#حق_مردم_دانستن_است... 👆
ظریف: «من و روحانی و کابینه در حال تشکیلم میانه رو هستیم...
ولی حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری (مد ظله) تندرو هستند.»
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#شمر_زمانه_ات_را_بشناس
#زمینه_سازی_برای_ظهور
🔴 پیوستن به امام زمان در ساعات پایانی عمر
🔹 «سعد بن حارث انصاری» و «ابو الحتوف حارث انصاری»، دو برادر کوفی و هر دو از خوارج بودند. این دو همراه عمربن سعد از کوفه برای جنگ با امام حسین به کربلا آمده و تا بعد از ظهر عاشورا نیز در سپاه کوفه بودند.
🔹 اما هنگامی که یاران امام علیه السلام به شهادت رسیدند، امام حسین علیه السلام فریاد بر آورد:« آیا کسی هست که ما را یاری کند؟» زنان و کودکان با شنیدن صدای امام علیه السلام به شیون و زاری پرداختند.
🔹 سعد و برادرش، ابو الحتوف، که صدای امام و شیون اهل بیتش را شنیدند، ناگهان به خود آمدند و گفتند:« این حسین، پسر دختر پیامبر، است و ما در روز قیامت از جدّ او امید شفاعت داریم، چگونه با او جنگ کنیم؟» آنگاه به حمایت از امام علیه السلام با سپاه کوفه به جنگ پرداختند. این دو برادر با شعار « لا حُکْمَ إلاّ لِلّهِ وَلا طاعَةَ لِمَنْ عَصاهُ» یعنی همان شعار مشهور خوارج علیه امیرالمؤمنین (ع) به سپاه امام حسین(ع) پیوسته و با یزیدیان جنگیدند تا هر دو به شهادت رسیدند.
🔹 این اتفاق اشارات عجیبی دارد؛ اینکه صحرای کربلا، شهدایی با سابقه خوارج دارد و همگی شیعه به معنای مرسوم نبودند؛ اینکه این خوارج از بسیاری از شیعیان اسمی پیشی گرفتند؛ اینکه میشود در ساعات پایانی عمر هم عاقبت به خیر شد و به جبهه حق پیوست از جمله این اشارات است.
🔺 آری در پیوستن به سپاه امام عصر ارواحنا فداه هم شاهد ریزش ها و رویش ها حتی در ساعات پایانی خواهیم بود.
خدایا ما را از لغزش ها و فتنه های آخرالزمان در امان نگه دار.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#شمر_زمانه_ات_را_بشناس
#زمینه_سازی_برای_ظهور
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢بشارت آیت الله توکل در مسجد مقدس جمکران:
خودتان را برای ظهور آماده کنید، انشاءالله ظهور را خواهیم دید و پرچم انقلاب را همین رهبرمان به دست امام زمان می دهند.
انشاءالله و به امید و لطف و فضل خداوند
دل های کوفیان با حسین بود
شمشیرهایشان با یزید...
در عجبم عدهای معتقدند دل مهمتر از عمل است....
دلت_پاک_باشه کافی نیست...
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#شمر_زمانه_ات_را_بشناس
#زمینه_سازی_برای_ظهور
🌹🍃🌹🍃🌹🍃
🍃🌹🍃🌹🍃
🌹🍃🌹🍃
🍃🌹🍃
🌹🍃
🍃
👋توسل امروز شنبہ👋
🌹 اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ وَاَتَوَجَّهُ اِلَیْکَ بِنَبِیِّکَ نَبِىِّ الرَّحْمَةِ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ یا اَبَاالْقاسِمِ یا رَسُولَ اللهِ یا اِمامَ الرَّحْمَةِ یا سَیِّدَنا وَمَوْلینا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِکَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناکَ بَیْنَ یَدَىْ حاجاتِنا یا وَجیهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ🌹
🍃
🌹🍃
🍃🌹🍃
🌹🍃🌹🍃
🍃🌹🍃🌹🍃
🌹🍃🌹🍃🌹🍃