eitaa logo
آثار پاکروان
56 دنبال‌کننده
111 عکس
15 ویدیو
169 فایل
در تاریخ بماند. خفته‌گان بیدار شوند, ارتباط با مدیر: @pakravan40
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃♥️🍃 وصي پيامبر(ص) عدالت و شهادت ق4 🍃♥️🍃 ✅ ارزش كوتاه‌ترين سخنت از «ملك سليمان» بيشتر است. فرشيان خوشه چين، از خرمن كلامت به عرش رسيدند و بي‌بهره‌گان چون کاه از نسيم كلامت گريزان. عالمي از خواب غفلت بيدار شد، اما مخ‌هاي متحجران سوار بر قطار جهل دست نخورده باقي مانده و عوض شدن مسافران موجب تحول نشده است. ✅ بلندي دادي به كساني كه قارونيان، پست مي‌شماردند، آن‌هايي كه دست‌شان به دهان مي‌رسيد، حاضر نشدند خشك دستي را كنار بگذارند و دمي با خلق الله بجوشند و الله سزاي آن‌ها را بطور شايسته داد. ✅ تو چنان خود را با معيارهاي الله تطبيق دادي كه تبديل به معيار شدي. جاذبه‌هايت جذب كننده معروف‌هاي الله كه پيامبر رحمت نويد بخش آن بود. و دافعه‌ات دفع كننده منكرهاي الله كه شيطان با وسوسه‌هاي دلربا، در نظر مردم زيبا زينت داده بود. با عدالت تمام به جاي خود نشاندي حق و باطل، نيك و بد، و خير و شر را. و داد مظلومان را از بي‌دادگران با شجاعت مي‌گرفتي و عدل را در جهان گسترش مي‌دادي. ✅ راه تو از اول تا آخر دفاع از عدالت و جذب مظلومان و عدالت دوستان، و جنگ با ظلم و دفع ظالمان و ظلم پرستان بود. ✅ بنازم بر ملك‌داري كه به «ملك دارا» به اندازه كفش پاره‌اش ارزش قايل نبود. ✅ عدالت به ياري تو، تازه در جامعه اسلامي خود را نشان مي‌داد و مردم طعم شيرين آن را مي‌چشيدند و تشنه‌گان عدالت از شربت آن سيراب، و گرسنه‌گان علم از علم ناب سير مي‌شدند كه سرود «فزت و رب الكعبه» تو در مسجد كوفه، نشان از نزديك شدن زمان شهادت و موقع ملاقات با الله را خبر داد. محمد ابراهیم پاکروان (مواِپا) برهمه تسلت باد اسلام ناب محمدی . . ارتباط با نویسنده: @pakravan40 نشانی کانال: https://eitaa.com/asarepakrvan
‏عکس از محمدی
هدایت شده از آثار پاکروان
ق1 امير شهيد، شهيد صياد شيرازي بنام خريدار جان شهيد ✅ «تقديم به شهدا مخصوصا به امير شهيد، شهيد صياد شيرازي، ذخيره دوران دفاع مقدس كه براي پيوستن به هم‌رزمان‌اش لحظه شماري مي‌كرد. كسي كه با شهادت‌اش ياد و خاطره حماسه آفرينان را زنده كرد روحش با شهداي دفاع مقدس محشور باد» ✅ دشمنان قسم خورده كه تمام تلاش‌شان به ذلت كشيدن ملت با عزت است، از هر چند مدتي، جسارت پيدا مي‌كنند، براي به انحراف كشيدن ملتي كه انقلاب اسلامي كردند، قدمي جلو بگذارند. ✅ بحث پدر و فرزند را نشانه اختلاف مي‌شمارند. به خيال اينكه فرصتي نسيب‌شان شده، به پدر هوشيار ملت، قدرت نفوذ و نزديك شدن ندارند، به سراغ فرزندان مي‌روند. تا يكي را همراه كنند. ✅ براي حمايت از گول خورده، پدر را مورد حملات قرار مي‌دهند. گاهي برادر را به جان برادر مي‌اندازند. بعضي از مواقع جسارت را به حدي مي‌رسانند كه مي‌خواهند هر دو را از صحنه بيرون نمايند‌. ✅ آنگاه پدر شجاع را در محراب عشق تنها و بي‌يار و ياور ببيند و براي برپايي جشن كذايي تمام شياطين و جباران و غارت‌گران را دعوت ‌كنند‌. غافل از اتحاد فطري ميان درياي حاميان كه اهل كوفه نيستند، رسوا مي‌شوند و به كنجي مي‌خزند‌. ✅ به علت جهل‌شان‌ قبل از به بار نشستن ميوه‌هاي مسموم‌شان، ستاره‌هاي پنهان آشكار مي‌شود، مي‌درخشند و صحنه را نور باران مي‌كنند‌. راه مستقيم را به جويندگان راه عدالت نشان مي‌دهند. ✅ در تاريكي مانده‌ها راه مستقيم را مي‌يانند. دوباره پرچم‌ها بر افراشته‌، چهره‌‌هاي نفاق افكن شناخته، عوامل بيگانه رسوا، تفرقه‌ها تبديل به اتحاد و حناي‌شان بي‌رنگ مي‌شود‌. كيلومترها عقب نشيني، براي فرصتي ديگر لحظه شماره مي‌كنند. (ادامه در ق 2) 🖌 محمد ابراهیم پاکروان (مواِپا) . . . ارتباط با نویسنده: @pakravan40 نشانی کانال: https://eitaa.com/asarepakrvan توجه: استفاده در کانال‌ها و گروه‌ها با حفظ امانت، صلواتی است.
🍃♥️🍃 در مقابل الله مهم است🍃♥️🍃 ✅مهم نیست که روزه‌گار باعث می‌شود مومنی بگرید. مهم این که چه کسانی با کریه مومن می‌گریند و چه کسانی موقع گریه‌اش، می‌خندند. ✅مهم نیست الله‌گرایان پیروزند یا شکست خوره، مهم این که چه کسانی با پیروزی الله‌گرایان احساس شادمانی می‌کنند و چه کسانی احساس غم. ✅مهم نیست که ایران اسلامی ما پیشرفته است یا نه. مهم این که چه کسانی با پیشرفت ایران موافق هستند و چه کسانی موافق نیستند. ✅مهم نیست که ایران اسلامی ما ثروث زیاد دارد یا نه. مهم این که چه کسانی با عادلانه تقسیم شدن موافق هستند و تلاش می‌کنند موانع را برطرف نمایند و چه کسانی مخالف هستند و تلاش می‌کنند موانع بیشتر ایجاد کنند. ✅مهم نیست که موقع پیام رسانی حضرت زینب با او هم زمان نبودیم، مهم این که در حال حاضر پیروش هستیم یا نه. ✅مهم این است حضرت مهدی می‌آید. مهم‌تر این که چه کسانی خوشحال هستند و خود را آماده استقبال کرده‌اند و چه کسانی ناراحت هستند. 🖌 محمد ابراهیم پاکروان (مواِپا) 401/09/09 . . توجه: استفاده در کانال‌ها و گروه‌ها با حفظ امانت، صلواتی است.
🍃♥️🍃 ق1 🍃♥️🍃 ✅دانایان جهان بی‎خبر از وجود شکنجه و کشتار پنهانی از عمل‌کرد زندان‌بانان خوش‌ظاهر و بعد باطن بی‌اطلاع بودند. ✅چراغ حقیقت در دست دانایان است. اما شیوه همیشگی باطل بی‌خبر نگه‌داشتن دانایان از حقیقت است. و یا استفاه از عوامل خود با نام دانایان با ارسال اخبار جعلی که همه جا گل و بلبل می‌باشد و ملالی نیست. ✅ چراغ دانایان واقعی توسط تحریف‌گران دور از صحنه نگه داشته می‌شود. دانایان واقعی جستجوگر سمج ترور شخصیتی و بعد جسمی می‌گردند ✅تلاش نگه‌بانان زندان ‌ در خاموش کردن و شکستن چراغ دانایی است. اگر موفق به خاموش کردن و شکستن نشوند، ایجاد حصار می‌کنند تا دانا شاهد اتفاق واقعی نباشد و به چشم و دل دیگران نتاباند. ✅چندین سال است صهیونیست‌ها با دیوار کشیدن مانع رسیدن صدای مظلومیت حق‌جویان به گوش جهانیان بودند. ✅وقتی صهیونیست‌ها به بیمارستان حمله می‌کنند و کودکان و زنان مریض را با گلوله شهید می‌کنند و با بمب‌های آمریکایی بیمارستان و مدرسه بر سر مظلومان ویران می‌کنند و بعد می‌خواهند این حقیقت را پنهان کنند، چون از انتشار حقیقت هراس دارند زیرا از انتشار دانایی افکار عمومی را بیدار می‌کند. ✅زمانی اطلاع رسانی از سرعت کمتری برخودار بود. هر جنایتی می‌کردند در لای تاریخ مخفی می‌ماند. ✅در زمانی که اخبار انتشار نمی‌یافت، ظالم در خفقان مظلوم را می‌کشت و با مظلوم نمایی مردم را جمع می‌کرد و جنایت را به گردن دوستان آن مظلوم می‌انداخت. ✅مردم غزه از مرگ تدریجی خاموش به ستوه آمدند. در ۱۵ مهر ۱۴۰۲ با حمله به جنوب مناطق اشغالی از نوار غزه یک درگیری مسلحانه میان صهیونیستی و گروه‌های شبه‌نظامی فلسطینی به رهبری حماس آغاز شد. ✅فلسطینی‌یان در 15 مهر 1402 با اجرای عملیاتی دقیق و پیچیده، طی فقط چند ساعت از ساختارهای فوق‌امنیتی اشغال‌گران را تخریب کردند کاری کردند کارستان پس از نفوذ به عمق 40کیلومتری این سرزمین اشغال‌شده، چتدین نظامی صهیونیست‌ها به هلاکت رسانده و چندین ژنرال بلندپایه صهیونیست را هم از رخت‌خواب‌هایشان بیرون بکشد و به همراه صدها صهیونیست به اسارت ببرد. 🖌 محمد ابراهیم پاکروان (مواِپا) 403/01/23 . . . توجه: استفاده در کانال‌ها و گروه‌ها با حفظ امانت، صلواتی است.