ربیعی به چه کار روحانی می آید؟
✍️ آقای علی ربیعی به عنوان سخنگو منصوب شد تا دولت پس از ده ماه، صاحب سخنگو شود. او پیش از این، وزیر وزارت رفاه و کار بود که به خاطر سوء مدیریت و مدیریت پر حاشیه، با استیضاح مجلس و رای عدم اعتماد، برکنار شد.
🔹جالب اینکه رئیس جمهور به جای ربیعی، محمد شریعتمداری را برای وزارت رفاه و کار معرفی کرد؛ کسی که در معرض استیضاح و برکناری از سوی مجلس بود! این روزها آوازاه رانت خواری داماد وزیر جایگزین ربیعی، سر زبان هاست. واردات غیر قانونی خودرو، و آشفته بازار قیمت ها از جمله در حوزه خودرو، میراث شریعتمداری است.
♦️آقای ربیعی البته پس از برکناری بیکار نماند و بلافاصله از سوی آقای روحانی مامور شد تا وضعیت آشفته اردوگاه حامیان روحانی را که دچار ریزش شدید شده، سر و سامان دهد. بنابر اعلام علی صوفی مشاور خاتمی، محبوبیت اجتماعی روحانی به زیر 10 درصد رسیده است.
🔹آقای ربیعی در جلسه استیضاح نتوانست از عملکرد خود دفاع کند و مجلس همسو با دولت، از وی سلب اعتماد کرد. اکنون باید دید آیا او به عنوان دستیار ارتباطات اجتماعی روحانی و سخنگوی دولت می تواند از عملکرد نابسامان دولت دفاع کند؟
♦️با این حال نفس اینکه دولت در پایان ششمین سال خود مجددا صاحب سخنگو می شود، مغتنم است. بالاخره گفته اند لنگه کفش هم، در بیابان غنیمت است. مردم هم سریع الرضا هستند و مجبورند سقف انتظارات خود را در حد توانایی این دولت پایین بیاورند.
🔹این همان دولتی است که رئیس آن ابتدا و عده تحول اقتصادی 100 روزه را داد، سپس همین وعده را به گزارش های اقتصادی و عملکردی 100 روزه فروکاست، و سرانجام، از تیرماه 97 بدون سخنگو اداره شده است. البته آخرین نشست خبری و مطبوعاتی آقای روحانی هم، 15 ماه قبل یعنی 17 بهمن 1396 برگزار شده است!
♦️با این شرائط، باید همین خبر را که دولت صاحب سخنگو شده تا به گوشه ای از ابهامات عملکردی دولت پاسخ دهد، مغتنم شمرد. سخنگوی ایده آل، ان شاء الله در دولتی جوان و جدید و پر نشاط.
#محمدایمانی
🇮🇷کانال اساتیدانقلابی
http://Eitaa.com/asatid_enghelabi
http://Sapp.ir/asatid_enghelabi
این چه شاهکاری است ...؟!
✍️ هنوز که هنوز است آقای روحانی و اطرافیان و حامیان سیاسی اش از برجام به عنوان شاهکار و نقطه قوت خود یاد می کنند. قبلا هم آن را فتح الفتوح قرن و بزرگ تر از فتح خرمشهر و... توصیف کرده بودند.
🔹اگر واقعا برجام شاهکار است و در ذهن مردم زیر سوال نرفته، چرا طیف بزک کننده برجام بسیج شده اند تا مسئولیت برجام را متوجه رهبری کنند؟ رهبری که بارها خطوط قرمز را برای یک توافق مفید و تضمین شده عنوان کردند اما دولت همچنان شیدای توافق به هر قیمت و هر چه زودتر با آمریکا بود.
🔹فقط یکی از ده ها تذکر و هشدار رهبری، در نامه ایشان به رئیس جمهور (29 مهر 94) ثبت شده است؛ نامه ای که #موافقت_مشروط با اجرای برجام بود:
🔻"جنابعالی با سابقهی چند دهه حضور در متن مسائل جمهوری اسلامی، طبعا دانستهاید که دولت #آمریکا، در قضیّهی هستهای و نه در هیچ مسئله دیگری، در برابر ایران رویکردی جز #خصومت و #اخلال در پیش نگرفته است و #در_آینده_هم_بعید_است جز این روش عمل کند.
🔻اظهارات رئیسجمهور آمریکا در دو نامه به اینجانب مبنی بر اینکه قصد براندازیِ جمهوری اسلامی را ندارد، خیلی زود با طرفداریاش از فتنههای داخلی و کمک مالی به معارضان جمهوری اسلامی، خلاف واقع از آب درآمد...
🔻چگونگی رفتار و گفتار دولت آمریکا در مسئله هستهای و مذاکرات طولانی و_م لالآور آن، نشان داد که این نیز یکی از حلقههای زنجیرهی دشمنی عنادآمیز آنان با جمهوری اسلامی است.
🔻#فریبکاری آنان در دوگانگی میان اظهارات اوّلیّهی آنان که با نیّت قبول مذاکره مستقیم از سوی ایران انجام می شد، با نقض عهدهای مکرّر آنان در طول مذاکرات دوساله و همراهی آنان با خواستههای رژیم صهیونیستی و دیپلماسی زورگویانهی آنان در رابطه با دولتها و مؤسّسات اروپاییِ دخیل در مذاکرات، همه نشاندهنده آن است که ورود فریبکارانهیآمریکا در مذاکرات هستهای، نه با نیّت حلوفصل عادلانه، که با غرض پیشبرد هدفهای خصمانه خود صورت گرفته است.
🔻...محصول مذاکرات که در قالب #برجام شکل گرفته است، #دچار_نقاط_ابهام_و_ضعفهای_ساختاری و موارد متعدّدی است که در صورت فقدان مراقبت دقیق و لحظهبهلحظه، می تواند به #خسارتهای_بزرگی برای #حال_و_آیندهی_کشور منتهی شود...
🔻همانطور که در جلسات متعدّد یادآور شده و در جلسات عمومی به مردم عزیزمان گوشزد کردهام، #رفع_تحریمها هر چند از باب رفع ظلم و احقاق حقوق ملّت ایران کار لازمی است، لیکن #گشایش_اقتصادی و بهبود معیشت و رفع معضلات کنونی جز با جدّی گرفتن و پیگیری همهجانبهی #اقتصاد_مقاومتی میسّر نخواهد شد.
🔻امید است که مراقبت شود که این مقصود با جدّیّت تمام دنبال شود و بخصوص به #تقویت_تولید_ملّی توجّه ویژه صورت گیرد و نیز مراقبت فرمایید که وضعیّت پس از برداشته شدن تحریمها، به #واردات_بیرویه نینجامد، و بخصوص از وارد کردن هرگونه مواد مصرفی از آمریکا جدّاً پرهیز شود".
#محمدایمانی
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://Eitaa.com/asatid_enghelabi
http://Sapp.ir/asatid_enghelabi
دولت جوان و حزب اللهی؛
کابوس افراطیون چنبره زده بر سیاست
✍️ عباس عبدی به خبر آن لاین گفته است "جوانگرایی مدنظر رهبری، به شیوه احمدینژاد انجام نشود. در دوره احمدینژاد دیدیم افراد جوانی در رأس کار قرار گرفتند و یک بخشی از آنها فاجعهبار عمل کردند".
🔹در این سخن، جهل یا تجاهل نسبت به بیانات اخیر رهبر انقلاب مشاهده می شود. خطاب رهبری به دانشجویان و در پاسخ دغدغه های آنهاست و نه خطاب به احزاب و طیف های سیاسی. این جوانان و نه حاکمیت هستند که دعوت به تدبیر درباره دولت جوان و حزب اللهی شده اند؛ همچنان که انتخاب احمدی نژاد هم انتخاب مردم بود.
♦️رهبری خطاب به جوانان دانشجو گفتند" اگر چنانچه انشاءالله شما جوانها با این حرکتها پیش بروید و زمینه را برای روی کار آوردن یک دولت جوان و حزباللهی آماده کنید، بنده معتقدم که بسیاری از این نگرانیهای شما و دغدغههای شما و غصّههای شما پایان خواهد پذیرفت".
🔹جالب اینجاست که همین آقای عبدی اخیرا از مُسن بودن سیاستمداران و فعالان سیاسی انتقاد کرده بود؛ گویا اولویت برای امثال، او نق زدن به هر قیمت است و نه ارزیابی کارشناسانه. ظاهرا برای طیف افراطیون مدعی اصلاحات که چهل سال بر بسیاری از مناصب چنبره زده اند، نتیجه عملی جوانگرایی در کشور، سرآمدن تاریخ انقضای آنان است.
♦️اما درباره احمدی نژاد و دولت او باید گفت این مدیریت دارای نقاط قوت و ضعف هایی بود؛ اما همان دولت -با همه ضعف ها و اشتباهاتش و با وجود دچار شدن به تحرکات حلقه انحرافی در چند سال آخر- اصلا قابل قیاس با دولت فعلی نیست که حتی متحدان آن (نظیر کرباسچی و دیگران) دولت را پیر و ناتوان و فاقد ایده و برنامه می دانند.
🔹دولت نهم و دهم دوره شکوفایی بسیاری از استعداد ها و ظرفیت های انسانی و فنی و اقتصادی و عمرانی در کشور است. از رونق و رشد شتابان در فناوری های مهم دنیا -که هسته ای و نانو فناوری زیستی از جمله آنهاست- بگیرید، تا افزایش قیمت جهانی نفت در اثر مقاومت، و توسعه صادرات فنی و ارز آوری در حوزه های غیر نفتی مانند تولید مسکن .
♦️همچنین است خدمت رسانی کم سابقه به دورافتاده ترین مناطق در کشور و محرومیت زدایی، رونق بخش مسکن، و مهم تر از همه، جاری شدن مدیران به میان مردم و جلب امید و اعتماد آنها و شنیدن مشکلات و چاره جویی نسبی برای مناطق مختلف فراتر از برنامه ریزی های کلان کشوری.
🔹ما در آن دوره هر چند تحریم بودیم، اما برنامه هسته ای رونق داشت و ضمنا چرخ تولید و اقتصاد -با وجود تورم پدید آمده- می گشت. اما در دولت روحانی، هم برنامه هسته ای واگذار شد، هم رمق و رونق از تولید و اشتغال گرفته شد و رکود تورمی جای آن را گرفت، هم به واسطه کاهش ارزش پول ملی، دلار از 3200 تومان به بالای 15 هزار تومان و سکه از یک میلیون به 4-5 میلیون تومان صعود کرد و هم تحریم ها برگشت.
♦️انصافا عملکرد دولت نهم (که فراتر از شخص احمدی نژاد بود)، با عملکرد دولت یازدهم و دوازدهم اصلا قابل مقایسه نیست. ضمن اینکه کشور قرار نیست در دایره بسته "روحانی یا احمدی نژاد" متوقف بماند؛ ظرفیت های جوان و پر نشاط و مهارت یافته جمعی برای دولت داری در تراز دولت اسلامی و انقلابی وجود دارد که می تواند به عرصه بیاید و کشور را از رکود حاصل از برجام زدگی و بی عملی و بی برنامگی خارج کند.
🔹افراطیون مدعی اصلاحات می دانند که اگر راه برای حضور بلوغ یافته جوانان به عرصه های مدیریتی باز شود، باید فاتحه دسترسی به مناصب و قدرت را بخوانند؛ چنان که سال 84 و 88 تجربه کردند.
#محمدایمانی
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://Eitaa.com/asatid_enghelabi
http://Sapp.ir/asatid_enghelabi
🔻 #شهید_مطهری:
🔸 یک وقت میگوییم #علی(ع) را "که" کُشت و یک وقت میگوییم "چه" کُشت؟ اگر بگوییم علی را "که" کُشت؟!!
البته عبد الرحمن ابن ملجم، و اگر بگوییم علی را "چه" کُشت، باید بگوییم "جمود"، "خشک مغزی" و "خشکه مقدسی"؛ همینهایی که آمده بودند علی را بکشند، از سر شب تا صبح عبادت میکردند، واقعاً خیلی تأثرآور است....
علی به جهالت و نادانی اینها ترحم میکرد، تا آخر هم حقوق اینها را از بیت المال میداد و به اینها آزادی فکری میداد....
🔹 ابن ابی الحدید میگوید، اگر میخواهید بفهمید که #جمود و #جهالت چیست، به این نکته توجه کنید که اینها وقتی که قرار گذاشتند این کار را بکنند، مخصوصاً شب نوزدهم رمضان را انتخاب کردند و گفتند: ما میخواهیم خدا را #عبادت بکنیم و چون میخواهیم امر خیری را انجام بدهیم، پس بهتر این است که این کار را در یکی از شبهای عزیز قرار بدهیم که اجر بیشتری ببریم....
📚اسلام و نیازهای زمان، ج ۱، ص ۷۷
#بی_بصیرتی #فتنه #انقلابی_نمایان
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://Eitaa.com/asatid_enghelabi
http://Sapp.ir/asatid_enghelabi
حلقه های میانی
🌱#محمود_صادقی نماینده اصلاح طلب ذیل این جمله رهبری که نیاز به #دولت_جوان_حزب_اللهی را راه چاره دانسته، توییت زده که مومن از یک سوراخ دوبار گزیده نمیشود. به طعنه یعنی جناب آقای خامنه ای همان یک احمدی نژاد که جوان حزب اللهی بود برای هفت پشتمان بس است. من از کنار این جمله ساده نمیگذرم. مرضی را در جامعه احساس میکنم.
🌱یک روز #علی_لاریجانی میگفت مدیریت کشور اکابر نیست که بی تجربه ها بخواهند واردش شوند یعنی چی یعنی این ها معتقدند باید حلقه بسته ای از مدیران در کشور باشند که مدیریتها درشان دست به دست شود. برای همین #خاتمی وقتی حرف از وحدت ملی میزند مرادش این است که من و #میرحسین و #کروبی را دوباره بازی دهید. تا وحدت درست شود. حرفی که به صراحت #مجید_انصاری چند روز پیش اذعان کرد. برای این جماعت مدیریت یعنی همین یک مشت پیر و پاتالی که مردم از قیافه شان هم متنفرند.
🌱این بیماری در بدنه بخشی از مردم هم رخنه کرده اینها عادت ندارند بار را بر گرده بگیرند. با #تکرار_میکنم این و آن چون همج الرعاع به این سوی و آن سوی میروند و منتظرند دستی از غیب بیاید و مشکلاتشان را حل کند. بنشینند تا بیاید.
🌱روی دیگر همین مرض را اما کسانی دارند که دنبال #سوپرمن هستند. یک #احمدی_نژاد پیدا شود و ما را از شر این حلقه #مدیران_غربگرا خلاص کند. باور کنید خیلی از این جوانها عاشق چشم و ابروی دکتر هم نیستند بلکه چون سوپر من دیگری سراغ ندارند پشت او ایستاده اند. میخواهند با قهرمانی مثل او قیام کنند و دولت را تغییر دهند.
🌱اما روش #امام_خامنه_ای به گونه دیگری است. او معتقد است #دولت_اسلامی حتی، اینقدر مهم نیست که عبور مردم از #دوران_دولت_سازی مهم است. باید کاری کنیم که وضعیت مردم و نخبگان به گونه ای عوض شود که کشور استعدادهای خود را نشان دهد. مردم نخبگان جوان و اندیشه های نو را ببینند و رای دهند.
🌱فرض کنید بخواهد این دولت بی فایده، نباشد. بینی و بین الله چند اسم میشناسید که نام ببرید به جای این حضرات. یک مشت اسم که هر سال از بین همینها باید انتخاب کنیم. کاری ندارد، فرض کنید نظارت استصوابی نبود اصلا. هر چه اسم بلدید بشمارید...
🌱اما راهبرد رهبری این نیست. اگر حلقه های جوان به مسایل کلان کشور بیندیشند و راه کار بدهند و اقدام کنند عملا نسل نویی از مدیران و اندیشمندان جوان به مردم معرفی میشوند. آن وقت این جماعت میتوانند نه فقط مورد اعتماد مدیران قبلی بلکه مورد اعتماد متن مردم قرار بگیرند. اندیشه ها و نیروهای نخبه ای که در دامن انقلاب پرورده شده اند متعهدند در نهضت کتابخوانی اهل مطالعه اند اهل امید و حرکتند و شور و نشاط و جرات تغییر دارند.
🌱برای چنین واقعه ای نباید معطل دستگاه های دولتی هم بود چون آنها خودشان مشکلند نه راه حل. اگر آرایش کشور یعنی مردم و نخبگان جوان به سرعت به سمت بروز اندیشه ها و نیروهای جوان برود دچار قحط الرجال و قحط اندیشه نخواهیم بود. نه نیاز است دایم با پیرمردهای حساب پس داده کار کنیم نه سوپر من های پر خطا بلکه دایم از نیروی لایزال مردم مدد میگیریم.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://Eitaa.com/asatid_enghelabi
http://Sapp.ir/asatid_enghelabi
تنفس دهان به دهان
☘جناب #ابطحی مسوول دفتر دولت اصلاحات مدتی قبل نوشت آنچه جناب #خاتمی را نگران کرده، شعار « اصلاح طلب اصولگرا دیگه تمومه ماجرا » است. این سخن را بعدتر، #خاتمی در جلسه علنی به زبان آورد. اما ماجرا چیست؟
☘مهمترین عناصری که هویت جریان سیاسی #اصلاح_طلب را در دوران #دوم_خرداد شکل میداد ، دو رکن #قانون_گرایی و #مردمسالاری بود. این که نخبگان این جریان از پایگاه معرفتی غرب این دو مفهوم را تفسیر میکردند و بلکه #خاتمی در همان دوران در فرانسه اعلام کرد که ما مردمسالاری را از غرب فرا گرفته ایم، نکته درستی است لکن دال مرکزی گفتمان اصلاحات در داخل همین دو کلیدواژه بود که هویت #توسعه_سیاسی مد نظر آنها را شکل میداد.
☘بعد از دولت خاتمی، ظهور دولتی به مراتب محبوبتر که دغدغه های مردمسالارانه اش بومی و از سر اعتقاد به دین و #مکتب_امام بود، عملا باعث شد این مفهوم از چنگ این جریان خارج شود. دولت#احمدی_نژاد هم پشتوانه جدی تری از آرا را داشت و هم رفتارهای مردمی تری از خود نشان میداد. جناب #معین که کاندیدای جریان اصلاح طلب بود با #حکم_حکومتی تعیین صلاحیت شد اما کمترین رای را آورد. ماند شعار #قانون
☘در انتخابات هشتاد و هشت، یکی از درگاه های جدی نقد رقیب توسط جریان اصلاحات، #قانون بود. در مناظره #میرحسین_موسوی با احمدی نژاد، این مفهوم برای نقد دولت آن روز به کار میرفت. اما ماجرای فتنه۸۸ عملا چهره ای جرزن و آشوب طلب از این جریان نشان داد.
☘در انتخاباتهای بعدی کاندیدای اصلاح طلب ها، در هر دو دوره به نفع روحانی کنار رفت. روحانی شعار اعتدال و امید را به کار میبرد شعاری که بیشتر برای نفی و رد سبک احمدی نژاد بود. سبکی که کمتر به قانون و عقلانیت جمعی تمکین میکرد. روحانی از دوقطبی شکل گرفته در دوران احمدی نژاد بهره برد و تلاش کرد چهره ای پخته و با #تدبیر از خود نشان دهد. اما در این میان کمتر به این موضوع توجه میشد که اصلاح طلبها در حال نابودی گفتمانی و هویتی هستند.
☘ هم مفهوم قانون و هم مردمسالاری در دست جریانهایی غیر از اصلاحات است و آنچه باقی مانده یک جریان بی گفتمان و شکست خورده است که حرف اثباتی ندارد برای گفتن. دولتی که این جماعت تکرارش کردند، همه طرحهایش که بر بستر ارتباطات گسترده با اروپا و آمریکا بود شکست خورد و پز تدبیر و عقلانیتش هم شکست. و این یعنی شکست عملی جریان اصلاحات.
☘این نکته امروز باعث شده این جماعت روی بیاورند به گفتمانی که عملا آنها را از بدنه مردم و نظام جدا میکند. شعارهایی مثل مذاکره با هر شرطی #ترامپ بگوید که در جلسه دیروز با روحانی مطرح شده را در همین جهت باید دید. آزادی #سکس و #شراب که امثال #تاجزاده طرح کردند. و شعارهای ساختار شکن مقابل ارکان قانون، همه فقط برای این است که یک هویت مستقل و غیر، را بتوانند زنده نگه دارند. حال آنکه فقط گام به گام رو به نابودیند.
☘جناب روحانی خطای محض میکند که به این جریان تنفس مصنوعی و دهان به دهان میدهد. چون بیشتر از آنکه این جریان نفس بگیرد، نفس روحانی را خواهد گرفت.
#علی_مهدیان
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://Eitaa.com/asatid_enghelabi
http://Sapp.ir/asatid_enghelabi
▼ حرف روز
👇🌹تحلیل سناریوی جنگ نظامی!
آمریکاییها تلاش کردند، ورود ناو آبراهام لینکلن به خلیجفارس را که یک امر عادی و بر اساس برنامهریزی قبلی بود، به مدد رسانه و تبلیغات و فعالیتهای اغواگرانه گروههایی از داخل و خارج به ابزار عملیات روانی برای هراسانگیزی تبدیل کنند که با مدیریت صحنه از سوی ایران خنثی شد. چهار گروه در القای نظامی بودن حرکت این ناو به سمت خلیجفارس نقش داشتند که شناخت آنها در فضای شکست خورده پس از عملیات روانی واجد نکات قابل تأمل است؛ دیپلماتهای آمریکایی اولین گروهی بودند که تمایل داشتند با تنگ کردن محاصره و افزایش تحریمها به جامعه جهانی القا کنند آمریکا و ایران به یک مرحله درگیری نظامی وارد شدهاند تا به نوعی با هراس جامعه جهانی و اعمال فشارهای حداکثری مادون جنگ، محدودیتها را بر جمهوری اسلامی سختتر کنند.
گروه دوم، رسانههای غربی مانند بیبیسی فارسی، صدای آمریکا و من و تو بودند. چنانچه «ژیار گل» خبرنگار بیبیسی گزارش خود از تحولات منطقه را اینگونه آغاز میکند: «ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن با ظرفیت حمل دهها بمبافکن و هزاران پرسنل به منطقه خاورمیانه اعزام شده است. وزیر خارجه آمریکا میگوید اعزام این ناو واکنشی به افزایش تحرکات ایران در منطقه است.»
دو جریان داخلی نیز یکی عامدانه و دیگری غیرعامدانه در این جورچین نقشآفرینی کردند که اولین جریان داخلی که به القای نظامی بودن این حرکت تمایل داشت، جریان غربگرای داخلی بود. این اقدام با دو هدف انجام میشد؛ یکـ القای مخاطرهآمیز بودن رفتار انقلابی و تلاش برای متقاعد کردن جامعه به منظور نرمالیزه کردن انقلاب؛ دوـ بهرهگیری از تاکتیک دوگانه جنگـ صلح به قصد دوقطبیسازی کاذب جامعه که برآیند هر دو ترجیح مذاکره به درگیری بود.
در گفتار و رفتار سه گروه قبل آگاهی عامدانه بر نظامی جلوه دادن حرکت ناو آمریکایی مشهود بود، اما گروه چهارم که برخی نیروهای انقلابی نیز در بین آنها مشاهده میشود، کسانی بودند که تحت تأثیر تبلیغات رسانهای غرب و غربگراهای داخلی قرار گرفتند. هرچند این گروه در پیامهای خود بر نشان دادن توان نظامی انقلاب و جمهوری اسلامی اصرار داشتند؛ ولی غیر مستقیم و ناخواسته فضای آغاز جنگ را تبلیغ میکردند. این در حالی بود که رهبر معظم انقلاب به طور بنیادین بر غیرواقعی بودن گزینه جنگ نظامی تأکید داشتند.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://Eitaa.com/asatid_enghelabi
http://Sapp.ir/asatid_enghelabi
👇🌹رویه امام و رهبر معظم انقلاب دخالت نکردن در امور اجرایی است
«علیرضا شیخعطار» قائممقام پیشین وزارت امور خارجه در زمینه سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب در دیدار با دانشجویان درباره برجام و اقدام برخی در نسبت دادن تصویب برجام به رهبری، گفت: موقعیت رهبری در جمهوری اسلامی در قانون اساسی و عرف نظام اجرایی کشور، از ابتدای انقلاب مشخص است. رویه امام راحل و آیتالله خامنهای، این بود که از دولتها حمایت کنند و در مسائل اجرایی ورود نکنند؛ زیرا سازوکار اجرایی در اختیار قوه مجریه است و سایر قوا هم تسهیلکننده اجراییات هستند. وی افزود: اینکه عدهای بخواهند بگویند موضوع برجام در کشور برعهده ایشان است، هم خلاف منطق قانونی و هم خلاف عرف اجرایی است. جایگاه رهبری چه در زمان امام و چه در دوره ایشان، مشخص کردن خطوط کلی است و ایشان خط قرمزها و مشوقها را تعیین میکنند اما مستقیماً مذاکره نمیکنند، چیزی را اجرا نمیکنند و بخشنامهها را صادر نمیکنند؛ بلکه سازوکار اجرایی در اختیار دولتها است و رهبری هم تا حد ممکن از دولتها حمایت میکنند.
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://Eitaa.com/asatid_enghelabi
http://Sapp.ir/asatid_enghelabi
▼ خبر ویژه
👇🌹واکنش دفتر رهبر معظم انقلاب به یک حکم قضایی
یکی از اعضای دفتر رهبر معظم انقلاب در تماس با حجتالاسلام رئیسی، رئیس دستگاه قضا درباره موضوع رونویسی از کتابهای رهبر معظم انقلاب به عنوان جریمه حکم قضایی واکنش نشان داد و گفت: «انتشار آثار مرتبط با رهبر معظم انقلاب برای آشنایی با رأی و اندیشه و نیز زندگی و سیره اخلاقی و اجتماعی معظمله است و به کارگیری آن به عنوان مجازات یک مجرم، بدسلیقگی است. دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب هیچ توصیهای به دادگاهها جهت مطالعه اجباری آثار رهبر انقلاب توسط محکومان ندارد و این کار را مغایر با اثربخشی و روح کار فرهنگی میداند.» حجتالاسلام والمسلمین رئیسی هم از صدور این حکم اظهار تعجب کرده و اعلام کرده است موضوع را پیگیری خواهد کرد. شایان ذکر است در پی اثبات جرم ابوالفضل قدیانی، قاضی شعبه 26 دادگاه انقلاب اسلامی، وی را علاوه بر مجازات حبس، در حکم تکمیلی به مطالعه و رونویسی سه کتاب «حکایت زمستان» اثر سعید عاکف، «داستان سیستان» (سفرنامه رهبر معظم انقلاب به سیستانوبلوچستان) اثر رضا امیرخانی و «دشمنشناسی» که گردآوری سخنان رهبر معظم انقلاب است، محکوم کرده بود!
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://Eitaa.com/asatid_enghelabi
http://Sapp.ir/asatid_enghelabi
🔴 سناریوی جنگ نظامی‼️
🔻 ناو آبراهام لینکلن به خلیجفارس آمد؛ چهار گروه در القای نظامی بودن حرکت این ناو به سمت خلیجفارس نقش داشتند؛
1⃣ دیپلماتهای آمریکایی اولین گروهی بودند که تمایل داشتند با تنگ کردن محاصره و افزایش تحریمها به جامعه جهانی القا کنند آمریکا و ایران به یک مرحله درگیری نظامی وارد شدهاند تا به نوعی با هراس جامعه جهانی و اعمال فشارهای حداکثری مادون جنگ، محدودیتها را بر جمهوری اسلامی سختتر کنند.
2⃣رسانههای غربی: مانند بیبیسی فارسی، صدای آمریکا و من و تو بودند. چنانچه «ژیار گل» خبرنگار بیبیسی گزارش خود از تحولات منطقه را اینگونه آغاز میکند: «ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن با ظرفیت حمل دهها بمبافکن و هزاران پرسنل به منطقه خاورمیانه اعزام شده است. وزیر خارجه آمریکا میگوید اعزام این ناو واکنشی به افزایش تحرکات ایران در منطقه است.»
🔻 دو جریان داخلی نیز یکی عامدانه و دیگری غیرعامدانه در این جورچین نقشآفرینی کردند:
3⃣ جریان غربگرای داخلی: اولین جریان داخلی که به القای نظامی بودن این حرکت تمایل داشت جریان غربگرای داخلی بود. این اقدام با دو هدف انجام میشد:
۱. القای مخاطرهآمیز بودن رفتار انقلابی و تلاش برای متقاعد کردن جامعه به منظور نرمالیزه کردن انقلاب؛
۲. بهرهگیری از تاکتیک دوگانه جنگـ صلح به قصد دوقطبیسازی کاذب جامعه که برآیند هر دو ترجیح مذاکره به درگیری بود.
4⃣ برخی نیروهای انقلابی: در گفتار و رفتار سه گروه قبل آگاهی عامدانه بر نظامی جلوه دادن حرکت ناو آمریکایی مشهود بود، اما گروه چهارم که برخی نیروهای انقلابی نیز در بین آنها مشاهده میشود، کسانی بودند که تحت تأثیر تبلیغات رسانهای غرب و غربگراهای داخلی قرار گرفتند. هرچند این گروه در پیامهای خود بر نشان دادن توان نظامی انقلاب و جمهوری اسلامی اصرار داشتند؛ ولی غیر مستقیم و ناخواسته فضای آغاز جنگ را تبلیغ میکردند. این در حالی بود که رهبر معظم انقلاب به طور بنیادین بر غیرواقعی بودن گزینه جنگ نظامی تأکید داشتند.
✍ #شورای_تحلیلی
_________________
🇮🇷کانال اساتیدانقلابی
Eitaa.com/asatid_enghelabi
sapp.ir/asatid_enghelabi
#اعتراف_یا_توجیه_دیپلماتیک
🔴 برای جلوگیری از تاثیرگذاری گروه B دیدارهایی داشته ایم‼️
🔻واکنش وزارت امور خارجه در خصوص دیدار ظریف با یک سناتور آمریکایی
سخنگوی وزارت امور خارجه:
🔹بیش از دو دهه است که در جهت روشنگری و تبیین سیاست های جمهوری اسلامی، با نخبگان سیاسی غیردولتی آمریکا شامل اعضای کنگره (که مقام دولتی محسوب نمی شوند) گفتگو و تبادل نظر می شود.
🔹این افراد نه مقام دولتی هستند و نه اختیار مذاکره دارند و نه مسئولین ایران با آنها مذاکره کرده و یا خواهند کرد.
🔹هدف این گونه دیدارها - که البته وقت و نیروی زیادی نیز از وزیر امور خارجه در سفرهای فشرده ایشان می گیرد - جلوگیری از تاثیرگذاری گروه های فشار همچون " گروه بی" بر جامعه سیاسی و افکار عمومی آمریکاست و به همین دلیل هم با واکنش شدید و عصبانیت تندروها مواجه می شود.
_______________
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
Eitaa.com/asatid_enghelabi
sapp.ir/asatid_enghelabi
#اساتیدانقلابی = پاتوق اساتید دانشگاه ها و نخبگان