eitaa logo
مُـرواریدهای‌خاکـــی🕊
1.1هزار دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
744 ویدیو
40 فایل
'‌‌‌﷽' ڪو‌عشق‌ڪہ‌معمورڪندخانہ‌دل‌را؟ عمریست‌زویرانۍدل‌خانہ‌خرابم♥↻ 「بہ‌رسم𝟮𝟭خرداد𝟵𝟵🗞⿻.!」 ازدل‌مینویسیم‌و‌دلۍ‌ڪار‌میڪنیم! براۍ‌گفتن‌سخن‌هاتون‌بگوشیم⇩ @fatemeh_zahra_82 @E_N_nataj ڪپۍ:حلـالتون🌱ツ .
مشاهده در ایتا
دانلود
±چیز زیادی ندارم به تو بدهم.
چـآۍ هست اگر مینوشی،
موسیقیِ آرامی اگر میشنوی،
من ، اگر دوست میداری،
و راه، اگر می‌خواهی بروی…😌☕️
مُـرواریدهای‌خاکـــی🕊
من لا يكتفي بك، لا يستحقك
کسی که به تو بسنده نکند،
لیاقتِ داشتنت را ندارد!
•بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌻•
مُـرواریدهای‌خاکـــی🕊
.•🌿°•~
هوا خیلی سرد بود. اما نمی‌خواست ما رو توی خرج بندازه! دلم نیومد؛ همان روز رفتم و کلاه براش خریدم روز بعد کلاه رو سرش کرد و رفت اما ظهر که اومد بی‌کلاه بود..! بهش گفتم کلاهت کو! گفت اگه بگم دعوام نمی‌کنی..؟ گفتم نه مادر! چیکارش کردی مگه گفت یکی از بچه‌ها با دمپایی میاد مدرسه امروز هم سرما خورده‌بود دیدم کلاه برای او واجب‌تره..'!
﷽ 🚫شایعه: سوغاتی قالیباف برای بشار اسد از ایران: ۷۲ میلیون دلار نقد! صفحه شمارش معکوس که بعضی اخبار محرمانه درون حکومت را منتشر می‌کند، نوشته: محمدباقر قالیباف، رئیس شورای اسلامی، در سفر به سوریه، سوغاتی ویژه‌ای برای بشار اسد، قصاب دمشق داشت: ۷۲ میلیون دلار پول نقد! این مبلغ به طور نقدی، چند روز پیش از سفر قالیباف و با هماهنگی و همکاری بیت رهبری، از منابع صندوق بازنشستگی کشوری و صندوق ذخیره فرهنگیان در اختیار تیم همراه قالیباف قرار گرفت و در چندین چمدان در هواپیمای همراه با رئیس مجلس به منتقل شد. یک نامه که شخصا توسط سیدعلی خامنه‌ای خطاب به بشار اسد نوشته شده نیز همراه با این پول‌ها، در دیدار روز چهارشنبه قالیباف با اسد به او تحویل داده شد. ❇️پاسخ: 1️⃣جالب است که سایت ها و کانال هایی که همواره چنین ادعاهای کذبی را منتشر میکنند، هیچ گاه خودشون را موظف نمی‌دانند که در برابر ادعاهای خود مستندی را ارائه نمایند! 2️⃣جالبتر اینکه در اينجا برای تحریک بیشتر مخاطب، از صندوق بازنشستگی و ذخیره فرهنگیان اسم می‌برند! اینها از یک طرف مدعی هستند که نهادهای زیر نظر رهبری ثروت مملکت را غارت می‌کنند و از طرفی دیگر رهبری را نیازمند این صندوق ها معرفی می‌کنند. ضرب المثل دروغگو کم حافظه است، اینجا مصداق پیدا میکنه! 3️⃣چند سؤال: آیا پولها حتماً باید توسط قالیباف آنهم بصورت چمدانی! منتقل میشد و هیچ راه دیگه ای وجود نداشت؟ ماجرای نامه چی؟ آیا نمیشد زبانی پیام رهبری را منتقل کند؟ ظاهراً اینها از همه مسائل محرمانه و پشت پرده خبر دارند! پس چرا از محتوای نامه چیزی منتشر نکردن؟! 4️⃣امروزه راحت ترین کار اینه که گوشی را دستت بگیری و توهمات خودت رو بدون ارائه هیچگونه سند و مدرکی به عنوان اخبار پشت پرده و محرمانه منتشر کنی!!!
Γ📲🍃•• | دلِ‌من‌گم‌شدھ‌گرپیداشد بسپریدش‌امانات‌ِ‌رضا♥️ دلِ‌من‌گرازتپش‌افتاد ببریدش‌به‌ملاقاتِ‌رضا(: @aseman_del | مرواریدهای خاکیོ
کارِ آدم‌شدن ما به محرم وابسته‌ست...
- آقای امام حسین!
💬 جزئیاتی از جلسه حضرت آقا با هیئت دولت روحانی 🔹 در این جلسه، روحانی دیر به بیت رسید و حضرت آقا با وزرا نشسته بود تا ایشان حضور پیدا کنند. 🔹 یک کلمه حضرت آقا از دولت و شخص روحانی تعریف نکرد و فقط فرمودند: این جلسه برای خسته‌نباشید به آقایانِ اعضای دولت است، چه آنهایی که هشت سال بودند، چه آنهایی که کمتر بودند. 🔹 رهبر انقلاب، ۱۷ دقیقه صحبت کردند که نصف آن در مورد عید غدیر بود و در نهایت با کنایه به تاخیر روحانی فرمودند: وقت تمام شد؛ البته حرف هست، حرف برای گفتن زیاد است، منتها دیگر مجال نیست؛ یک مقداری از وقت مقرّرمان هم گذشت.  🔹 برعکس تمام دیدارهای آخر دولت های قبلی که حضرت آقا با دولتی ها عکس یادگاری میگرفت و به عنوان تشکر به آنها قرآن هدیه میدادند، در این جلسه نه عکس یادگاری گرفتند با اعضای دولت روحانی و نه قرآن هدیه دادند.