#مرگ_ترس_ندارد
یکی از علاقمندان و نزدیکان مرحوم آیت الله کوهستانی الله نقل می کند: یکی از اهالی محل از دنیارفت، ما به اتفاق عده ای از اهل محل جهت تجهیز میت در قبرستان بودیم. یکی از مؤمنین مشغول کندن قبر بود در این اثنا مرحوم آقاجان آیت الله کوهستانی برای اقامه نماز و تفقد از صاحبان عزا در مراسم شرکت کردند. شخصی به آقاجان گفت: چه کار کنیم مرگ خیلی سخت است. خدا چگونه میخواهد با ما معامله کند. معظم له در جوابش فرمود: «اگر عمل داشته باشی چیزی نیست مثل این است که پیراهن کثیف را از تنت بیرون کنی و پیراهن تمیز بپوشی»
منبع:بر قله پارسایی ص۷۳۰
https://eitaa.com/joinchat/584450927Cd9c1eaa1ea
#ابراز_مودت
فرزند#ایت_الله_میرزا_جواد_اقای_تهرانی
می فرمودند: «یک شب پدرم در زمستان به حرم مشرف شدند و دیر وقت برگشتند، دست در جیبشان کردند و دیدند که کلید منزل را نیاورده اند؛ چراغ اتاق هم خاموش است و بچه ها خوابیده اند. چه کار کنیم؟ راه های مختلفی هست: دستمان را بگذاریم روی زنگ، یک زنگ بزنیم اگر بیدار نشدند دو تا، بالاخره بیدار میشوند. در فصل زمستان و آن سرمای استخوان سوز مشهد که نمی شود در کوچه ماند.
ایشان هیچ کدام از این کارهایی که اگر بنده بودم میکردم، نکردند، سحر برای نماز بلند شدیم دیدیم آقا نیامده اند. سراسیمه بیرون رفتیم دیدیم ایشان در آن سرما، داخل کوچه قدم می زنند!
آقا چرا به داخل خانه نیامدید؟
کلید نداشتم.
خوب چرا در نزدید؟
به خودم اجازه ندادم در بزنم و شماها را از خواب بیدار کنم.
خب، به خانه اقوام می رفتید.
ممکن بود شما بیایید و من را پیدا نکنید؛ دلواپس شوید.
این پیرمرد در سرمای سخت مشهد استخوانهایش فشرده شده بود و می لرزید اما حاضر نشد خانواده اش را از خواب بیدار کند این را میگویند رحمت و دلسوزی نسبت به همسر.
منبع:چه بگوییم ص۸۹۲،۸۹۳
https://eitaa.com/joinchat/584450927Cd9c1eaa1ea
#سید_بحرالعلوم (رحمة الله علیه) مبتلای به مرض خفقان شده بود و با این مرض در ایام تابستان به جهت یکی از زیارتهای مخصوصه حضرت ابی عبدالله الحسین (علیه السلام) از نجف اشرف خارج شدند و آن روز بسیار گرم بود. مردم تعجب نمودند که سید با این مریضی و گرمای هوا چگونه عزم سفر کرده است و از جمله همسفریهای ایشان#شیخ_حسین_نجف(رحمة الله عليه) بود که از علماء معروف عصر سید بود.
هنگامی که بر مرکبهای خود سوار شدند و به راه افتادند، ابری در آسمان پیدا شد و بر سر آنها سایه افکند و نسیمی خنک نیز وزیدن گرفت و هوا به قدری سرد و خنک شد که گویادر سرداب هستند.
آن ابر همچنان بر سر آنها سایه افکنده بود تا اینکه نزدیک «خان شور»رسیدند، در آنجا کسی از آشنایان شیخ حسین پیدا شد که مرحوم#شیخ_حسین_نجف، برای احوالپرسی و مکالمه ایستاد و سید به راه خود ادامه داد.
آن ابر بر سر سید سایه افکند و همراه سید بود تا اینکه وارد کاروانسرا شدند آفتاب بر سر شیخ حسین تابید، به قدری هوا گرم بود که حالش متغیر شد و از مرکب به زمین خورد و بیهوش شد، چون هم سنش زیاد و هم بنیه اش ضعیف بود. او را برداشتند و به کاروانسرا رساندند.
بعد از اینکه به هوش آمد به سید بحرالعلوم گفت:
«سيدنا لم لم تدركنا الرحمة»یعنی چرا رحمت ما را فرا نگرفت.
سيد بحر العلوم در جواب فرمودند:
«لم تخلفتم عنها..»
یعنی چرا از رحمت تخلف کردید.
بعضی از بزرگان گویند: در این
جواب سید، توریه ای بسیار لطیف
وجود دارد.
منبع:امام زمان و سید بحرالعلوم ص۲۱تا۲۳
https://eitaa.com/joinchat/584450927Cd9c1eaa1ea
#اخلاص
امام خمینی در یکی از سفرهایشان به محلات که مصادف بود با ماه رمضان در مسجدی دور افتاده،متروک و بسیارکوچک که یک اتاق گلی بیشتر نداشت به اقامه جماعت می پرداختند این در حالی بود که عده ای از علما به ایشان پیشنهاد کردند که در مسجد جامع شهر اقامه جماعت بفرمائید،اما ان بزرگوار قبول نکردوفرمودند: در مسجد جامع کسی هست که اقامه جماعت کند ولی در این مسجدکسی نیست که اقامه جماعت کند لذا این مسجد را باید احیا کرد.
منبع:گنجینه معارف ج۱ص۵۲
https://eitaa.com/joinchat/584450927Cd9c1eaa1ea
#صلح_بهتر_است_اما...
استاد قرائتی می فرمودند: «در خیابانهای مدینه قدم میزدم که یکی از ایرانی ها نظرم را به خود جلب کرد. او با یکی از کاسبهای مدینه حرفش شده بود. بحث بر سر جنگ ایران و عراق بود. مرد کاسب می گفت: قرآن می گوید: «والصلح خیر» حالا که صدام پیشنهاد صلح داده، چرا شما صلح را نمی پذیرید؟ زائر ایرانی نمی توانست او را قانع کند. زائران ایرانی نگاهشان که به من افتاد،گفتند: آقای قرائتی بیا جواب این آقا را بده! من به یکی از ایرانی ها گفتم: یکی از طاقه های پارچه را بردار و فرار کن! او همین کار را کرد. صاحب مغازه خواست فریاد بزند، گفتم: «والصلح خیر»!
گفت: پارچه ام را بردند! گفتم: حرف ما هم با صدام همین است. دزدی کرده و خسارت زده،می گوئیم جبران کند، بعد صلح کنیم. گفت: حالا فهمیدم.
خاطرات استاد قرائتی ص۷۶
https://eitaa.com/joinchat/584450927Cd9c1eaa1ea
#حلم_فوق_العاده
عربی خشن و بی سواد به محضر ایت الله سید ابو الحسن اصفهانی امد و با تندی از ان حضرت طلب کمک کرد، انجناب با کمال متانت به او فرمود: اکنون چیزی در بساط من برای کمک به تو نیست. عرب به انحضرت پرخاش کرد و ناسزا گفت و در عین خشم و غضب خانه سید را ترک کرد.
چند روزی از این ماجرا گذشت، سید در شب تاریک ودر حال تنهایی به خانه عرب رفت و دق الباب کرد.همسر عرب به پشت در آمد و گفت: کیست؟سید فرمود:
ابو الحسنم! اگر اقای شما در خانه هست به او بگوئید چند لحظه ای با او کار دارم،زن پیغام ان مرد بزرگ را رساند عرب به در خانه آمد و باسید با تند خویی برخوردکرد!سید اجازه ورود خواست، عرب به تلخی و اکراه به سید اجازه ورود داد،سید پس از چند لحظه کمک قابل توجهی به او نمود و از نداشتن پول در ان روز عذر خواهی کرد. عرب از خواب غفلت بیدار شد ، خنجری اورد و به سید گفت: یا با پای کفش دار بر صورتم بگذار یا با این خنجر سینه ام را می شکافم، سید انچه اصرار کرد که عرب از این خواسته صرف نظر کند عرب نپذیرفت .سید برای حفظ جان عرب اهسته به صورتش پای گذاشت انگاه از خانه او رفت.
منبع:عرفان اسلامی حسین انصاریان ص۲۶۰_۲۵۹
https://eitaa.com/joinchat/584450927Cd9c1eaa1ea
#تواضع
فرزند حاج شیخ عباس قمی از مرحوم سلطان الواعظین شیرازی - مولف کتاب گرانسنگ شبهای پیشاور - نقل می کند که گفته بود در ایامی که مفاتیح الجنان تازه منتشر شده بود روزی در سرداب سامرا آن را در دست داشتم و مشغول زیارت بودم دیدم شیخی با قبای کرباس و عمامه کوچک نشسته و مشغول ذکر است.
شیخ از من پرسید :این کتاب کیست؟ پاسخ دادم :از محدث قمی اقای حاج شیخ عباس است و شروع کردم به تعریف کردن از آن کتاب. شیخ عباس قمی گفت:
این قدر هم تعریف ندارد و بی خود تعریف می کنی من با ناراحتی گفتم : اقا برخیر و از این جا برو.
کسی که کنارش نشسته بود دست زد به پهلویم و گفت:مؤدب باش، ایشان خود محدث قمی هستند . من برخاستم و با ان مرحوم رو بوسی کردم و عذر خواستم و خم شدم که دست ایشان را ببوسم ولی ان مرحوم نگذاشت و خم شد دست مرا بوسید و گفت:شماسید هستید.
منبع:شیخ عباس قمی مرد تقوی و فضیلت
ص۶۴_۶۲
https://eitaa.com/joinchat/584450927Cd9c1eaa1ea
بیانات و خاطرات حجتالاسلام و المسلمین حاج شیخ علی بهجت،
به مناسبت شهادت سیدحسن نصرالله رضوانالله تعالی علیه
▪️ ایشان سالها حافظ حدود و ثغور مسلمین بود، در دوردستها، در لبنان، سردار عزت، شجاعت و نجات بود. و باعث آزادی مسلمانها از کفر و یکی از سدهای عدم سلطه کفار بر مسلمین بود.
▪️ ایشان از سنین جوانی مورد عنایت حضرت آیتالله بهجت بود، [و با ایشان] ارتباط داشت.
حتی خود ایشان برای من نقل کردند که: «پذیرفتن این سمت (دبیر کلی حزبالله) از اولش با استخاره خود آقا (آیتالله بهجت) بود و [چون آیتالله بهجت] صلاح ندانستند، نپذیرفتم. بعد از مدتها و چند سال بعد [مجدد محضر ایشان] استخاره کردم، خوب آمد و پذیرفتم»...
🔸 ادامه بیانات فرزند معزز آیت الله العظمی بهجت از لینک ذیل، به همراه فایل تصویری:
https://bahjat.ir/fa/content/14774
https://eitaa.com/joinchat/584450927Cd9c1eaa1ea
جلسه تا ساعت یک نیمه شب طول کشید. دکتر هم تصمیم گرفت با فرزندش همان جا در فرمانداری دزفول استراحت کند. شرایط جنگی بود.با این حال داشتم تلاش میکردم تا دو پتو برایشان آماده کنم.اما مانع شد و نپذیرفت. از عمامه به جای بالش و از عبا به جای پتو استفاده کرد و همان جا تا سحر خوابید، ظاهراًعادت داشت و حرفه ای شده بود.
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
ساعت جلسات ۲ تا ۴ بعد از ظهر بود. دکتر ده دقیقه زودتر در دفتر سیاسی حزب حاضر میشد تا روی چند صندلی که کنار هم می چید، اندکی استراحت کند. مقید بود که حتماً لباسش را در آورد. تا چروک نشود. همین ده دقیقه، کل زمان استراحت روزانه دکتر بود.
https://eitaa.com/joinchat/584450927Cd9c1eaa1ea
#مسابقه_با_شیطان
شخصی با شیطان شرط بندی کرد و قرار شد بعد از یک هفته، معلوم شود چه کسی برده است. آن شخص با زبانش سخن چینی کرد و از این قبیله، به آن قبیله سخنی برد.بین دو قبیله درگیری شد و ششصد هزار نفر به واسطه ی سخن چینی او کشته شدند.شیطان هم، مرد و زنی را که به هم حرام بودند به عمل منافی عفت وادار کرد و آنها زنا کردند. بعد از یک هفته، آمدند ببینند، کدام یک بیشتر کار کردند و بردند. آن شخص گفت:«من با این زبانم، ششصد هزار نفر را به کشتن دادم. تو چه کار کردی؟» شیطان گفت: «من باعث زنای زن و مردی شدم.» آن شخص گفت: «پس من بردم. چرا که من ششصد هزار نفر را کشتم. تو که کاری نکردی فقط یک زنا» شیطان گفت: «تو نمیفهمی، من بردم.» پرسید: «چطور؟» شیطان جواب داد: «من باید کاری کنم که یک نطفه ی حرام منعقد شود و یک نفر مثل تو حرام زاده به وجود بیاید، که برود با یک سخن چینی ششصد هزار نفر را به کشتن دهد.پس من بردم.»
منبع:طریق دوست ص۵۵،۵۶
https://eitaa.com/joinchat/584450927Cd9c1eaa1ea
⭕️ 500 صلوات برای سلامتی #آقا_جان نذر کردن
شما چند صلوات؟
https://eitaa.com/joinchat/584450927Cd9c1eaa1ea
حاج مولی هادی سبزواری،این حکیم الهی هر شب در زمستان و تابستان و بهار و پاییز ثلث آخر شب را بیدار بود و در تاریکی شب عبادت می کرد تا اول طلوع آفتاب و اول شب چند ساعت درتاریکی عبادت میکرد.
دلا بسوز که سوز تو کارها کند
نیاز نیمه شبی دفع صد بلا بکند.
https://eitaa.com/joinchat/584450927Cd9c1eaa1ea
استاد قرائتی حفظه الله می گوید: در نوفل لوشاتوکه در خدمت امام بودم،برای تجدید وضو بلند شدم.آن جا دو،سه تا دستشویی بود به یکی از ان ها که وارد شدم دیدم خیلی کثیف است. رغبت نکردم و صبر کردم که به دستشویی دوم بروم.
در این فاصله متوجه شدم اقایی که عرقچین به سر داشت از کنارم رد شد،
و به همان دستشوئی وارد شد که من نرفته بودم،بعد متوجه شدم خود امام بود که در توالت را بازکرده آستین، قبا و دامن را بالا زده بود و دستشویی را با شیلنگ تمیز می کرد و می شست.
منبع:گنجینه معارف ج۱ص۲۶۹
https://eitaa.com/joinchat/584450927Cd9c1eaa1ea
#ایت_الله_انصاری_همدانی
استاد الهی و عارف ربانی، مرحوم حاج شیخ جواد انصاری همدانی میفرمود: یکی از مؤمنان«احتمالا خود ایشان بوده است» شبی که برای نماز شب بیدار شده بود مشاهده کرد که حدود پانصد خانه از خانه های همدان نور افشانی می کنند.به او الهام شده بود که در این خانه ها نماز شب خوانده می شود،در نقطه ای از زمین عمودی از نور دیده بود که تا آسمان کشیده شده است و به او الهام شده بود که در آن مکان وجود مقدس حضرت مهدی هست که به نماز ایستاده است.
منبع:در کوی بی نشانها ص۱۱۵
https://eitaa.com/joinchat/584450927Cd9c1eaa1ea
#من_همسری_فداکار_دارم.
آیت الله قاضی در سفری که جهت معالجه به اسپانیا داشتند، چند روز در بیمارستان بستری بودند و در آن مدت توانستند چند تن از پرستاران را شیعه کنند. از میان آن افراد سرپرست پرستاران که یک خانم بود، مسلمان نمیشد و شرط شیعه شدنش را ازدواج با آقا قرار داده بود. آقا با لبخندی توأم با مهربانی به ایشان فرمودند:من این شرط شما را نمی پذیرم چون همسری فداکار و وفادار دارم که در همه سختیها و مشکلات زندگی من صبور بوده واین بی وفایی است که من در کنار او شما را به عقد خود درآورم.
وقتی آقا این جریان را در جلسه ای با حضور برخی از مسئولین مملکتی از جمله رییس جمهور وقت - آیت الله خامنه ای_ تعریف کردند ایشان به مزاح به آقا گفتند: حاج آقا شما این کار خیر را برای شیعه شدن آن خانم انجام میدادید جمع حاضر خندیدند ولی بلافاصله رهبر انقلاب اضافه فرمود: جوانان ما باید وفاداری را از این روحانی با تقوا فرا بگیرند.
منبع:مجد دین ص۱۷۰_۱۶۹
https://eitaa.com/joinchat/584450927Cd9c1eaa1ea
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
💠یکی از چارهجوییهای شرعی برای استجابت دعا و برآورده شدن حاجت خود، این است که:
شخصی که حاجت یا گرفتاری دارد، دعا کند و از خدا بخواهد که تمام گرفتاریهای مشابه گرفتاری او را از تمام مؤمنین و مؤمناتی که گرفتار هستند برطرف کند؛ و یا هر حاجتی نظیر حاجت او دارند، برآورده شود؛
✨زیرا دراینصورت مَلَک برای خود انسان دعا میکند و دعای مَلَک مستجاب میشود.
📚 بهجتالدعا، ص٢۸
https://eitaa.com/joinchat/584450927Cd9c1eaa1ea
حجت الاسلام نظام رشتی از منبری های با اخلاص شهر تهران بود.
آیت الله مجتهدی تهرانی فرمودند:نظام رشتی را در خواب دیدند از احوال ایشان پرسیدند ایشان فرمودند:
شکر خدا را که در پناه حسینم
عالم از این خوبتر پناه ندارد.
بعد پرسیدند در آن عالم چه چیز به درد ما می خورد ایشان فرمودند: دو چیز:۱- تقوا ۲- امام حسین.
منبع:آداب الطلاب ص۴۳۸
https://eitaa.com/joinchat/584450927Cd9c1eaa1ea
#توصیه_ای_از_مرحوم_اصفهانی
آية الله العظمی مرحوم آخوند ملا علی معصومی همدانی وقتی که به مشهد مقدس مشرف شدند خدمت عالم ربانی و عارف بزرگ حضرت آیة الله مرحوم حاج شیخ حسن علی اصفهانی (نخودکی) میرسند و از ایشان تقاضای موعظه میکنند. مرحوم آیة الله نخودکی می فرمایند: مرنج و مرنجان، آیة الله آخوند می فرمایند: مرنجان را می فهمیم و میتوانیم کاری کنیم که مردم از ما رنجش و آزرده خاطر نشوند ولی در مورد مرنج این کار خیلی مشکل است، چطور می شود وقتی کسی که اهانت کرد،یا اسباب ناراحتی به وجود آورد، انسان خود را کنترل کند و ناراحت نشود، به طوری که هم ناراحتی رابروز ندهد و هم خودش نرنجد؟ مرحوم آیة الله نخودکی فرمودند: اگر انسان همواره خودش را کسی نداند، هیچ وقت رنجش پیدا نمی کند.
منبع:آداب الطلاب ص۴۴۱_۴۴۰
https://eitaa.com/joinchat/584450927Cd9c1eaa1ea
#کلید_طلایی
سلام رفقا این کلید طلایی، که آیت الله مکارم شیرازی فرمودند را در زندگی پیاده کنید ،سن ایشان در حال حاضر ۹۸سال است.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی:من به مسئله حرکت جسمانی و پیاده روی سخت پای بندم، صبح هاحتماً باید با حرکات مخصوص بدنی،نرمشهایی انجام بدهم. درباره فواید پیاده روی مطالب بسیاری دیده ام و لذا مقیدم همه روز به یک جای خلوت و بی سر و صدا بروم و پیاده روی کنم و این کار، جزء زندگی من شده که اگر انجام ندهم بیمار می شوم. این کار، کمک زیادی به من می کند به طوری که در حال حاضر که بیش از هشتاد سال دارم« آینده با خداست نمیدانم» ناراحتی جسمانی خاصی در خودم احساس نمیکنم، گاهی فکر میکنم مثل سن چهل سالگی کارهایم را ادامه و برنامه هایم را در زمینه مطالعه و نوشتن و امثال اینها ادامه میدهم.
رمز موفقیت،ص۱۰۸
https://eitaa.com/joinchat/584450927Cd9c1eaa1ea
#دستور_العمل_برای_شفای_مریض
1️⃣آب زمزم و تربت سید الشهداء را با هم مخلوط کنند و هر روز یک قاشق چای خوری به مریض بدهند.
2️⃣صدقه دادن به افراد متعدد و زیاد ولو مقدارش اندک باشد. ولو به این که گوسفند بکشید و گوشت آن را صدقه بدهید.
3️⃣هفتاد حمد به آب خوانده شود و به مریض بدهند.
https://eitaa.com/joinchat/584450927Cd9c1eaa1ea
#ایت_الله_ابوالقاسم_کبیر_قمی
روزی شخصی از ثروتمندان مقداری برگه هلو یا زردآلو یا از این قبیل چیزها به رسم هدیه برای معظم له آورد. آقا هدیه را قبول کرد،اما مصرف نکرد و به اهل خانه نداد، بلکه در گنجه اتاقش پنهان کرد. چند روزی گذشت و همان شخص که هدیه آورده بود، آمد و درباره اختلاف خویش با دیگری، استفتایی که نوشته بود، خدمت آقا داد که پاسخ آن را دریافت کند. آقا اول برخاست، برگه ها را از گنجه آورد و در مقابل صاحب نامه گذاشت و فرمود: این برگه ها خدمتتان باشد،آنگاه من درباره اختلاف شما با دیگری حکم می کنم و فتوا می دهم.
منبع:اختران قم ص۲۵۴
https://eitaa.com/joinchat/584450927Cd9c1eaa1ea
شیخ رجبعلی خیاط، دوستان و شاگردان خود را از همکاری با دولت حاکم (پهلوی) و به خصوص از تعریف و تمجید آنان بر حذر می داشت.
یکی از شاگردان شیخ از وی نقل کرده
است که فرمود: «روح یکی از مقدسین را در برزخ دیدم محاکمه می کنند و همه کارهای ناشایسته سلطان جائر زمان او را در نامه عملش ثبت کرده و به او نسبت می دهند. شخص مذکور گفت: من این همه جنایت نکرده ام. به او گفته شد: مگر در مقام تعریف از او نگفتی: عجب امنیتی به کشور داده است؟ گفت: چرا!به او گفته شد، بنابراین تو راضی به فعل او بودی، او برای حفظ سلطنت خود به این جنایات دست زد.»
درنهج البلاغه آمده است که امام علی (ع)
فرمود:«الراضی بفعل قوم کالداخل فیه معهم»...
«هر که به کردار عده ای راضی باشد،مانند کسی است که همراه انان،ان کار را انجام داده باشد.»
منبع:چه بگوییم ص۲۴۷
https://eitaa.com/joinchat/584450927Cd9c1eaa1ea
#تقید_فوق_العاده_به_ترک_دروغ
مرحوم حاج شیخ عباس قمی رضوان الله تعالی علیه - در دم مرگ ناراحت بود که من در طی عمرم#یک_دروغ گفته ام و آن این بود که در مکه معظمه از یک نفر عالم معروف سنی اجازه حدیث میخواستم. وی گفت: شنیده ام شما روافض به ام المؤمنین عایشه بد میگوئید.
از راه توریه گفتم: خیر.
اکنون اگر خدای تعالی از من بازخواست فرماید چه جواب بدهم.
منبع:اختران قم ص۲۹۵
https://eitaa.com/joinchat/584450927Cd9c1eaa1ea
#اخلاق_در_خانواده
آقای کریمی جهرمی درباره آیت الله سید محمدرضا گلپایگانی می نویسد: «دریکی از روزها شرف یاب حضورشان بودم. ایشان احساس کسالت داشتند. یکی از نزدیکان وارد شد و احوالپرسی کرد. آقا فرمودند: «شب گذشته خواستم حمام بروم، همه خواب بودند حوله و لباس [هم] نبود. نخواستم خانواده را از خواب بیدار کنم. لذا با همان بدن تر لباس پوشیدم و بیرون آمدم و چون هوا سرد بود، احساس کسالت و ناراحتی کردم، به طوری که نمازهایم را با کمترین کیفیت به جا آوردم و خوابیدم.»
این درسی است برای دیگران تا بنگرند که این مرجع بزرگ، در سنین متجاوز از ۹۰ سالگی حاضر نبودند کسی را از خواب بیدار کنند و تا این حد ملاحظه خانواده خویش را میکردند که حاضر نمی شدند آنها را بیدار کنند تا حوله و لباس به ایشان بدهند و این درس را باید در مکتب ایشان آموخت.
منبع:نوری از ملکوت ص۱۵۴،۱۵۵
https://eitaa.com/joinchat/584450927Cd9c1eaa1ea
1️⃣شخصی از آیت الله #بهجت پرسید: برای ازدیاد#روزی به چه دعایی ملتزم باشیم؟ فرمودند: کسی که میخواهد روزیش فراوان شود بعد از نماز صبح ذکر(( اللَّهُمَ أَغْنِنِی بِحَلَالِکَ عَنْ حَرَامِکَ وَ بِفَضْلِکَ عَمَّنْ سِوَاک))را زیادتکرار کند و قبل و بعد آن هم صلوات بفرستد.
2️⃣یکی از شاگردان حضرت آیت الله العظمی نجفی مرعشی نقل میکردند: :روزی خدمت مرحوم آیت الله مرعشی رسیدم. ایشان فرمود :چرا اینقدر گرفته و محزونی؟ عرض کردم : آقا مقروضم، از فشارقرض شب ها خوابم نمی برد و برخی اوقات نمازصبحم نیز قضا می شود فرمودند: این ذکر را بعد از هر نماز یک بار بگو:«اللَّهُمَ أَغْنِنِی بِحَلَالِکَ عَنْ حَرَامِکَ وَ بِفَضْلِکَ عَمَّنْ سِوَاکَ»
عرض کردم :برای این قرضی که دارم کافی است؟ فرمودند :بعد از نمازصبح 110 مرتبه بگو، چون به سفارش ایشان عمل کردم چندی نگذشت که تمام این قرضهایم برطرف شد.
3️⃣آقا سید ابوالحسن علی رضوی کشمیری گفت :عموزاده ام آیت الله سید عبدالکریم کشمیری فرمود:یخچال نداشتم، به حرم مطهر حضرت معصومه رفتم و از آن حضرت یخچال خواستم، به منزل که برگشتم دیدم درب منزل گاری ایستاده و یخچال آورده است.
گفتم: از کجا آورده ای؟ گفت مامور نیستم بگویم.
آقا سید ابوالحسن علی رضوی کشمیری گفت:از ایشان ذکری برای رفع تنگدستی خواستم.
فرمود :روزی 110 بار بگو :«اللَّهُمَ أَغْنِنِی بِحَلَالِکَ عَنْ حَرَامِکَ وَ بِفَضْلِکَ عَمَّنْ سِوَاکَ»
✨امام_رضا (ع) این ذکر عجیب را (110 مرتبه) در تعقیب نماز صبح به آخوند ملا زین العابدین گلپایگانی سفارش کردند.
https://eitaa.com/joinchat/584450927Cd9c1eaa1ea
#کرامتی_از_عارفی_بزرگ
روزی حاج میرزا جواد آقا ملکی تبریزی پس از پایان درس به همراه یکی از شاگردان خود به راه افتاد. سر راه، به حجره یکی از طلبه ها در مدرسه دارالشفا رفت. اندکی آنجا نشست، سپس برخاست و حجره را ترک کرد. همراهش با دیدن این ماجرا با تعجب پرسید: «حاج میرزا!هدفتان از سرزدن به حجره این طلبه چه بود؟» میرزا در پاسخ فرمود: «شب گذشته هنگام سحر، فيض الهی شامل حالم شد و فهمیدم این از ناحیه خودم نیست. وقتی دقت کردم، پی بردم این طلبه در نماز شبش،در حال دعا کردن در حق من است و فیضی که به من رسیده بر اثر دعای اوست.
از این رو برای سپاس گزاری به حجره اش رفتم.
منبع:رساله لقاء الله مقدمه،صفحه ه
https://eitaa.com/joinchat/584450927Cd9c1eaa1ea
#شفای_چشمان_ایت_الله_بروجردی
#ایت_الله_بروجردی این مرد بزرگ خدا فرموده اند: «دورانی که در بروجرد بودم، چشمانم کم نور شده بود و به شدت درد می کرد. تا این که روز#عاشورا هنگامی که دسته های عزاداری در شهر به راه افتاده بود، مقداری گل از روی سر یکی از بچه های عزادار دسته - که به علامت عزاداری گل به سر خود مالیده بود - برداشتم و به چشمان خود کشیدم، و در نتیجه فوراً
چشمانم دید و نور خود را باز یافت و دردش تمام شد.»
منبع:چه بگوییم ص۸۷۶
https://eitaa.com/joinchat/584450927Cd9c1eaa1ea
💐 بهمناسبت سالروز ولادت مبارک حضرت عبدالعظیم حسنی علیهالسلام، ۴ ربیعالثانی ١٧٣ق؛
🔸 مرز مهران بسته شده بود و بعد از چند روز سرگردانی، کربلا ندیده، برگشتند.
☘️ حضرت آیتاللّٰه بهجت ، به ایشان پیغام داده بود:
«بگویید قبل از اینکه برگردند قم، اول بروند زیارت حضرت عبدالعظیم علیهالسلام که ثواب زیارت امام حسین علیهالسلام را بگیرند.»
📚 به شیوه باران، ص۵٣
(جلد سوم از مجموعه ۵ جلدی داستانهایی کوتاه از سیره و زندگانی حضرت آیتالله بهجت قدس سره)
https://eitaa.com/joinchat/584450927Cd9c1eaa1ea
#مقایسه_صحیح_و_ناصحیح
#ایت_الله_جوادی_املی حفظه الله می فرمایند: «انسان نباید خود را با افراد تبهکار و فاسق و منافق بسنجد و بگوید: الحمدلله خوشا به حال ما که در این راه آمدیم و به دام کفر و نفاق نیفتادیم. امام مجتبی می فرماید: هرگز خود را با بدان و اهل دنیا نسنجید و گرنه ضرر کرده اید. خود را با شهدای کربلا و یاران پاک ابا عبدالله الحسین، بسنجید، با آنان که چهل سال با
وضوی نماز عشای خود نماز صبح را خواندند.»
منبع:چه بگوییم ص۸۱۳
https://eitaa.com/joinchat/584450927Cd9c1eaa1ea
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#درمان_رفع_اضطراب
استاد عابدی، از اساتید سطوح عالی حوزه علمیه و از شاگردان حضرت آیت الله العظمی بهجت و آیت الله شیخ مرتضی حائری هستند.
https://eitaa.com/joinchat/584450927Cd9c1eaa1ea