eitaa logo
آرشیو آسمون ¹³³
1.6هزار دنبال‌کننده
1 عکس
0 ویدیو
0 فایل
تدریس های تکمیل شده گروه رنگ خدا باش و مباحث آسمون¹³³ در اینجا قرار گرفته لطفا با دفتر و قلم وارد شوید . «دل سپرده آقای ¹³³» https://eitaa.com/asemon133 :کانال اصلی مدرس : خانم احمدی
مشاهده در ایتا
دانلود
باید عاشق خود حقیقی ات بشی. اون خودی که از خداست. درک روز عرفه یعنی با خود انسانیش رفیق بشه و بهش اهمیت بده بیشتر از خود حیوانیش. تصمیم بگیره دیگه خودش را تحویل بگیره و درست بزرگش کنه.
هر حال ما هر چند سال که از عمرمان میگذره، میخوایم ببینیم ما معرفتمان معرفت درستی هست یا نه. واقعا چیزی گیرمون میاد یا نه. اینکه حضرت می فرماید از ما نیست کسی که هر روز خودش را محاسبه نکنه، یعنی بلاخره شما هر کاره ای که هستی بلاخره شب که میای خونه اگه ازت بپرسند امروز چی گیرت اومده باید جوابی داشته باشی. چون روند طبیعی اینه که چیزی گیرت اومده باشه.
بلاخره ما هر شب باید از خودمون حساب بکشیم لااقل هفته ای، ماهی، سالی یبار باید از خودمون بازخواست کنیم.
خیلیها از شنیدن و فکر کردنم می ترسند. جهنمیها میگن اگر ما مینشستیم حرف گوش بدیم یا تعقل میکردیم، دیگه الان جهنمی نمیشدیم.
جهنم محصول کار کسانی است که خودشون را از شنیدن و فکر کردن معاف میکنند. این فرق داره با آدمی که وقت میذاره انرژی میذاره هزینه میکنه که بره یه چیزی بفهمه، این میخواد تکون بخوره.
کسی که نداند از کجا اومده و کجا میخواد بره، این چه معرفتی داره!
از علامت هایی که نشون میده من معرفتم درسته یا نه اینه که رغبتش به دنیا از دست میده. یعنی مال و زن و بچه و خونواده و دنیا رو دوست داره، با وجدانم براش کار میکنه در حد تکلیف اما دلش جای دیگه ایه. اولین نشانه معرفت اینه که دل جای خدا باشه و آسمونیا.
زهد به دنیا یعنی عاشق دنیا نیست. از دنیا لذت میبره اما عاشقش نیست. مال دنیا نمیشه. وسیله واسه دنیا نیست. اگه دنیا وقت رسیدن به آخرت بهت نمیده پس سرکاری. 🤕 زهد یعنی اگه یه چیزی را بدست آوردی خیلی ذوق نکنی و اگه از دستشم دادی غم نگیرت. بدونی گذراست.😶 این یعنی معرفت صحیح. شادی و آرامش علامت یک انسان با معرفته.
در روایت داریم که اگر کسی در ماه مغفرت یعنی ماه رمضان آمرزیده نشه دیگه فرصتی نداره مگر عرفه. این یک رمز داره و اون اینه که مغفرت بدون معرفت اتفاق نمیوفته.
هیچ شناختی انسان رو از جهالت نجات نمیده مگر شناخت نفس. دعای عرفه بدون معرفت فایده نداره. خوندن چند جمله عربی حالا چون تو مسجدیم و دلمون یه ارتباط میگیره این ثواب داره، اما هدف این نیست.
کسی در ازدواج و غذا خوردن شک نمیکنه چون این رو لازمه بدن و زندگیش میدونه. اما کسی باور درست داره که بدونه نماز واقعا غذای اصل وجودیشه؟
عبادت و پرواز و ارتباط با آسمان جزو واجبات زندگیشه؟ هیچوقت کسی نمیگه من آنقدر سرم شلوغه وقت نمیکنم اصلا غذا بخورم. یه وعده میشه. اما دیگه کم میاره. پس چطوره که انسان تا مدتها سرگرم طبیعته و به نماز نیاز پیدا نمیکنه!!!! برای اینکه خود حقیقیش رو نمیشناسه. چرا کسی که نماز شکسته میخونه خوشحاله چون انس نداره با بعد معنوی وجودش.