🍃 #حاج_اسماعیل_دولابی
✨ رزق، مقدّر و مقسوم است و رزّاق خداست. رزقمان هنـر مـا نیـست و حـرص و تقلّای ما آن را زیاد نخواهد کرد...
#هوالرزاق
🆔 @asanezdevag
🌺🍃🌺🍃🌺
🔻بسیاری از زنان فکر میکنند همه چیز را دربارهی مردانی که با آنها در رابطهاند میدانند
و از آن سو، مردان اصرار بر این دارند که زنان موجودات پیچیدهای هستند،
اما اگر نزدیکتر به موضوع نگاه کنیم👇
میبینیم که هر دو جنس رفتارهای خاص خودشان را دارند. گاهی اوقات با وجود نیت خیر،
زنان نمیتوانند برخی از رفتارهای مردان را درک کنند
و بسیاری از این سوءتفاهمها منجر به ایجاد درگیری و دلخوری در رابطه میشود
#همسرداری
🆔 @asanezdevag
🌺🍃🌺🍃🌺
💫 رهبر معظم انقلاب:
🌼 خیلیها هستند که ممکن است موضوع #تفریحات را جدی نگیرند و فکر کنند که یک زندگی خشک و بیلبخند، میتواند زندگی موفقی باشد.
اما چنین نیست.
🆔 @asanezdevag
🔴 #همسرانه
💠 گفتن یک کلمه «ممنونم» برای هر خدمتِ همسر (ولو خدمتی به کوچکی دادن قاشق به شما بر سر سفره) به ظاهر ساده است اما تاثیر زیادی بر طرز فکر و رفتارهای بعدی همسرتان دارد.
💠در واقع با گفتن این جمله، ثابت میکنید که شکرگزار و قدرشناس هر کاری که برای شما انجام میدهد، هستید.
💠در نتیجه، همسرتان احساس خواهد کرد که به تک تک کارهایی که برایتان انجام میدهد، توجه داشته و آگاهید لذا سعی میکند به رفتارهای خوبش ادامه دهد و همیشه در بهشتِ نگاهِ قدردان شما لذت ببرد.
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید | صحبتهای قابل #تأمل یک اندیشمند عرب
📛 برای نابودی یک تمدن، سه مرحله نیاز است:
۱- متلاشی کردن خانواده
۲- نابودی آموزش
۳- بیاعتبار کردن الگوها
#نعمت_خانواده
🆔 @asanezdevag
🌸 علت خیلی از #مشکلات ما در خانه هایمان:
علت خیلی از مشکلاتی که ما تو خونه هامون داریم، درگیری ها، بداخلاقی ها، عصبانیت ها، بی حوصلگی ها، غرغرها، دل شکستن ها و ...
اینه که فرشته ها تو خونه مون نیستن.
تو خونه مون پر نمیزنن...
ذکر نمیگن.
خونه ای که توش پر فرشته باشه میشه خود بهشت.
پر از لطف و صفا و شادی و یاد خدا.
حالا چیکار کنیم که فرشته ها مهمون خونه مون بشن؟
چه کارایی نکنیم که فرشته ها رو پر ندیم؟
❶ حدیث کسا زیاد بخونیم.
❷ سعی کنیم نمازها تا جای ممکن اول وقت باشه.
❸ نماز قضا داشتن خیییلی اثر بدی داره.
❹ چیز نجس تو خونه نگه نداریم. همه جای خونه مون همیشه پاک پاک باشه.
❺ توی خونه داد نزنیم.
حتی با صدای بلند هم حرف نزنیم.
فرشته ها از خونه ای که توش با صدای بلند صحبت بشه میرن.
❻ حرف زشت و غیبت و دروغ و مسخره کردن و اینا هم که مشخصه.
❼ سعی کنیم طهارت چشم و گوش و زبان و شکممون رو تا جای ممکن تو خونه حفظ کنیم.
❽ وقتی وارد خونه میشیم با صدای واضح سلام کنیم. حتی اگه هیچ کس نیست.
🍃 ˝آیت الله فاطمی نیا˝
🆔 @asanezdevag
✨ #آیت_الله_حسین_مظاهری
📚 اگر پدر و مادر، اهل تحقیق و مطالعه باشند و در مقابل دید فرزندان خود با کتاب سر و کار داشته باشند، فرزندان از شیرخوارگی با برداشت از رفتار والدین خود کتاب خواندن را میآموزند و تا آخر عمر اهل مطالعه میمانند.
❌ همچنانکه اگر پدر و مادر، صرفاً اهل خوشگذرانی و تماشای فیلم و سرگرمیهای دیگر باشند و وقت خود را به بطالت بگذرانند، نباید از فرزندان خود انتظار مطالعه داشته باشند.
#سبک_زندگی
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ دور از کودکان ببینید ⏩ ⏩ ⏩
🚨وقتی شیفتگان 2030 از لزوم آموزش جامع جنسی صحبت میکنند دقیقا از چه میگویند؟
نمونه های این آموزشها در دنیا🔞
🚸چگونه این آموزشها جان کودکان را نجات میدهد؟
#انقلاب_جنسی
🆔 @asanezdevag
آیا #ازدواج «اسارت» است⁉️
👇👇
بعضی از جوان هایی که امروز تن به ازدواج نمی دهند، بهانه تجردشان را « #آزادی » عنوان می کنند. آنها فکر می کنند با ازدواج محدود می شوند و باید به چهارچوب ها و مسئولیت هایی تن بدهند که آزادی شان را محدود می کند.
🌸 در این که ازدواج سبک زندگی شما را تغییر می دهد شکی نیست. ازدواج دنیای تجرد شما را به دنیایی وصل می کند که در آن تعهد و مسئولیت حرف اول را می زند. مسئولیت نسبت به خود و کسی دیگر که بخش بزرگی از زندگی اش را با شما به اشتراک گذاشته است. در زندگی مجردی اگر شما تصمیم گیرنده زندگی خود بودید با متاهل شدن تان تصمیم گیری تان بر زندگی یک فرد دیگر هم تاثیر می گذارد و می تواند آینده یک خانواده را دگرگون کند.
🌸شما تا پیش از این اگر به تنهایی سفر می رفتید، این بار باید سفرهایتان را خانوادگی برنامه ریزی کنید. اگر درآمدتان را به تنهایی برنامه ریزی می کردید، این بار باید بخش بزرگی از آن را به زندگی مشترک اختصاص دهید و اگر قبلا خیلی راحت از برخی دوستان و اقوام که با آنها کمتر نزدیکی دارید، کناره می گرفتید، حالا باید مهارت ارتباط با انواع و اقسام آدم ها را یاد بگیرید.
🌾 باید یاد بگیرید در تمام مواردی که در گذشته از تصمیم گیری شانه خالی می کردید و بار آن را به دوش دیگران، مثلا پدر و مادرتان می انداختید، تصمیم گیرنده باشید و با مشکلاتی که قبلا به سادگی از کنار آنها می گذشتید، رو در رو شوید. در واقع سبک زندگی شجاعانه تر، مسئولانه تر و منطقی تری را انتخاب کنید.
🌾اما به جز این، سبک زندگی شما دستخوش تغییرات دیگری هم می شود. ازدواج شما به معنی رفع نیازهای فردی است که تا قبل از آن تجربه ای درباره آنها نداشته اید. نیازهای مادی، معنوی، عاطفی و جسمی یک فرد دیگر که از دنیایی دیگر پا به دنیای شما گذاشته است. این به خودی خود می تواند سبک زندگی شما را تغییر دهد و شما را وادار کند که قبل از برآورده کردن نیازهای خود، به فکر رفع نیازهای طرف مقابل باشید. چیزی که فقط با عاطفه ای قوی و احساس مسئولیت به دست می آید.
❤️با این حساب می بینید که در ازدواج آن چیزی که به اسارت تعبیر می شود در واقع رد شدن از دوران وابستگی و انفرادی زندگی کردن به دنیای مسئولیت و بلوغ است.
ازدواج خوشی ها را از شما نمی گیرد؛ فقط شکل آن را تغییر می دهد.
شما همچنان می توانید روابط دوستانه خود را داشته باشید اما این بار باید چهارچوب های بیشتری برای آن قائل شوید. چهارچوب هایی که احتمالا دوستان مجرد شما آن ها را درک نمی کنند اما هر فرد متاهلی به آنها پایبند است.
❤️به جز این، ازدواج برای عده ای ترس از دست دادن حریم شخصی و رازهای پنهان را به همراه دارد. عده ای نگرانند که با ازدواج مجبور شوند همه چیزشان را کف دست همسرشان بگذارند. چیزی که هیچ کس به آن علاقه ای ندارد. واقعیت این است که شما همچنان می توانید خلوت خود را داشته باشید، فعالیت های مورد علاقه تان را حفظ کنید و حریم فردی تان را از اشتراک محفوظ بدارید اما باید بپذیرید که بخش هایی از این حریم فردی در ازدواج از بین می رود.
💟در ازدواج، پنهان کاری معنایی ندارد و این یعنی اگر در زندگی تان مواردی دارید که از دیگران مخفی می کنید، هنوز برای ازدواج آماده نیستید.
اگر بخشی از روابط، فعالیت های فردی یا لذت هایتان جزو موارد ممنوعه است که برملا شدن آنها باعث شرمندگی تان می شود، برای ازدواج آماده نیستید.
💟بنابراین، ازدواج یک تغییر بزرگ در عادات و رفتارهای شما است اما این تغییر نمی تواند منفی باشد. مگر آنکه شما اساسا تمایلی به تغییر نداشته باشید و بخواهید همچنان قواعد زندگی مجردی تان را در زندگی مشترک پیاده کنید که در این صورت، دیر یا زود باید با شکست رو در رو شوید!
_________________
#نکات_آموزنده
#قبل_از_ازدواج
🆔 @asanezdevag
🌹 #همسرانه
🍃 ھمسرم به قول خودش بسیار معاشرتی است و خیلی راحت میتواند با دیگران حتی زنان ارتباط بگیرد، در خیابان ھمیشه به زنان دیگر نگاه میکند و در مورد آنها نیز اظهار نظر میکند، این موضوع مرا بسیار رنج میدھد؛ چه کنم؟!!!
👈 به طور مفصل با ھمسرتان صحبت کنید و خط قرمزھا و محدودهھای ارتباطی با جنس مخالف را مشخص کنید. با کمک ھمسرتان چارچوب جدیدی را برای حدود روابطتان تعیین کنید و در مورد آن به توافق برسید.
✅ از ھمسرتان بخواھید برای سلامت زندگی مشترکتان بر حسب این تفاهمنامه رفتار کند و نادیده گرفتن این اصول مشترک باعث خواھد شد شما برخورد جدیتری را در نظر بگیرید.
❎ به خاطر داشته باشید ھرگز برای انتقام دست به عمل متقابل نزنید یا خشم خود را به صورت یک رفتار منفعلانه مانند قهر کردن بدون دلیل، وارد عمل نشوید، این عمل در نهایت زندگیتان را در جهت یک سیکل معیوب عمل و عکسالعمل پیش خواھد راند که نه تنها پایانی برای آن نیست بلکه بسیار آسیبرسان ھم است.
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید|
🔻خانواده همسرت رو بشناس
🔻«احترام» به همسر و خانواده همسر یکی از مهمترین و کلیدی ترین نکات در زندگی مشترکه و باید توسط زوجین رعایت بشه.
🔻دکتر آذریان از «احترام» میگوید
🆔 @asanezdevag
🍃 #استاد_عباسی_ولدی
برخی فکر میکنند میان جمعیت بیشتر و کار، نسبت عکس وجود دارد ؛ یعنی هر اندازه جمعیت بیشتر، موقیعت کاری کمتر...
این نسبت مستقیم و تساوی را هیچ اندیشمندی قبول ندارد. نه تنها دلیل رشد بیکاری، جمعیت نیست. اتفاقا رشد جمعیت، می تواند در بالا رفتن میزان اشتغال، موثر باشد. وقتی که یک انسان به دنیا می آید، به همراه خود کارهایی را هم به دنیا می آورد. هر فردی که به دنیا می آید، با نیازهایی که دارد، تقاضا را در جامعه بالا می بَرد. وقتی در جامعه تقاضا بالا رفت، کارخانه ها رونق می گیرند و فرصت شغلی تولید می شود.
📚 ایران، جوان بمان ص ۷۰
#اشتغال
#جمعیت
🆔 @asanezdevag
🍂 طرف توی خونش بود و می خواست بیاد بیرون ، کلید ماشینش رو از روی میز برمیداره و همین که می خواد بیاد بیرون، برق قطع میشه و اون پاش گیر می کنه به میز و کلید هاش میوفته روی زمین! کاملا تاریک بود ! هر چی روی زمین رو می گرده پیداش نمی کنه ! یه لحظه نگاه می کنه می بینه هوای بیرون روشن تر از داخل خونه است! به خودش می گه : چقدر تو احمقی!!! هوای بیرون روشنه و تو توی تاریکی دنبال کلید می گردی!
میره بیرون از خانه و توی کوچه دنبال کلیداش می گرده! توی این لحظه همسایه ی اون هم میاد بیرون و میبینه اون داره دنباله چیزی میگرده ! میگه چی شده کمک می خواهید ؟؟ میگه آره کلیدهای ماشینم رو گم کردم و دارم دنبالشون می گردم! میگه آه صبر کن منم کمکتون کنم!!
بعد از چند دقیقه ازش می پرسه : حالا کجا دقیقا انداختی کلیدها رو؟! میگه داخل خانه !!!!!
می گه تو چقدر ابلهی ! توی خونه گم کردی داری بیرون دنبالش می گردی؟؟ میگه خوب اینم ابلهانست که توی تاریکی دنبال کلید بگردی!!!!
حالا خیلی از ما ها مشکلاتی که داریم در درون ما هستند و به دست خودمون حل می شوند ولی ما داریم در بیرون از خودمون دنبال جوابش می گردیم ! و بعضی ها هم می خواهند کمک کنند
✨ #داودی_نژاد
🆔 @asanezdevag
❎ قطعاً از هر دختر یا پسر جوانی كه سؤال شود معیار خوشبختی بعد از ازدواج را چه می داند ؛ یكی از معیارهایش را به داشتن #تفاهم اختصاص می دهد.
بسیاری تفاهم را شبیه هم بودن و اختلاف نظر نداشتن می پندارند در حالی كه زن و شوهر باید مكمل هم باشند نه این كه مثل هم شوند.
برای دستیابی به تفاهم باید بتوانیم شرایط یكدیگر را درک كنیم و خود را در جای دیگری ببینیم و هم احساس شویم. چیزی كه هر زوج جوانی باید بداند این است كه هیچ رفتاری به خودی خود ، سر نمی زند.
زن ومرد باید بتوانند از دریچه چشم هم به مسائل بنگرند نه این كه مقابل هم قرار بگیرند.
✅یكی دیگر از راه های رسیدن به تفاهم، داشتن صبر و شكیبایی و گذشت است. اما گذشت و شكیبایی باید دوطرفه باشد. گذشت یک طرفه باعث بدتر شدن و تقویت رفتار نامطلوب طرف مقابل می شود .
گذشت منطقی و آگاهانه گذشتی است كه طرف مقابل از آن اطلاع پیدا كند و خود نیز پشیمان و متنبه شود و در نتیجه ، تغییر رفتار ایجاد شود. در غیر این صورت گذشت یک طرفه امری بیهوده است.
"برای ایجاد تفاهم نباید به منزلت و ارزش انسانی خود ضربه زد."
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 حاج آقا #پناهیان《اثر نیت مادر در سرنوشت فرزند》
🆔 @asanezdevag
✅ در #خواستگاری چه بگوییم؟
👇👇
متأسفانه در مجالس خواستگاری به مباحث جامعهشناختی که میتواند منشأ اختلافات آینده برای #دختر و #پسر باشد، کمتر توجه میشود. گاه پسر به دغدغههایی فکر میکند که اصلاً دختر در فکر آن نیست و گاه نسبت به مباحثی بیتفاوت است که دختر کاملاً نسبت به آن مسأله حساسیت دارد.
⚠️ اما نكات اساسی:
🌷 ـ حرفهایتان را واضح و روشن بگویید، طوری که او منظور شما را متوجه شود و بتواند درست تصمیم گیری کند.
🌷 ـ توجه دقیق در رفتار، گفتار، ظاهر و عکس العمل فرد در مقابل سۆالاتی که از او میپرسید، شما را به #شناخت بهتری میرساند.
🌷 ـ علاقه و حساسیتهای خود را در مورد موضوعات مختلف در جلسه بیان کنید تا اختلاف نظرها مشخص شود.
🌷 ـ هدفتان از سۆال و جواب در گفتگو شناخت طرف مقابل برای انتخاب او باشد، نه بازجویی و تجسس در امور او. (حالت بازجویی یعنی نگاه و گفتار طوری باشد كه او دست و پایش را گم كند.)
🌷 ـ در مورد موضوعات مهم و اساسی طوری سۆال کنید که همهی جوانب آن سنجیده شود و شما را به شناخت عمیق در مورد آن برساند.
🌷 ـ مهارت خوب گوش دادن در بین جوانان امروز کمتر رعایت میشود؛ چراکه عمده دغدغهی افراد، خوب حرف زدن است؛ در حالی که در خواستگاری خوب گوش دادن مهمتر و لازمتر است.
🌷 ـ قبل از جواب دادن سۆالاتی که دارای مفاهیم متفاوت نزد افراد است، بهتر است به یک تعریف مشترک برسید؛ مفاهیمی چون قناعت، زهد و حتی اعتدال.
به جوابها خیلی دقت کنید؛ مثلاً کسی که در جواب سۆال «آیا گذشتهی خوبی داشتهاید؟» میگوید: «از لحظه لحظهی عمرم به خوبی استفاده کردهام» و معنای خوبی را بگوید، با کسی که فقط از نظر اقتصادی و خوش بودن گذشته را خوب میداند، خیلی فرق میکند
🌷 ـ فضای گفتگوی دختر و پسر در جلسات خواستگاری با رعایت حریم و رعایت احترام متقابل و به دور از احساس باشد تا شناخت واقعی شما تحت تأثیر عوامل دیگر قرار نگیرد.
🌷 ـ خانوادهها فضای مناسب و زمان کافی در اختیار دختر و پسر برای گفتگو قرار دهند که قسمت عمدهی شناخت در همین گفتگوها حاصل میشود. این امر هیجانات را کاسته و روال صحبت را منطقیتر میكند.
🌸 ـ اگر طرف مقابلتان اتاق جداگانهای داشت، از او بخواهید در همان اتاق گفتگو کنید؛ زیرا نظم و چینش وسایل اتاق، فضای اتاق، تابلوها و کتابهاهمه پیامهایی دارد که میتواند شما را در شناخت او یاری دهد.
🌸 ـ در جواب دادن به سۆالات او تأمل کنید و شتابزده جواب ندهید.
🌸 ـ جوابهایی که میدهد از این نظر که چگونه با سۆال شما برخورد میکند یا برداشت او از سۆال شما که نشان دهندهی نوع بینش اوست، ویژگیهای شخصیتی طرف مقابل را برای شما آشکار میکند.
🌸 ـ در جریان گفتگو راستگو و صادق باشید؛ اما خودمانی و خیلی راحت با هم برخورد نکنید. چون ممکن است وابستگی ایجاد کند و آن جو عقلانی و صادقانه را به فضایی احساسی تبدیل کند.
🌸 ـ هیچ گاه راحت صحبت کردن در جلسه را حمل بر آرامش داشتن با او در زندگی نگذارید. زیرا آرامش محصول تفاهم و صمیمیتهاست نه فقط راحت گفتگو کردن.
🌸 ـ طفره رفتن از پاسخ به سۆالات، هشدار برای شماست؛ زیرا مسائلی را ممکن است از شما پنهان کند که زندگی شما را یک عمر تحت تأثیر قرار دهد.
🌸 ـ بعد از طفره رفتن فرد از دادن پاسخ به سۆال، شما میتوانید سۆال را به شکل دیگری از او بپرسید. در صورت جواب ندادن این روش به او بگویید: جواب سۆال خود را نگرفتم. در این شرایط باید از راه تحقیق به نتیجه برسید.
🌸 ـ شرایط شغلی خود را (قراردادی، ورشکستگی، مأموریتها، رکود برای مشاغل آزاد و...) با فرد مقابل در میان بگذارید تا در صورت بروز مشكلات شغلی، طرف مقابل خود را از قبل برای مواجهه با آن آماده کرده باشد.
🌸 ـ توجه کنید که در دادن جواب سۆالات حتماً باید خودتان را در موقعیت سۆال قرار دهید و هیچگاه پدر، برادر، خواهر و مادرتان را با #همسر تان در موقعیت قرار گرفته شده مقایسه نکنید؛ مثلاً وقتی او از شما میپرسد: اگر دیر آمدم چه عکس العملی نشان میدهید؟ اگر مثلاً پدرتان دیر میآید، همسر را جای پدر قرار ندهید؛ زیرا در خانه شما تنها هستید و او همسر شماست!
________
دانستنی های #قبل_از_ازدواج
🆔 @asanezdevag
⭕️ رضایت، متغیر (روند) اصلی رابطه جنسی در غرب است، اگر رضایتمندی هر طرف صورت نگیرد، کارکرد آن تجاوز میشود.
📌 اما در اسلام متغیر اصلی حلالیت است، اگر رقم نخورد، کارکرد آن زنا میشود.
👌 در اولی رضایت انسان و در دومی رضایت الله مهم است.
✴️ حلالزادگی محصول پدیده تمدن سازی مبتنی بر رضایت الله است.
✍ توئیت| محمد وارسته
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸نامهای به محبوب
♦️ هفتم: محبوب من!
بیا نگذاریم تنها بمیریم.
🆔 @asanezdevag
🍂 #استاد_پناهیان
✅ اولین تکلیف مادر...
⚠️اولین خواستۀ غریزی و طبیعی انسان راحتطلبی است. اگر کسی بتواند تکلیف خودش را-بهویژه در نوجوانی- با راحتی و راحتطلبی مشخص کند، تکلیف او با انواع شهوات هم مشخص خواهد شد.
📌مادر باید بداند که اولین تکلیفش، مدیریت راحتطلبیِ کودک است. گاهی مادران محترم، از سرِ مهربانی و دلسوزی، به راحتطلبی بچهها میدان میدهند و وقتی بچه، راحتطلب بار بیاید دیگر نمیتوانند او را جمع کنند.
⚠️بسیاری از گنهکارها مشکل اعتقادی ندارند؛ مشکلشان راحتطلبی است! اگر راحتطلبی خودت را مدیریت کنی، شهوترانیِ تو هم مدیریت خواهد شد. کسی که اسیر شهوت میشود، قبلاً در برابر راحتطلبی خود تسلیم شده یا موضعِ درستی نسبت به آن نگرفته است.
#تربیت_فرزند
#فرزندپروری
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💔واقعیتی تلخ در مورد جوانان امروزی که هزینه های زیادی رو به والدینشون تحمیل میکنن...
#قبل_از_ازدواج
🆔 @asanezdevag
#همسرانه
#هر_دو_بدانیم
افشای عیب همسرتون، فقط برای چند لحظه شما رو آرام میکنه. اما اول از همه، اعتبار و شخصیت خودتونُ، بین دوستان و بستگان نابود میکنه!!!
🆔 @asanezdevag
👈تفاوت دخالت با حمایت
✍️ شما به عنوان یکی از اطرافیان زوج مثل مادرشوهر یا مادرزن، اگر از فرزندت حمایت کردی و طرف فرزند خودت رو گرفتی، یعنی داری در زندگی زناشویشون دخالت می کنی و اونها را به طلاق نزدیک تر می کنی،
📍 اما اگر از کانون خانواده این دو زوج حمایت کردی، دخالت نکردی بلکه از آنها حمایت کردی.
✍️برای اینکه بفهمی دخالت کردی یا اینکه حمایت کردی، نگاه کن و ببین که آیا با حرف تو و یا کار تو، این دو زوج بهم نزدیک تر و مهربون تر شدن یا از هم فاصله گرفتن و بدتر شدن؟
🌱 از چشم انداز دیگر منظورم این است که ؛ اگر والدین، خواهر و برادر و دوست شما در اختلافات زناشویی از شما طرفداری کردند، دارند در زندگی شما دخالت می کنند، اما اگر از تداوم کانون خانواده دفاع کردند، دارند از تو و همسرت حمایت می کنند.
🆔 @asanezdevag