▼ گزارش روز
فرار از پاسخگویی
«حسین موسویان» در تازهترین یادداشت خود درباره اینکه چرا دولت نسبت به خروج و بدعهدی آمریکا و امروز و فردا کردنهای اروپا سکوت کرده است، مینویسد: «همانطور که اجرای برجام با تصمیم همه ارکان کلیدی نظام اعم از مجلس، دولت، شورای امنیت ملی و در رأس آن مقام معظم رهبری صورت گرفت، آتش زدن برجام هم باید قاعدتاً همین مسیر را طی کند. ضمن اینکه طبق قانون اساسی، شخص مقام معظم رهبری به تنهایی اختیار کامل دارند. منتها سابقه رهبری ایشان نشان میدهد که در موارد حساس، نظرشان عمدتاً بر همفکری و تصمیم جمعی بوده است؛ بنابراین سبقت بر رهبری مجاز نیست.» این جملات در حالی مطرح میشود که آقای روحانی در روزهای مذاکره و پس از آن تأکید کرده بود «دولت و رئیسجمهور مسئول مذاکرات است و مسئولیت تمام کارها را برعهده میگیرم.» یا محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان گفته بود: «رهبری چارچوب کلی را تعیین میکنند و مسئولیت مذاکره با من است، ایشان صحبت کردند و بزرگواریشان نسبت به من را مطرح کردند، من نیز قدردان این بزرگواری هستم... ما باید خرج نظام و رهبری شویم، نه اینکه رهبری خرج ما و نظام شود.» اما حالا که برجام نتوانسته است به اهداف خود برسد، رسانهها و چهرههای نزدیک به دولت به جای طرح سؤال از مسئولان برجام برخلاف گفته محمدجواد ظریف از رهبری خرج میکنند تا شاید بتوانند از زیر بار فشار افکار عمومی و انتقادهای مردم درباره سرنوشت برجام رها شوند!
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
▼ خبر ویژه
وارداتی که 260 هزار شغل را نابود میکند
فعالان صنعت پوشاک کشور با بیان اینکه واردات پوشاک قاچاق 260 هزار شغل را از بین برده است، اعلام کردند، این صنعت با 30 درصد ظرفیت کار میکند و اگر جلوی جریان سازمانیافته قاچاق پوشاک گرفته نشود، این رقم به 10 درصد کاهش مییابد. گفتنی است، گردش مالی صنعت نساجی حدود 12 میلیارد دلار است و میزان واردات پوشاک قاچاق حدود 2/6 میلیارد دلار است که این روزها مدلهای دیگری از قاچاق، یعنی واردات پارچه قاچاق هم به آن اضافه شده است. از همه مهمتر اختلاف اساسی در میزان نیاز و حجم این صنعت است که سازمان تجارت جهانی حجم بازار پوشاک جمهوری اسلامی ایران را 14 تا 15 میلیارد دلار اعلام میکند، در صورتی که ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز حجم این بازار را 8/1 میلیارد دلار عنوان میکند و هر دوی این نهادها حجم تولید پوشاک داخلی را 5/5 میلیارد دلار بیان میکنند. افزون بر این، مشکل دیگر این صنعت در زنجیره تولید نیاز به مواد اولیه است. کشور سالیانه به حدود 150 هزار تن پنبه نیاز دارد، در حالی که فقط 30 تا 40 هزار تن پنبه در کشور تولید میشود و مابقی نیاز کشور باید از طریق واردات تأمین شود. گفتنی است، این آمارها از ظرفیت بالای صنعت پوشاک برای ایجاد اشتغال خبر میدهد.
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
سلام علیکم:
*" انا لله وانا الیه راجعون"*
*"اطلاعیه چهلمین روز"*
بمناسبت چهلمین روز درگذشت فقیده سعیده؛سیده علویه "حاجیه خانم معصومی" متعلقه مکرمه حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج سیدحسن اکبری،مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه درسپاه امام علی بن ابی طالب(علیه السلام) قم مجلس یادبودی برگزارمیگردد.
حضور آیات؛علماء اعلام؛طلاب وفضلاء گرامی؛مدیران ومسئولان مکرم؛اقشارواصناف ومردم غیور بویژه خانواده عزیزشهداء والامقام ورزمندگان وایثار گران باعث شادی روح آن مرحومه مغفوره وتسلی خاطر بازماندگان خواهدشد.
زمان روز پنجشنبه۹۷/۱۱/۴ -ساعت۳ تا ۴/۵ عصر
مکان: قم-خیابان شهداء(صفائیه)-مسجد رفعت.
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
🔴کدام وزرا نامه درخواست تصویب FATF به رهبری را امضا کردند؟
♦️محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه، فرهاد دژپسند، وزیر اقتصاد، بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت، رضا رحمانی، وزیر صنعت، معدن و تجارت، رضا اردکانیان، وزیر نیرو، محمود حجتی، وزیر جهاد کشاورزی و محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی نیز این نامه را امضا کردهاند
🌍 eitaa.com/asatid_enghelabi ایتا
🌍 sapp.ir/asatid_enghelabi سروش
اساتید انقلابی و نخبگان علمی
🔴کدام وزرا نامه درخواست تصویب FATF به رهبری را امضا کردند؟ ♦️محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه، فرها
🔴یک نامه ؛ یک خط پاسخ و سکوت عمیق امضا کنندگان | محمد ایمانی
♦️نامه ای را که جلوشان گذاشته شده، امضا می کنند؛ با این مضمون: با ملاحظه "مصلحت"، به "مجمع" بفرمایید در بررسی و تصویب دو خواست باقی مانده FATF (الحاق به کنوانسیون پالرمو و CFT) تسریع شود.
پاسخ، یک خط سوال ساده است: چه تضمینی هست که تحریم ها را بردارند و دوباره عهدشکنی نکنند؟!
♦️این سوال حکیمانه و مصلحت سنجانه، هیچ پاسخی ندارد؛ هیچ پاسخی! ... امضا کنندگانِ نامه پخت و پز شده در جایی دیگر، به سکوتی عمیق فرو می روند. حرف حساب، جواب ندارد.
♦️اگر از سفارش دهنده اصلی نامه نمی ترسیدند، حتما می گفتند که ما هم، با تردید به وعده دشمنان سابقه دار در خدعه و عهد شکنی می نگریم؛ بلکه مطمئنیم این بار نیز فقط قصد خدعه دارند. اما آنها فقط وظیفه داشته اند پای نامه مهندسی شده در جای دیگر را امضا کنند و نه بیشتر.
♦️مگر وقتی فلان مقام بانکی و اتمی گفتند طرف مقابل دبه می کند و عایدی ما از توافق تقریبا هیچ بوده، توسط همان پخت و پز کننده نامه اخیر مواخذه و توبیخ نشدند؟! آنها باید ماشین امضا باشند و نه بیشتر!
♦️ کار چاق کن های اصلی پس از همه وعده های فریبنده، اکنون مجبورند بگویند«تضمین نمیدهیم مشکلات اقتصادی حل شود»!
♦️این تحیّر ناشی از اعتماد به دشمن، تداعی حسن ظن آدم ابو البشر به شیطان است و این بیان حکیمانه امیر مومنان علیه السلام در خطبه اول نهج البلاغه که : «فباع الیقین بشکه. یقین و اطمینان را فروخت و تردید و شک را خرید».
🌍 eitaa.com/asatid_enghelabi ایتا
🌍 sapp.ir/asatid_enghelabi سروش
☎️زنگ عبرت:
🔴فرید ابراهیمی: عباس عبدی پیشنهاد داده که بجای شورای نگهبان، احزاب صلاحیت کاندیداهای مجلس رو تایید کنن.
😏والا تا حالا که شورا صلاحیتها رو تایید میکرد، کرباسچی نفری ۲میلیارد تومن میگرفت افراد رو میگذاشت توی لیست امید.
🤑حالا اگه خودش هم بخواد تایید صلاحیت کنه، احتمالاً مظنه بره بالای
🌍 eitaa.com/asatid_enghelabi ایتا
🌍 sapp.ir/asatid_enghelabi سروش
🔴دریافت ۲۰ درصد حق الزحمه بانکها از مردم نوعی رباخواری است
♦️آیت الله مکارم شیرازی در دیدار اعضای هیئت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس:بانکها وام قرض الحسنه ای که میدهند قطعاً خلاف شرع است، چهار درصد حق الزحمه را تعیین کردیم که بانکها با یک زرنگی بیش از این میزان را از مردم دریافت میکنند که میزان آن به ۲۰ درصد رسیده و نوعی رباخواری آشکار محسوب میشود.
♦️باید مشخص شود بانک مرکزی چه ضمانت اجرایی دارد که هیچ بانکی به دستورات آن عمل نمیکند.
🌍 eitaa.com/asatid_enghelabi ایتا
🌍 sapp.ir/asatid_enghelabi سروش
✅نقدی بر یک ادعا در مورد ولایت فقیه
«بخش اول»
✍#امیر_حمزه_مهرابی
یکی از نویسندگان و پژوهشگرانی که از گذشته های دور او را می شناسم ، اخیراً یادداشتی را در فضای مجازی منتشر کرده است که جای تامل دارد .ایشان طرفداران ولایت فقیه را سه دسته می داند و می نویسد :
« مواضع عملی معتقدان و یا حامیان را می توان به سه دسته تقسیم کرد:
الف: عصمت گرایان . آنان که ولی فقیه را در جایگاه امام معصوم و حتی بالاتر یعنی رسول الله (ص) و یا خدا می نشانند و برای او عصمت قائلند.
ب: سلطنت گرایان . آنان که ولی فقیه را در جایگاه سلطنتی و شاه می نشانند و حاکم یا شاه را سایه خدا یا ظل الله می دانند. و فرمانش را مطاع می دانند حتی اگر از روی هوا و هوس باشد.
ج: عدالت گرایان .آنان که ولی فقیه را حاکمی عادل ( و نه معصوم و نه مستبد) ،می دانند. »
در ادامه برای هریک از رویکرد ها، صفات و گفتمانهایی را معرفی کرده و نتیجه می گیرند که رویکرد سوم رویکرد صحیح است لذا ولی فقیه جایز الخطا است و مردم هم می توانند وی را نقد کرده و از وی انتقاد کنندو...
🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
🔴در این زمینه نکاتی را متذکر می شوم :
🔸1-به نظر می رسد نویسنده محترم دو نظر اول( عصمت گرایی و سلطنت گرایی) را همراه با اغراق معرفی کرده است تا نظر سوم( عدالت گرایی) که دیدگاه خودشان است را به کرسی بنشانند .
🔹2- در جامعه و در عالم واقع قائلین به «عصمت» یا «سلطنت»وجود خارجی ندارند و این دیدگاه از سوی هیچ فرد یا گروهی، در حد یک نظریه مطرح نشده و یا در عمل اجرایی نشده است .نویسنده نیز هیچ منبع ، سند یا شخصی را معرفی نکرده است .
🔸3- نویسنده در ابتدا گفته اند:
« در اینجا نمی خواهم به بحث منکران و مواضع مخالف یا معاند آنها وارد شوم» .
هرچند انتظار می رفت با توجه به خاستگاه ایشان، (در هنگامه ای که هجمه های فراوانی علیه رهبری و ولایت فقیه صورت می گیرد) در صدد پاسخ به مخالفین و منکران بر می امدند ولی اصلا انتظار نمی رفت، به تایید ضمنی نظرمخالفین بپردازند .عصت گرایی ولی فقیه، تهمت و بهتانی است که معاندین به پیروان ولایت فقیه می زنند. همچنان که وهابی ها تهمت شرک و خدا پنداری ائمه(ع) را به شیعیان می زنند .
🔹4- دیدگاه هایی که در جامعه قابل شناسایی و مشاهده است ، نظریاتی است که از سوی «موافقین تقلیل گرا» مطرح شده و می شود . برخی از آن ها را می توان با این عناوین معرفی کرد :
♦️الف: قانون گرایان :که ولایت فقیه را نه از روی اعتقاد بلکه بخاطر وجود آن در قانون اساسی و در محدوده اختیارات مصرح در آن می پذیرند.( علی مطهری)
♦️ب: زینت گرایان: این گروه، شان ولی فقیه را در حد تشریفات و یا حداکثر در حد پاپ یا ملکه قبول دارند .( حجاریان و بسیاری از اصلاح طلبان)
♦️ج: جبر گرایان : برخی نیزچون در شرایط فعلی جایگزین بهتری برای ولی فقیه و نظام ولایت فقیه سراغ ندارند آن را از روی جبر و اکراه تحمل می کنند و برای ارائه طرح جایگزین تلاش می کنند. ( تاج زاده و حزب مشارکت)
♦️د: انحصار گرایان: عده ای نیز ولایت فقیه ، مشروط به اینکه مصداق آن منحصراً از طیف و جناح خودشان باشد، را قبول دارند. ( مجمع روحانیون و سید حسن خمینی )
5- آنچه نویسنده محترم تحت عنوان دیدگاه « عدالت گرایان» مطرح کرده اند، در طیف تقلیل گرایان می توان جای داد . عدالت فقط یکی از «صفات» و به تعبیر بهتر، یکی از «شروط» ولی فقیه است. از نظر شیعه، وجوب اطاعت از ولی فقیه نه صرفاً بخاطر عدالت و سایر شرایط و صفات وی، بلکه به خاطر « نیابت» از امام معصوم(ع) است.
عدالت شرطی است که برای مراجع و حتی امام جماعت یک مسجد هم لازم است. پس همه اینها ولی فقیه هستند؟ علاوه بر این ، عدالت امری نسبی و سیال است که به ادراک و تلقی مردم بستگی دارد. چه بسا در نظر عامه ، انوشیروان نیز فردی عادل تلقی شود ولی نسبت به عدالت خدا تردید و اعتراض صورت گیرد!!
قسمت دوم و پایانی را در همین کانال دنبال کنید ⏬
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🔹«اساتید انقلابی» در سروش:
Sapp.ir/asatid_enghelabi
🔸«اساتیدانقلابی» در ایتا :
Eitaa.com/asatid_enghelabi
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹 یاد آوری نعمت #چهل سالگی انقلاب اسلامی در #سی شب با قرآن (10)
سوره البقرة (2): آيه 47
يا بَنِي إِسْرائِيلَ اذْكُرُوا نِعْمَتِيَ الَّتِي أَنْعَمْتُ عَلَيْكُمْ وَ أَنِّي فَضَّلْتُكُمْ عَلَى الْعالَمِينَ (47)
اى بنى اسرائيل! نعمتم را كه به شما ارزانى داشتم، بياد آوريد و اين كه من شما را بر جهانيان برترى بخشيدم.
.
امام خامنه ای در دیدار جمعی از فرماندهان سپاه ۱۳۷۰/۱۱/۱۸
هرکس که تلاش کرد، در همان راهی که تلاش کرده است، خدا به او کمک میکند. تلاش، معیار و میزان برای به دست آوردن دستاوردهاست. حفظ دستاوردها هم همینطور است؛ یعنی بیتلاش نمیشود.
تاریخ در مقابل ماست. قرآن - معلم بصیرتبخش بشریت - در مقابل ماست. در چند جای قرآن خداوند به بنیاسرائیل میفرماید: «و انّی فضّلتکم علی العالمین»؛ من شما را بر همهی عالمین فضیلت بخشیدم؛ اما همین بنیاسرائیل کاری کردند که خدای متعال فرمود: «و ضربت علیهم الذّلّة و المسکنة و بائو بغضب مناللَّه»! خداوند قوم و خویشی با کسی ندارد؛ این تلاش انسانهاست که تعیین کنندهی سرنوشت آنهاست؛ لذا در سورهی جمعه میبینید که دربارهی همین بنیاسرائیل میفرماید: «مثل الّذین حمّلوا التّوریة ثمّ لم یحملوها». تورات را بر آنها حمل کردند؛ یعنی بر دل و جان و زندگی و ذهن آنها وارد کردند - پس اینها از تورات بهره بردند - اما «ثمّ لم یحملوها»؛ لیکن بعداً امتداداً اینها تورات را با خودشان برنداشتند و آن را از ذهن و دل و واقعِ زندگیشان خارج کردند. ظاهر تورات وجود داشت، اما باطن تورات دیگر نبود؛ آن وقت «کمثل الحمار یحمل اسفارا»!
نعمتهای معنوی باید با تلاش به دست بیاید و پس از آنکه به دست آمد، باید با تلاش حفظ بشود
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://Sapp.ir/asatid_enghelabi
http://Eitaa.com/asatid_enghelabi
#خاطرات_رهبر_انقلاب ۸۰
چشمهایش پُرِ از اشک شـد...
دو هفته پیش شـهید کاظمی پیش من آمد و گفت از شـما دو درخواست دارم: یکی اینکه دعا کنید من روسـفید بشوم، دوم اینکه دعا کنیـد من شـهید بشوم. گفتم شـماها واقعاً حیف است بمیرید؛ شـماها که این روزگارهاي مهم را گذراندید، نباید بمیرید؛ شـماها همهتان باید شهید شوید؛ ولیکن حالا زود است و هنوز کشور و نظام به شما احتیاج دارد. بعد گفتم آن روزي که خبر شهادت صیاد را به من دادند، من گفتم صیاد، شایستهي شهادت بود؛ حقش بود؛ حیف بود صیاد بمیرد. وقتی این جمله را گفتم، چشمهاي شـهید کاظمی پُرِ اشک شـد، گفت: انشاءالله خبر من را هم بهتان بدهنـد! فاصـلهي بین مرگ و زندگی، فاصـلهي بسـیار کوتاهی است؛ یک لحظه است. ما سـرگرم زنـدگی هستیم و غافلیم از حرکتی که همه به سـمت لقاءالله دارند. همه
خدا را ملاقات میکنند؛ هر کسـی یک طور؛ بعضـیها واقعاً روسـفید خدا را ملاقات میکنند، که احمد کاظمی و این برادران حتماً از این قبیـل بودنـد؛ اینها زحمت کشـیده بودنـد. ما بایـد سـعیمان این باشـد که روسـفید خـدا را ملاقات کنیم؛ چون از حالا تا یک لحظهي دیگر، اصـلاً نمیدانیم که مـا از این مرز عبور خواهیم کرد یـا نه؛ احتمـال دارد همین یـک سـاعت دیگر یـا یـک روز دیگر
نـوبت بـه مـا برسـد که از این مرز عبـور کنیم. از خـدا بخـواهیم که مرگ مـا مرگی باشـد که خـود آن مرگ هم انشـاءالله مـایهي روسـفیدي ما باشد. انشاءالله خدا شـماها را حفظ کند.
بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در مراسم تشییع پیکرهاي فرماندهان سپاه
۱۳۸۴/۱۰/۲۱
#خاطرات
#رهبر_انقلاب_اسلامی
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://Sapp.ir/asatid_enghelabi
http://Eitaa.com/asatid_enghelabi
⚡️مجمع تشخیص جلوی این گروگانگیری و راهزنی را بگیرد
هشت وزیر دولت آقای روحانی به رهبر انقلاب درباره الحاق به کنوانسیونهای تکلیفی FATF نامه نوشتهاند.
به خاطر داشته باشیم، فردا که خسارات FATF آشکار شد، همین جماعت آن را "تصمیم نظام" خواهند خواند، چنانکه در قصه برجام چنین کردند.
اعضای دولت آقای روحانی نه حاضرند تضمین بدهند که با اجرای FATF مسئله مبادلات بانکی ما حل خواهد شد، و نه حاضرند تضمین بدهند که با اجرای FATF مشکلی برای کشور پیش نخواهد آمد، بلکه صرفا میگویند اگر دستورات FATF اجرا نشود، مشکلات بیشتر خواهد شد!
این نحوه مواجهه با مسئله، نوعی باجخواهی و مسئولیتگریزی توامان است که فقط در داستان راهزنان و گروگانگیران شنیدهایم. مبادلات بانکی را که در اختیار کامل دولت است، گروگان گرفتهاند و میگویند اگر درخواستهای ما را انجام ندهید، وضعیت مبادلات بانکی بدتر میشود، اما اگر درخواست ما را انجام دادید، درباره بهبود یا بدتر نشدن وضعیت مبادلات بانکی هیچ تضمینی نمیدهیم!
دولت آقای روحانی به جای نامهنگاری با رهبر انقلاب، باید درباره فرجام FATF تضمینهای سلبی و ایجابی لازم را بدهد. تضمین بدهند که اولا هیچ گونه مشکلی از ناحیه این کنوانسیونها برای کشور پیش نخواهد آمد، ثانیا باید دقیقا مشخص کنند کدام مشکل بانکی به چه نحوی حل خواهد شد و فیالمثل در وضعیت مشخص "الف" در مبادلات، پس از الحاق به CFT و پالرمو چه تغییری ایجاد خواهد شد.
با کلی گویی و هوچیگری حق ندارند کشور را وارد یک باتلاق دیگر کنند و بعد از روشن شدن فرجام ماجرا بگویند این وضعیت تصمیم نظام و تقصیر ترامپ بوده است.
مجمع تشخیص مصلحت نظام وظیفه دارد با اخذ این تضمینها، در مقابل این گروگانگیری بایستد.
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://Sapp.ir/asatid_enghelabi
http://Eitaa.com/asatid_enghelabi
▼ حرف روز
دغدغه اسلامی کردن اقتصاد
در تعریفی ساده میتوان نظام اسلامی را نظامی دانست که برای اجرای احکام اسلامی تحقق یافته است. هر اندازه نظام سیاسی از تلاش برای تحقق این آرمان فاصله بگیرد، همان اندازه از هویت دینی و اسلامی بودن خود فاصله گرفته است؛ از این رو همه تلاش کارگزاران نظام باید برای تحقق شاخصههای هویتی خود باشد و از استحاله آن جلوگیری کند.
در این میان، اسلامی کردن عرصه اقتصاد، یکی از جدیترین شاخصههای تحقق دولت اسلامی است؛ آنجا که تفکر و تمدن اسلامی مرزهای پررنگی با تمدنهای سکولار اعم از لیبرال و مارکسیستی آن دارد. در طول چهار دهه گذشته، هرچند همواره حاکمیت تحقق اقتصاد اسلامی بر اقتصاد کشور موضوع پرمناقشهای بوده، اما هنوز با آنچه ایدهآل و آرمان نظریهپردازان اقتصاد اسلامی و اسلامشناسان بزرگ جامعه اسلامی است، فاصله دارد. این مسئله به طور خاص در بررسی عملکرد نظام بانکداری بیش از هر چیز دیگر خودنمایی میکند. اخبار دیدار اخیر اعضای هیئترئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس با مراجع عظام تقلید حکایت از این فاصله دارد، به گونهای که تأکید همگی آنان بر حل مشکلات نظام بانکی است. آیتالله مکارمشیرازی سخنان چندین ساله خود را با لحنی صریح تکرار کردند: «بانکها وام قرضالحسنهای که میدهند قطعاً خلاف شرع است، چهار درصد حقالزحمه را تعیین کردیم که بانکها با یک زرنگی بیش از این میزان را از مردم دریافت میکنند که میزان آن به ۲۰ درصد رسیده و نوعی رباخواری آشکار محسوب میشود.» آیتالله سبحانی و آیتالله علویگرگانی هم در این خصوص تذکرات و توصیههایی داشتند.
معلوم نیست از کنار چنین سخنان صریحی تا چه زمان باید گذشت و برای حل این معضل چارهاندیشی نکرد! بالاخره چطور میتوان این دوگانه را در ذهن تودههای مردم حل کرد که قوانین بانکداری و آنچه در نظام بانکی ما در حال اجراست، مورد تأیید مراجع عظام تقلید جامعه اسلامی نباشد! در این میان، تکلیف مؤمنان چه خواهد شد؟!
حال که در آستانه آغاز دهه پنجم انقلاب اسلامی قرار داریم، امید است حل مشکلات اقتصادی کشور تنها به چند دیدار خلاصه نشود و شاهد اقدامات عملی باشیم، البته طبیعی است در این مسیر با مقاومتهایی روبهرو خواهیم بود، چرا که تغییر قوانین در راستای تحقق احکام اسلامی که متضمن تأمین مصالح عمومی جامعه است، به مذاق رانتخواران خوش نمیآید؛ اما بدون شک با استقبال تودههای ملت مواجه خواهد شد.
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://Sapp.ir/asatid_enghelabi
http://Eitaa.com/asatid_enghelabi