eitaa logo
اختران علم و عمل
6.9هزار دنبال‌کننده
2.7هزار عکس
1.7هزار ویدیو
3 فایل
کانال مذهبی وسیاسی کپی آزاد و بلا مانع است. ایدی حقیر👇👇 @darmahzareolama کانال تبلیغات👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1707606947C7df93ecd6d
مشاهده در ایتا
دانلود
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴ساخت غول پیکرترین تاور تمام ایرانی 🔹همه مراحل ساخت این تاور صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، شامل مطالعات، طراحی مهندسی، محاسبات سازه ای، ساخت و جوشکاری پیشرفته و نصب توسط نیروی داخلی در شیراز انجام شده
نخست وزیر عراق به مصر و آمریکا اطلاع داد که در صورت شرکت نتانیاهو در اجلاس شرم الشیخ، از این اجلاس خارج خواهد شد. https://eitaa.com/joinchat/584450927Cd9c1eaa1ea
945.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑تشکر نتانیاهو از ترامپ به خاطر ترور سردار قاسم سلیمانی! اینا به خون ایرانی تشنه ان، اما غرب زده ها واسه دور یه میز نشستن با قاتلان حاج قاسم ! 🗣 اَبؤآلاء🇮🇷
متأسفانه عروسک‌هایی به نام مرتضی و مرضیه در بازار آمده که امیدواریم از بازار جمع بشه
681.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ ♨️ منابع عبری: گزارش ها حاکی از انفجار شدید در یک پایگاه نظامی در قاهره حکایت دارند. 🔹علت این انفجار هنوز مشخص نشده است.
‌ ♨️ فرمانده کل ارتش: جنگ ۱۲ روزه به اندازۀ ۱۲ سال برای ما درس آموخته داشت 🔹نیروهای مسلح نقش موثری در دفاع مقدس ۱۲ روزه داشته‌اند و مردم نیز با ایستادگی خود دشمن را ناکام گذاشتند. 🔹در این بین تدابیر و فرامین فرماندهی معظم کل قوا راه‌گشا و بی‌بدیل بود و این سه مولفه موجب پیروزی ما در دفاع ۱۲ روزه و شکست دشمن صهیونی در رسیدن به اهداف از پیش تعیین‌شدۀ خود شد.
2.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عاشقِ حاج قاسم... در این مدتی که خبر فوت محمد کاسبی وایرال شده است، براندازان دین ستیز بخاطر ارادتش به اهلبیت و حاج قاسم هرچی فحش بود به او دادند و مکرر میگویند ببینیم چندنفر تشییع تو می آیند. 🛑رفقا حتما در تشییع جنازه شرکت کنید و اطلاع رسانی کنید. 🔺مراسم تشییع زنده‌یاد محمد کاسبی روز سه شنبه ۲۲ مهرماه ساعت ۹ صبح از حوزه هنری به سمت قطعه هنرمندان بهشت زهرا برگزار می‌شود.
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 اقدام جالب راننده کامیون‌ها به مناسبت ارتحال مرحوم محمد کاسبی، بازیگر فیلم خوش رکاب
2.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخدا مرده! سید علی رو میگه ...
نزدیک به پنجاه سال مجاهدت خستگی ناپذیر؛ زندگی را بر خود حرام کردند. بارها در آن هشت سال و بعدتر تا مرز شهادت رفتند. در حیات دنیایی طعنه و کنایه دوست و دشمن شنیدید. پس از شهادت هم از کینه و کنایه دور نیستند. جان های باارزش و قدرت سازی بودند. اما جان‌را پای اهداف گذاشتند. باید به هدف رسید. دوری از هدف، اسراف در خون این بزرگان است.
🔺یک فعال رسانه: اراجیف ترامپ و رفتارهای تحقیرآمیز او، ثابت کرد که ایران حق داشت در اجلاس شرم‌آور شرم‌الشیخ شرکت نکند
ایستگاه مترو مریم مقدس(س) درتهران معرکه هست.