eitaa logo
مُـرواریدهای‌خاکـــی🕊
1.1هزار دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
744 ویدیو
40 فایل
'‌‌‌﷽' ڪو‌عشق‌ڪہ‌معمورڪندخانہ‌دل‌را؟ عمریست‌زویرانۍدل‌خانہ‌خرابم♥↻ 「بہ‌رسم𝟮𝟭خرداد𝟵𝟵🗞⿻.!」 ازدل‌مینویسیم‌و‌دلۍ‌ڪار‌میڪنیم! براۍ‌گفتن‌سخن‌هاتون‌بگوشیم⇩ @fatemeh_zahra_82 @E_N_nataj ڪپۍ:حلـالتون🌱ツ .
مشاهده در ایتا
دانلود
﷽ ♦️سوال: نصب طلا روی گنبد امیرالمومنین و محرومیت دانش اموزان ایرانی چگونه میشود؟؟؟ ❇️پاسخ: اینکه بازسازی عتبات را با محرومیت بخشی از جامعه ارتباط میدهند ، یک شیطنت کثیف اعتقادی ، سیاسی است کسانی این کار را میکنند که نه دلشان برای محرومین میسوزد و اعتقادی هم به دین و مقدسات ندارند. سؤال ما این است: متولی بازسازی مدارس در کشور کیست؟ دولت است یا ستاد بازسازی عتبات عالیات؟ وظیفه ی دولت است که مدارس را تعمیر و تجهیز کند البته خیرین همیشه جلوتر از دولتها حرکت کرده اند و تا کنون صدها مدرسه توسط همین خیرین ساخته و تجهیزشده است. سؤال دوم: پول بازسازی عتبات عالیات از بیت المال است یا کمک های مردمی؟ همه میدانند که هزینه ی نگهداری و تعمیر عتبات عالیات از مردم تامین میشود. یعنی یک نفر با میل و اعتقاد خودش ، از جیب خودش به آن مکان مقدس کمک مالی میکند. مگر میشود مردم را مجبور کرد که آنجا کمک نکن و بیا اینجا کمک کن؟ اگر پنج تا صندوق کنار هم باشند و روی هر کدام عنوان خاصی نوشته شده باشد، مثلا روی یکی نوشته کمک به ایتام دیگری نوشته باشد مدرسه سازی دیگری نوشته باشد عتبات عالیات خب اینجا هر کسی میخواهد کمک کند طبق خواست قلبی اش پول می اندازد در صندوقی که دوست دارد. پس این پولها را مردم با عشق و علاقه داده اند برای عتبات ، نمیشود جای دیگر خرج کردِ راستی این کسانی که اینجور دلشان برای محرومین میسوزد، چرا یک کلیپ از ولگردی و ولخرجی سلبریتی ها و ثروتمندان درست نمیکنند که کنارش تصاویر محرومین را بگذارند و به آنها بگویند که امسال به جای عیاشی بیایید به مدارس محرومین کمک کنید... غرض و مرضشان آشکار است...
04.pdf
722.2K
☘️ 📝 سیاست‌ها و ملاحظات سیاسی| بسیج متضمّن امنیّت ملّی 🍀
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘️ 🎥 | بسیج و امیدآفرینی 🍃🌹🍃 🌹 بَسیج پارهِ تنِ مَردم🌹 🍀
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 | ویژه هفته مبارک بسیج 🍃🌹🍃 🌹 بَسیج پارهِ تنِ مَردم🌹 🍀
هدایت شده از خواهرِ امین!
☘️ 🖼 (۲) | ویژه هفته مبارک بسیج 🍃🌹🍃 🍀
01(2).pdf
631.6K
☘️ 📝مجموعه یادداشت| بسیج متضمّن امنیّت ملّی 🍃🌹🍃 ✍️ دکتر قاسم حبیب زاده 🍀
±جـلال‌ آل‌ احـܩد‌ چقدࢪ خـ❟ب‌ گفت: یا باید‌ زندگــۍ ڪـࢪد یا فڪـࢪ . . . د❟تاشـ باܤܩܢ‌ نܩیشـܤ...🍁◠.◠
قُلِ الرُّوحُ مِنْ أَمْرِ رَبِّي وَمَا أُوتِيتُمْ مِنَ الْعِلْمِ إِلَّا قَلِيلًا
مواظب روح‌هایِ خدایی خود باشید
تو امانتِ خدایی دست خودت
در حفظ امانت کوشا باش💙'
﷽ ❌شبهه: صدیقی، امام جمعه موقت تهران: مردم اگر خدا را در نظر می‌گرفتند، مبتلا به مشکلات معیشتی نمیشدند! ✅پاسخ: 1️⃣ارتباط فراموش کردن یاد خداوند و داشتن زندگی سخت، مبنای قرآنی دارد: وَمَنْ أَعْرَضَ عَن ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنكًا... «و هر کس از یاد من روى گرداند، پس همانا براى او زندگى تنگ و سختى خواهد بود...» «سوره طه آیه ۱۲۴» 2️⃣بازهم تقطیع و قلب واقعیت عین سخنان آیت الله صدیقی در خطبه های نماز جمعه‌: حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی در خطبه اول نماز جمعه تهران با بیان اینکه شما برادران عزیز و خواهران باکرامت و نفس ضعیف خودم را به انجام وظایف بندگی و ترک گناهان دعوت می‌کنم، گفت:‌ خداوند متعال ما را به تقوا دعوت کرده و تقوا را موجب نزول برکات آسمان و زمین دانسته است. وی افزود: اگر اهل کشورها، استان‌ها و شهرها بال تقوا و ایمان را می‌داشتند و خودمحافظتی در برابر نفس اماره ایجاد می‌کردند، در وظایف شرعی و مسئولیت‌های سیاسی و اجتماعی خدا را در نظر می‌گرفتند، مبتلا به مشکلات معیشتی و کم آبی نمی‌شدند. https://khabaronline.ir/news/1572352 بررسی سخنرانی: ایشان در این سخنان خود را سوای از مردم نمیدانند و حتی تعبیر نفس ضعیف را برای خود به کار برده اند. از به کار بردن تعبیر اهل کشورها، شهرها و استان‌ها به خوبی مشخص است که منظور ایشان همه مردم دنیا بوده و بین مردم عادی و مسئولین هم تفکيکی قائل نشده اند. ایشان در ادامه با اشاره به کسانی که مسئولیت‌های سیاسی و اجتماعی دارند دقیقا مسئولان کشور را از جمله مخاطب خود از بیان این مطالب می‌دانند. 3️⃣آیت الله صدیقی در بخش های دیگر سخنان خود مستقیما به سراغ معیشت مردم می‌روند و مسئولین را جهت حل مشکلات مردم مخاطب خود قرار داده اند( که البته شبهه افکنان زحمت مطالعه این بخش از سخنان ایشان را به خود نداده اند!) امام جمعه موقت تهران در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه من درد مردم را احساس می‌کنم، گفت:‌ در موضوع عدم ثبات قیمت‌ها اگر دست‌هایی در کار است که مشکل گرانی حل نشود که قطعا در کار است، نیروهای اطلاعاتی و امنیتی و مردم ببینند منشأ کار کجاست و به هر قیمتی شده مسئله را حل کنند. وی افزود: امروزه پول ملی ما ارزشش را از دست داده است. شما هر چقدر هم که یارانه را بالا ببرید با افزایش قیمتی که اتفاق می‌افتد مشکل مردم حل نمی‌شود، بلکه آنچه مهم است این است که پول ملی باید ارزشمند شود. مردم نیاز دارند که مشکلات برایشان تبیین شود و به آن‌ها بگوییم در کجای حل مشکل هستیم. صدیقی با بیان اینکه سومین مسئله عدالت‌ورزی و مهار فاصله طبقاتی است، گفت: فقر دردی است که باید آن را درمان کرد و اگر فقر وجود داشته باشد دین و ایمان از بین می‌رود. در این جهت هم امیدواریم تدبیرها به سامان برسد. مسئله دیگر نیز رفع تحریم است، اما مهمتر از رفع تحریم خنثی کردن اثر تحریم است که با تکیه به ظرفیت‌های داخلی حاصل می‌شود.