eitaa logo
آثار پاکروان
56 دنبال‌کننده
111 عکس
15 ویدیو
169 فایل
در تاریخ بماند. خفته‌گان بیدار شوند, ارتباط با مدیر: @pakravan40
مشاهده در ایتا
دانلود
مطلب جه عالیست.
🍃♥️🍃 گرایی چیست؟ ق 14🍃♥️🍃 درآمد منهای مصرف، مساوی با پس انداز است. درآمد منهای پس انداز، مساوی با مصرف است. اولین دل‌سوز به حال فرد و خانواده‌اش خود فرد است، بعد اطرافیان و دولت. فردی که خودش درآمدش را به وسیله اسراف و تبذیر نابود می‌کند، هر چه اطرافیان و دولت کمک هم نمایند، بهبود قابل توجهی در زندگی وی حاصل نمی‌شود. اگر فرد دست از اسراف و تبذیر بکشد، آن موقع کمک دیگران مثمر ثمر خواهد بود. افزایش درآمد، اگر توام با افزایش پس‌انداز همراه باشد، می‌توان ادعا کرد که بهره‌وری افراد افزایش یافته و مصرف اصلاح شده است و نتیجه مطلوب حاصل گردیده است. 👈مقدار مصرف در زمان گشاده دستی: حالت‌های مختلف مصرف از نظر مقدار مصرف در زمان گشاده دستی به قرار زیر است: 1- کم مصرف کردن: کم مصرف کردن نتایج بسیار نامطلوبی در زندگی‌ها دارد. کم مصرف کردن مواد غذایی سوء تغذیه را به همراه دارد. او ضررش را با به وجود آمدن بیماری‌های ناشی از سوء تغذیه پرداخت می‌نماید. اگر مصرف از حد کفایت پایین‌تر قرار گیرد، به انسان احساس عدم رضایت دست می دهد. هم احساس عدم رضایت روحی و هم احساس عدم رضایت جسمی. اگر علت کم مصرف کردن درآمد كم باشد بحث‌اش جداست. 2- اندازه مصرف کردن: مصرف در حد کفایت است. اندازه مصرف کردن با بجا مصرف کردن همخوانی دارد. 3- زیاد مصرف کردن: بيش از اندازه مصرف کردن اسراف را در پی دارد. اسراف هم حرام است. استفاده از گاز شهری در زمستان مثال خوبی در این مورد است. اگر گاز را چنان کم کنیم که با داشتن لباس راحت خانگی احساس سرما کنیم، کم مصرف کردن است. اگر گاز را چنان زیاد کنیم که مجبور به باز کردن پنجره یا درب شویم، زیاد مصرف کردن است. و اگر گاز را چنان تنظیم کنیم که با داشتن لباس راحت خانگی احساس سرما نکنیم، به حد کفایت مصرف کردن است. (ادامه در ق 15) 🖌 محمد ابراهیم پاکروان (مواِپا) زندگی مطلوب را در پی دارد. مبارک . . توجه: استفاده در کانال‌ها و گروه‌ها با حفظ امانت، صلواتی است.
🍃♥️🍃 گرایی چیست؟ ق 15🍃♥️🍃 👈انواع مصرف کننده: در یک تقسیم بندی مصرف کننده گان به دو گروه فردی و گروهی تقسیم می شوند. مصرف براي رفع نياز انجام مي‌گيرد و عملكرد بسيار مهم و اساسي در زندگي انسان دارد. اگر از اين زاويه به موضوع نگریسته شود، همه انسان‌ها مصرف‌كننده هستند، چرا كه همه نيازمندند. مصرف‌كننده‌گان، انواع مختلف دارند، می‌توان در یک تقسیم بندی دیگر به سه گروه عمده طبقه‌بندي کرد: اول: ‌مصرف‌كننده خرد، كه افراد و خانوارها هستند؛ دوم: مصرف‌كننده‌هاي مياني، كه شامل مؤسسات و بنگاه هاي خصوصي هستند. سوم: مصرف‌كننده‌هاي كلان، كه دولت به مفهوم كل نظام(اجرایی، قضایی، قانونگذاری) «هر سه دسته مصرف‌كننده ياد شده، در بيماري مصرف‌زدگي يا سلامت مصرف مي‌توانند مشترك باشند كه البته به ميزان مصرف هر گروه بستگي دارد. مصرف بيش از اندازه، خود نوعي بيماري و گونه‌اي از اعتياد است. بدين معنا كه ترك مصرف‌زدگي، سخت خواهد بود؛ همانند هر عادتي كه اگر به آن گرفتار شديم ترك آن دشوار خواهد بود. متأسفانه امروزه، در وضعيتي هستيم كه در هر سه سطح و دسته، مصرف‌كننده ياد شده در بالا به بيماري مصرف‌زدگي مبتلا هستيم. » آقاي دكتر عابدي جعفري علت اصلی این بیماری را در اقتصاد نفتی می‌داند:«اين بيماري همانند هر بيماري ديگري، علل و علايمي دارد كه مي‌توان با پيشگيري، از پيشرفت بيماري يا ابتلا به آن جلوگيري كرد يا برعكس با رعايت نكردن برخي نكات به اين علل دامن زد و عوارض بيماري را تشديد كرد. مثلا درباره دولت، بايد گفت كه دولت دچار بيماري مصرف‌زدگي نفتي است. از وقتي كه نفت در كشور ما پيدا شد، دولت‌ها به درآمدهاي نفتي معتاد شدند و همچون كودكي كه بخواهد در سن خاصي، پستان‌كش را از دهان‌اش بيرون بكشند، سر و صدايش درمي‌آيد. اين كودك صد ساله ما هنوز پستانك نفت در دهانش است و با اين پستانك به مدرسه يا سر كار می‌رود و ابايي هم از تمسخر يا تعجب ديگران ندارد و روز به روز هم اين وابستگي بيشتر مي‌شود. » (ادامه در ق 16) 🖌 محمد ابراهیم پاکروان (مواِپا) زندگی مطلوب را در پی دارد. مبارک . . توجه: استفاده در کانال‌ها و گروه‌ها با حفظ امانت، صلواتی است.
🍃♥️🍃 گرایی چیست؟ ق 16🍃♥️🍃 👈مصرف گرایی مصرف گرایی یعنی عادت به مصرف بیش از اندازه و بیش از نیازهای واقعی، مصرف بیش از نیازهای واقعی، مصرف‌گرایی را به همراه دارد. مصرف کننده‌گانی که عادت دارند بيش از اندازه مصرف کنند، «مصرف‌گرا» ناميده مي‌شوند. کسانی که فرهنگ مصرف گرایی را می پذیرند «مصرف‌زده» به حساب می‌آیند. مصرف‌زدگي، هزینه کردن درآمد به صورت بی‌حاصل و بی‌نتیجه است كه باعث مي‌شود قسمتی از درآمد اشخاص حقیقی و حقوقی که با زحمت به دست آمده، براحتی بسوی زباله‌دانی‌ها سرازیر شود. مصرف بیش اندازه باعث از دست رفتن بیشتر منابع موجود در سطح كشور شود. «اسراف‌گران یعنی کسانی که در کارهای خود از حد تجاوز می کنند. » هر مصرف‌كننده‌ای، بيشتر از اندازه مصرف كنند، فرهنگ مصرف‌گرايي تقویت می‌گردد. فرهنگ مصرف گرایی رابطه مستقیم با فرهنگ اسراف‌کاری دارد. هر فرد مصرف‌گرایی، اسراف کار است. و هر فرد اسراف‌کاری مصرف‌گراست. در فرهنگ مصرف گرایی مصرف در حد کفایت به فراموشی سپرده می‌شود و یا کاملا حذف می‌گردد. چرا که در آن فرهنگ «مصرف بهینه» محلی از اعراب ندارد و مفهومی ناشناخته است . در مصرف‌گرایی انسان مصرف مي‌كند نه از آن رو كه قرار است به نياز خاصي پاسخ بگوييد. بلکه مصرف مي‌كنـد تا از دیگران عقـب نماند. مصـرف درست در ذهن این عده از مصــرف کننده‌گان به هيـچ وجه مصرف در حد نیاز جا نمی‌افتد. در فرهنگ مصرف گرایی، همه کالاهای خریداری شده مصرف نمیشوند، زیرا نیاز واقعی افراد نیست. در نتیجه راهی بجز دور ریختن آن‌ها نمی‌ماند که تبدیل به اسراف یا تبذیر می‌شود. اگر فرد تجمل‌گرا بخواهد خیربازی درآورد، بخشش‌اش مشکلی از نیازمندان را بر طرف نمی‌نماید. اگر بخواهد بفروشد مجبور است با قیمت بسیار ارزان بفروشد. (ادامه در ق 17 ) 🖌 محمد ابراهیم پاکروان (مواِپا) زندگی مطلوب را در پی دارد. مبارک . . توجه: استفاده در کانال‌ها و گروه‌ها با حفظ امانت، صلواتی است.
🍃♥️🍃 بهلول و گرانی 🍃♥️🍃 ✍️گل‌آقا عصازنان وارد باشگاه کشتی جهان شد. هنوز ننشسته بود که خسرو گفت: عجب کشتی می‌شه این کشتی. ✍️گل‌آقا: کشتی میان کیاست؟ خسرو: بین گرانی و کارگر. ✍️گل‌آقا: داور کیه خسرو: دلال گرانی. ✍️گل‌آفا: حرف حساب چیه؟ خسرو: می‌خوان ببین کدام برنده می‌شه. ملانصرالدین تنها گوشه‌ای نشسته و به دو کشتی‌گیر تماشا می‌کرد. کارگر لباس ورزشی هم نداشت. یک کت مندرس در تن و جواب سوراخ به پا داشت. سرش را چنان پایین انداخته بود که گرانی را مقابل خود نمی‌دید. دست‌هایش را مشت کرده و نصف آن‌ها را در داخل آستین کت پنهان کرده بود. گرانی لباس ورزشی رنگارنگ به تن داشت. با چشمانش زیر زیرگی همه را مخصوصا داور را دید می‌زد. دست‌هایش را به کمر زده داور سود زد. گرانی به سوی کارگر خیز برداشت. ✍️گل‌آقا: این مسابقه منصفانه نیست. خسرو: می‌خواست تو مسابقه شرکت نکند. ملانصرالدین در حالی که بسیار ناراحت بود، یواش گفت: مجبوره به میدان بیاد و یا خاموش بمیرد. بهلول که تازه وارد باشگاه شده بود دید گرانی کارگر را بلند کرد و بالای سر برد و شروع به چرخاندن کرد. گفت: یکی جلو گرانی را بگیره. بی‌چاره سرگیجه می‌گیرد. ملانصرالدین: او خیلی وقت است که سرگیجه کرفته. ببین مثل این که دست کارگر باز شد و صدای ریختن پول خرد می‌آید. بهلول: نگاه کن گرانی کارگر پایین آورد، با یک دست گلوی کارگر را گرفته و او را در خم نگه‌داشته و با دست دیگر پول خردها را جمع می‌کند. ملانصرالدین: اگر جانش را می‌گرفت بهتر از این این بود. بهلول: با گرفتن آخرین دارایی‌های کارگر در حقیقت جانش را خاموش می‌گیرد. داور کشتی هنوز هیج سوتی بعد از شروع نزده است. 🖌 محمد ابراهیم پاکروان (مواِپا) 97/04/21 . . توجه: استفاده در کانال‌ها و گروه‌ها با حفظ امانت، صلواتی است.
🍃♥️🍃 گرایی چیست؟ ق 17🍃♥️🍃 اگر چگونگی مصرف کردن فردی مشخص شود، با جرات تمام می توان گفت و قضاوت کرد که سرنوشت‌اش چگونه رقم می‌خورد، زیرا چگونگی مصرف، سرنوشت انسان‌ها را می‌سازد. ارضای نیازهای غیر ضروری توسط بعضی از مسلمانان را اسلام نمی پسند، در حالی که نیازهای ضروری بعضی دیگر از انسان‌ها تامین نشده است. نیازهای واقعی و ضروری آن دسته از نیازهای انسان است که بدون تامین آن‌ها نمی‌توان به حیات متعالی ادامه داد. یکی از نیازهای ضروری و واقعی تامین غذای بدن است، این نیاز اولین و ضروری‌ترین نیازهای انسان است که اگر به صورت مشروع تامین نشود، فرد تلاش می‌کند تا از راه های غیر مشروع تامین نماید. اگر به هیچ طریقی تامین نشود، فرد قادر به ادامه حیات نخواهد بود. 👈اهداف و ویژه‌گی‌های تبلغ بنگاه‌های مصرف‌گرایی بنگاه‌های مبلغ مصرف‌گرایی انسان‌ها را ترغیب می‌کنند که به مصرف بی‌رویه روی آورند. آن‌ها این حس را به افراد جامعه انتقال می‌دهند که باید در مصرف کردن از دیگران عقب نمانند. افراد هم با انگیزه ترس از عقب افتادن از دیگران در مصرف، به خریدهای غیر ضروری روی می‌آورند، بدون این که نیازشان باشد و یا سطح درآمدشان پاسخ‌گو باشد. (ادامه در ق 18 ) 🖌 محمد ابراهیم پاکروان (مواِپا) زندگی مطلوب را در پی دارد. مبارک . . نشانی کانال: https://eitaa.com/asarepakrvan توجه: استفاده در کانال‌ها و گروه‌ها با حفظ امانت، صلواتی است.
🍃♥️🍃 گرایی چیست؟ ق 18🍃♥️🍃 اصولا افراد و بنگاه‌های سودجو، افراد جامعه را به سوی مصرف‌گرایی رهبری می نمایند. تا با مصرف زیاد، فروش زیاد داشته باشند و سود زیاد ببرند. بنگاه‌های تبلیغاتی مسابقه‌های ولخرجی و اسراف‌کاری را طراحی می‌کنند و با این برنامه زنجیره مصرف را گسترش می‌دهند. با تبلیغات فکر و نظر مصرف‌گرایی را در بین افراد جامعه رواج می‌دهند که بیشتر مردم هم قبول می‌کنند که: مصرف زیاد یک ارزش است. با تلقین این فکر کسانی که مصرف زیاد ندارند، افراد عقب مانده به حساب می‌آیند. مراحل سودجویان برای ترغیب افراد برای خرید و مصرف بیشتر از این قرار است: سوق دادن مردم به سوی تهیه چیزهایی که ندارند، طالب و مشتاق کردن مردم برای تهیه چیزهای نو و تازه، ایجاد نارضایتی مصرف کننده از کالاهای قبلی در اختیار، با تلقین عدم کارایی، تبلیغ کالاهای خود به عنوان نیازهای ضرورری افراد، بوجود آوردن حس رقابت در خرید بیشتر بین افراد، شعار اصلی بنگاه‌های تبلیغاتی: ایجاد نارضایتی از کالاهای در اختیار به گونه سازمان یافته، کلید رونق اقتصادی است. همه این فعالیت بنگاه‌ها به خاطر این است که تمام درآمدهای حاصله افراد را بربایند، و همیشه بر آن‌ها احاطه داشته باشند. فعالیت‌های اقتصادی تولید و توزیع فقط به خاطر مصرف است. اگر یک کالایی بازار مصرف نداشته باشد، دیگر تولید نمی‌شود. تبلیغ تولیدکننده‌گان بیشتر به این خاطر است که مصرف را در بین مصرف کننده‌گان افزایش دهند، و یا بازار مصرف جدید پیدا نمایند. (ادامه در ق 19 ) 🖌 محمد ابراهیم پاکروان (مواِپا) زندگی مطلوب را در پی دارد. مبارک . . نشانی کانال: https://eitaa.com/asarepakrvan توجه: استفاده در کانال‌ها و گروه‌ها با حفظ امانت، صلواتی است.
هدیه عید مبعث از سوی امام خاامنه‌ای
🍃♥️🍃 گرایی چیست؟ ق19 🍃♥️🍃 👈نسبت مصرف: نسبت مصرف با توجه به قیمت، تولید، درآمد و نیاز، متفاوت است. این در حالی است که مصرف از هر کالایی یک حد اندازه دارد. کم یا زیاد شدن از حد اندازه نتایج زیان باری دارد. از هر کالایی باید در حد کفایت مصرف کرد، مخصوصا در مصرف مواد خوراکی که کمتر از حد نیاز سوء تغذیه و مصرف بیش از اندازه چاقی و عوارض آن را به همراه دارد. مصرف نسبت به قیمت: مصرف از هر کالایی با توجه به قیمت آن متفاوت است. اگر قیمت کالایی در بازار کم شود، مصرف آن زیاد می شود. اگر قیمت زیاد شود، مصرف هم کم می‌شود. عقل حکم می‌کند در زمان گرانی و ارزانی هم باید حد نیاز تهیه گردد. مصرف نسبت به تولید: مصرف از هر کالایی با توجه به مقدار تولید و عرضه به بازار متفاوت می‌گردد. اگر تولید و عرضه به بازار کم شود، مصرف آن کالا کم می شود. اگر تولید زیاد شود، مصرف هم بیشتر می‌شود. عقل حکم می‌کند در زمان وفور هم باید حد نیاز تهیه گردد. مصرف نسبت به درآمد: مصرف از هر کالایی با توجه به درآمد اشخاص حقیقی و حقوقی تغییر می‌کند. اگر درآمد افراد کم شود، مصرف از کالاها هم کم می شود، اگر درآمد زیاد شود، مصرف هم زیاد می‌شود، عقل حکم می‌کند در زمان ازدیاد درآمد هم باید حد نیاز تهیه گردد. نتیجه می گیریم که اگر هم قیمت کالایی در بازار کم شود، وهم تولید زیاد شود، و هم درآمد افزایش یابد مصرف شدیدا بالا می رود. و بر عکس اگر زمانی قیمت کالایی در بازار زیاد شود، و هم تولید کم شود، و هم درآمد کاهش یابد، مصرف شدیدا افت می نماید. مصرف نسبت به نیاز: مصرف از هر کالایی در حد کفایت مناسب است. مصرف در حدکفایت، با افزایش درآمد و تولید و با کاهش قیمت در مقدار خرید تفاوت نمی‌نماید. مثلا مصرف در حد کفایت گوشت در ماه «ب» کیلوگرم برای یک خانوار باشد با افزایش درآمد و تولید و کاهش قیمت نباید تغییر ‌کند. بهترین نوع مصرف، مصرف نسبت به نیاز است. فردی که مصارف خود را نسبت به نیاز تهیه می‌کند، مصرف در حد کفایت انتخاب کرده است، زیرا افزایش درآمد و تولید یا کاهش قیمت برای‌اش بی‌تاثیر می‌شود. (ادامه در ق 20 ) 🖌 محمد ابراهیم پاکروان (مواِپا) زندگی مطلوب را در پی دارد. مبارک . . نشانی کانال: https://eitaa.com/asarepakrvan توجه: استفاده در کانال‌ها و گروه‌ها با حفظ امانت، صلواتی است.
🍃♥️🍃 گرایی چیست؟ ق 20 🍃♥️🍃 👈 اصلاح مصرف: هنگامی که از اصلاح مصرف سخن به میان می‌آید، به این معناست که در مصرف فساد و تباهی وجود دارد. باید تلاش کرد به شیوه‌های مناسب از قسمتی از مصرف که هدر و ضیایع می‌رود، جلوگیری شود. اصلاح الگوی مصرف در حوزه اقتصادی به این معناست که میان مصرف و نیاز رابطه غلط و نادرستی وجود دارد و درآمد بدون در نظر گرفتن نیاز، هزینه می‌شود. باید رابطه منطقی و درستی ایجاد شود، اصلاح الگوی مصرف توجه به حذف مخارج اضافی دارد، نه توجه به حذف مصارف ضروری. رهبر معظم می‌فرماید:«باید الگوی مصرف جامعه و کشور اصلاح شود، ما الگوی مصرف‌مان غلط است. » وقتی الگوهای مصرفی فعلی غلط است، باید الگوهای مصرفی صحیح طراحی و به مردم معرفی شود. الگویی که معرفی می شود، باید مردم را به سوی سعادت راهنمایی کند. ضرر هر الگوی اشتباهی را می‌توان با انتخاب الگوی مناسب جبران کرد. فعال بودن فرهنـگ مصرف‌گرایی یک الـگوی نامناسب را به مردم جامعه تحمیل می‌نماید. (ادامه در ق 21 ) 🖌 محمد ابراهیم پاکروان (مواِپا) زندگی مطلوب را در پی دارد. مبارک . . نشانی کانال: https://eitaa.com/asarepakrvan توجه: استفاده در کانال‌ها و گروه‌ها با حفظ امانت، صلواتی است.
🍃♥️🍃 ( می‌خواهد بتازد ق1) 🍃♥️🍃 ✅ شیطان بزرگ با به خط کردن کلیه فراریان گرفتار در زنجیرش: منافقان خلق و غارت‌گران بیت‌المال و نفوذیان ریزش کرده و ساواکی‌یان فراری و سلطنت طلبان و هر چه را که اقیانوس انقلاب اسلامی به ساحل غربِ در حال غرُب پرتاب کرده‌، می‌خواهد دوباره سر سفره ایران بنشیند و گوشت‌هایش را بخوردند استخوان‌هایش به سوی اراذل و اوباش پرتاب کنند، ✅ برای نسشتن سر سفره ایران رُب پهلوی را پیراهن عثمان کرده‌اند تا علی و یارانش شکست دهند. ✅ رب پهلوی تاریخ گذشته است. بد نگه‌داری شده است، میگروب استکبار به همه جای رُب رسوخ کرده و او را گندانده است. اگر قبل از انقلاب اسلامی بوی گندش را عده‌ای خاص می‌فهمیدند، حالا همه ملت می‌دانند شیطان برزگ او را از آب و نمک درآورده و لباس دمکراسی خواهی پوشانده و بزک و دوزک کرده تا ایران را از دست طرف‌داران اسلام ناب محمدی خارج سازد، زهی خیال باطل. ✅ بوی گند رب پهلوی مشام بیشتر آزادی خواهان اروپایی را آزار می‌دهد. ✅ رب پهلوی مضحکه‌ ایران نشینان و دوستان اصیل است. گویند او در غرب تبدیل به دُن کیشوت شده است. چون دُن‌کیشوت پهلوانی خیالی و بی‌دست‌وپاست که خود را شکست‌ناپذیر می‌پندارد. صاحب دلی گقت: روا نیست دُن‌کیشوت را رُب پهلوی مقایسه کرد، چون دُن‌کیشوت فکرهای مطلوب داشت اما توان اجرایش را نداشت ولی رُب پهلوی فکرهای پلید دارد اما توان اجرایش را ندارد و می‌خواهد با باج دادن به مستکبران اجرایی کند. پس رُب پهلوی همان پهلوان پنبه خودمان است. ✅ ای حسرت‌ الملوک، به یاد آور خود دیوشاه از ترس محاکمه به آغوش حامیان غارت‌گرش پناه برد و با او مثل غیر خودی رفتار کردند، خود شاهدی که او را هم تحویل نگرفتند، حال چه شده که می‌خواهند تو را در معیت «مامان جون‌ات»، به ایران آید و برای ملت آش دموکراسی بپذید؟ (ادامه در ق 2) 🖌 محمد ابراهیم پاکروان (مواِپا) 401/12/12 . . نشانی کانال: https://eitaa.com/asarepakrvan توجه: استفاده در کانال‌ها و گروه‌ها با حفظ امانت، صلواتی است.