📌نقشه ای جدید برای بعد 1400
◄ وبگاه کنگره ملی ایرانیان آمریکا (نایاک) و کمیته ملی حزب دموکرات آمریکا (DNC) به تازگی قطعنامهای را به تصویب رساندهاند که خواستار بازگشت واشنگتن به توافق هستهای کشورهای موسوم به گروه 1+5 با ایران در سال ۲۰۱۵ میلادی، یعنی «برجام» شدهاند. این اقدام تضمین میکند که در صورت قدرت گرفتن حزب دموکرات در انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۲۰، بازگشت به توافق هستهای ایران از اولویتهای دولت جدید آمریکا خواهد بود.
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
با توجه به دستور دریادار تنگسیر ی فرمانده نیروی دریایی سپاه مبنی بر توقیف شناورهای صیادی چینی و اقدام نیروی دریایی سپاه در این خصوص تمامی شناورهای مذکور منطقه خلیج فارس را ترک نمودند
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✳️✳️اگرمومنین در مقابل زور گویان عالم بایستند قطعا زورگویان را مجبور به عقب نشینی خواهند کرد.
سوره 48. فتح آيه 22
وَ لَوْ قَاتَلَكُمُ الَّذِينَ كَفَرُواْ لَوَلَّوُاْ الْأَدْبَارَ ثُمَّ لَا يَجِدُونَ وَلِيّاً وَ لَا نَصِيراً
و اگر كسانى كه كفر ورزیدند با شما كارزار كنند، (توان مبارزه با شما را ندارند و) عقبنشینى و پشت كرده و آنگاه هیچ سرپرست و یاورى نخواهند یافت.
✳️✳️امام خامنه ای در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی۱۳۹۷/۰۱/۲۵
در مقابل دشمن، «عقبنشینی» مشوّق دشمن است؛ در مقابل دشمن، «ایستادگی» موجب عقبرفت دشمن است. وَلَوْ قَاتَلَکُمُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَوَلَّوُا الْأَدْبَارَ ثُمَّ لَا یَجِدُونَ وَلِیًّا وَلَا نَصِیرًا * سُنَّةَ اللَّهِ الَّتِی قَدْ خَلَتْ مِن قَبْلُ وَلَن تَجِدَ لِسُنَّةِ اللَّهِ تَبْدِیلًا؛ این سنّت الهی است: اگرچنانچه در مقابل ظلم و استبداد و زورگویی و خباثتها و جنایتهای جنایتکارانِ عالم بِایستید، قطعاً مجبور به عقبنشینی میشوند؛ این قرآن کریم است که بهعنوان یک سنّتِ قطعیِ تاریخ و سنّت الهی از این یاد میکند، و این سنّت انشاءالله عملی خواهد شد.
☘👇امام خامنه ای در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری ۱۳۹۷/۰۶/۱۵
ما قطعاً دشمن را در این مرحله و در همهی مراحل بعدی به توفیق الهی شکست میدهیم. وَ لَو قاتَلَکُمُ الَّذینَ کَفَروا لَوَلَّوُا الاَدبارَ ثُمَّ لا یَجِدونَ وَلِیًّا وَ لا نَصیرًا * سُنَّةَ اللهِ الَّتی قَد خَلَت مِن قَبلُ وَ لَن تَجِـدَ لِسُنَّةِ اللهِ تَبدیلًا. اگر دشمنِ کافر با شما مواجه بشود، حتماً مجبور به عقبنشینی است؛ البتّه وقتی شما میجنگید، وقتیکه شما مبارزه میکنید؛ [اگر] بنشینید و بیکار بمانید نه؛ امّا وقتیکه داریم حرکت میکنیم، داریم کار میکنیم، حتماً دشمن شکست میخورد. ما بحمدالله در طول زمان هم این را دیدهایم. عرض کردم، حتّی در زمینههای معنوی.
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
#خاطرات_رهبر_انقلاب ۱۰۵
از ته دل قدر شـهید بابایی را میدانسـتم
شهید بابایی اوایل انقلاب، در نیروي هوایی ستوان یک بود. در فاصلهي سه سال، درجهي سـرهنگی گرفت و فرماندهي آن پایگاه در اصفهان شد؛ یعنی از ستوان یکی به سرهنگ تمامی ارتقاء یافت. آن زمان هم سـرهنگی درجهي بالایی بود؛ یعنی بالاتر از سـرهنگ، نـداشتیم. فقـط دوتا درجهي سـرتیپی در ارتش بود: فّلـاحی، که پیش از انقلاب به درجهي سرتیپی رسیده بود و ظهیرنژاد که به دلیلی، در اوایل جنگ به او درجهي سرتیپی اعطا شد. سایر افسران، سرهنگ بودند. شـهید بابایی با نصب درجهي سرهنگی به پایگاه اصفهان رفت. _میدانید که پایگاه اصفهان هم از پایگاههاي بسیار بزرگ و مفصّل است_ سال شصت بود. آن پایگاه واقعاً مرکزي بود که در زمان بنیصدر، امام را هم قبول نداشتند و قبلش هم، آنجا مرکز جنجـالی و پر مسـألهاي محسوب میشـد. اوّل انقلاب، همین آقـاي محمدی دفتر خودمان
_آقاي محمدی گلپایگانی_ به عنوان نماینـدهي مسئول عقیـدتی_سیاسـی، در آنجـا فعالیّت میکردنـد. ایشـان مرتّب مسائل آنجا را گزارش میکردنـد. عـدّهاي ضـّد انقلاب و عدّهاي هم نفوذيهاي گروههاي به ظاهر انقلابی، در پایگاه نفوذ کرده بودند و واقعاً به کلّی یأس آور بود. فرماندهي آنجا، زمـانی که در وزارت دفـاع بـودم، میگفت: «اصـلاً نمیتـوانم پایگـاه را اداره کنم!» همینطور همه چیز را رهـا کرده بود. در چنین شرایطی، شهید بابایی به این پایگاه رفت _این که «یک لاقبا» میگویند، واقعاً با یک لاقبا به آنجا رفت_ و همه چیز را راه انداخت. او حقیقتـاً پایگـاه را متحوّل کرد. از ته دل قـدر شـهید بابـایی را میدانسـتم. یـک بـار من به آن پایگـاه رفتم و ایشان، سـمیلاتورهاي آموزشـی را به من نشان داد. شـهید بابایی، خودش هم خلبان بود؛ خلبان اف۱۴ (یعنی رتبهي خلبـانیاش) رتبهي بالایی بود. ایشان خیلی به من محبّت داشت. من هم واقعاً از ته دل، قدر شـهید بابایی را خیلی میدانستم. یک بار که به اصفهان رفتم _من، دو سه بار به پایگاه اصـفهان رفتهام_ نزد من آمد و گفت: «اگر شما اجازه بدهید، ما بچههاي سپاه را اینجا بیاوریم و به آنان آموزش خلبانی بـدهیم»... با بچههاي سـپاه، خیلی خودمانی و رفیق بود. میگفت: «فقط براي انقلاب و رضاي خدا، بچههاي سـپاه را آموزش دهیم.» گفتم: «حالا دست نگه دارید. الآن این کار مصـلحت نیست؛ تا ببینیم بعداً چه میشود.» به هرحـال، ایشـان آرام آرام همان پایگاهی را که آن همه مسأله داشت، به کّلی متحوّل کرد.
بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار خانوادهي شهید بابایی
۱۳۸۰/۱۱/۷
#خاطرات
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
🇮🇷کانال اساتیدانقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
نمره دولت چند است؟ بااین نمره چه باید کرد؟ - ۱
✍ به آقای روحانی و دولت او چه نمره ای باید داد و چه تعاملی باید کرد؟ ارزیابی آقای روحانی همان است که در هرمزگان گفت؛ "کسی نمی تواند این عظمت بزرگ (عملکرد دولت) را بخاطر مسائلی مانند ماکارونی یا رب گوجه فرنگی و اینکه چند روز مردم در مضیقه قرار می گیرند، نادیده بگیرد. نباید بخاطر یک نمره ۱۹/۵، تمام نمرات ۲۰ یک دانش آموز را فراموش کنیم".
🔹از این ارزیابی خود بسند که در میان برخی مدیران دولت رایج است، همین در می آید که دولت باید مطلق العنان تر از قبل و بی نظارت تر از گذشته باشد، اختیارات فرا قانونی بگیرد و به رفتار پر هزینه خود ابعاد تازه ای بدهد. مثلا معامله نقد- نسیه برجام را که به خسارت های موجود منتهی شده، به FATF و CFT و پالرمو و اقتدار منطقه ای و نظامی کشور هم توسعه بدهد.
♦️و یا در نامدیریت اقتصادی که به حراج 18 میلیارد دلار ارز در خدمت رانت خواران، خالی کردن ذخیره به صندوق توسعه ملی و نهایتا تورم بالای 50 دصد (در برخی اقلام 200 تا 300 درصد) منتهی شد، هرچه خودمختار تر و عنان گشاده تر باشد.
🔹اما قضاوت و نمره دوم، قضاوت مردم است. نتیجه نظرسنجی های مختلف و از جمله، نظرسنجی چند ماه قبل یک مرکز معتبر افکار سنجی درباره ارزیابی مردم از عملکرد دولت، که در رسانه های برخی احزاب اصلاح طلب هم منتشر شد، نشان می دهد:
🔻از عملکرد دولت راضی هستید؟ 89 درصد نه، 9 درصد بله.
🔻محبوبیت اعضای دولت: 4/5 درصد زیاد و خیلی زیاد- 8/4 درصد متوسط- 85 درصد کم و خیلی کم.
🔻محبوبیت آقای روحانی: 7 درصد زیاد و خیلی زیاد- 9 درصد متوسط- 83 درصد کم و خیلی کم
🔻ارزیابی از عملکرد دولت روحانی: 5/8 درصد موفق و بسیار موفق، 9 درصد متوسط، 84 درصد ناموفق و بسیار ناموفق
🔻اولویت دولت چه چیزی باید باشد؟ 67/7 درصد رفع مشکلات اقتصادی و گرانی و مسکن و بیکاری، 15/6 درصد گسترش آزادی های اجتماعی و فردی، 18 درصد مسائل بین المللی، 4/4 وضعیت حجاب و پوشش
🔻دلیل عدم موفقیت دولت چیست؟ 48/2 ناتوانی و ضعف دولت، 13 درصد محدودیت اختیارات، 13 درصد تحریم، 8 درصد عدم همگرایی با دولت، 6 درصد کارشکنی، 4 درصد مشکلات از دولت قبل.
🔹کار به جایی رسیده که صدای سلبریتی های همکار ستاد انتخاباتی روحانی (امثال رضا رشید پور و مهناز افشار و دیگران) هم درآمده، چنان که خانم افشار توئیت زد "آقای روحانی واقعا شما عملکردتون را نمره 20 فرض کردید؟ حتی اگر به گمان بعضیها چون بنده از مریخ همراه با لیست رانت، شیرخشک، توبره و... آمده ام و اعتراضم حساب نیست، اما اعتراض من باید اعتراض مادر، خانواده و اقوامم به شما حساب بشه!".
(ادامه دارد)
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
نمره دولت چند است؟ بااین نمره چه باید کرد؟ - ۲
🔹به سوال نخست باز گردیم. با دولت و آقای روحانی چه باید کرد؟ سه راه، محتمل به نظر می رسد:
🔻نخست: دست روی دست بگذاریم و هیچ مطالبه ای نکنیم تا همین روند ناکارآمدی ادامه پیدا کند و سوء مدیریت، شرایط را دشوارتر کند و ضمنا برخی مدیران از خود راضی، خودکامگی و خودرایی و اختیارات بیشتر را برای خسارت آفرینی مضاعف طلب کنند.
🔻دوم: خواستار استعفا یا استیضاح و اعلام عدم کفایت توسط مجلس و قوه قضائیه شویم و بر نقشه دشمن برای بحران آفرینی، بی ثباتی حداقل یک ساله (ناشی از تغییر دولت با همه هزینه های سیاسی و اقتصادی و امنیتی) را هم اضافه کنیم و آخرش هم رسانه های شانتاژگر به همراه مدیران قاصر و مقصر، مدعی شوند که "نگذاشتند دولت منتخب مردم، کار بکند"!
🔻 یا اینکه راه سوم را که راه حل مقدور و عقلانی و کم هزینه تر است، در پیش بگیریم: واداشتن دولت به تغییر و اصلاح مسیر. دولت باید بماند، نقد و مشورت های دلسوزانه را که بهترین حمایت است، بپذیرد؛ مسیر ناکارآمد را تغییر دهد و به وعده های اقتصادی که داده عمل کند.
🔶راه سوم که راه حل مقدور در شرایط فعلی است - والبته معارضان جدی هم در بدنه دیوان سالاری و هم میان دلالان بیگانگان و رانت خواران و موج سواران وضعیت فعلی اقتصاد- دارد، بازگشت به نسخه عملیاتی اقتصاد مقاومتی، با تاکید بر استفاده از ظرفیت های انبوه داخلی و مبارزه میدانی با اخلاگری و تروریسم اقتصادی است.
♦️اغلب ما در ارزیابی ها می گوییم سهم دو متغیر "سوء مدیریت" و "تحریم اقتصادی دشمن" در آشفتگی اقتصادی مثلا 90 به 10 یا 30 به 70 است. سخن بیراهی هم نیست . در اصل، سوء مدیریت، راه تاثیر حربه های دشمن را باز می کند. اما تحریم، حربه لو رفته و کم اثر تر دشمن است.
🔹مهمتر از تحریم آشکار، نقش "تروریسم پنهان و اخلالگری سازمان یافته" در نقشه جنگ اقتصادی دشمن است که نسبت به آن، اعتنا و اهتمام کافی صورت نمی گیرد.
♦️بازار خودرو و گوشت و ارز و طلا و سکه و موبایل و این قبیل، غیر از تاثیر پذیری از تورم انتظاری و سوداگری سودجویان، در معرض مکندگی و تخلیه و بلوکه شدن مایحتاج عمومی توسط "شبکه سازمان یافته اخلال و تروریسم اقتصادی" است که درست در نقطه مقابل منطق "تنظیم و ثبات بازار" عمل می کند.
🔹طبق این فرضیه، اتاق جنگ اقتصادی دشمن، هم وزن ده ها میلیارد دلاری را که رژیم های مرتجع صرف تروریسم داعش و النصره کردند، در خدمت تروریسم اقتصادی در ایران یا علیه ایران قرار می دهد.
♦️که چه کنند؟ اگر می توانند کالا و ارز و طلا را بدون محاسبه سود و زیان، بخرند و از بازار جمع کنند تا تورم انتظاری، آن به آن در بازار تداوم داشته باشد. بدین ترتیب حس "فردا بدتر از امروز است، بشتابید و بدون نیاز بخرید و پس انداز و سرمایه گذاری کنید"، دو مینوی سیری ناپذیر و تامین ناپذیر تقاضا را در بازار به حرکت در می آورد.
🔹اقلام خریداری شده توسط همکاران شبکه ترور و اخلال، حتی لازم نیست به خارج از کشور قاچاق شود. کافی است انبار، بلوکه، احتکار و از چرخه خرید و فروش خارج شود و توازن عرضه و تقاضا را به هم بریزد. با بودجه و فرصت های اختصاص یافته برای تروریست ها، حتی استبعادی ندارد که بخشی از اقلام جمع آوری شده از بازار (سکه و ارز و ....) طبق دستور مدفون و معدوم شود. مهم این است که تنظیم بازار به هم بخورد.
(ادامه دارد)
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
نمره دولت چند است؟ بااین نمره چه باید کرد؟ - ۳
🔹یک سند روشن در زمینه شبکه اخلال و تروریسم اقتصادی، تعبیه چهار ایستگاه مکنده ارز در دوبی امارات، هرات افغانستان، اربیل (کردستان عراق) و اسلامبول ترکیه است. چند ماه قبل، شبکه 417 نفره قاچاق ارز از ایران به آمریکا، توسط نیروهای امنیتی و دادستانی ترکیه در 40 شهر شناسایی و متلاشی شد. آنها نیم میلیارد دلار را ظرف یک سال، به یهودیان ایرانی تبار در آمریکا فرستاده بودند.
♦️ترکیه که خود درگیر جنگ ارزی آمریکاست، می گوید این شبکه قاچاق، به امنیت اقتصادی ترکیه ضربه زدهاند. سرشاخه های ایرانی این شبکه متلاشی شده، با کدام محافل در ایران و آمریکا مرتبط بودند؟ و رابط ها و مرتبط ها و سرشبکه های ایستگاه های عملیاتی دوبی و اربیل و هرات، کدام خود فروختگان هستند؟
🔹در این جنگ پیچیده اقتصادی نمی توان مانند امثال وزیر مستعفی و بی کفایت راه و شهرسازی، ژست سوپر لیبرال ها را گرفت و از ضرورت عدم مداخله دولت و خود تنظیمی بازار حرف زد. با عوامل اختلال سازمان یافته در بازار باید مداوم و بی رحمانه مبارزه کرد.
🔸یکی از ضرورت های "تغییر راهبردی در رویکرد دولت"، همین است که دولت بپذیرد باید با تروریسم اقتصادی جنگید و بنابراین از ظرفیت سپاه و بسیج و سایر نهادهای خارج از دولت کمک بگیرد. به عبارت درست تر، باید "اتاق فرماندهی مشترک فرادولتی" برای مانیتورینگ شبکه اقتصادی از مرز تا مرکز، و عملیات ضربتی متناسب با تحرکات عوامل جنگ نیابتی دشمن به صورت 24 ساعته فعال شود. درست مانند مرکز کنترل و هدایت ترافیک که انسداد ها و علت آن را در لحظه رصد می کند و به سرعت هم می تواند نیروهای عملیاتی را برای رفع انسداد وارد عمل کند.
🔹این مرکزیت عملیاتی باید منطق "بسیج 20 میلیونی" و "اطلاعات 36 میلیونی" را در مقیاس جدید "اطلاعات 80 میلیونی" بازآفرینی کند. به تعبیر امام خمینی (ره) در اوایل انقلاب، کشوری که بیست میلیون جوان دارد، باید بیست میلیون بسیجی و تفنگدار داشته باشد. یا رایج بود که کشور 36 میلیونی باید "اطلاعات 36 میلیونی" داشته باشد. و درست هم هست.
♦️این وجه سلبی و مبارزه ای ماجرا بود. اما وجه اثباتی قضیه در جهت کارآمد کردن دولت و رفع نارضایتی مردم، قطع امید مطلق از غرب و اعتماد عملیاتی به انبوه ظرفیت های مهیا یا قابل عملیاتی شدن در داخل است. یک سند روشن و موفق، همین پالایشگاه ستاره خلیج فارس برای خودکفایی بنزین و تامین سایر فرآورده های نفتی است که سنگ بنای آن در دولت های نهم و دهم گذاشته شد و الحمد لله در حال به ثمر نشستن فاز به فاز است. اکنون کمر تحریم های راهبردی دشمن در زمینه بنزین شکسته است.
🔹این مدل عملیاتی "تعاون و هم افزایی" را می توان به بسیج و فراتر از آن - انبوه شرکت ها و کارخانه های خصوصی پای کار یا مستعد نقش آفرینی در زمینه: دفاع اقتصادی، رفع تحریم، ایجاد اشتغال، تامین بازار و رونق اقتصاد- توسعه داد، مشروط بر اینکه دست محافل کارچاق کن شرکت ها و محصولات خارجی کوتاه شود و منطق بیمار"ما نمی توانیم و مجبوریم وابسته و وارد کننده محض باشیم"، از دیوان سالاری جارو شود.
✅ ضرورت انتخاب مدیران صالح و جهادی، تجربه و عبرت بزرگ مردم ما برای انتخاب های آینده است. اما اکنون حق مردم بر گردن دولت است که خود را با این ضرورت ملی هماهنگ کند و به چهارچوب های بن بست شکن انقلاب برگردد. این مهم، نیازمند هرچه قدرتمند تر و نافذ تر کردن نهضت روشنگری و مطالبه گری از دولت، بلکه هر سه قوه است.
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
👌از #جنگ_اقتصادی تا #جنگ_ادراکی
🔴 کاخ سفید: فشاری بیسابقه به اقتصاد ایران وارد کردهایم تا این کشور ناچار شود تصمیماتی دشوار اتخاذ کند.
🔻 «ویکتوریا کوتس»، معاون دستیار رئیسجمهور آمریکا:
🔹به دستور رئیسجمهور ترامپ، کارزار فشار حداکثری را در اولویت نخست قرار دادهایم. با این کار فشاری بیسابقه به اقتصاد ایران وارد کردهایم تا این کشور ناچار شود تصمیماتی دشوار اتخاذ کند.
🔸 کشورهای جهان با اعمال تحریم علیه ایران، عملا بر میزان دشواریهای اقتصادی ایران بیافزایند. این فشار جمعی بازگشت ایران به میز مذاکره تحت شرایطی کاملا به نفع ایالات متحده و کشورهای مسئول در جهان را تسریع میکند.
🔹ما میخواهیم فشارها قاطع باشد و داریم با تلاش گسترده تحریمها را تکمیل میکنیم تا همانگونه که راهبرد رئیسجمهور ترامپ میطلبد، هزینه سیاستهای مخرب و ثباتزدای ایران را به سطحی غیرقابل تحمل برسانیم.
🔸 کارهای بیشتری هست که میتوانیم برای مقابله با فعالیتهای ایران درون مرزهای این کشور و در منطقه انجام دهیم. ما تا الان در زمینه همسو کردن اسرائیل، عربستان سعودی، بحرین و امارات در حمایت از راهبرد رئیسجمهور در قبال ایران، پیشرفت قابل توجهی داشته ایم
#هزینه_سازش
#نتیجه_برجام
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
▼ گزارش روز
☘👇دو سوی یک بیثباتی!
هر چقدر ابعاد ماجرای بازار خودرو را نگاه میکنیم، هیچ نسبت عقلانیای وجود ندارد. چطور ممکن است قیمت خودرویی مانند پراید با این کیفیت طی 10 ماه به بیش از دو برابر خود برسد! قیمتها را چه کسی تعیین میکند؟! دستگاههای نظارتی کجا هستند؟! آیا دولت عزمی برای مدیریت بازار ندارد؟ نقش خود دولت در این بیثباتیها چیست؟ اینها پرسشهای بیپاسخی است که نه تنها به اقتصاد خانوادههای ایرانی آسیب زده؛ بلکه اعتماد به دولت را نیز با آسیبهای جدی مواجه کرده است! مردم وقتی میبینند شرکتهای خودروسازی که با مدیریت دولت اداره میشوند، به جای آنکه به فکر افزایش کیفیت محصولات و عرضه منصفانه و معقول در بازار باشند، بیشتر به یک دلال بزرگ تبدیل شدهاند، به طور قطعی اعتمادشان از دست خواهد رفت! تنها در یک نمونه به جز اینکه افزایش نزدیک به 10 میلیونی بیشتر خودروها آن هم درست چند روز پیش از آغاز پیشفروش سایپا و ایرانخودرو در بهمن ماه غیر طبیعی و مشکوک بود و این ظن را تقویت میکرد که شاید خودروسازان پشت این افزایش هستند تا بتوانند با قیمتهای عجیب ماه گذشته محصولاتشان را به فروش برسانند؛ اما آنها همین مسئله را نیز رعایت نکردند! ایرانخودرو که اعلام کرده بود، فروش فوری محصولاتش را 5 درصد زیر قیمت بازار هفته اول بهمن ماه آغاز خواهد کرد، اما در کمال تعجب قیمتهای عرضه شده در پایگاه اینترنتی این شرکت بالاتر از قیمت بازار خودرو در هفته اول بهمن بود! به عبارت دقیقتر، همان قیمت خودرو در بازار آزاد این روزهاست! چنانکه ایرانخودرو قیمت پژو 206 تیپ 2 را که در اول بهمن ماه 60 میلیون و 500 هزار تومان بود، 72 میلیون تومان، پژو پارس سال را که در اول بهمن ماه 71/5 میلیون تومان بود، 81 میلیون تومان و پژو 405 مدل GLX را 72 میلیون تومان اعلام کرد، در حالی که اول بهمن 58 میلیون و 500 هزار تومان بود و...؛ البته نباید از یک نکته تأسفبار هم گذشت و آن، فقدان عمل جمعی و معقولانه از سوی جامعه است! چنانکه شاهدیم همه پرایدهای عرضه شده در این فروش با قیمتی بالاتر از 45 میلیون در کمتر از 45 دقیقه به فروش میرسد و زمینه را برای ادامه این سودجوییها هموار میکند.
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
👇🌹تلاش برای استحاله
برخی چهرههای اصلاحطلب در چهل سالگی با طرح اینکه «پس از 30 سال باز هم در قانون اساسی باید بازنگری و اصلاحات انجام داد»، به دنبال فرار از ناکارآمدی مدیریتی خود و مقصر دانستن نظام هستند. بعضی از اعضای حزب کارگزاران سازندگی در مطالبی تصریح میکنند، مشکل اصلی ساختاری است؛ به گونهای که ما تمرکز قدرت را هم در کشور داریم و هم نداریم.
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
👇🌹واقعاً انحرافی
عبدالرضا داوری، از نزدیکان احمدینژاد که مشاور رسانهای وی هم است، با انتشار مطالبی یک بار دیگر عمق فاجعه انحرف فکری جریان بهار را یادآوری کرده و نوشته است: «رضا پهلوی هم اگر به خداگونگی انسان باور داشته باشد و برای توانمند شدن انسانها تلاش کند و با هر شیوهای که برای انسانها حقارت و ذلت میخواهد، مبارزه کند، حتماً بهاری است». شاید همین چند سطر نوشته برای پذیرش رضا پهلوی در جمع انحرافیون بهاری کافی باشد که نشان دهد انحراف این جریان تا کجا پیش رفته است.
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
👇🌹فرق ایران و مصر
اسداللهی کارشناس منطقهای با مقایسه ایران و مصر به کارآمدی رویکرد مقاومت در سیاست خارجی ایران اشاره کرد و گفت: «در مصر الآن 45 درصد مردم در بیسوادی مطلق هستند که معارضان این رقم را 55 درصد میدانند. این کشور هیچ تولیدی ندارد و فقط واردکننده است. حتی این کشور مجبور شد دو جزیره خود را به عربستان بفروشد تا کمک مالی بگیرد. مصر در منطقه جایگاه خاصی ندارد و در معادلات محو شده است و این نشان میدهد تبعیت از آمریکا قدرت نمیآورد، وگرنه الآن باید مصر در منطقه حاکم میبود.»
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi