eitaa logo
یا صاحب الزمان
174 دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
1.6هزار ویدیو
12 فایل
💖 تعجیل در فرج اقا امام زمان صلوات💖 هر گونه کپی برداری از کانال ازاد است هدف ما نشر مطالب است مالک: @orSahibalZaman2
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 تا زنده هستید دائم مشغول صلوات فرستادن و خواندن سوره قل هوالله احد باشید. 💢 زمانی که انسان در قبر قرار گرفت ارزو میکند شخصی کنارقبرش بیاید وبرایش یک فاتحه ای یا صلواتی بفرستد. 🌻اللّٰھـُم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجْـ🌻 ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃سخن اولین مظلوم عالم که با ده هزار شاهد حقشو خوردن😭 🌹 تعجیل در فرج و سلامتی امام مهدی عج صلوات 🌹 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم 🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ برکات صدقه دادن به نیت عجل‌الله فرجه... ⭐️«اللهم عجل لولیک الفرج»⭐️
💠 🔸 امام علی علیه السلام: از بپرهیزید که کالا را تلف و برکت را از بین میبرد. 📚 کافى/ج5/ص162/ح4 ✍🏼 بعضی بدون توجه به آثار بد قسم خوردن،بدون دلیل موجه و صرفا برای بدست آوردن سود مادی قسم میخورند. خداوند متعال نیز مسلمانان را از این کار نهی کرده است. 🌺 وَلَا تَجْعَلُوا اللَّهَ عُرْضَةً لِأَيْمَانِكُمْ خدا را دستاويز سوگندهاى خود قرار مدهيد 📚 بقره 224 «»
🛑✨ازمهم ترین دعاها✨ پرسش از مرحوم آیت الله بهجت: ⁉️مهمترین دعاها به نظر حضرتعالی چه دعایی است؟ 🔰پاسخ آیت الله بهجت : مهمترین دعاها دعای فرج امام زمان است همه ی مشکلات مردم و حکومتها از غیبت آن حضرت است. ❇️برای رفع مشکلات اجتماعی و حوائج مردم باید همانطوری دعا کرد که انسان برای رفع مشکل خودش دعا میکند ✅دعا اگر دعا باشد ،تأثیر خواهد. 📚روزنه هایی از عالم غیب صفحه۳۶۳ «»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃فضائل امیرالمومنین علی علیه السلام در کتب اهل سنت🍃 🌹 تعجیل در فرج و سلامتی امام مهدی عج صلوات 🌹 🌱نشر صدقه جاریه 🌱
🌺 امیرالمؤمنین علیه السلام: هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون جهل و هیچ میراثی چون ادب و هیچ پشتیبانی چون مشورت نخواهد بود.  
🌸🍃 🍃 ✨ ببخشیم و دعا کنیم! ✨ ✴️شخصى خدمت امام جعفر صادق علیه السلام شرفیاب شد و به حضور حضرتش عرضه داشت:یاابن‌رسول اللّه ! پسرعمویت به شما ناسزا می‌گفت و نسبت به شما بدگوئى مى‌کرد. 👈 پس از آن که آن شخص سخن چین حرفش تمام شد، حضرت به کنیز خود فرمود تا اندکى آب ، براى وضو بیاورد؛ و چون وضو گرفت، شروع به خواندن نماز نمود، 🔴 آن مرد گمان کرد که حتماً حضرت صادق علیه السلام براى پسرعمویش نفرین خواهد کرد؛ ولى برخلاف تصوّر او، هنگامى که امام علیه السلام دو رکعت نماز خواند، دست به دعا برداشت و براى پسرعموى خود چنین دعا نمود: 🙏اى پروردگار من! این حقّ من است و من او را بخشیدم؛ و تو جود و کرمت از من بیشتر است، او را ببخش و به واسطه این عملش مجازاتش مگردان، با شنیدن این دعا تعجّب آن مرد سخن چین برانگیخته شد؛ و با شرمندگى از جاى خود برخاست و رفت. 📚جامع الاحادیث الشّیعة جلد۷ صفحه۴۵۷   🌻اللّٰھـُم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجْـ🌻 ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔘ناله های ابلیس ... 🔷 امام باقر علیه السلام : «رَنَّ إِبْلِيسُ أَرْبَعَ رَنَّاتٍ : يَوْمَ لُعِنَ وَ حِينَ أُهْبِطَ إِلَى الْأَرْضِ وَ حِينَ بُعِثَ مُحَمَّدٌ(ص) و يَوْمَ الغَدیِر» 🔹ابلیس چهار بار ناله سر داد : 👈روزی که مورد لعن خداوند واقع شد. 👈روزی که به زمین رانده شد. 👈روز بعثت رسول خدا (صلی الله علیه و آله) 👈 و . 📚الخصال، ج‏ ۱، ص ۲۶۳ «»
﴿تبلیغ غدیر﴾ 🔰 صلّی الله علیه و آله فرمودند: 🔻فلْيُبَلِّغِ الْحَاضِرُ الْغَائِبَ وَ الْوَالِدُ الْوَلَدَ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَة 🔺 📌 (مسئله ولایت امام علی علیه السلام و جریان غدیر را) حاضران به غایبان برسانند و تمامی پدران تا روز قیامت به فرزندانشان این مطلب را بگویند 📝 این حدیث بخشی از خطبه بسیار طولانی رسول الله صلّی الله علیه و آله در جریان آخرین حجشان است. نکته مهمِ روایت این است: وظیفه تبلیغ ولایت امیرالمومنین علیه السلام برای فرزندان، به پدران واگذار شده است. به عبارت ساده‌تر، مسلمانان عالم و دوستداران امیرالمؤمنین علیه السلام وظیفه دارند به بهترین روشی که خودشان می‌دانند جریان غدیر را برای فرزندان خود واضح بیان بکنند. این جمله پیامبر صلّی الله علیه و آله در واقع به این نکته اشاره می‌کند که پدران اکتفا به سخنرانی‌ها، مدارس، مساجد، صدا و سیما و ... نکنند، بلکه خودشان وظیفه دارند این مطلب را به فرزندانشان بگویند. هر چند قطعاً کاری که مساجد و هیئت ها برای غدیر انجام می‌دهند بسیار موثر و با اهمیت است ولی صحبت و آموزش پدر چیز دیگری است 📚 الاحتجاج شیخ طبرسی، ج 1، ص 62 «»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا