8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇷🇺تصاویر پرتاب موفق فضاپیمای “آنگارا-آ5” از ایستگاه واستوچنی روسیه بعد از دوبار لغو پرتاب توسط متخصصان
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
10.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بزودی هشتاد درصد اهل سنت شیعه خواهد شد
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
📌 دخالت آمریکا در ماجرای تنبیه رژیم جعلی صهیونیستی با پاسخ نظامی سخت روبرو خواهد شد
✍ #علی_اکبر_شفیعی
✳️هفته گذشته شاهد حمله نظامی اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه بودیم.در مقابل این خطای راهبردی ، رهبر فرزانه انقلاب در نماز عید فطر حمله به کنسولگری یک کشور در عرف بین الملل را حمله به خاک کشور دانستند و فرمودند: رژیم غاصب صهیونیستی اشتباه کرد و باید تنبیه شود و تنبیه خواهد شد.
✳️ علت حمله اسرائيل به خاطر ناکامی اسرائیل به اهداف اعلام شده در جنگ غزه است که به هیچ یک از اهدافش نرسیده و از ايران اسلامي عصباني است. عصبانيت او عقلانيت نداشته او را ضايع کرده و حمله به کنسولگری ایران در سوریه تصميم درستي نبود بلکه بازی با آتش بود.
✳️ بایدن در کنفرانس مطبوعاتی گفته ؛ به نتانیاهو گفتم تعهد ما به امنیت اسرائیل تعهد آهنین خواهد بود. این حرف رئیس جمهور آمریکا مثل حمله اسرائیل به کنسولگری ایران از روی استیصال است.
✳️ به رئیس جمهور آمریکا هشدار می دهیم قابليت هاي ويژه ايران براي پاسخ به هر گونه حمایت از سگ نجس هار منطقه ، اين توان را به ما داده است تا به راحتي و در کوتاهترين زمان ممکن سخنان رهبر حکیم و فرزانه انقلابمان عملياتي شود و علاوه بر تنبیه رژیم کودک کش اسرائیل در آن واحد تمامی پایگاه های آمریکا در منطقه به ویژه پایگاه هوایی شیخ عیسی و الظفره در امارات،محل استقرار ناوگان آمریکا در بحرین، پایگاه هوایی العدید قطر، ناوگان پنجم دريايي آمریکا در بحرین، پایگاه هوایی احمد الجابر کویت ، پایگاه هوایی بگرام افغانستان، پایگاه هوایی اینجرلیک ترکیه را با خاک یکسان کنیم.
✳️ امریکا و کشورهاي غربي به خوبي پيام سخنان رهبر انقلاب را دريافت کردند که انتقام قطعی هست و ما اسرائیل را مجازات و پشیمان خواهیم کرد. بهترین راهبرد آمریکا در این انتقام سخت این است که حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران را محکوم کنند و در این مجازات ، دخالت نکنند که به ضررشان است چون آمریکایی ها شرایط یک جنگ راهبردی در برابر ایران و جبهه مقاومت را ندارند و درصورت اشتباه ، هیمنه آمریکایی ها شکسته خواهد شد.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://splus.ir/asatid_enghelabi
https://ble.ir/asatid_enghelabi
12.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تیزر رسمی فراجا برای اجرای طرح عفاف و حجاب از شنبه
#حجاب
#فراجا
#نشر_حداکثری
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
احتمال حمله اسرائیل به تاسیسات اتمی ایران چقدر است ؟
#علیرضا_تقوی_نیا
🔸️اسرائیلی ها اعلام می کنند در صورت حمله مستقیم جمهوری اسلامی به اسرائیل(فلسطین اشغال شده توسط صهیونیست ها ) به تاسیسات اتمی ایران حمله می کنند.
🔸️برای بررسی احتمال بروز این تهدید چند نکته باید ذکر شود.
1️⃣ فاصله مستقیم تاسیسات اتمی ایران با پایگاه های هوایی اسرائیل حدود ۱۶۰۰ کیلومتر است ؛ یعنی اگر هواپیماهای رژیم بخواهند مستقیما به آنجا برسند و مثلا تاسیسات نطنز را بمباران کنند و بازگردند، باید حداقل ۳۲۰۰ کیلومتر را بپیمایند.
2️⃣ اسرائیل نمی تواند به طور مستقیم از آسمان کشورهای اردن یا سوریه عبور کند به این دلیل که اولا اصل غافلگیری از بین می رود (ایران در سوریه رادار دارد)و دوم این که اردن نیز حاضر نخواهد بود آسمانش را در اختیار اسرائیل برای حمله به ایران قرار بدهد زیرا تهران رسما اعلام کرده هر کشور آسمان خود را برای حمله به ایران به روی اسرائیل باز کند ، شریک جرم خواهد بود و مورد حمله قرار می گیرد.
🔸️پس اسرائیل باید مسیرهای دیگری را برگزیند مانند ترکیه (که به دلیلی که ذکر شد اجازه استفاده از آسمان خود را نخواهد داد) یا باکو یا کشورهای عربی (که آنها هم توجیه شده اند که ایران در صورت هرگونه کمک به حمله اسرائیل، چه بلایی بر سر تاسیسات نفتی و حیاتی شان می آورد).
پس عبور از آسمان کشورها و رسیدن به ایران برای اسرائیل یک دردسر بزرگ است.
3️⃣ اسرائیل یا باید از طریق موشک بالستیک به ایران حمله کند یا هواپیمای جنگنده؛ موشک های بالستیک اسرائیل آنچنان دقیق و پرشمار نیستند که بتوانند اثر دلخواه سردمدران صهیونیست را روی تاسیسات اتمی نطنز داشته باشند .
از طرفی هواپیماهای جنگنده نیز محدودیت های زیادی دارند .
🔸️مثلا اگر اسرائیل بخواهد از اف ۱۶ استفاده کند ، این هواگرد به راحتی توسط پدافند ایران شناسایی و منهدم می شود؛ زیرا فالکون ها رادارگریز نیستند و باید چند صد کیلومتر را برای رسیدن به نطنز بپیمایند و از دهها رینگ پدافندی عبور کنند و مجددا بازگردند.
4️⃣ اگر اسراییلی ها قصد استفاده از اف ۳۵ را داشته باشند نیز باید گفت اولا رادارگریزی این جنگنده مطلق و کامل نیست و در آسمان ایران احتمال رصدش بالاست؛ ثانیا این هواپیما نمی تواند برای بالا بردن رادارگریزی از مخزن سوخت خارجی بهره ببرد پس باید قبل یا پس از بمباران نزدیک مرزهای ایران سوخت گیری هوایی داشته باشد یا در یکی از کشورهای همسایه فرود بیاید.
🔸️کشورهای همسایه ایران به دلایلی که ذکر شد هیچگاه به اسرائیل در این زمینه کمک نخواهند کرد و اگر اسرائیلی ها تعدادی سوخت رسان نیز به پرواز در بیاورند ایرانی ها از قبل متوجه می شوند و بازهم اصل غافلگیری از بین می رود.
🔸️در ضمن سوخت رسان ها در کجا به پرواز در خواهند آمد ؟ هیچ کشوری به آنها اجازه نخواهد داد که در یک ماموریت جنگی علیه جمهوری اسلامی هواگردهای اسرائیلی سوخت گیری هوایی را در آسمانش انجام دهند.
5️⃣ فردو تاسیساتی است که اسرائیل به هیچ وجه نمی تواند آن را نابود سازد چون زیر کوه است.
حتی اگر اسرائیل بتواند نطنز را نیز نابود سازد ( که البته بسیار سخت است) فردو همچنان به غنی سازی سطح بالا ادامه خواهد داد.
پس اسرائیل با حمله نظامی قادر نخواهد بود تاسیسات اتمی ایران را به طور کامل از کار بیندازد(شاید بتواند بخشی از توان غنی سازی را از بین ببرد) .
🔸️اسرائیل از حمله ای که نتواند تمام و کمال روند غنی سازی جمهوری اسلامی را نابود کند، اجتناب خواهد کرد.
پایان قسمت اول
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://splus.ir/asatid_enghelabi
https://ble.ir/asatid_enghelabi
♨️ چین ۲ شرکت آمریکایی را تحریم کرد
🔹️وزارت امور خارجه امروز چین پنجشنبه گفت، تصمیم گرفته است اقدامات تحریمی متقابلی را
علیه دو شرکت از ایالات متحده اعمال کند.
🔹️شرکتهای «General Atomics Aeronautical Systems» و «General Dynamics Land Systems» که در فروش تسلیحات به تایوان دخیل هستند، هدف
تحریمهای چین قرار گرفتند.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
آیا مسئولین ورزشی کشف حجاب تیم اعزامی ایران به آذربايجان در مسابقات فرود دقت خلبانی پاراگلایدر را یواشکی صادر کرده اند؟
آیا واقعا مسئولین حراست ورزشی اینها را می بینند و سکوت می کنند؟!!
منتظر واکنش مسئولین ورزشی هستیم!!
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
کان: ۷۱ درصد اسرائیلیها خواستار استعفای نتانیاهو
🔹شبکه تلویزیونی «کان» رژیم صهیونیستی در ششمین ماه از جنایات این رژیم علیه فلسطینیان غزه نتایج نظرسنجی را منتشر کرد که در آن ۷۱ درصد از صهیونیستها خواهان استعفای نتانیاهو شدند.
🔹از طرف دیگر، ۶۸ درصد از صهیونیستها معتقد بودند که عملکرد نتانیاهو در جنگ غزه خوب نبوده و تنها ۲۹ درصد از عملکرد او رضایت داشتند.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
🔰عامل توهین به شهدای سیب و سوران دستگیر شد
🔹فرمانده انتظامی استان سیستانوبلوچستان: فرد تبعه غیرمجازی که بر پیکر پاک شهید در صحنه ترور در شهرستان سیب و سوران مضحکه و هتاکی کرده بود پس از شناسایی دستگیر شد.
🔹این فرد به اتهام هتکحرمت، توهین به پلیس و تحریک احساسات عمومی دستگیر شده است و به مقامات قضایی تحویل میگردد.
🔹ظهر سهشنبه در کمین تروریستهای جیشالظلم به ۲ خودروی انتظامی در جادهٔ مهرستان - سوران، پنج نیروی پلیس به شهادت رسیدند.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
🟡 فراموشی یک آیه توسط رهبر در نماز عید فطر و جنجال شبکه های معاند
🟢 رهبر معظم انقلاب در نماز عید فطر امسال و در رکعت دوم حین خواندن سوره شمس لحظاتی آیهای را فراموش می کنند: «قَدْ أَفْلَحَ مَنْ زَکّاها - وَ قَدْ خابَ مَنْ دَسّاها» (آیات ۹ و ۱۰ سوره شمس)
🔹 آیات مزبور شباهت زیادی به آیات ۱۴ و ۱۵ سوره اعلی دارد:
«قَدْ أَفْلَحَ مَنْ تَزَکّى - وَ ذَکَرَ اسْمَ رَبِّهِ فَصَلّى»
🔹حال شبکه های معاند برای این امر عادی جنجال در اینترنت به راه انداخته اند. در حالیکه بزرگترین حفاظ قرآن نیز ممکن است اینگونه آیات را اشتباه کنند اما باید به این معاندین حق داد! چون وقتی دستشون از ایراد واقعی خالی است، مجبورن این چیزا را بزرگ کنند؛ میفهمید؟ مجبورن!!
✍ #قربانی_مقدم
#لبیک_یا_خامنه_ای
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش