✳️حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی طی حکمی حجتالاسلام مصطفی رستمی را به عنوان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها منصوب کردند.
✍متن حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:
🔺بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجتالاسلام آقای شیخ مصطفی رستمی دامت توفیقاته
🔹اکنون که پس از یک دوره فعالیت ارزشمند و پرثمر، جناب حجةالاسلام آقای محمدیان از ریاست نهاد نمایندگی در دانشگاهها کناره گیری کردهاند، ضمن تقدیر و تشکر فراوان از تلاش دلسوزانه و سلوک مهربانانهی ایشان، جنابعالی را که از فضلای جوان و پرانگیزه و آشنا و مرتبط با محیط دانشگاه میباشید، به پیشنهاد شورای نهاد، به ریاست نهاد مزبور منصوب میکنم.
🔹دانشگاه مهمترین مرکز تولید و گسترش و افزایش دانش و دانشمند است و همت و تعهّد و تلاش مبارک استادان و مدیران این مرکز حساس، ترسیمکنندهی چشمانداز آیندهی کشور و رقمزنندهی سرنوشت ملت است. حضور علمای دین و فضلای روشن بین حوزههای علوم دینی در کنار استاد و دانشجو و مدیر دانشگاهی، باید بتواند – به توفیق و هدایت الهی – خروجی مطلوب این تلاش مبارک و تعهّد اخلاقی را تضمین کند و دانشگاه را پرورشگاه انسانهای بزرگ و مدیران کارآمد آیندهی کشور و دانش آموختگان صالح و فرزانه و پُرکار و پُرنشاط سازد. انشاءالله.
🔹لازم است مجموعههای مرتبط از جمله شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارتهای علوم و بهداشت و مدیران مؤسسات آموزش عالی حمایت و همکاری لازم را با این نهاد معمول دارند.
🔸توفیق همگان را از خداوند متعال مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۱۲ شهریور ۱۳۹۷
📱ایتا eitaa.com/asatid_enghelabi
📱سروش sapp.ir/asatid_enghelabi
پیامدهای ریاست العبادی
حیدرالعبادی، نخستوزیر عراق و فرمانده کل نیروهای مسلح این کشور، دیروز خودش را رئیس حشد الشعبی معرفی کرد. العبادی، به تازگی «فالح الفیاض» ۶۲ ساله را به بهانه ورود به فعالیت سیاسی و حزبی، از سمت مشاور امنیت ملی و ریاست حشد الشعبی و ریاست دستگاه امنیتی کنار گذاشته بود. الفیاض مخالف سرسخت العبادی برای انتخاب مجدد وی به نخستوزیری عراق است و بر سر برخی مسائل دیگر با او اختلافاتی داشته است. این انتصاب پیامدهایی خواهد داشت و باید منتظر واکنشهای مردمی و کنشگران سیاسی عراق به ریاست خودخوانده العبادی بود؛ اما درباره پیامدهای این انتخاب میتوان به چند نکته اشاره کرد؛
اولین و مهمترین پیامد منفی این انتصاب آن هم بلافاصله پس از نشست پارلمانی به معنای وارد کردن حشد الشعبی به نزاعهای سیاسی است که در درازمدت میتواند موجب ارزشزدایی از مقاومت و جهاد رزمندگان حشد الشعبی شود و سطح رزمندگان الشعبی را که یک نیروی جهادی متکی به اعتماد عمومی و حمایت مراجع عراق بود، به ابزار و اهرم سیاسی و چانهزنی سیاستمداران تبدیل کند.
پیامد منفی دیگر که میتواند آینده این نیروی مقاومت را با سؤالات فراوانی روبهرو کند، نفوذ آمریکا به ساختار حشد الشعبی به واسطه تیپولوژی العبادی است. در این میان، هر گونه تعلل در تشکیل دولت جدید عراق بر اثر دعواهای سیاسی میتواند گزینه مطلوب دشمنان عراق باشد.
اما این خودانتصابی پیامهای مهمی نیز به همراه دارد که یکی از مهمترین آنها اذعان ناخواسته حیدرالعبادی به نقش، جایگاه و قدرت مهم حشد الشعبی است. حرکت اخیر نخستوزیر عراق این موضوع را نشان میدهد که العبادی هم به این نتیجه رسیده است که تکیه بر کرسی ریاست حشد الشعبی در این مقطع زمانی میتواند از مؤلفههای مؤثر بر حفظ موقعیت وی و انتخاب مجددش به سمت نخستوزیری باشد.
آنچه از نظر العبادی مغفول مانده، این است که محبوبیت و ریاست حشد الشعبی در واقع زاییده مجاهدت در میدان رزم است و نه رقابتها، حسادتها و دوئلهای سیاسی در بزمهای سیاسی و راه رسیدن به ریاست حشد الشعبی از گذرگاه مقاومت، جانشانی و سلحشوری در مقابل داعش در موصل و کرکوک و فرماندهی بر قلبهای مجاهدان و مبارزان میگذرد نه با حکم خودخواندگی در گعدههای سیاسی!
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
فشار امارات و سعودی بر عمان برای قطع رابطه با ایران
مؤسسه تحقیقاتی استراتفور آمریکا در گزارشی نوشت: امارات و عربستان سعودی بر پادشاهی عمان فشار میآورند تا مواضع خود در قبال برخی مسائل منطقهای را تغییر دهد. پس از هدف قرار گرفتن ایران با تحریمهای اقتصادی آمریکا، عربستان و امارات از این ناحیه بر عمان فشار میآورند و این کشور را به قطع روابط با ایران دعوت میکنند. استراتفور در این مطلب یادآور شد، عربستان و امارات هرگز نمیتوانند سناریوی قطر را درباره عمان تکرار کنند. ریاض و ابوظبی تلاش میکنند به مسقط فشار وارد کنند تا در برابر مسائل منطقهای نرمش بیشتری نسبت به سیاستهای آنها نشان داده و تجارت خود با ایران را متوقف کند و باب ارتباط با حوثیها را ببندد و به دولتهای محاصرهکننده قطر بپیوندد؛ اما عمان هزینه بیطرفی خود را میپردازد و نمیخواهد جزئی از منظومه سیاسی باشد که موجب خروج آن از راه بیطرفی میشود.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
حریم نفت ایران و افزایش بهای قیمت بنزین در آمریکا
به گزارش شبکه آمریکایی سیانبیسی، «جان کیلداف» متخصص و تحلیلگر انرژی، تحریمهای ایران را مهمترین دلیل افزایش قیمت نفت تگزاس میداند و میگوید این تحریمها میتواند تا زمستان 30 درصد قیمتها را افزایش دهد و سبب شود قیمت بنزین به گالنی 4 دلار در پمپ بنزینهای آمریکا برسد. در حال حاضر، قیمت هر گالن بنزین در آمریکا حدود 2/83 دلار است. شبکه سیانبیسی در ادامه به نقل از تحلیلگران گزارش داد، بازار جهانی نفت در تنگنا قرار دارد و این تنگنا ممکن است شدیدتر هم شود.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
چرا شما صدای ملت را نمیشنوید؟
یکی از پایگاههای نزدیک به رئیس مجلس نوشت: «بدون تعارف پس از دیدن این فیلمـ برخورد زشت علی مطهری با یک شهروندـ اولین نکتهای که به ذهن رسید ضرورت عذرخواهی علی مطهری و برخورد شدید با روحانی مذکور بود. اینکه جوان مورد نظر با چه نیت و هدفی در این شرایط پر استرس اقتصادی، مطهری را مورد عتاب قرار داده، مهم نیست؛ مهم این است که علی مطهری در کسوت نمایندگی ملت باید خود را در معرض افکار عمومی قرار دهد و با سعه صدر صدای ملت را بشنود و پاسخگو باشد...» این پایگاه افزود: «یکی از نقدهای همیشگی علی مطهری به بخشهایی از حاکمیت همواره این بوده که صدای ملت را نمیشنوند. پس چرا وی در مواجهه با اعتراض یکی از همین ملت چنین برآشفته میشود و به جای عذرخواهی و خاک پاشیدن بر دهان متملقین راه توجیه را برمیگزیند؟»
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
🌳چرا ولی فقیه در حل مشکلات و نارسائی های کشور اقدام موثری انجام نمی دهد؟
سعید تشکری زاده
این سوالی است که خصوصا در سال جاری زیاد مطرح می شود.
برای پاسخ به این سوال یکی از روش ها بررسی جایگاه و اختیارات ولی فقیه در قانون اساسی کشورمان و مقایسه آن با اختیارات شخص اول دیگر کشورها در قانون اساسی آن ها می باشد. به عنوان بهترین نمونه : قانون اساسی فرانسه که ادعای دموکراتیک بودن این کشور گوش فلک را کر کرده است.
17 اصل از اصول قانون اساسی جمهوری اسلامی مرتبط با رهبری می باشد.
در 17 اصلی که از قانون اساسی مرتبط با رهبری می باشد اصل 110 به طور مشخص وظایف و اختیاراتی برای رهبری مشخص کرده است.
یکی از مشکلات موجود در ساختار نظام جمهوری اسلامی نوع تقسیم وظایف بین ولی فقیه و رئیس جمهور است. تجربه اداره کشور با نظام ریاستی ثابت کرده است این شکل تقسیم قدرت پاسخگو نیست و ضرورت بازنگری در قانون اساسی و تغییرات در ساختار کاملا ملموس می باشد.
مقام معظم رهبری در جريان سفر به كرمانشاه(تیرماه 1390) در جمع دانشجويان اين استان فرمودند: ... اگر یک روزی در آیندههای دور یا نزدیک احساس بشود که به جای نظام ریاستی مثلاً نظام پارلمانی مطلوب است، هیچ اشکالی ندارد.
به نظر میرسد اختیارات ولی فقیه در قانون اساسی جمهوری اسلامی با ایده حکومت اسلامی و ولایت فقیه تناسب لازم را ندارد. کلمه ولایت مطلقه فقیه در اصل 57 آمده است ولی نه در آن اصل و نه در اصول دیگری تبیین نشده است. مطابق قانون اساسی، وظیفه تبیین سیاست های کلی نظام به عهده ولی فقیه می باشد ولی چنانچه رئیس جمهور آن خطوط کلی را رعایت نکند امکان هیچ برخوردی از سوی رهبری با رئیس جمهور وجود ندارد. حداکثر اینکه رهبری انتقاد نماید. مانند قضیه مذاکرات هسته ای و الزامات 9گانه تعیین شده توسط رهبری که دولت آن ها را رعایت نکرد.
مروری بر قانون اساسی فرانسه این واقعیت را روشن میکند که اختیارات رئیس جمهور فرانسه به عنوان شخص اول آن کشور از اختیارات مقام معظم رهبری به عنوان شخص اول ایران بسیار بیشتر است. انحلال مجلس شورای ملی فرانسه از اختیارات رئیس جمهور فرانسه می باشد . رئیس جمهور می توان با فاصله یک سال مجددا مجلس شورای ملی را منحل اعلام کند. عزل نخست وزیر و هیئت وزیران فرانسه نیز از اختیارات رئیس جمهور فرانسه است. این در حالی است که مقام معظم رهبری در قانون اساسی اجاز عزل رئیس جمهور و انحلال مجلس را ندارند. ( عزل رئیس جمهور توسط رهبری منوط به رای دوسوم نمایندگان مجلس یا حکم دیوان عالی کشور به تخلف رئیس جمهور از قانون اساسی است و رهبری نمی تواند بدون یکی از این دو فرض رئیس جمهور را عزل نماید)رئیس جمهور فرانسه این اختیار را دارد که قوانین تصویب شده در مجلس را به مجلس اعاده و تقاضای تجدید نظر کلی یا جزیی نماید و مجلسین(سنا و شورای ملی) نمی توانند از تقاضای ریاست جمهوری استنکاف نمایند.
اگر در قانون اساسی جمهوری اسلامی چنین اختیاراتی به شخص اول کشور داده شده بود متهم به دیکتاتوری می شد.
🌹🌳تصور میکنم اگر عین اختیارات مندرج در قانون اساسی فرانسه را کپی کنیم و به مردم اعلام کنیم اختیاراتی که در قانون اساسی فرانسه برای شخص اول کشور اعطا شده برای شخص اول جمهوری اسلامی در نظر گرفته ایم دیگر مشکلی پیش نیاید و به مردم سالاری هم مفتخر شویم!
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
🔴 زودباور نباشیم....
🔻ویدئویی که با عنوان شورش مردم در مشهد به جهت اعتراض به وجود صیغه خانه ها در حال انتشار است #شایعه بوده و در واقع این ویدئو تجمع اعتراضی مردم در شهر تهران (۱۳۹۴/۱/۲۲) در مقابل سفارت عربستان است که بعد از ماجرای دست اندازی به دو نوجوان ایرانی در فرودگاه جده صورت گرفته است.
👌 #تفرقه=دام دشمن
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
روزمان را با قرآن آغاز کنیم
🌹🌳سه شاخصه اصلی « یاران انقلاب » بعد از ایمان به خدا؛ بصیرت، اخلاص، عمل بهنگام و به اندازه.
[سوره الأنفال (8): آيه 72]
إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ هاجَرُوا وَ جاهَدُوا بِأَمْوالِهِمْ وَ أَنْفُسِهِمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَ الَّذِينَ آوَوْا وَ نَصَرُوا أُولئِكَ بَعْضُهُمْ أَوْلِياءُ بَعْضٍ (72)
همانا كسانى كه ايمان آورده و هجرت كردند و با اموال و جانهايشان در راه خدا جهاد كردند، و آنان كه (مجاهدان و مهاجران را) پناه داده و يارى كردند، آنان دوستدار و حامى و همپيمان يكديگرند.
👇پيامها:
1- اسلام، ايمان و عقيده، بدون تلاش و مجاهدت كافى نيست. مسلمانان صدر اسلام، يا مهاجر بودند يا پناهدهنده مهاجران، يا جهادگر و يا حامى مجاهدان.
«إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ هاجَرُوا وَ جاهَدُوا بِأَمْوالِهِمْ وَ أَنْفُسِهِمْ» ... «وَ الَّذِينَ آوَوْا وَ نَصَرُوا»
2- رابطهى ولايى، مخصوص كسانى است كه اهل هجرت، جهاد و كمك به ديگران باشند. «أُولئِكَ بَعْضُهُمْ أَوْلِياءُ بَعْضٍ»
3- هجرت به سوى جامعهى اسلامى، شرط ولايت است و كسى كه هجرت
نكند، ولايت ندارد. «لَمْ يُهاجِرُوا ما لَكُمْ مِنْ وَلايَتِهِمْ ...»
4- در جامعهى اسلامى بايد ميان مجاهدان و مهاجران با مرفّهان بی درد، فرق باشد. «آمَنُوا وَ لَمْ يُهاجِرُوا»
✨🌟🌹امام خامنه ای در دیدار بسیجیان استان قم ۱۳۸۹/۰۸/۰۲
ایمان کامل و ایمان حقیقی آن ایمانی است که با جهاد در میدان عمل همراه باشد. «و الّذین امنوا و هاجروا و جاهدوا فی سبیل اللَّه و الّذین آووا و نصروا اولئک هم المؤمنون حقّا»؛ مؤمن حقیقی آن کسی است که ایمان را با جهاد و هجرت و نصرت همراه میکند. تشخص بسیجی به این است. این فکر غلط و انحرافی که ما ایمان را منهای عمل و منهای جهاد، برای تقرب الی اللَّه کافی بدانیم، این آیه و آیات زیادی آن را رد میکنند. بسیج، قائم به همین است که ایمان همراه با عمل، آن هم عمل مجاهدانه باشد. پس جهاد عرصههای مختلفی دارد که عرض شد.
آنچه که برای همهی ما، برای همهی بسیجیان عزیز، برای جوانها در هر نقطهای از این عرصهی عظیم که مشغول کار هستند، باید به عنوان شاخص مطرح باشد، عبارت است از این سه عنصر: بصیرت، اخلاص، عمل بهنگام و به اندازه. این سه عنصر را همیشه با یکدیگر توأم کنید و در نظر داشته باشید. این عناصر سهگانه باید برای ما شاخص باشد؛ بصیرت، اخلاص، عمل بهنگام و به اندازه.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
با سلام و تحیت خدمت اساتید گرانقدر :سوال و جواب های زیر ویژه شما تحلیل گران محترم تهیه و ارائه می گردد👇👇👇
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
🌹🌳دفاع مردم پایه :👇
مهمترين راه برونرفت از وضعيت فعلي اقتصادي چيست؟
کشور در شرايط جنگ ترکيبي قرار دارد. دشمن اکنون بر اقتصاد تمرکز کرده است. براي جامعه و ملت ما اول بايد اين جنگ اقتصادي فهم شود و قواي مقننه، مجريه و قضائيه بايد در رويکردها، جهتگيريها و اقداماتشان اين باور را داشته باشند که در جنگ اقتصادي قرار داريم. دشمن بنا را بر فشار گذاشته و ما بايد ببينيم چطور ميشود فشارها را خنثي کرد. به طور حتم راه خنثي کردن، تغيير نگاه دشمن براي برداشتن فشارها نيست؛ بلکه بايد به ظرفيتهايي که در داخل کشور داريم توجه کنيم. اما يکي از نکات مهم اين است که مردم ما نسبت به اين وضعيت آگاهي پيدا کنند، وقتي کشوري مورد هجوم قرار ميگيرد، راه پيروزياش اين است که مردمش، خودشان را در مقابله و دفاع سهيم بدانند، آنچه در جنگ نظامي هشت ساله داشتيم، دفاع مردمپايه بود، حضرت امام(ره) مردم را در جنگ سهيم کردند و يک دفاع مردمپايه شکل گرفت و کمکهاي مردمي بر پايه بسيج سهم بالايي در جنگ و در تبديل شدن آن به دفاع مقدس داشت. امروز به نظر ميرسد هنوز نتوانستهايم مردم را نسبت به جنگ اقتصادي و اينکه چگونه ميتوانند براي برونرفت از اين جنگ نقشآفريني کنند، آگاه کنيم؛ اما به هرحال در جامعه لايهها و اقشار مختلفي وجود دارد، دولت به طور حتم بايد به اقشار آسيبپذير توجه بيشتر داشته باشد، توليد را بيشتر و اقتصاد مقاومتي را پيادهسازي کند که امروز ضرورتش بيشتر از گذشته است. دشمن به دنبال اين است که مشکلات قشر آسيبپذير جامعه را بيشتر کند. پس يکي از راههاي کاهش آسيبها اين است که نگذاريم کارخانهها و صنايعي که کارگران فعال دارند دچار رکود شوند؛ لذا بايد واردات را کنترل کرد و مبارزه با قاچاق و مفاسد اقتصادي را به طور جدي دنبال کرد؛ چرا که کشور ما براي برونرفت از اين وضعيت ظرفيتهاي بالايي دارد.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
آيا دشمن توان به صفر رساندن نفتي ايران را در تحريم ها جديد دارد؟
در پي خروج يک طرفه ايالات متحده آمريکا از توافق هسته اي گروه ۱+۵ با ايران، ترامپ، رئيس جمهوري آمريکا اعلام کرد که مجموعه اي از تحريمهاي اقتصادي را عليه ايران وضع خواهد کرد. تحريم خريد نفت اين کشور نيز به عنوان يکي از گزينههاي تحريم از ماه نوامبر سال جاري ميلادي آغاز خواهد شد.در طول بيش از دو ماهي که از اتخاذ اين تصميم آمريکا ميگذرد، اين کشور تلاش کرده است تا ساير کشورهاي جهان را به توقف خريد نفت ايران و پايان دادن به مبادلات اقتصادي با اين کشور ترغيب يا با تهديد به اعمال جريمههاي مالي متقاعد کند.اما يکباره مايک پامپئو، وزير خارجه آمريکا گفت آمريکا درخواست برخي از کشورها براي معافيت از تحريمهاي ايران را که از ماه نوامبر اجرايي ميشود تا مانع از صادرات نفت اين کشور شود، بررسي خواهد کرد.بر اساس متن مصاحبه وي با اسکاي نيوز در ابوظبي که توسط وزارت خارجه آمريکا منتشر شد، پامپئو گفت: «چند کشور هستند که به آمريکا ميآيند و درخواست معافيت ميکنند.» اين اتفاق در حالي مي افتد که واشنگتن پيش از اين گفته بود کشورها بايد تمامي واردات نفت ايران را از 4 نوامبر متوقف کنند يا اينکه با اقدامات مالي آمريکا مواجه خواهند شد و هيچ معافيتي وجود ندارد. اکثر تحليلگران بازار نفت بر اين باورند که دور تازه تحريم نفتي آمريکا عليه ايران، فروش نفت اين کشور را تا حدود زيادي کاهش خواهد داد.هر موسسه يي ارقام متفاوتي را از ميزان کاهش نفت ايران گفته اند.اما در اين بين بدبينانه ترين را گروه مشاوران فکتس گلبال انرژي(FGE) با انتشار تحليلي اعلام کرده است که صادرات نفت ايران به ميزان دو سوم رقم کنوني (دو ميليون و ۲۰۰ هزار بشکه در روز) کاهش خواهد يافت و به حدود ۷۰۰ هزار بشکه در روز ميرسد. در اين ميان ترکيه قاطعانه اعلام کرده که خريد نفت ايران را متوقف نخواهد کرد.اسپانيا در آخرين موضع گيري بيان کرده که از سياست هاي تحريمي آمريکا تبعيت نخواهد کرد. چين هم بخاطر گستره جنگ تجاري مقاومت هاي خوبي را در برابر آمريکا تاکنون بروز داده است. چين در حال حاضر روزانه ۶۵۰ هزار بشکه از نفت ايران را خريداري ميکند.علاوه بر خريداران ثابت نفت ايران حسن روحاني ميگويد چنانچه ايالات متحده آمريکا متحدانش را براي خودداري از خريد نفت ايران تحت فشار بگذارد، آنگاه احتمالا صادرات نفت منطقه به خطر ميافتد.آقاي روحاني در پاسخ به سوالي از خبرگزاري رويترز گفت: «حرفي که برخي مقامات آمريکايي زدند که ما ميخواهيم صادرات نفت ايران را به صفر برسانيم، يک گزافهگويي است که هيچوقت قادر نيستند آن را عمل کنند.»او گفت: «آمريکاييها ادعا کردهاند که ميخواهند صادرات نفت ايران بطور کامل متوقف شود. آنها معناي اين ادعا را درک نميکنند زيرا براي ايران بيمعني است که در حالي که نفت منطقه صادر ميشود، نفت ايران صادر نشود.»
با اينکه هنوز اطلاعات دقيقي از مکانيزم بازگشت تحريم هاي نفتي دولت ترامپ عليه ايران وجود ندارد. همچنين پيش بيني هاي مختلفي نيز از ميزان اثرگذاري تحريم هاي آمريکا بر صادرات نفت خام ايران وجود دارد. با اين حال تازه ترين گزارش ها حاکي از آن است که ظاهرا بر دولت آمريکا روشن شده که توان صفر کردن صادرات نفت ايران را نخواهد داشت و نهايتا قادر خواهد بود چيزي بين ۷۰۰ هزار تا يک ميليون بشکه در روز از توليدات ايران کاهش دهد. اما همين ميزان از کاهش صادرات نيز چنانچه يکباره و طي ۹۰ روز آينده از بازار خارج شود، بازار جهاني نفت را با شوک قيمتي مواجه خواهد کرد؛ اتفاقي که نه براي بازار خوشايند خواهد بود و نه براي دولت آمريکا.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
شرایط فروش سایپا: زمان تحویل معلوم نیست(از آذر۹۷تااردیبهشت۹۸)،قیمت محصول معلوم نیست،تا یک سال نمیتونین ماشین خریداری شده رو بفروشین.
با این حال،سایت ساعت ۱۰ باز شد و ساعت ۱۰:۰۵ بسته شد و فروش رفت.
اینجا ایران است.
دیگه بحث کیفیت مطرح نیست،قحطیه
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
استيضاح هدفمند
وضعيت نابسامان اقتصادي مجلس را به واکنش واداشته و نمايندگان مردم را به پرسشگري از دولت سوق داده است. اوج اين پرسشگري را ميتوان در ماجراي سؤال از رئیسجمهور مشاهده کرد که در نهايت به توضيحات وي به پنج سؤال انجاميد که نمايندگان تنها از يک پاسخ ارائه شده قانع شدند! اين روند در قالب استيضاح دو وزير کار و وزير اقتصاد دنبال شد که نهايت آن نيز برکناري هر دو وزير بود.
اخبار شنيده شده از بهارستان حکايت از آن دارد که استيضاح سه وزير ديگر (صنعت و معدن و تجارت، راه و شهرسازي و ورزش و جوانان) نيز در حال آمادهسازي است و به زودي هيئترئيسه اعلام وصول کرده و کار به صحن علني مجلس کشيده خواهد شد. در اين بين، اين سؤال مطرح است که آيا اين روند که به استيضاحهاي زنجیرهای شباهت يافته، میتواند در حل مشکلات کشور مؤثر باشد؟
موافقان اين روند معتقدند، نمايندگان ملت طبق وظيفه قانوني خود بايد در جهت تحقق مطالبات و خواستههاي مردم اقدامات لازم را انجام دهند؛ از اين رو آنچه اين روزها در مجلس نسبت به رويکرد دولت صورت ميگيرد، عين خواسته مردم است و نمايندگان به طور قطعی نميتوانند در برابر مشکلات و سوء مديريتهايي که وجود دارد، سکوت کنند و بیتفاوت از کنار عملکرد دولتمردان بگذرند. استيضاح ميتواند زنگ خطري براي وزراي دولت بوده که با جديت و همت بيشتري براي حل مشکلات کشور در وضعیت دشوار امروز تلاش کنند.
اما مخالفان معتقدند، استيضاحهاي زنجيرهاي و پرتعداد نه تنها موجب ارتقای کارآمدي دولت نميشود، بلکه نتيجه عکس داده و انسجام دولت را از بين برده و افسار کار را از دست ايشان خارج خواهد کرد. از طرفي اين تصور در افکار عمومي شکل خواهد گرفت که مجلس با استيضاح وزرا در حال انجام يک کار نمايشي است و در نگاهي بدبينانهتر اين اقدام را در سطح اقدامي جناحيـ سياسي تقليل خواهند داد.
واقعیت آن است که تعداد و کثرت استيضاح نميتواند مؤلفهای براي عملکرد مجلس به حساب آيد؛ بلکه استيضاحي اثرگذار است که هدفمند بوده و با بررسي دقيق و نظرات کارشناسانه، شامل وزرايي شود که به دليل ناکارآمدي دوامشان به عاملي براي ايجاد مشکلات بدل شده است. هوشمندی مجلس در این زمینه میتواند اعتماد مردم به نمایندگانشان را ارتقا بخشد.
🆔 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
مداخله
صبح نو: آمریکا که از عراق بیرون رانده شده، بهواسطه اختلافات سیاسی داخلی این کشور چند هفتهای است که تلاش دارد از پنجره وارد شود؛ دو جریان شیعی پیروز در انتخابات پارلمانی بهمانند یک دهه اخیر، بازهم در لحظات تصمیمگیری برای انتخاب نخستوزیر، دچار اختلافات و ائتلافهای جدیدی شدند. بخشی از رویارویی به صحنه تعیین رییسجمهوری، هیاترییسه و رییسمجلس نیز سرایت کرده است. از سوی دیگر مرجعیت شیعی که به دلایلی در ایام انتخابات هم از مشارکت فعال در فرایند انتخابات خودداری کرده بود، حالا هم موضعی میانه یا وسط اتخاذ کرده که کفه هیچیک از دو طیف را سنگین نمیکند، اما معلوم است که ادامه وضع موجود (نخستوزیری العبادی) را نیز نمیپسندد. این فضا، فرصتی را برای میانداری آمریکاییها فراهم کرده تا آنها همه ابزارهای خود را به میدان درآورند که برای آینده عراق، سهمی را از آن خود کنند. رایزنیهای متوالی نمایندگان آنها و البته انگلیسیها با مسوولان احزاب در بغداد، تمامی نداشته و تا دیروز هم ادامه داشته است. آمریکا طبعاً مایل به ادامه وضع کنونی است که در آن، نخستوزیری مایل به خود را در رأس کار خواهد داشت، هر چند که در سالهای گذشته همواره به او بیمحلی کرده و همزمان قدرتطلبی نیز اشتیاقی در برخی احزاب ضدآمریکایی ایجاد کرده که به چنین ائتلافی تن دهند. عراق در لحظهای حساس قرار گرفته و انتخاب آن، بر مختصات منطقه اثرگذار خواهد بود.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
توجه تحلیلگر عرب به سادهزیستی رهبر معظم انقلاب
نجاح محمدعلی، تحلیلگر عرب مسائل آسیای غربی، در توئیتی به سادهزیستی رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره کرده و به طور ضمنی به مسئولان جمهوری اسلامی ایران نیز سفارش کرده است ایشان را الگوی خود قرار دهند. نجاح محمدعلی در توئیت خود نوشته است: «رهبر جمهورى اسلامى ايران آيتالله خامنهاى برای یادداشت صحبتهایی که میخواهند در جلسات بکنند، از پُشت کاغذهای باطله استفاده میکنند تا کاغذ اسراف نشود، آیا بقیه مسئولان هم این مقدار بر استفاده بیتالمال حساس هستند؟!»
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
🔴 آیت الله مومن: روحانی گفت برای حضور در جلسه خبرگان با موضوع معیشت مردم "وقت ندارم"
♦️عضو مجلس خبرگان رهبری:بعد از اینکه کشور دچار اختلال در بازار ارز شد و مردم مشکلات معیشتی پیدا کردند، خبرگان مناسب دید که با توجه به فرمایش رهبری نسبت به این مسئله حساس باشد و آن را پیگیری کند.
♦️بحث معیشت در راستای همان فرمایش رهبری بود که تصمیم گرفتیم در اجلاسیه به آن توجه داشته باشیم.
♦️برای تکمیل این بحث از روسای قوا دعوت کردیم که حضور پیدا کنند که "رئیس جمهور گفت وقت ندارد" ولی رئیس قوه قضاییه صحبت کرد و فردا هم رئیس مجلس به جمع خبرگان خواهد آمد.
🌍 eitaa.com/asatid_enghelabi ایتا
🌍 sapp.ir/asatid_enghelabi سروش
🔴قطعنامه مجلس خبرگان: لزوم اولویت تأمین کالاهای مورد نیاز مردم و ایجاد سازوکار برای کنترل گرانی
♦️مجلس خبرگان رهبری در پایان پنجمین اجلاسیه خود در دوره جدید این مجلس یا صدور قطعنامهای بر ضرورت برنامههای عدالت اجتماعی و توانمندسازی مردم بویژه قشر کم درآمد تاکید کرد.
♦️بخشی از متن این قطعنامه به شرح زیر است:لازم است نظارت دقیق بر بازار و قیمتگذاریها و ایجاد سازوکار مناسب برای کنترل گرانی و حمایت از اقشار محروم و آسیبپذیر جامعه صورت پذیرد.
♦️ضروری است برای تحقق کامل و عملیاتی نمودن اقتصاد مقاومتی و کاهش آسیبهای مهم اجتماعی مانند بیکاری، تبعیض و بیعدالتی و محرومیت تدابیر لازم اتخاذ گردد.
♦️بر گسترش تولید ملّی، استفاده از ظرفیتها و توانمندیهای داخلی و صادرات غیرنفتی و توسعه منابع انرژی تأکید میگردد.
♦️انتظار میرود آرایش مناسب نظام اقتصادی و اداری کشور برای مواجهه با جنگ اقتصادی، بخصوص مدیریت نقدینگی و ایجاد عدالت و آرامش اجتماعی در مسیر مقابله با تحریمهای ظالمانه و همه جانبه اتخاذ شود.
♦️انتظار میرود با صرفه جویی، ساده زیستی، قناعت و پرهیز جدی از اشرافیگری گامی در جهت سبک زندگی اسلامی برداشته شود.
♦️لازم است اصلاح ساختار بانکی کشور و ساماندهی و برقراری نظم همه جانبه در بازارهای ارزی و مالی انجام پذیرد و از بیتدبیریها و ضعف مدیریتی بخصوص در عرصه اقتصاد پرهیز شود
♦️ضروری است برنامههای عدالت اجتماعی و توانمندسازی مردم بویژه قشر کم درآمد با ایجاد اشتغال مولد و اولویت بخشی به تأمین کالاهای مورد نیاز مردم در اسرع وقت اجرایی گردد
🌍 eitaa.com/asatid_enghelabi ایتا
🌍 sapp.ir/asatid_enghelabi سروش
☎️زنگ عبرت
🔴 اگر خرداد 96 رییسی یا قالیباف رییس جمهور ایران شده بود و امروز، شهریور 97، دلار 14هزار تومن شده بود، اصلاح طلبان وضع را به حمله مغول تشبیه میکردند و مملکت را بهم میریختند. دقیقا مثل 84 تا 88
♦️علی علیزاده اصلاح طلب و کارشناس سابق BBC: دیروز سعید لیلاز اقتصاددان نزدیک به روحانی گفته دلیل وضع دلار فقط و فقط روحانی است
♦️یادم آمد که لیدرهای جنگ روانی اصلاح طلبان ماهها گفتند بحران اقتصادی محصول حزب پادگانی است و این شائبه را دامن زدند که سپاه با خرید دلار از بازار، بحران مصنوعی ایجاد کرده
♦️هرجا هم بحث روی اقتصاد متمرکز شد، منحرفش کردند و مطالبات مشخص اقتصادی را به سمت مطالبات سیاسی و فرهنگی بردند
♦️آنها با ایجاد بحرانهای مصنوعی به کلیت نظام این پیغام را دادند که توان افزایش نارضایتی عمومی و بیثبات کردن بیشتر شرایط را دارند و درباره کوچکترین موضوعاتی مثل مائده هژبری و یا وارد نشدن زنان به ورزشگاه، مانور اقتدار دادند
♦️جنگ جناحی باید درون خطوط قرمز منافع ملی و امنیت ملی انجام شود و نباید به قیمت قربانی کردن منافع ملی باشد
♦️باید از دشمن هم آموخت: برغم جنگ سهمگین دموکراتها و جمهوریخواهان امریکا، زمانی که کلیت نظام سیاسی در سال دوهزار به خطر افتاد، دموکراتها جورج بوش جمهوریخواه را که با تقلب انتخاب شده بود پذیرفتند و هشت سال صبوری کردند تا به کاخ سفید برگردند و قیصریه را آتش نزدند
♦️وقتی یک جناح سیاسی در ایران یعنی اصلاح طلبان مرتب با براندازان دل میدهد و قلوه میگیرد و به نام نمایندگی غیرخودیها برای کلیت نظام سیاسی خط و نشان میکشد و تهدید میکند در صورت اعمال نکردن فوری این یا آن تغییر، فروپاشی و سقوط پیش خواهد آمد، مسلم است امیدی به گفتگو و اشتی ملی و توسعه سیاسی درونزا نمیماند. و این دلیل بیست سال انسداد سیاسی ماست
♦️با صراحت میگویم:اگر خرداد نود و شش رییسی یا قالیباف رییس جمهور ایران شده بود و امروز، شهریور نود وهفت، دلار چهارده هزار تومن شده بود، اصلاح طلبان وضع را به حمله مغول تشبیه میکرد و مملکت را بهم میریخت. دقیقا مثل هشتاد و چهار تا هشتاد و هشت
♦️اصولگرا نیستم؛ یعنی نمیتوانم باشم، اما بعد از برداشتن عینک جناحی، صراحتا میبینم خویشتنداری و تعهد اصولگراها به منافع ملی بیشتر از اصلاحطلبان است
♦️معتقد شدهام تعهد اصولگرایان به منافع ملی و نظام، دلیل اصلی عدم محبوبیت نسبی آنها و شکستهایشان در انتخابات است. چرا که افکار عمومی برای رای دادن کسی را ترجیح میدهد که جایگاه اپوزیسیون را اشغال کند و بی توجه به مصلحتهای کلان نظام وعده بدهد و کلیت نظام را بکوبد و به فساد متهم کند
🌍 eitaa.com/asatid_enghelabi ایتا
🌍 sapp.ir/asatid_enghelabi سروش
❤️آیه مباهله، برترین فضیلت امیرالمؤمنین علیه السلام در قرآن کریم
📚(الفصول المختارة، ص38/ بحار الأنوار، ج49، ص188)
♦️روزى مأمون از حضرت رضا علیه السلام سؤال کرد: بزرگترين فضيلت امير المؤمنين عليه السّلام که قرآن بر آن دلالت می کند، چیست؟
♦️حضرت رضا فرمود: این فضيلت امیرالمؤمنین علیه السلام (که می گویی) در آيه مباهله است، آن جا كه خداوند مي فرمايد:
❤️ «هرکس بعد از آنچه از علم برایت آمده است، با تو مخاصمه کند، بگو: بیایید پسرانمان و پسرانتان، زنانمان و زنانتان، خودمان و خودتان را فراخوانیم. سپس مباهله کنیم و لعنت خداوند را بر دروغگویان قرار دهیم» (بر اساس این آیه) رسول خدا صلّی الله علیه و آله، حسن و حسین علیهماالسلام را به عنوان پسرانش، فاطمه عليها السّلام را به عنوان زنانش، و امیرالمؤمنین علیه السلام را به عنوان نفس خود آورد.
♦️از آنجا که هیچ یک ازمخلوقات خداوند، بالاتر و برتر از رسول خدا صلّی الله علیه و آله نیست، در نتیجه بنابر حکم خداوند عزّ و جلّ، کسی برتر از نفس رسول خدا صلّی الله علیه و آله نخواهد بود.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
🌍 eitaa.com/asatid_enghelabi ایتا
🌍 sapp.ir/asatid_enghelabi سروش
▪️مباهله؛ بهترین توصیف برای وضعیت کنونی ملت ایران است.
🔳رهبر معظم انقلاب در این مقطع حساس نیز همچون گذشته نهایت اعتماد و اطمینان را به جوانان حزباللهی و انقلابی در سراسر کشور دارند: «در یک چنین وضعیتی جوانهای کشور خیلی باید بیدار باشند و الحمدلله بیدارند... بنده از این جهت هیچ نگرانی ندارم.»(۱۳۹۴/۰۷/۱۵)
و بر مبنای همین اعتماد کامل است که صفبندی و آرایش نهایی دو سوی این منازعهی تاریخی را با آنها در میان میگذارند: «همانگونه که در قضیهی مباهله در صدر اسلام، همهی ایمان در مقابل کفر قرار گرفته بود، امروز نیز در جمهوری اسلامی ایران، همهی ایمان در مقابل کفر قرار گرفته است.»(۱۳۹۴/۰۷/۱۵) «کفر» دربرابر «همهی ایمان»؛ این تصویری است که ایشان از منازعهی بزرگ و تاریخی ملت ایران و همهی نیروهای مومن و انقلابی ارائه میدهد. تصویری بیسابقه و بسیار سرنوشتساز در تاریخ انقلاب اسلامی که در ورای خود، نشاندهندهی جایگاه ملت مؤمن و انقلابی ایران در منظر رهبر معظم انقلاب است. رهبر حکیم و دوراندیش انقلاب اما در کنار نشان دادن مسیر حرکت، پایان این راه پرخطر را هم ترسیم میکنند.
▫️تصویری امیدبخش و برانگیزاننده از پایان کار "مباهله در قرن بیست و یکم"، مانند همهی وعدهها و پیشبینیهای ایشان که در همهی ۲۶ سال گذشته محقق شده است: «همانگونه که در آن زمان صفای معنوی پیامبر و خاندان ایشان توانست دشمن را از میدان خارج کند، امروز هم ملت ایران با اقتدار معنوی خود، دشمن را از میدان خارج خواهد کرد.»(۱۳۹۴/۰۷/۱۵)
☑️اگر برای یاری دین خدا آماده و پا به رکاب باشیم، قطعاً وعدهی الهی مبنی بر نصرت یاریکنندگان دین خدا، محقق خواهد شد و بدخواهان نظام اسلامی در طرحها و برنامههای امنیتی، نظامی، اقتصادی و فرهنگی شکست خواهند خورد.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹«یاران انقلاب » از مناسبت ماه محرم و صفر فرصت سازی می کنند
[سوره إبراهيم (14): آيه 28 ]
أَ لَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ بَدَّلُوا نِعْمَتَ اللَّهِ كُفْراً وَ أَحَلُّوا قَوْمَهُمْ دارَ الْبَوارِ (28)
آيا به كسانى كه نعمت خداوند را به كفر تبديل كردند و قوم خود را به سراى هلاكت در آوردند نگريستى؟
🌟🌳امام خامنه ای در دیدار جمعی از مداحان اهل بیت علیهمالسلام ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
اگر جلسهی مذهبی ما و خوانندگی و مدّاحی ما یا منبر ما به این نتیجه منتهی بشود از پای منبر، بی اعتقاد به آینده و ناامید از آینده بلند شوند، ما این فرصت را هدر دادهایم و کفران کردهایم این نعمت را؛ اگر از پای منبر ما یا مدّاحی ما مردم درحالی بلند شوند که هیچگونه آگاهی نسبت به وضع خودشان و وظایف خودشان پیدا نکرده باشند، ما این فرصت را از دست دادهایم؛ اگر خدای نکرده جلسات ما، جلسات وحدتشکن باشد، این فرصت را از دست دادهایم؛ اگر کیفیّت حرف زدن ما یا مضمون حرفهای ما جوری باشد که دشمنان ما را در هدفهایشان موفّق بکند، ما این نعمت الهی را - بَدَّلوا نِعمَتَ اللهِ کُفراً -تبدیل کردهایم به نقمت؛ این را باید مواظب بود، باید مراقب بود. بارها ما گفتهایم، برای آدمهای آگاه و مطّلع از اوضاع جهان و جهان اسلام هم این مثل روز روشن است که امروز اختلافات مذهبی در میان مسلمانان، یک وسیله و برگهای است در دست دشمنان ما. یک شمشیر در دست دشمنان ما، همین اختلافات مذهبی است. علنی کردن اختلافات، صریح کردن مخالفتهای اعتقادی، به زبان آوردن مطالبی که کینهها را برمیافروزد، یکی از وسایلی است که دشمن ما از آن بیشترین استفاده را دارد میکند. حالا [اگر] ما جوری عمل بکنیم که این مقصود دشمن برآورده بشود، این «بَدَّلوا نِعمَتَ اللهِ کُفراً» است. در جلسات نباید کینهورزیهای مذهبی را زیاد کرد؛ این را چقدر باید تکرار کرد؟ بارها تکرار کردهایم؛ بعضی حاضر نیستند [گوش کنند].
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
🌹جدال لفظی کریمی قدوسی و محمد هاشمی
محمد هاشمی، برادر آیتالله هاشمی رفسنجانی رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این سوال« آقای کریمی قدوسی نماینده مشهد در جلسه کمیسیون امنیت ملی گفته که حاشیه سازی در تجمع طلاب و تهیه پلاکارد معروف کار خانواده هاشمی بوده است» به روزنامه ایران گفت: این از همان حرفهایی است که هر کس بشنود، میخندد. آیا آقای رسایی و منصور ارضی را هم ما گفتیم که این حرفها را بزنند. آقای کریمی قدوسی میداند که استخر فرح کجاست. استخر فرح در حقیقت در مشهد است که وقتی آقای قدوسی فرمانده بسیج مشهد بود، برای شنا به آنجا میرفت و با دوستانش در آنجا درباره چنین مسائلی صحبت و رایزنی میکرد.استخر فرح یک علامت و کد است بین آنها و الا در تهران چنین استخری وجود ندارد و این استخری که آقای هاشمی در آنجا فوت شد، سال 77 ساخته شده است.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
با سلام و تحیت خدمت اساتید گرانقدر :سوال و جواب های زیر ویژه شما تحلیل گران محترم تهیه و ارائه گردیده است؟
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
👈👈رابطه اصلاحطلبان و دولت دوازدهم را چگونه ارزيابي ميکنيد؟
✍وقتي رفتارهاي سياسي مجموعه نيروهاي اصلاحطلب را تجزيه و تحليل ميکنيم، ميبينيم که آنها عمدتاً دولت را به منزله ابزار و وسيلهاي براي تأمين منافع خودشان در نظر ميگيرند و رفتار خودشان را با دولت تنظيم ميکنند؛ از اين رو يک مقطع به دولت نزديک ميشوند و يک مقطع از دولت دور شده و منتقد آن ميشوند؛ در حالي که وقتي در ايران دولت با انتخاب مردم استقرار پيدا ميکند، همه بايد کمک کنند تا مشکلات کشور حل شود و اين خطاست که از دريچه منافع حزبي و گروهي به دولت نگاه شود و سوي حمايتها و نقدها منافع حزبي و گروهي باشد. بهترين نگاه براي حمايت و نقد دولت بايد از وجه منافع ملي و مصالح کشور باشد که متأسفانه اين رفتار را در اصلاحطلبان نميبينيم. آنها از منظر گروهي، جناحي و جرياني نوع نگاهشان را به دولت تنظيم ميکنند.
اگر بخواهيم براي نگاه از دريچه منافع ملي نمونهاي ذکر کنيم، به صراحت ميتوان به رفتار حضرت آقا طي سي سال نسبت به همه دولتها اشاره کرد که با حمايت دلسوزانه و نقد مصلحانه همراه بوده است.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
👈👈چرا با احمدي نژاد برخوردي صورت نمي گيرد؟
1. بارها دستگاه قضايي آمادگي خود براي برخورد قضايي با احمدي نژاد را اعلام داشته و اين اقدام براي نظام مانند ساير افراد در معرض اتهام هزينه اي ندارد. هفته گذشته نيز قوه قضائيه اعلام کرد درخصوص کليپ هاي او در طرح لزوم کنارگيري دولت تشکيل پرونده داده و بي تفاوت نخواهد ماند.
2. برخورد صبورانه با احمدي نژاد به تحليل افکار عمومي کمک کرده و سبب ريزش پايگاه وي شده است به گونه اي که مطالبه برخورد با وي به يک خواسته عمومي تبديل شده است.
3. يکي از دلايل عدم بازداشت احمدي نژاد جلوگيري از دستيابي وي به اهدافش مي باشد. چراکه از نظر برخي صاحب نظران اين اقدام مي تواند بازي در زمين وي تلقي شده و او را در فرار از پاسخگويي به تخلفاتش کمک خواهد کرد.
4. احمدي نژاد به شدت از محاکمه خودش بيمناک بوده و تنها راه جلوگيري از آنرا سياسي جلوه دادن دادگاهش مي داند. بازداشت وي پيش از بسترسازي لازم اجتماعي و بدون همراهي افکار عمومي مي تواند به اين هدف او کمک مي کند.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi