eitaa logo
اقتصادی(بورسی)سیاسی
1.4هزار دنبال‌کننده
4.6هزار عکس
1.1هزار ویدیو
27 فایل
تحلیل سهام و نکات آموزشی سلب مسئولیت: تمام مسئولیت خرید و فروش با شماست ما فقط پیشنهاد میدیم
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قالیباف: مجلس را شفاف می‎کنیم 🔹با صراحت بگویم. اول مجلس شفاف خواهد شد و سپس این شفافیت به همه حوزه‌ها گسترش پیدا خواهد کرد. 2 سال و اندی که مجلس در دست شماست شفافیت آرا رای نمیاره بعد می گید دنبال شفافیت هستید.
حقوق نجومی که باید با آن برخورد جدی شود. واقعیت داشته باشد. فاجعه را پی میبریم. #و ناراضیتی مردم
دنیای اقتصاد/  در آخرین روز آبان ماه، دلار توانست با قدرت از محدوده مقاومتی ۲۸ هزار و ۲۰۰ تومان عبور کند. ساعت ۳ بعدازظهر دیروز، اسکناس آمریکایی در محدوده ۲۸ هزار و ۳۵۰ تومان قرار گرفت که ۱۹۰ تومان بیشتر از روز ابتدایی هفته بود. افزایش قیمت دلار در شرایطی رخ داد که در روز شنبه، این ارز حتی تا نزدیکی مرز ۲۸ هزار تومانی پایین رفته بود. تغییر روند قیمتی دلار در انتهای آبان حکایت از تغییر رفتار معامله‌گران داشت.   حتی روند میان‌مدت نیز حکایت از تغییر رفتار معامله‌گران دارد. دلار در مقیاس ماهانه در آبان ماه 5/ 3 درصد رشد پیدا کرد. این در حالی بود که در مهرماه پس از 5 افزایش متوالی در مسیر نزولی قرار گرفته بود.  به گفته فعالان، افزایش قیمت دلار در انتهای آبان ماه بیشتر ناشی از بالا رفتن تقاضای حواله‌ای بود، چرا که درهم در این روز توانست تا بالای محدوده 7 هزار و 700 تومان نفوذ کند. با این حال، دلیل کلی افزایش سطح قیمتی دلار در آبان ماه ناشی از تغییر کلی انتظارات معامله‌گران در مورد آینده مذاکرات هسته‌ای بود. در این ماه اعلام شد که قرار است ایران و طرف‌های برجام به علاوه آمریکا در اوایل آذرماه با یکدیگر مذاکره کنند. با این حال، شرایط خبری به گونه‌ای پیش رفت که انتظار برای احیای برجام کاهش پیدا کرد.  در آخرین هفته آبان‌ماه کمی میزان احتیاط معامله‌گران بیشتر و به واسطه نزدیک شدن به مذاکرات هسته‌ای، خریدوفروش‌ها محدود شد. با این حال، در روز انتهایی آبان ماه اتفاق متفاوتی رخ داد و تقاضا در بازار ارز به یکباره زیاد شد. این موضوع می‌توانست نشان‌دهنده آن باشد که بخشی از معامله‌گران نسبت به احیای برجام امیدوار نیستند. با این وجود این گروه نیز همچنان برای هجوم سنگین به بازار در تردید هستند. تردید معامله‌گران حتی از روند قیمت هشت‌ماه اخیر دلار نیز مشخص است. دلار در هشت‌ماه اخیر تنها 14درصد رشد کرده است که نسبت به شاخص مصرف‌کننده هم پایین‌تر است. شاخص cpi از انتهای سال گذشته تا آخر مهرماه حدود 22 درصد رشد را تجربه کرده است. رشد قیمت دلار در آبان‌ماه متغیر مهمی بود که زمینه‌ساز افزایش قیمت فلز گران‌بهای داخلی نیز شد. سکه حتی در آخرین روز آبان‌ماه توانست خود را به بالای خط مهم 12 میلیون و 500 هزار تومانی برساند و با 110 هزار تومان رشد به بهای 12 میلیون و 510 هزار تومان برساند. با ثبت این رشد میزان بازدهی فلز گران‌بهای داخلی در آبان ماه به 8/ 5 درصد رسید. سکه از ابتدای سال نیز بالای 13 درصد افزایش را به ثبت رسانده است. عدم هماهنگی بین رشد دلار و سکه و شاخص قیمت مصرف‌کننده ممکن است در 5ماه انتهایی سال زمینه‌ساز تغییرات بنیادی در بازار شود. به نظر می‌رسد از ابتدای سال معامله‌گران در انتظار ایجاد یک توافق هسته‌ای و برداشته شدن تحریم‌ها هستند و همین عامل موجب شده است که سکه و دلار نسبت به شاخص قیمت مصرف‌کننده عقب بمانند. در صورتی که توافقی رخ ندهد، سکه و دلار تا حدی سعی خواهند کرد که جاماندگی خود را جبران کنند.
♦️مدیران نجومی بگیر پتروشیمی امیرکبیر برکنار شده بودند 🔹پیرو انتشار خبر حقوق‌های نجومی در پتروشیمی امیرکبیر، با پیگیری‌های صورت گرفته از وزارت رفاه مشخص شد که این افراد پیش از انتشار فیش‌های حقوقی از مسئولیت‌های خود برکنار شده بودند./رجانیوز
♦️نماینده مجلس: قطعه سازان ایرانی به بنز و بی ام و صادرات دارند جدی عضو کمیسیون صنایع مجلس: 🔹در حال حاضر میلیاردها دلار صادرات داریم و قطعه سازان داخلی به برندهای خارجی و اروپایی صادرات انجام می دهند 🔹حتی برخی از شرکت های بخش خصوصی در حوزه قطعه سازی و نیرو محرکه به کشور آلمان و شرکت هایی همچون بنز و بی ام و صادرات انجام می دهند/مهر 😳😳😂😂😂😂😂😂😂😂😂😏🧐
✅سازمان غذا و دارو ارز ترجیحی داروها را قطع کرد 🔔 احتمال افزایش ناگهانی نرخ داروهایی که ارز ترجیحی آن قطع شده است بسیار زیاد است. 🔸به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در شرایطی که مجلس و دولت جهت حمایت از مردم فرآیند آزاد سازی نرخ ارز دارو را متوقف کرده اند، سازمان غذا و دارو چراغ خاموش و بدون پشتوانه قانونی در حال حذف نرخ ارز یارانه ای دارو قلم به قلم است. فهرست فوق آخرین اقلامی است که ارز آن از ترجیحی به نیمایی تغییر یافته است و موجب افزایش شدید نرخ دارو خواهد شد. 🔸قطع ارز ۴۲۰۰ تومانی برخی از مواد مورد نیاز صنعت دارویی کشور در حالی انجام می شود که مجلس با اعلام مخالفت برای حذف ارز ترجیحی، عنوان کرد این کار باعث شوک قیمتی شدید در کالاهای اساسی از جمله غذا و دارو خواهد شد. چراغ خاموش این کار می کنند 😏 مجلس قشنگ حقیقت گفت. برای حذف ارز 4200 نیازی به اجازه مجلس ندارد.
♦حسین شریعتمداری به سید ابراهیم رئیسی: مدیران دولت قبل را اخراج کنید/ با اقدامات پلشت مشکل آفرین می‌شوند! حسین شریعتمداری در کیهان نوشت: 🔹در حالی که بیش از سه ماه از شروع به کار دولت انقلابی و مردمی جناب رئیسی می‌گذرد، کار بررسی صلاحیت برخی از مدیرانی که در دولت قبل به بدنه قوه اجرائیه تزریق (بخوانید تحمیل) شده‌اند و از شایستگی لازم برای حضور در مسئولیت‌های حساس برخوردار نیستند، صورت نپذیرفته است. 🔹بدیهی است که دولت از مدیران و مسئولان شایسته فراوانی برخوردار است و تعداد نالایق‌ها ‌اندک و کم‌شمارند ولی همین تعداد ‌اندک با اقدامات پلشت خود، از یک سو برای ملت و دولت مشکل می‌آفرینند و از سوی دیگر به موقعیت و شخصیت مدیران لایق فراوانی که ساختار اصلی دولت را تشکیل داده‌اند، لطمه می‌زنند. از روز اول همین می گفتیم کو گوش شنوا
بازار کج و دار مریض امروز احتمالا منفی هست
اقتصادی(بورسی)سیاسی
بازار کج و دار مریض امروز احتمالا منفی هست
گفتم چند ده بار بازار یک روز و مثبت و تو همین محدوده رنج میزنه، برای همین سیگنال نمیدم