🍁 همۀ نام ها پاك شد، ولى ...
⚡️ فرد خيّرى در يكى از شهرهاى ايران بناهاى خيريّۀ زيادى ساخته بود و بر سر در هر بيمارستان و مدرسه اى كه مى ساخت نام خودش را با كاشي كارى مى نوشت.
يك روز جوانى به او رسيد و گفت: من به خاطر فقر نمى توانم ازدواج كنم و به گناه مى افتم، اگر شما مقدار كمى پول به من بدهيد، ازدواج مى كنم.
او هم در كنار خيابان چند هزار تومان به او مى دهد. پس از مدّتى مرد خيّر از دنيا رفت. شخصى او را در خواب ديد و پرسيد: در آن عالَم چه خبر است؟
گفت: همۀ نام ها پاك شد، ولى آن چند هزار تومان بى نام به كارم آمد.✨
🆔 @asanezdevag
432.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی تو عروسی میگن بفرمایید شام😄
🆔 @asanezdevag
📚
امام علی علیه السلام فرمودند :
« مَا اَلْمُجَاهِدُ اَلشَّهِیدُ فِی سَبِیلِ اَللَّهِ بِأَعْظَمَ أَجْراً مِمَّنْ قَدَرَ فَعَفَّ لَکَادَ اَلْعَفِیفُ أَنْ یَکُونَ مَلَکاً مِنَ اَلْمَلاَئِکَةِ »
پاداش مجاهد شهید در راه خدا، بزرگتر از پاداش عفیف پاکدامنى نیست که قدرت بر گناه دارد و آلوده نمىگردد، همانا عفیف پاکدامن، فرشته اى از فرشته هاست »
📚 نهج البلاغه حکمت ۴۷۴
🆔 @asanezdevag
💕 این_دل_اگر_کم_است
بگو که سربیاورم
یا_امر_کن_که_یک
دل "دیگر بیاورم
خیلی_خلاصه_عرض_کنم
_دوست_دارمت
دیگر نشد عبارت بهتر بیاورم
#عاشقانه ❤️
🆔 @asanezdevag
5.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آیت الله مصباح برای چه کسی #خواستگاری رفت؟!!
🆔 @asanezdevag
💔 مجازات مانع تراشی در ازدواج جوانان
در حکایتی که در ذیل آورده می شود، بازتاب مجازات کسانی که به هر شکل و دلیل مانع ازدواج جوانان و تشکیل خانواده های جدید می شوند، آمده است:
سه تن از تجار مسافر، در نجف به محضر علامه امینی رسیدند و گفتند: ما راهی سفر مکه هستیم، ولی می خواهیم دوباره به اینجا بازگردیم و به سفر تجاری خود بپردازیم. علامه امینی در پاسخ به درخواست آنها که از وی می خواستند سرمایه آنها را به امانت پیش خود نگه دارد، فرمود که پیش محسن (امین محله) بروید و امانت را به او بسپارید. آن سه نفر بنابر توصیه علامه عمل کردند. سپس راهی سفر حج شدند. در بازگشت متوجه شدند که پرچم سیاهی به در خانه محسن امین نصب شده است. معلوم شد که او از دنیا رفته است.
آنها به نزد وارث او رفتند و مسئله را با وی در میان گذاشتند، ولی او تنها موفق به یافتن امانت دو نفر از آنها شد و از امانت سومی ابراز بی اطلاعی کرد. مسافران مکه به علامه مراجعه کردند و قضیه را با وی در میان گذاشتند. علامه فرمود: نیمه شب روی قبر او بروید و سه بار بگویید: محسن امین! تا او جواب شما را بدهد. آنها از علامه امینی خواهش کردند که ایشان هم به همراه آنها به قبرستان و بر سر قبر امین برود.
علامه پذیرفت و هنگام حضور بر سر قبر امین، سه بار نام او را صدا زد. ناگهان پرده از مقابل چشمان شان کنار رفت و محسن امین را در حالی که گرفتار عذاب بود، دیدند. او نیز محل امانت سوم را باز گفت. علامه با تعجب از او پرسید که چرا به چنین شکنجه ای دچار شده است؟ امین فقط پاسخ داد: «قصاب محل، قصاب محل» و پس از گفتن این کلام ناپدید شد. آنان شگفت زده به سراغ قصاب رفتند و از او در این مورد سؤال کردند. قصاب پس از شنیدن نام امین گفت: خدایا قبر او را پر از آتش کن. آنها علت این نفرین را پرسیدند و قصاب پاسخ داد: چهار سال پیش خواستگار خوبی برای دخترم آمده بود. (آنان) جهت تحقیق پیش امین رفتند و او که دختر مرا برای پسر خود در نظر داشت، گفت: من این دختر را نمی شناسم، در حالی که [او را] خوب می شناخت. خواستگار از عبارت «نمی شناسم» او احساس کرد که دختر مورد تحقیق، در آن محله بدنام است، از این رو منصرف شد. قصاب در ادامه چنین گفت که خود امین هم برای خواستگاری به منزل ما نیامد و «نمی شناسم» او موجب سوء ظن اهل محل به دختر شد و دیگر کسی به خواستگاری او نیامد.
علامه امینی برای جلب رضایت قصاب، دختر او را برای پسر یکی از آن سه تن عقد بست و به این صورت روح محسن امین از نفرین قصاب رهایی یافت.
🆔 @asanezdevag
هر از گاهی از همسر خود به خاطر رفتارش در خانه تمجید کنید ☺️
👈🏻فراموش نکنید درطول روز کلمات محبت آمیز به اوبگویید وبدانید که این زیبایی حرکت وگفتار شما درذهن او باقی خواهدماند
🆔 @asanezdevag
12.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 تا کی برای زن گرفتن/ شوهر کردنم زود است؟
✨ راز سوم #سن_ازدواج
❎ تا وقتی برای زندگی آیندهات، نقشهای نداری
🆔 @asanezdevag
18.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دختر استرالیایی که بهترین لباسها👗 و آرایش ها 💄 را می کند و برایش مهم بود که پسران چه نظری در مورد او دارند اما ...🤔
🆔 @asanezdevag
🌹 یاد شهید #بابایی بخیر که طلاهای همسرش را فروخت و به افسران و سربازان #متاهل داد و گفت:
🍃 مایحتاج عمومی گران شده و حقوق شما کفاف خرج زندگی را نمی دهد!🍂
🆔 @asanezdevag
🍃 امام صادق (ع) می فرماید :
هر اندازه محبت مرد به همسرش افزايش يابد❤️
به همان اندازه ايمانش برتر می شود 😇
🆔 @asanezdevag