رعایت ۳ اصل:
اول اینكه باید صریح و شفاف به طرف مقابلشان بگویند كه هنوز تصمیمی نگرفتهاند و نیاز به زمان دارند.
دوم اینكه باید زمانی را برای خود مشخص كنند و بهخودشان تكلیف كنند تا آن زمان، تصمیم قطعیشان را بگیرند و آن را به خواستگارشان اعلام كنند.
سوم اینكه در طول این مدت باید تلاش كنند به شناختی برسند كه بتوانند بر مبنای آن، تردیدهایشان را برطرف كرده و به نتیجه قطعی برسند.
⚠️ متاسفانه بعضی خانمها، حتی وقتی جمعبندی نسبیشان این میشود كه به خواستگارشان نه بگویند، بازهم این را اعلام نمیكنند. گاهی نمیدانند چطور نه بگویند (به خصوص اگر خواستگارشان خیلی علاقه نشان بدهد) و گاهی هم پیش خودشان فكر میكنند بهتر است چیزی نگویند و این مورد را از دست ندهند، شاید #مرد بهتری پیدا نشد! باید گفت که این رفتار بسیار خطرناک است چرا که دارید با زندگی یک نفر دیگر بازی می کنید.
❓ بگویم بله؟ بگویم نه؟
اگر هنوز نتوانستهاید تصمیم بگـیرید، این ۴ نکته را فراموش نکنید.
1⃣ شهر را خبر نكنید:
قرار نیست به تنهایی تصمیم بگیرید اما كمی رازدار بودن، میتواند شما را در داشتن انتخابی مناسبتر كمك كند. اگر میخواهید با آرامش بیشتری به این موضوع فكر كنید، باید از ورود هر عامل مزاحمی جلوگیری كنید. رودربایستیهای اجتماعی، ترس از اینكه فرصت دیگری برایتان فراهم نشود و تحریكهای دیگران، بزرگترین مشكلاتی هستند كه میتوانند شما را در تصمیمگیری به اشتباه بیندازند، پس قدم اول شما برای داشتن یك انتخاب خوب، این است كه موضوع را با هركسی در میان نگذارید.
💫 از میان آدمهای اطرافتان، میتوانید چند نفر كه اعتماد بیشتری به آنها دارید و فكر میكنید خودشان بهدلیل داشتن یك زندگی موفق میتوانند راهنمایتان باشند را انتخاب كنید و راز كوچكتان را برایشان فاش كنید. این افراد به شما كمك میكنند كه واقعیت را بدون توجه كردن به احساساتتان ببینید و با نگاهی منطقی در مورد آیندهتان تصمیم بگیرید.
2⃣ تند نروید :
عجله نكنید. بهخودتان و او فرصت دهید تا شرایط را بررسی كرده و باتوجه به تمامی مسائل در مورد آیندهتان تصمیم بگیرید. خانوادهها را بهطور كامل به این روند وارد كنید. برای تفریحهای خانوادگی برنامهریزی كرده و با خانوادهها و دوستانتان بیرون بروید. فكر نكنید حالا كه خیلیها از این موضوع خبردار شدهاند، هیچ راه برگشتی ندارید. این دوره كوتاه نامزدی، فقط و فقط برای شناخت بیشتر است، پس اگر فكر میكنید به هزار و یك دلیل نمیتوانید كنارش احساس خوشبختی كنید، با خانوادهتان در این مورد صحبت كنید و از آنها بخواهید برای گرفتن تصمیمی درست شما را همراهی كنند. اگر هم جوابتان مثبت است، بهدلیل بهانههای كوچك ماجرا را كش ندهید.
3⃣ وقت را تلف نکنید:
قطعا هر كدام از شما برای آیندهتان برنامههایی دارید، پس با تلف كردن وقت و ناتوانی در تصمیمگیری، همدیگر را بازی ندهید. حالا كه دید دقیقتری در مورد او و تواناییهایش به دست آوردهاید و نظرهای علمی و بیطرف مشاور را هم در اختیار دارید، وقت را تلف نكنید. دو دو تا چهار تا كنید و با دادن پاسختان، او را هم از این تعلیق بیرون بیاورید. اگر جوابتان مثبت است، میتوانید فاز بعدی را شروع كنید و اگر جوابتان منفی است، میتوانید با راههایی، برای قطع این ارتباط كمك بگیرید. مهم نیست چه جوابی میدهید، مهم این است كه با كش دادن این موضوع، زندگی او و خودتان را تلف نكنید.
4⃣ تعارف نكنید؛ حرف دلتان را بگویید:
احتمالا شما هم فكر میكنید بدون برخی معیارها نمیتوانید زندگی كنید و البته در ذهنتان شرایط خاصی را برای ساختن و ادامه زندگی تصور میكنید. این موضوعها را بدون پرده با خواستگارتان درمیان بگذارید. شاید از برخی مسائل بتوانید بگذرید و او هم بتواند خودش را تاحدودی با نیازهای شما تطبیق دهد. اما اگر در مورد موضوعات اساسی اختلاف دارید و فكر میكنید سبك زندگی و نیازهایتان زمین تا آسمان با هم فرق میكند، قید این گزینه را بزنید.
________
#قبل_از_ازدواج
🆔 @asanezdevag