فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید|
🔻خانواده همسرت رو بشناس
🔻«احترام» به همسر و خانواده همسر یکی از مهمترین و کلیدی ترین نکات در زندگی مشترکه و باید توسط زوجین رعایت بشه.
🔻دکتر آذریان از «احترام» میگوید
🆔 @asanezdevag
🍃 #استاد_عباسی_ولدی
برخی فکر میکنند میان جمعیت بیشتر و کار، نسبت عکس وجود دارد ؛ یعنی هر اندازه جمعیت بیشتر، موقیعت کاری کمتر...
این نسبت مستقیم و تساوی را هیچ اندیشمندی قبول ندارد. نه تنها دلیل رشد بیکاری، جمعیت نیست. اتفاقا رشد جمعیت، می تواند در بالا رفتن میزان اشتغال، موثر باشد. وقتی که یک انسان به دنیا می آید، به همراه خود کارهایی را هم به دنیا می آورد. هر فردی که به دنیا می آید، با نیازهایی که دارد، تقاضا را در جامعه بالا می بَرد. وقتی در جامعه تقاضا بالا رفت، کارخانه ها رونق می گیرند و فرصت شغلی تولید می شود.
📚 ایران، جوان بمان ص ۷۰
#اشتغال
#جمعیت
🆔 @asanezdevag
🍂 طرف توی خونش بود و می خواست بیاد بیرون ، کلید ماشینش رو از روی میز برمیداره و همین که می خواد بیاد بیرون، برق قطع میشه و اون پاش گیر می کنه به میز و کلید هاش میوفته روی زمین! کاملا تاریک بود ! هر چی روی زمین رو می گرده پیداش نمی کنه ! یه لحظه نگاه می کنه می بینه هوای بیرون روشن تر از داخل خونه است! به خودش می گه : چقدر تو احمقی!!! هوای بیرون روشنه و تو توی تاریکی دنبال کلید می گردی!
میره بیرون از خانه و توی کوچه دنبال کلیداش می گرده! توی این لحظه همسایه ی اون هم میاد بیرون و میبینه اون داره دنباله چیزی میگرده ! میگه چی شده کمک می خواهید ؟؟ میگه آره کلیدهای ماشینم رو گم کردم و دارم دنبالشون می گردم! میگه آه صبر کن منم کمکتون کنم!!
بعد از چند دقیقه ازش می پرسه : حالا کجا دقیقا انداختی کلیدها رو؟! میگه داخل خانه !!!!!
می گه تو چقدر ابلهی ! توی خونه گم کردی داری بیرون دنبالش می گردی؟؟ میگه خوب اینم ابلهانست که توی تاریکی دنبال کلید بگردی!!!!
حالا خیلی از ما ها مشکلاتی که داریم در درون ما هستند و به دست خودمون حل می شوند ولی ما داریم در بیرون از خودمون دنبال جوابش می گردیم ! و بعضی ها هم می خواهند کمک کنند
✨ #داودی_نژاد
🆔 @asanezdevag
❎ قطعاً از هر دختر یا پسر جوانی كه سؤال شود معیار خوشبختی بعد از ازدواج را چه می داند ؛ یكی از معیارهایش را به داشتن #تفاهم اختصاص می دهد.
بسیاری تفاهم را شبیه هم بودن و اختلاف نظر نداشتن می پندارند در حالی كه زن و شوهر باید مكمل هم باشند نه این كه مثل هم شوند.
برای دستیابی به تفاهم باید بتوانیم شرایط یكدیگر را درک كنیم و خود را در جای دیگری ببینیم و هم احساس شویم. چیزی كه هر زوج جوانی باید بداند این است كه هیچ رفتاری به خودی خود ، سر نمی زند.
زن ومرد باید بتوانند از دریچه چشم هم به مسائل بنگرند نه این كه مقابل هم قرار بگیرند.
✅یكی دیگر از راه های رسیدن به تفاهم، داشتن صبر و شكیبایی و گذشت است. اما گذشت و شكیبایی باید دوطرفه باشد. گذشت یک طرفه باعث بدتر شدن و تقویت رفتار نامطلوب طرف مقابل می شود .
گذشت منطقی و آگاهانه گذشتی است كه طرف مقابل از آن اطلاع پیدا كند و خود نیز پشیمان و متنبه شود و در نتیجه ، تغییر رفتار ایجاد شود. در غیر این صورت گذشت یک طرفه امری بیهوده است.
"برای ایجاد تفاهم نباید به منزلت و ارزش انسانی خود ضربه زد."
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 حاج آقا #پناهیان《اثر نیت مادر در سرنوشت فرزند》
🆔 @asanezdevag
✅ در #خواستگاری چه بگوییم؟
👇👇
متأسفانه در مجالس خواستگاری به مباحث جامعهشناختی که میتواند منشأ اختلافات آینده برای #دختر و #پسر باشد، کمتر توجه میشود. گاه پسر به دغدغههایی فکر میکند که اصلاً دختر در فکر آن نیست و گاه نسبت به مباحثی بیتفاوت است که دختر کاملاً نسبت به آن مسأله حساسیت دارد.
⚠️ اما نكات اساسی:
🌷 ـ حرفهایتان را واضح و روشن بگویید، طوری که او منظور شما را متوجه شود و بتواند درست تصمیم گیری کند.
🌷 ـ توجه دقیق در رفتار، گفتار، ظاهر و عکس العمل فرد در مقابل سۆالاتی که از او میپرسید، شما را به #شناخت بهتری میرساند.
🌷 ـ علاقه و حساسیتهای خود را در مورد موضوعات مختلف در جلسه بیان کنید تا اختلاف نظرها مشخص شود.
🌷 ـ هدفتان از سۆال و جواب در گفتگو شناخت طرف مقابل برای انتخاب او باشد، نه بازجویی و تجسس در امور او. (حالت بازجویی یعنی نگاه و گفتار طوری باشد كه او دست و پایش را گم كند.)
🌷 ـ در مورد موضوعات مهم و اساسی طوری سۆال کنید که همهی جوانب آن سنجیده شود و شما را به شناخت عمیق در مورد آن برساند.
🌷 ـ مهارت خوب گوش دادن در بین جوانان امروز کمتر رعایت میشود؛ چراکه عمده دغدغهی افراد، خوب حرف زدن است؛ در حالی که در خواستگاری خوب گوش دادن مهمتر و لازمتر است.
🌷 ـ قبل از جواب دادن سۆالاتی که دارای مفاهیم متفاوت نزد افراد است، بهتر است به یک تعریف مشترک برسید؛ مفاهیمی چون قناعت، زهد و حتی اعتدال.
به جوابها خیلی دقت کنید؛ مثلاً کسی که در جواب سۆال «آیا گذشتهی خوبی داشتهاید؟» میگوید: «از لحظه لحظهی عمرم به خوبی استفاده کردهام» و معنای خوبی را بگوید، با کسی که فقط از نظر اقتصادی و خوش بودن گذشته را خوب میداند، خیلی فرق میکند
🌷 ـ فضای گفتگوی دختر و پسر در جلسات خواستگاری با رعایت حریم و رعایت احترام متقابل و به دور از احساس باشد تا شناخت واقعی شما تحت تأثیر عوامل دیگر قرار نگیرد.
🌷 ـ خانوادهها فضای مناسب و زمان کافی در اختیار دختر و پسر برای گفتگو قرار دهند که قسمت عمدهی شناخت در همین گفتگوها حاصل میشود. این امر هیجانات را کاسته و روال صحبت را منطقیتر میكند.
🌸 ـ اگر طرف مقابلتان اتاق جداگانهای داشت، از او بخواهید در همان اتاق گفتگو کنید؛ زیرا نظم و چینش وسایل اتاق، فضای اتاق، تابلوها و کتابهاهمه پیامهایی دارد که میتواند شما را در شناخت او یاری دهد.
🌸 ـ در جواب دادن به سۆالات او تأمل کنید و شتابزده جواب ندهید.
🌸 ـ جوابهایی که میدهد از این نظر که چگونه با سۆال شما برخورد میکند یا برداشت او از سۆال شما که نشان دهندهی نوع بینش اوست، ویژگیهای شخصیتی طرف مقابل را برای شما آشکار میکند.
🌸 ـ در جریان گفتگو راستگو و صادق باشید؛ اما خودمانی و خیلی راحت با هم برخورد نکنید. چون ممکن است وابستگی ایجاد کند و آن جو عقلانی و صادقانه را به فضایی احساسی تبدیل کند.
🌸 ـ هیچ گاه راحت صحبت کردن در جلسه را حمل بر آرامش داشتن با او در زندگی نگذارید. زیرا آرامش محصول تفاهم و صمیمیتهاست نه فقط راحت گفتگو کردن.
🌸 ـ طفره رفتن از پاسخ به سۆالات، هشدار برای شماست؛ زیرا مسائلی را ممکن است از شما پنهان کند که زندگی شما را یک عمر تحت تأثیر قرار دهد.
🌸 ـ بعد از طفره رفتن فرد از دادن پاسخ به سۆال، شما میتوانید سۆال را به شکل دیگری از او بپرسید. در صورت جواب ندادن این روش به او بگویید: جواب سۆال خود را نگرفتم. در این شرایط باید از راه تحقیق به نتیجه برسید.
🌸 ـ شرایط شغلی خود را (قراردادی، ورشکستگی، مأموریتها، رکود برای مشاغل آزاد و...) با فرد مقابل در میان بگذارید تا در صورت بروز مشكلات شغلی، طرف مقابل خود را از قبل برای مواجهه با آن آماده کرده باشد.
🌸 ـ توجه کنید که در دادن جواب سۆالات حتماً باید خودتان را در موقعیت سۆال قرار دهید و هیچگاه پدر، برادر، خواهر و مادرتان را با #همسر تان در موقعیت قرار گرفته شده مقایسه نکنید؛ مثلاً وقتی او از شما میپرسد: اگر دیر آمدم چه عکس العملی نشان میدهید؟ اگر مثلاً پدرتان دیر میآید، همسر را جای پدر قرار ندهید؛ زیرا در خانه شما تنها هستید و او همسر شماست!
________
دانستنی های #قبل_از_ازدواج
🆔 @asanezdevag
⭕️ رضایت، متغیر (روند) اصلی رابطه جنسی در غرب است، اگر رضایتمندی هر طرف صورت نگیرد، کارکرد آن تجاوز میشود.
📌 اما در اسلام متغیر اصلی حلالیت است، اگر رقم نخورد، کارکرد آن زنا میشود.
👌 در اولی رضایت انسان و در دومی رضایت الله مهم است.
✴️ حلالزادگی محصول پدیده تمدن سازی مبتنی بر رضایت الله است.
✍ توئیت| محمد وارسته
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸نامهای به محبوب
♦️ هفتم: محبوب من!
بیا نگذاریم تنها بمیریم.
🆔 @asanezdevag
🍂 #استاد_پناهیان
✅ اولین تکلیف مادر...
⚠️اولین خواستۀ غریزی و طبیعی انسان راحتطلبی است. اگر کسی بتواند تکلیف خودش را-بهویژه در نوجوانی- با راحتی و راحتطلبی مشخص کند، تکلیف او با انواع شهوات هم مشخص خواهد شد.
📌مادر باید بداند که اولین تکلیفش، مدیریت راحتطلبیِ کودک است. گاهی مادران محترم، از سرِ مهربانی و دلسوزی، به راحتطلبی بچهها میدان میدهند و وقتی بچه، راحتطلب بار بیاید دیگر نمیتوانند او را جمع کنند.
⚠️بسیاری از گنهکارها مشکل اعتقادی ندارند؛ مشکلشان راحتطلبی است! اگر راحتطلبی خودت را مدیریت کنی، شهوترانیِ تو هم مدیریت خواهد شد. کسی که اسیر شهوت میشود، قبلاً در برابر راحتطلبی خود تسلیم شده یا موضعِ درستی نسبت به آن نگرفته است.
#تربیت_فرزند
#فرزندپروری
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💔واقعیتی تلخ در مورد جوانان امروزی که هزینه های زیادی رو به والدینشون تحمیل میکنن...
#قبل_از_ازدواج
🆔 @asanezdevag
#همسرانه
#هر_دو_بدانیم
افشای عیب همسرتون، فقط برای چند لحظه شما رو آرام میکنه. اما اول از همه، اعتبار و شخصیت خودتونُ، بین دوستان و بستگان نابود میکنه!!!
🆔 @asanezdevag
👈تفاوت دخالت با حمایت
✍️ شما به عنوان یکی از اطرافیان زوج مثل مادرشوهر یا مادرزن، اگر از فرزندت حمایت کردی و طرف فرزند خودت رو گرفتی، یعنی داری در زندگی زناشویشون دخالت می کنی و اونها را به طلاق نزدیک تر می کنی،
📍 اما اگر از کانون خانواده این دو زوج حمایت کردی، دخالت نکردی بلکه از آنها حمایت کردی.
✍️برای اینکه بفهمی دخالت کردی یا اینکه حمایت کردی، نگاه کن و ببین که آیا با حرف تو و یا کار تو، این دو زوج بهم نزدیک تر و مهربون تر شدن یا از هم فاصله گرفتن و بدتر شدن؟
🌱 از چشم انداز دیگر منظورم این است که ؛ اگر والدین، خواهر و برادر و دوست شما در اختلافات زناشویی از شما طرفداری کردند، دارند در زندگی شما دخالت می کنند، اما اگر از تداوم کانون خانواده دفاع کردند، دارند از تو و همسرت حمایت می کنند.
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید | جنین خود را به بهانه «عدم تشکیل قلب» نکشید!
🔗 tn.ai/2315116
#غربال_گری
#سقط_جنین
#جاهلیت_مدرن
🆔 @asanezdevag
✨ #علامه_طهرانی
📌فرزند ایشان: [علامه طهرانی] میفرمودند: دشمنان اسلام آن کاری را که میخواستند بکنند، کردند و نسل شیعیان را عقیم نمودند و این امر دیگر به این زودیها قابل اصلاح نخواهد بود.
📌هر بار این مطلب را میفرمودند، صورتشان از غصه چنان سرخ میشد که حقیر نگران میشدم که عارضهی سکتهی ایشان عود نماید، و گمان حقیر این بود که ایشان از غصهی این مسأله دق کردند و این معنا در سکتهی نهایی ایشان دخیل بود.
📚 نور مجرد – جلد دوم
#کنترل_جمعیت
#عقیم_سازی
👈 کتاب رساله نكاحيه «کاهش جمعیت، ضربه ای سهمگین بر پيكر مسلمين» نوشته مرحوم علامه طهرانی می باشد.
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 کودک ربایی
🔴کدام ضروری تراست؟
آموزشهای امنیتی به والدین و کودکان یا آشنایی با نقاط خصوصی بدن؟
🚸⚠️ چرا کسی برای آموزش تهدیدهای امنیتی سینه چاک نمی کند؟
🆔 @asanezdevag
✅ تفاوت معیارهای نسل دیروز و امروز در #ازدواج
👇👇
قدیم تر ها که داستان شروع ازدواج از خانواده ها آغاز می شد مادر خانواده زمانی که پسرش آمادگی ازدواج را پیدا می کرد آستین ها را بالا می زد تا #عروسی مناسب برای پسرش انتخاب نماید. اولین قدم در این راه این بود که در خانواده هایی که در اطراف خود می شناخت با توجه به نوع رفتار، اعتقادات و اصالت خانواده دختری را که مناسب می دید انتخاب می کرد و به قول این ضرب المثل «مادر رو ببین #دختر رو بگیر» #عروس مناسب انتخاب می شد. اما در این زمانه دیگر این ضرب المثل کارکرد خود را از دست داده است ، زیرا ملاک های ازدواج تفاوت های چشمگیری پیدا کرده است، و اگر خانوادها بخواهند با پیروی از همان الگوی سابق همسری مناسب برای فرزندشان انتخاب کنند به علت تفاوت های فاحش میان دو نسل، ضریب انتخاب اشتباه آنها به شدت بالا خواهد رفت.
🔷🔹 ملاک های تغییر رنگ داده
بسیاری از ملاک ها در زمینه های فردی و اجتماعی میان نسل امروز و نسل دیروز تغییر کرده است. در نسل های قدیم بزرگ ترین ملاک ها برای #انتخاب_همسر وازدواج داشتن تدین، اخلاق، خانواده اصیل، و.. بود ولی در نسل امروز انقدر که ظاهر و موضوعات مادی مهم به نظر می رسد فرصت فکر کردن در خصوص سایر مسائل رنگ باخته است. داشتن ظاهر و صورت زیبا و پول و ثروت بزرگ ترین ملاک های نسل امروز برای ازدواج است.
🌾 در مورد زمینه های اجتماعی نیز نسل امروز به داستان ادامه تحصیل جور دیگری نگاه می کند. به واسطه فراهم شدن امکانات آموزشی دختران و پسران جوان در هر قشری و به واسطه تشویق والدینشان علاقه مند به ادامه تحصیل هستند و از این لحاظ از نسلهای گذشته دانش آموخته تر اند. اما به نظر می رسد بسیاری از جوانان برای خالی نبودن عریضه و تنها تجربه یک حضور اجتماعی جدید و نماندن در خانه ،تحصیل کردن را انتخاب می کنند. در حالی که در نسل گذشته مهمترین نکته آماده کردن جوانان برای زندگی گردن و چرخاندن چرخ زندگی بود و لذت بیشتر ی هم در آن نهفته بود. شاید بتوان گفت در این مورد جامعه نیز مقصر است زیرا به ندرت جوانان را برای زندگی مشترک آماده کرده و شرایط را برایشان مهیا می کند.
🔷🔹 جامعه و خانواده
جدای از مشکلاتی که خیلی وقت ها دامان ازدواج جوانان را گرفته است از چشم و هم چشمی گرفته تا نابسامانی رابطه دختر و #پسر در جامعه امروز . شاید بتوان گفت بسیاری ازاین مشکلات حاصل تربیت و پرورش جامعه کوچک تر یعنی خانواده و جامعه بزرگ تر است .
✔️ یکی از عللی که می توان در تغییر نوع شکل گیری هدف جوانان برای ازدواج عنوان کرد این است که به واسطه رفاهی نسبی که در خانواده ها به وجود آمده است جوانان کمتر طعم سختی و مشکلات را چشیده اند و به ازدواج به چشم یک لذت آنی نگاه می کنند. جوانان امروز توسط نسلی که شاید سختی ها را متحمل شده اند پرورش یافته اند و با این استدلال که فرزندانشان آن سختی را تجربه نکنند مهیای زندگی مشترکی که تلفیقی از تلخی ها و شیرینی هاست نگشته اند.
🔰 نوع پرورش خانواده ها، رسانه ، وسائل ارتباط جمعی ، جوانان را به سمتی سوق داده است که از پذیرش بار مسئولیت ازدواج شانه خالی کنند و حتی بعضی از مواقع به رابطه آزاد جنسی عاری از هر گونه قید و بند و مسئولیت بیندیشند. پس با توجه به این شرایط دیگر نمیتوان به همان روشهای سنتی سابق برای انتخاب همسر اکتفا کرد. درست است که شناخت خانواده #همسر بسیار مهم و حیاتی است به نظر می رسد اما باید اموری چون اعتقادات مذهبی ، اندیشه و جهت فکری ، درجه مسئولیت پذیری ، گذشت، گذر از خودخواهی درجه صبرو تحمل در هر کدام ازدختر و پسر به طور کامل تر و دقیق تر مورد بررسی قرار بگیرد.
____ ...... ____
دانستنی های #قبل_از_ازدواج
🆔 @asanezdevag
🍃 #مقام_معظم_رهبری
📌یکی از امکانات و ظرفیّتهای مهم، موج جمعیّتی است که بعضیها مخالفند؛ این خطاست.
✅ هشتاد میلیون جمعیّت در یک کشور، آبرو برای این کشور است؛ اینکه من اصرار میکنم که حتماً بایستی تکثیر نسل بشود، خانوادهها باید فرزنددار بشوند -فرزندهای بیشتری- برای این است که فردای این کشور به همین جوانها احتیاج دارد و جوان و نیروی انسانی چیزی نیست که انسان بتواند از خارج وارد کند؛ بایستی خود کشور آن را تأمین بکند.
❌ما چند سال قبل اصرار کردیم، گفتیم -در سخنرانی، در جلسات خصوصی با مسئولین- که موانع تولید نسل را بردارید؛ مسئولین هم قبول کردند، تصدیق کردند حرف ما را، منتها در مدیریّتهای میانی متأسّفانه موانعی وجود دارد؛ آنچنان که باید و شاید به این نسخهی اسلامی که «تَنَاکَحوا تَناسَلوا تَکثُروا فَاِنّی اُباهی بِکُمُ الاُمَمَ یَومَ القِیامَة» عمل نمیکنند، [امّا] به نسخهی غربی عمل میکنند!! این یکی از موانع پیشرفت ما است.
#بحران_جمعیت
#فرزندآوری
🆔 @asanezdevag
#تربیت_فرزند
💢 اگر می خواهید فرزندتان به حرف شما گوش دهد و اشتباهاتش را تکرار نکند، به جای اتهام زدن به او اطلاعات را در اختیارش قرار دهید.
❌ کی بطری شیر رو اینجا ول کرده!!
✅ بچه ها اگر شیر رو یخچال نذارین ترش میشه.
🆔 @asanezdevag
202030_15743916.mp3
14.49M
🎵#کنترل_شهوت
#بخش_هفتم
گوش، بزرگترین ورودی روح ماست!
بطوریکه شنیدنیها،میتوانند؛
نقشی عظیمی،در همه هیجانات روح،
خصوصاً التهابات جنسی ایفا کنند!
راه کنترل این ورودی را،بياموزيم.
#استاد_شجاعی 🎤
🆔 @asanezdevag
🔻۶ نکته
۱.صبور باش
درسته داره حقّت ضایع میشه اما با ناراحتی و دعوا هیچ چیزی درست نمیشه
۲.احترام پدر و مادرت رو حفظ کن
هرکاری کنی بازم اونا خیرخواه تو هستند پس با ادب وآرامش از حقّت دفاع کن
۳.خواسته ات رو مستقیم بگو
شاید از حرف دلت خبر ندارن یا دقیق نمیدونن چی میخوای
۴.از بزرگتر ها کمک بگیر
میتونی از طریق یه واسطه که روی پدر و مادرت تاثیر گذارن،کمک بگیری
۵.با مشاور صحبت کن
میتونی رو کمک مشاور هم حساب کنی.مشاور دلسوز و حرفه ای با بررسی شرایط،روش مقابله رو بهت یاد میده
۶.خودت رو ثابت کن
اگه سعی کنی یه فرد مسوولیت پذیر و بالغ به نظر بیای،هیچکس تورو مجبور به انجام کاری نمیکنه
پس هیچوقت تسلیم نشو،چون ازدواج با فردی که دوسش نداری،عاقبت خوشی نداره
🆔 @asanezdevag
✅ صله رحم و #افزایش_جمعیت
✨حضرت زهرا(سلام الله علیها) فلسفه فریضه صله رحم را چنین می دانند:
« فرض الله صِلَةَ الْأَرْحَامِ مَنْمَاةً لِلْعَدَد.
خداوند متعال صله رحم را برای افزایش جمعیّت واجب کرد.»
📚بحار الأنوار، ج ۲۳، ص ۲۴
🔻در تحلیل این رابطه می توان علل زیر را برشمرد:
1️⃣ در اثر رفت و آمدهای خویشاوندی زمینه برای ازدواج جوانان فراهم میشود.
2️⃣ در اثر صله رحم محبّت و مساعدت میان خویشاوندان زیاد میشود؛ این امر باعث تسهیل تولید مثل و آسان شدن تحمّل مشکلات آن حین زایمان و پس از تولّد بچه می شود.
3️⃣ صله رحم محیطی مناسب برای تربیت و جامعه پذیری فرزندان فراهم می کند.
👈 به نظر می رسد #هراس_آفرینی برای ازدواج های خویشاوندی نیز قسمتی از پروژه تحدید نسل ایرانیان بوده است. در واقع به بهانه احتمالات بسیار اندک افزایش برخی بیماری ها، از ازدواج هایی نهی شد که معمولا در سنین پایین تری صورت می گیرند، موفق تر هستند و به طلاق کمتری می انجامند و فرزندان بیشتری از آنها حاصل می شود.
🆔 @asanezdevag
💢 راهکارهای بعد از شنیدن جواب رد در خواستگاری:
اصولاً وقتی آدم حالش بد است، انگار یک جورهایی خودآزارگر هم می شود. شما هم که فکر می کنید شکستی را متحمل شده اید، دلتان می خواهد حالا حالاها در این حال بد بمانید. به این امید که چرخ و فلک با دیدن حال شما، دلش بسوزد و گشایشی در کارتان ایجاد کند. اما همان طور که گفتم کلید این گشایش فقط دست خودتان است، نه دست روزگار و نه هیچ کس دیگر. پس برای اینکه در این شرایط بتوانید به خودتان کمک کنید کاری بکنید. من چند راهکار زیر را پیشنهاد می کنم:
1⃣ احساساتتان را احساس کنید.
این که شما احساس ناراحتی بکنید نه تنها چیز بدی نیست بلکه به شما کمک هم می کند که سریعتر بتوانید خودتان را از آن موقعیت خارج کنید. پس از احساساتتان فرار نکنید. سعی کنید احساساتتان را بشناسید برای این کار آنها را به اسم برای خودتان مشخص کنید برای مثال «من ناراحتم»، «عصبانی ام»، «نا امید شده ام» و غیره. سپس آنها را ابراز کنید اگر کسی را سراغ دارید که قابل اعتماد و دلسوز و آگاه باشد احساساتتان را با او در میان بگذارید و اگر کسی نیست آنها را روی کاغذ بنویسید و چند بار با صدای بلند برای خودتان بخوانید.
2⃣ احساساتتان را تحلیل کنید.
سعی کنید بفهمید چرا چنین احساسی دارید. برای مثال اگر نا امید شده اید از خودتان بپرسید دلیل اینکه این احساس به سراغتان آمده چیست؟ آیا به خاطر جواب ردی است که گرفته اید یا به خاطر احساس طردی است که در شما زنده شده؟
3⃣ به افکارتان فکر کنید.
اگر برای مثال فهمیدید که فکر «من بی ارزشم» باعث احساس طرد شدن و سپس احساس نا امیدی در شما شده است، فکرهای سالم تری را جایگزین آن کنید. برای این کار می توانید به خودتان حرف های مثبت بزنید مثلاً جلوی آینه و چشم در چشم به خودتان بگویید که «من ارزشمندم» و یا «هیچ کس همیشه از جانب همه تأیید نمی شود». جواب رد گرفتن را به فاجعه تبدیل نکنید، از تعمیم دادن این اتفاق به کل زندگی تان خودداری کنید و با افکار مثبت و سالم، فکرهای سمی را از سرتان بیرون کنید.
4⃣ دوره تان را طی کنید.
این حال شما مدتی زمان لازم دارد تا سر جای خودش بیاید. پس به خودتان فرصت بدهید.
🆔 @asanezdevag