✳️طبری، تاجگردون و ...
حذف تاجگردون از مجلس یعنی این که مبارزه با فساد شدنی است! یعنی این که وجود یک هسته مومن، شجاع و ضدفساد میتواند مبارزه موثر با مفسدان را ساماندهی کند!
حذف تاجگردون از قوه مقننه باعث میشود تا امثال او که هنوز در مجلس حضور دارند تا مدتی ماستها را کیسه کرده و مانند قبل آشکارا و با گردن کلفتی مرتکب فساد نشوند.
پاکسازی حاکمیت از طبریها و تاجگردونها یعنی این که سطح مبارزه با فساد به کانونهای اصلی و قلههای فاسد رسیده و نظام برای رهایی از این سرطان کشنده جدی و با اراده است!
▪️این فتح مبین را به نمایندگان حقیقی مردم و پرچمدار این مبارزه که با شجاعت به شهدای گردان میثم اقتدا کرد، تبریک گفته و تبدیل این حرکت به یک روند دائمی را از این عزیزان خواستاریم.
"دکتر کوشکی"
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🔰#ظریف در میزان قرآن (4)
[سوره المائدة (5): آيات 52 تا 53]
فَتَرَى الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ يُسارِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشى أَنْ تُصِيبَنا دائِرَةٌ فَعَسَى اللَّهُ أَنْ يَأْتِيَ بِالْفَتْحِ أَوْ أَمْرٍ مِنْ عِنْدِهِ فَيُصْبِحُوا عَلى ما أَسَرُّوا فِي أَنْفُسِهِمْ نادِمِينَ (52)
(با آن همه توصيه به نپذيرفتن ولايت كفّار) بيماردلان را مىبينى كه در دوستى با آنان (كافران)، سبقت مىگيرند (و در توجيه كارشان) مىگويند: مىترسيم كه حادثهاى بد برايمان پيش آيد (و ما نيازمند كمك آنان باشيم) پس اميد است كه خداوند، پيروزى يا امر ديگرى را از جانب خود (به نفع مسلمين) پيش آورد، آن گاه آنان از آنچه در دل پنهان داشتهاند پشيمان شوند.
🌹آیه الله جوادی آملی تفسير سوره مجادله جلسه 17 (1396/11/24)
حالا که شما حکومت تشکيل داديد، يک عده منافقين در بين شما هستند. تا خبري شد فوراً به بيگانه ارتباط ميدهند؛ يا از آنجا دستور ميگيرند يا به آنها گزارش ميدهند. . ﴿فَتَرَي الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِم مَرَضٌ يُسَارِعُونَ فِيهِمْ﴾؛ نفرمود «يُسارعون اليهم»، نه اينکه تازه به طرف آنها گرايش پيدا کنند به سرعت به آن طرف بروند! اصلاً باطن اينها با آنهاست؛ لذا فرمود: ﴿يُسَارِعُونَ فِيهِمْ﴾، نه «يُسارعون اليهم»، چون باطناً که با هم هستند، فوراً با آنها تماس دارند. چه کار بکنند؟ چرا با آنها تماس ميگيرند؟ ﴿يَقُولُونَ نَخْشَي أَن تُصِيبَنَا دَائِرَةٌ﴾؛
🌹حرف منافقين اين است که ممکن است اين نظام شکست بخورد دوباره آنها برگردند ما چرا رابطه خود را با آنها قطع بکنيم؟ اين حرفها را میزنند. ﴿يَقُولُونَ نَخْشَي أَن تُصِيبَنَا دَائِرَةٌ﴾؛ گاهي اوضاع برميگردد، آنها ميآيند، ما چرا رابطه خود را با اينها قطع بکنيم؟
اينها ميگويند: ﴿نَخْشَي أَن تُصِيبَنَا دَائِرَةٌ﴾،
🌙بعد به آنها بگو ﴿فَعَسَي اللّهُ أَن يَأْتِيَ بِالْفَتْحِ أَوْ أَمْرٍ مِنْ عِنْدِهِ فَيُصْبِحُوا عَلَي مَا أَسَرُّوا فِي أَنْفُسِهِمْ نَادِمِينَ﴾؛ از آن طرف اگر فيض خدا اين نظام را حفظ کرد، آن وقت جواب خدا را چه ميدهيد؟
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
⭕ بازخوانی فتنه 18 تیر کوی دانشگاه...
🔸از پایان سال ۱۳۷۶، بیش از گذشته، شروع به شایعهپراکنی پرحجم علیه نظام مقدس اسلامی کردند و کوشیدند آتش منازعات جناحی را در کشور داغ و برافروخته سازند. از سوی دیگر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بسیج، نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات، قوه قضائیه و صداوسیما را آماج حملات گسترده خود قرار دادند؛ تا در صورت بروز یک فتنه، آنان توانایی مقابله با فتنهگران را نداشته باشند. تبلیغات وسیعی نیز برای تخریب ذهنها پا به عرصه ظهور گذاشت؛ تا بین مردم و نظام فاصله بیندازند و راه را برای تلاش جاسوسهایشان و نفوذ در ارکان نظام هموار سازند.
🔸نفوذیهای در حاکمیت و روزنامههای زنجیرهای و به هم پیوسته؛ در پیوندی نامیمون، گوش به فرمان اربابان خود، و هموار کننده راه برای دشمنان نظام اسلامی بودند. نمایندگان مجلس پنجم، برای منع عناصر ضد انقلاب و نفوذیها از فعالیت در عرصه مطبوعات، طرحی را برای تغییر قانون مطبوعات به هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی تقدیم کردند.
🔸بیش از ده روزنامه اصلاحطلب و مشارکتی که از این اقدام نمایندگان مجلس پنجم در تیرماه ۱۳۷۸ به خشم آمده بودند یورش برنامهریزی شده را علیه این طرح به راه انداختند؛ بلکه بتوانند به اهداف از پیش تعیین شده برسند. همزمان مجمع روحانیون مبارز با صدور اطلاعیهای اعلام کرد: «طرحی توسط تعدادی از نمایندگان مجلس در دستورکار مجلس قرار گرفته که فقط تحدیدکننده مطبوعات است و سایه استبداد را بر فضای مطبوعات کشور میگستراند.» یک روز پس از چاپ این بیانیه در روزنامه ایران و در تاریخ ۱۳۷۸/۴/۱۳ روزنامه صبح امروز به مدیریت سعید حجاریان در یادداشت روز خود نوشت: «اگر طرح تصویب گردد، اغتشاش ایجاد میشود.» با هدایت حجاریان و همکاری عباس عبدی، روزنامه سلام در ۱۳۷۸/۴/۱۵ و یک روز مانده به مطرح شدن طرح تغییر قانون مطبوعات در صحن علنی مجلس، اقدام به انتشار سند محرمانه منتسب به وزارت اطلاعات نمود و با تیتر درشت نوشت: «سعید اسلامی پیشنهاد اصلاح قانون مطبوعات را داده است.»
🔸در روز جمعه ۱۸ تیرماه 78 برخی چهرههای سیاسی وارد کوی دانشگاه تهران میشوند و با سخنان بعضی از آنها، آتش فتنه شعلهور میگردد. از سوی دیگر، گروههایی سازمانیافته وارد خیابان کارگر میشوند و با کتک زدن مردم، به اموال عمومی خسارت وارد میکنند.
🔸روزنامههای زنجیرهای از روز شنبه ۱۹تیرماه وارد فاز شدیدتری میشوند. روزنامه خرداد در تیتر اول خود مینویسد: «کوی دانشگاه به خون کشیده شد!» روزنامه نشاط نیز مینویسد: «دفتر تحکیم وحدت یک هفته عزای عمومی اعلام کرد.» آشوبگران، دانشجو و دانشگاه را نشانه رفتهاند تا بین آنان و نظام فاصله بیندازند. فتنه پیچیدهای رقم میخورد. در خوابگاه دانشجویان نیز غائلهای علیه آنان شکل میپذیرد. آشوبگران اعلام میکنند که پنج دانشجو کشته شدهاند. نام آنها را بر روی پلاکاردها مینویسند: ذاکری، سهرابی، امامی، رهبری و نادری!
🔸شورای عالی امنیت ملی به ریاست سیدمحمد خاتمی هم تعداد کشتههای کوی دانشگاه تهران را تنها یک نفر افسر وظیفه اعلام نمود. علیرغم تلاشهای گسترده برای رونمایی از فتنه آشوبگران، تجمعات دیگری در دانشگاههای امیرکبیر، علم و صنعت، صنعتی شریف و شهیدبهشتی صورت میپذیرد. غائلهآفرینان تجمعات را به سمت دانشگاه تهران و کوی دانشگاه هدایت میکنند و با برنامهریزی از پیش طراحی شده، سینما ملت، بانکهای تجارت و سپه، چند اتوبوس واحد، پمپ بنزین، محل برگزاری نماز جمعه تهران، یک بیمارستان و چند دستگاه خودروی سواری و موتور سیکلت را به آتش میکشند و تعدادی از نیروهای حزب اللهی و زنان محجبه را با چاقو و تیغ موکتبری به شدت مجروح میکنند.
🔸امام خامنهای در تاریخ ۲۱ تیرماه ۷۸ با اشاره به حوادث کوی دانشگاه فرمودند: «آن طوری که نقل کردهاند، بعضی با آوردن نام مقدس یا حسین و یا زهرا وارد اتاق دانشجوی بسیجی یا دانشجوی جانباز بشوند و او را از خوابگاه بیرون بیاورند، یا آن طور حوادثی را به وجود بیاورند، آیا این درست است؟ اینها قلب را میفشارد... مراقب دشمن باشید، دشمن را خوب بشناسید، مبادا از شناسایی دشمن غفلت کنید. غریبههایی که خود را در لباس خودی در همهجا داخل میکنند، اینها را بشناسید، دستهای پنهان را ببینید... این معنای حرفهای مکرری است که من در این چند سال به ملت ایران و به مسؤولان عرض کردهام که دشمن در صدد نفوذ است. هر پنجرهای پیدا کند، وارد خواهد شد، هوشیاریتان را بیشتر کنید. دشمن، امنیت ملی را هدف گرفته است.»
✍️#علی_ریاحی_پور
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
⛔️تقویت وجلب اعتماد افکار عمومی با رد اعتبار نامه تاجگردون
1⃣ آیا رسانه های حامی تاجگردون از افکار عمومی عذر خواهی می کنند ؟
رسانه های مدعی آزادی و قانون گرایی و احترام به رای اکثریت تا چه حد می توانند در توجیه صحیح علل رد اعتبار نامه تاجگردون برای افکار عمومی موثر باشند ؟
2⃣ آیا آدرس غلط دادن و حمله به شورای نگهبان جز این مهم را اثبات نمی کند که همین رسانه های مدعی و حامیان قبیله ای آنان بودند که قبل و بعد از انتخابات دائم با مانور رسانه ای خود به شورای نگهبان حمله می کردند و انتخابات را انتصابات می نامیدند و امروز پس از اخراج نماینده آنان در مجلس باز هم حمله به شورای نگهبان را در پیش گرفته اند .
2⃣ مگر به جز این است که شورای نگهبان صرفا بر اساس استعلامات و تحقیقات صلاحیت کاندیدایی را رد و با تایید می کند چرا باید همین شورا حتی اگر کاندیدایی مثل تاجگردون را تایید کند و پس از اعمال وظیفه قانونی نمایندگان اعتبار نامه تاجگردون رد شود، شورای نگهبان توسط رسانه ها و باندهای متکی به رانت قدرت ارث رسیده از لاریجانیسم باز مورد حمله قرار بگیرد ،؟
3⃣ شفافیت خواهی و شفافیت سازی به شعار و رگ گردن کلفت کردن نیست در پشت تریبون مجلس و رسانه های اقماری باند رانتی ، شفاف عمل کردن و شفاف حرف زدن یعنی بدون اتصال به باند قدرت مبتنی بر رشوه و دور برگردان های من دراوردی غیر قانونی و باتبیین صحیح بتوانی #نفوذی مرفهین بی درد و متوهمان اصلاحات و اعتدال را از مجلس اخراج کنی ،،،
دردتان نیاید که چرا این رسیدگی در جلسه غیر علنی مطرح شده است ، مردم محرمند ، شمایی که گاهی به نعل وارونه اصلاحات و اعتدال میزنی محرم نیستید
4⃣ هدف از این نوشته اثبات حقانیت مجلس یازدهم در ورود به پرونده تاجگردون و استفاده از حق قانونی خود و جلب اعتماد افکار عمومی و جلوگیری از سرخوردگی های اجتماعی بیشتر ناشی از سوء مدیریت های جریان های نفوذی در مجلس دهم و برگرداندن مصلحت و عدالت به جایگاه اصلی خود که اراده مردم است نه اراده ، رانتخواران سیاسی و اقتصادی مدعی انقلابی ،،،
5⃣ اگر با جو سازی و و اتهام پراکنی رسانه ای رسانه هایی که مانند بی بی سی حرف می زنند و می نویسند و تاجگردون را بهانه میکنند و کانون حمله خود را ارکان نظام قرار می دهند و باعث تحریک افکار عمومی می شوند ، شاهد تحرکات خیابانی و سوء استعاده عناصر آموزش دیده ضد انقلاب باشیم چه کسی مسئول است ؟
👈 اینگونه نوشتن و گفتن در رسانه که "حالا افکار عمومی چه خواهد گفت " اغتشاش در ر سانه و آتش زدن سطل زباله است ، مراقب تیتر ها یتان باشید
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
⛔️پیرامون سوال از روحانی
🔻 حداقل به دو دلیل سوال از رئیسجمهور در شرایط فعلی مشکلی را حل نمیکند:
1⃣ اینکه این اقدام نمیتواند منتج به تغییر جدی در دستگاه اجرایی کشور شود، پروسه قانونی سوال و بعد استیضاح احتمالی از روحانی حداقل چندماهی طول میکشد. این موضوع علاوهبر اینکه کشور را دچار کشمکشهای سیاسی و... خواهد کرد به فرض به نتیجه رسیدن، ما را به کجا میرساند؟
2⃣ دوم فرض کنیم همین الان دولت برود و دولت بعدی بیاید، ایده دوستان مجلس برای عبور از مشکلات چیست؟ آیا واقعا طرح نویی وجود دارد؟ اگر ایدهای هست که فکر میکنم هست و از زبان برخی نمایندگان مجلس هم این روزها در گوشه و کنار شنیده میشود، نباید متوقف به تغییر دولت بماند. مجلس ظرفیت تقنینی و نظارتی بزرگی دارد که میتواند با فوریتهایی همین ایدهها را حتی بهوسیله همین دولت کمانگیزه و خسته روحانی هم اجرایی کند.
🔹 پس انگیزه طراحان سوال از روحانی چیست؟ بهنظر نگارنده دو علت اصلی وجود دارد؛ اول تثبیت این موضوع که علتالعلل مشکلات فعلی روحانی است و دوم صدور پیام صریح به بدنه رایدهنده که بله درست رای دادهاید، ما مخالفان این دولت هستیم. انگیزههایی که هر دو در لایه سیاسی هستند و بهسختی به لایه اجتماعی میرسند.
🔹 مجلس بهجای یک شو سیاسی مثل سوال از رئیسجمهور میتواند در همین فرصت کوتاه اقدامات موثر اقتصادی انجام بدهد و تغییرات را در لایه اجتماعی و همهفهم برای قاطبه مردم و نه فقط یک بدنه ایدئولوژیک آغاز کند.
✅ بهارستانیها اگر میخواهند اقدام موثری انجام بدهد باید این نکته را مدنظر داشته باشند که تغییر جدی از مسیر پیگیری مطالبات اجتماعی میگذرد نه کنشهای سیاسی تند. رئیس مجلس هم باید بتواند ویترین مجلس را مشحون از ایدههای نو و کارساز اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به نمایش بگذارد و جلوی میدانداری افرادی را که تنها مسائل را در لایه سطحی سیاسی آن هم به بدترین شکلش یعنی دادزنی فهم میکنند، بگیرد.
✍زعیم زاده
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
⛔️نشانه های اقتصادی سقوط دلار
پروسه افزایش قیمت دلار در ایران، همواره سه مرحله دارد:
📌مرحله اول؛ ورود صاحبان رانت اطلاعاتی به بازار ارز و خرید گسترده دلار توسط آنها
📌مرحله دوم؛ افزایش قیمت دلار و تداوم خرید صاحبان رانت اطلاعاتی و همراهی مردم با آنها در خرید دلار
📌مرحله سوم؛ تداوم خرید دلار توسط مردم عادی و خروج صاحبان رانت اطلاعاتی از بازار در حالیکه مردم عادی با فضاسازی های رسانه ای، تشویق به ماندن در بازار و ادامه خرید می شوند.
🔹مرحله اول منجر به کسب سود سرشار برای صاحبان رانت اطلاعاتی می شود.
🔹مرحله دوم نیز تاحدودی سودمند است.
🔸اما مرحله سوم، مرحله ضرردهی می باشد.
🌀در حال حاضر وضعیت (امروز ۱۹ تیر۹۹) بازار ارز دقیقا مشابه سال ۹۷ و در مرحله سوم قرار دارد. در سال ۹۷ قیمت دلار به ۱۹ هزار تومان رسید اما پس از خروج صاحبان رانت اطلاعاتی از بازار، قیمت دچار سقوط آزاد شد و ابتدا تا ۱۲ هزار تومان و در نهایت به ۹ هزار تومان رسید.
اخبار موثق و مشاهدات فعالان بازار حاکی از حضور مردم عادی در بازار ارز است و صاحبان رانت اطلاعاتی با توجه به اخبار و اطلاعات مبنی بر ورود ارز به کشور، بطور کامل، بازار را ترک کرده اند.
#سقوط_دلار
#خیانت_خواص
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
#مهم
🌴 #سرخط_تحلیلے | توافق ایران و چین
🔻 حسین امیرعبداللهیان:
🔹اينجانب در مسير مذاكرات سند راهبردی همكاري های جامع ٢٥ ساله تهران و پكن حضور داشته ام و باور دارم كه:
1⃣ اولا همكاري جمهوری اسلامي ايران و چين راهبردی و در راستای منافع دو ملت است
2⃣ ثانيا فضا سازی دشمنان خارجی عليه آن، با هدف قطع همكاری های سودمند دو كشور صورت مي گيرد.
🔹جهان در حال گذار مهمی است ، به مدد الهی كشور با قدرت و درايت از تروريسم تحريمی همه جانبه دشمن عبور خواهد كرد.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
✨﷽✨
🌼بهترین راهها برای رهایی از مشکلات
✍ #آیت_الله_بهاء_الدینی می فرمایند : ما تجربۀ زیادی به دست آورده ایم و وجدان نموده ایم که برای رهایی از مشکلات، راههایی هست که بهترین راههایی که آنها را خود حس کرده ایم و به کمک آنها به حاجت هایمان رسیده ایم ، چهار چیز است :
1⃣ نذر کردن گوسفند برای فقرا
2⃣خواندن حدیث کساء به صورت پی در پی
3⃣ پرداختن صدقه
4⃣ختم صلوات
همچنین مرحوم حاج اسماعیل دولابی می فرمایند : « حدیث کساء مربوط به قرب است و بهشت پایین تر ازقرب است. با خواندن این حدیث، قلوب شیعیان و دوستداران اهل بیت (علیهم السلام) به قرب می رسد و سپس باز می گردد. اگر خواندن این حدیث تکرار شود و استمرار در خواندن آن باشد، آنقدر این رفت و برگشت تکرار می شود تا زمانی که قلوب شیعیان، دیگر بازنگردد و برای همیشه در قرب باقی بماند.»
📚محمد لک علی آبادی شهرۀ آفاق « شرح کلمات عرفانی آیت الله بهاء الدینی »ص123و124
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
✨﷽✨
🌼اقرار به نعمتها و گناهان
✍امامباقر(ع) میفرماید: خدا از مردم فقط دو چیز میخواهد، یکی اینکه اقرار کنند به نعمت تا خدا نعمتشان را زیاد کند و دیگر اینکه اقرار کنند به گناهشان تا خدا آنها را ببخشد (کافی/2/426) اقرار به نعمت هم کار پیچیدهای نیست و احساس درونی نمیخواهد؛ همان نگاه و توجه به نعمت کافی است.
در روایات برای اینکه توجهِ ما به نعمتهای خدا عمیقتر شود، راهکارهایی یاد دادهاند که در واقع، تکنیکهای تقویت توجّه است. مثلاً اینکه: وقتی انسان به یاد نعمتی افتاد، بهخاطر شکر خدا، سجده کند (کافی/2/98) اینکار در تقویت توجّه انسان، مؤثر است.
شکر بالاتر از صبر است (امالی صدوق/613) وقتی به تو خوش گذشته است و از تهِ قلب میگویی «خدایا شکر»؛ این قیمتش بالاتر از صبر در بلاست! خدا خوشحال میشود بندهاش از نعمتها استفاده کند، لذّت ببرد و از او تشکر کند.اگر همیشه به نعمات نگاه کنیم، نعماتمان زیاد میشود و حالمان هم همیشه خوب خواهد بود. منتها اگر میخواهی تمرین کنی که زیاد به یاد نعمتهای خدا بیافتی، باید به یک چیزهایی هم توجه نکنی؛ مثلاً به چیزهایی که خدا به دیگران داده، زیاد نگاه نکن (زیاد نگاه نکردن از مقولۀ کنترل ذهن است)
💥امامصادق(ع) میفرماید: کسی که زیاد به نعمتهایی که خدا به دیگران داده نگاه کند، اندوهش طولانی میشود و هیچ وقت ناراحتیاش برطرف نمیشود، نعمتهایی را که خدا به خودش داده است، کوچک تلقّی میکند لذا شکرش برای خدا کم خواهد شد. پس همیشه نگاه کن به کسی که کمتر از توست، اینطوری بهتر میتوانی شاکر نعمتهای خدا باشی و مستحق زیادکردن نعمت میشوی (اصولستهعشر /209)
📚 #علیرضا_پناهیان - 97.06.31
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
🔴شخص اول مملکت چی گفت
شخص دوم چی جواب داد‼️
🔻گفت به مذاکره خوشبین نیستم
🔺گفتند باید واقعبین بود.
🔻گفت کشور را معطل مذاکره نکنید
🔺گفتند در انزوا نمیتوان به توسعه رسید.
🔻گفت زیر دستکش مخملی دست چدنی دارند
🔺گفتند اوباما انسان مؤدبی است.
🔻گفت باید قوی شویم و این زبانی است که دنیا میفهمد
🔺گفتند ما خودمان زبان دنیا را بلدیم
🔻گفت به ظرفیتهای داخلی توجه کنید اقتصاد مقاومتی تنها راه نجات ماست
🔺گفتند توانمندی ما در حد آفتابه و آبگوشت بزپاش است!
🔻گفت، گامها را متوازن تعریف کنید و تا آنها اقدام جدید نکردهاند، تعهدات را ادامه ندهید
🔺گفتند نمیشود!
🔻گفت خرِشان که از پل بگذرد، به ریشِتان میخندند
🔺گفتند امضای کری تضمین است.
🔻گفت قدم زدن با شیطان کار اشتباهی بود
🔺گفتند برای تضمین منافع ملت با هر کسی مذاکره میکنیم.
🔻گفت اگر برجام را پاره کنند ما آتش میزنیم
🔺گفتند مگر معاهدات بینالمللی جای منقلبازی است؟!
🔻گفت به اروپا دل نبندید که سگ زرد برادر شغال است
🔺گفتند با اروپا آمریکا را منزوی میکنیم!
♦️ گفتنیها را گفت و نشنیدند و سرشان که به سنگ خورد، گفتند #برجام تصمیم نظام بوده و بدون اذن ایشان هیچ اقدامی انجام ندادهایم!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
🔴 #سرخط_تحلیلے | دلایل بیحاصلی سوال و استیضاح از #روحانی
✅ یقیناً انتقاداتی به عملکرد دولت جناب روحانی وارد باشد اما سوال اساسی این است که باید چنین دولتی را که عمر ۱۰ ماهه پایانی خود را طی میکند با سوال و استیضاح کنار زد؟ آثار سلبی و ایجابی آن برای کلیت نظام و مردم چیست؟
🔹 به نظر میرسد سوال و استیضاح (که البته حق طبیعی مجلس و نمایندگان است) در این مدت باقیمانده، آورده خاصی برای نظام و مردم ندارد زیرا:
🔻۱. بعد از بنیصدر، رویه و عرف حاکمیتی این بوده که با رئیس جمهور و (در مقاطعی نخست وزیر) برخورد حاد و حذفی صورت نگیرد. این رویه سبب پایداری نظام حکومتی و حفظ آرامش در کشور میشود.
🔻۲. استیضاح رئیس یک دولت که هفت سال بر سر کار بوده و وقت بسیاری را با کمکاری و مسیر اشتباه تلف کرده، در کمتر از یکسال به عمر آن دولت، هیچ نتیجه عملی در بر نخواهد داشت. به فرض محال با رای عدم صلاحیت، بجز رئیس جمهور سایر ارکان دولت تا چند ماه بر سر کار هستند و عملا تفاوتی نخواهد کرد.
🔻۳. سوال و استیضاح بزرگترین موقعیت برای سیاستمدار حرفه ای برای سوارشدن بر موج هیجان و احساسات، مظلوم نمایی، فرافکنی و استفاده از اشتباهات نمایندگان است. همانطور که حضور ظریف در مجلس نیز با چنین نتیجه ای همراه شد.
🔻۴. منطق بازار و معادلات روانی حاکم بر آن با منطق مورد نظر نمایندگان همخوان نیست. استیضاح و سوال در شرایط فعلی ایران از سوی بازار به معنی ناکامی کل حاکمیت در کنترل شرایط اقتصادی تلقی میشود و نه ناکارآیی یک دولت و یک جناح خاص.
🔻۵. بی ثباتی در نظام سیاسی و ناتمام ماندن دوره روحانی، سیگنال خوبی برای قدرت و نفوذ منطقه ای ایران نیست. ولو آنکه روحانی دغدغه محور مقاومت را چندان نداشته باشد اما ناتمام ماندن دولت وی به پرستیژ سیاسی ایران در منطقه ضربه میزند و از سوی ناظران منطقهای به عنوان نشانهای از تزلزل نظام ایران تعبیر میشود.
🔻۶. تقریبا میتوان گفت امکان اصلاح مسیر دولت از وضعیت اشتباه فعلی به شکل مبنایی وجود ندارد و ظرفیت اصلاح و نقدپذیری در لایه یک دولت وجود ندارد. از سوی دیگر مجلس میتواند در جو آرام و کارشناسی در همین مدت باقی مانده از عمر دولت برخی تصمیمات مفید و موثر را به آن بقبولاند. به شرط آنکه با بخش منصف و دلسوز دولت رابطه برقرار کند و از چالش حاد با بالادستیها اجتناب کند.
🔻۷. میان لایههای کنشگر افراطی فتنه و برخی مدیران دولت تدبیر، همپوشانی و ارتباطاتی وجود دارد. حادسازی فضا علیه دولت سبب میشود رادیکالها نظرات خود را به تصمیم گیران در دولت توجیه کنند و حوزه ذهنیت _عملکرد اشتراکی آنها گسترده شود. در آن صورت با توجه به طراحیهای بسیار جدی ضدانقلاب، منافقین، سرویسهای خارجی و نارضایتی مردم از وضعیت اقتصادی، بستر رقم خوردن یک فتنه چندوجهی فراهم شود.
🔻۸. نفس وجود مجلس فعلی با گرایشهای انقلابی و کاملا متضاد با دولت، خود نوعی فشار بر دولت است و بازدارنده بسیاری از مسائل است. این فشار مثبت در صورتی که از حد خود فراتر رود به فشار منفی تبدیل میشود و اثرات مخربی در پی خواهد داشت.
🖌 #تبیین
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
📝 #یاداشت
♦️چالشهای سیاسی کرونا
🔹بهطور سنتی همواره در فلسفه سیاسی که نظریات مختلفی وجود داشته است، یک دوگانه اصلی به نام عدالت و آزادی وجود دارد. موضعهای سیاسی و نظامهای سیاسی مختلف در تمایل به یکی از این دو از هم متمایز میشوند.
🔹بحران کرونا بشر را مجبور کرد که آزادی را کلا بهطور موقت آنچنان محدود کند که شاید در هیچنظام دیکتاتوری چنین چیزی سابقه نداشته است و مردم نیز آن را بهخاطر ویژگی کرونا پذیرفتند؛ اما تصمیمگیری سیاسی در بحران کرونا دیگر بر اساس دوگانه عدالت و آزادی شکل نمیگیرد.
🔹دوگانه جدیدی به نام دوگانه سلامت و اقتصاد برای سیاستمداران به وجود آمد. سیاستمداران اگر دست به قرنطینه میزدند تا سلامت مردم تضمین شود و مسوولیت خود را در قبال مردم انجام داده باشند،
🔹 با توقف کسبوکارها مواجه میشدند و در نتیجه بحران اقتصادی برای آنها به وجود میآورد و اگر برای برپابودن اقتصاد کشورشان و چرخش اقتصادی جامعه به کسبوکار اجازه فعالیت میدادند و قرنطینه را کمرنگ میکردند در آن صورت آمار مبتلایان و فوتشدگان بالا میرفت و بحران سلامت پیش میآمد.
🔹سیاستمداران موظف بودند بین این دو اقدام متعارض بهگونهای تصمیم بگیرند تا بتوانند بهترین وضعیت را برای جامعه شأن بهوجود آورند.
✍️نویسنده: دکتر حمیدرضا آیتاللهی
🔻ادامه مطلب در لینک زیر:
🌐http://fekrat.net/1602
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi