حاج آقا فاطمی نیا رحمت الله علیه:
آقا سیدالساجدین علیه السلام تمام اطرافیانش را کشتند این شوخی نیست! 25 سال گریه کرد و حتی بیشتر اما وقتی دعا می کنند می فرماید: اگر خدایا مرا به جهنم هم ببری باز می گویم تو را دوست دارم. خدا را قسم می دهیم که امتحانات ما را سخت نکند، نمی گوییم امتحان نشویم چون این دعا نامستجاب است و ما هر لحظه در حال امتحان شدن هستیم. استاد ما می فرمود: ادعیه را برای ترقی بخوانید ثواب خودش می آید. در دعای ابوحمزه ثمالی داریم: الهی لا تودبنی بعقوبتک؛ خدایا مرا به عقوبتت ادب نکن؛ از خدا بخواهیم هیچ وقت گوش ما را نپیچاند و با عافیت ما را موفق به توبه بدارد.
✍️پایگاه اطلاع رسانی وارث
@Asemani_bashim
@saatibarayagha
15.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ ۴ دقیقه
زیارت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در روز جمعه
@Asemani_bashim
@saatibarayagha
https://eitaa.com/joinchat/3916169218C1b02e7befc
2.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
...و وقتی خداوند نشانه بگذارد
هیچکس را یارای پاککردنش نیست
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمومنین و الائمه المعصومین علیهم السلام
@Asemani_bashim
عَنْ أَبِي الْحَسَنِ الرِّضَا (علیه السلام) قَالَ إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ أَمَرَ بِثَلَاثَةٍ مَقْرُونٍ بِهَا ثَلَاثَةٌ أُخْرَى أَمَرَ، بِالصَّلَاةِ وَ الزَّكَاةِ فَمَنْ صَلَّى وَ لَمْ يُزَكِّ لَمْ يَقْبَلْ مِنْهُ صَلَاتَهُ وَ أَمَرَ بِالشُّكْرِ لَهُ وَ لِلْوَالِدَيْنِ فَمَنْ لَمْ يَشْكُرْ وَالِدَيْهِ لَمْ يَشْكُرِ اللَّهَ وَ أَمَرَ بِاتِّقَاءِ اللَّهِ وَ صِلَةِ الرَّحِمِ فَمَنْ لَمْ يَصِلْ رَحِمَهُ لَمْ يَتَّقِ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ.
از حضرت رضا (علیه السلام) روايت شده كه آن جناب فرمود: حق تعالى بنده را به سه چيز امر فرموده است، مشروط بر اينكه به سه چيز مقرون باشد؛ امر به نماز فرموده و آن را مقرون به زكاة فرموده است؛ پس كسى كه نماز بخواند و زكاة ندهد، هرگز نماز او مقبول نخواهد شد.
امر به شكر كردن براى خود نموده و آن را به تشکر از پدر و مادر مقرون فرمود؛ پس كسى كه والدين را شكر نكند خدا را شكر نكرده است.
و امر به تقوى فرموده و آن را به صله رحم مقرون نموده پس كسى كه صله رحم نكند تقوى الهی ندارد.
✍عیون اخبار الرضا
@Asemani_bashim
2.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به اختیار نمیخواهیم
آیتالله بهجت
@Asemani_bashim
521.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا واقعا منتظر رسیدن عید غدیر هستیم
آیا برای عزیز شدن در دل امام زمان علیه السلام در این روز برنامه ای داریم
۱۳ روز تا عید غدیر
@Asemani_bashim
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جانم به فدای مولا علی علیه السلام که نه از ميدان جنگ فرار میکرد و نه فراری را تعقیب میکرد
@Asemani_bashim
سید علی آقا قاضی در یکی دیگر از نامه هایش چنین می نگارد: « بسم الله الرحمن الرحیم، بعد حمدالله جل شأنه و الصلاة والسلام علی رسوله و آله؛ حضرت آقا! تمام این خرابی ها که از جمله است وسواس و عدم طمأنینه، از غفلت است؛ و غفلت کمتر مرتبه اش، غفلت از اوامر الهیه است و مراتب دیگر دارد که به آنها إن شاء الله نمی رسید و سبب تمام غفلات، غفلت از مرگ است و تخیل ماندن در دنیا؛ پس اگر می خواهید از جمیع ترس و هراس و وسواس ایمن باشید دائماً در فکر مرگ و استعداد لقاء الله تعالی باشید و این است جوهر گرانبها و مفتاح سعادت دنیا و آخرت؛ پس فکر و ملاحظه نمائید چه چیز شما را از او مانع و مشغول می کند.
سایت مرکز اطلاع رسانی غدیر
@Asemani_bashim