اینجا یکی از مزدوران موساد رو کشف کردم. اول به من گیر داد که تو مزدور جمهوری اسلامی هستی. بعد من یه تیری تو تاریکی انداختم و به هدف خورد. بهش گفتم تو خودت مزدور موسادی. تا اینو گفتم بنده خدا کلا زیر و رو شد. احتمالا پیش خودش فکر کرده که من نیروی اطلاعات سپاهم و اونو شناسایی کردم😂
تا اون لحظه همه جور پیامی میذاشت و همس به من فحش میداد. اما بعدش یه پام متفاوت گذاش و رفت و دیگه برنگشت.
تو این گروه ۹۰ درصد افراد پیام سیاسی نمیذارن و فقط پیام میخونن. متاسفانه اون ۱۰ درصد میان شلوغ میکنن و اگه کسی جلوشون درنیاد اون ۹۰ درصد هم فکر میکنن که جو دست ایناست.
جالبه از وقتی بنده در جوابشون پیام میذارم، چند نفر دیگه هم دل و جرات پیدا کردن و میان و همراهی میکنن. بعضیهاشونم میان در خصوصی و میگن در فلان گروه فلان شبهه رو مطرح کردن، چی جواب بدیم.
غرض از بارگذاری این مکالمات این بود که خدمتتون عرض کنم جبهه مقابل هیچ عمقی نداره. فقط باید با اعتماد به نفس و مستدل بهشوش جواب بدید. مطمئن باشید اکثر مردم وقتی ببینن که مدعاهای اونا پوچ و کذبه، دورشون رو خلوت میکنن.
جهاد تبیین اثرش همینه. یعنی شما صرف اینکه میاید نظرتون رو بیان میکنید اثر داره. ولو اینکه نتونید خوب بیان کنید.
اثرش چیه؟ اثرش اینه که قشر خاکستری میفهمن که جریان انقلابی هم طرفداران پر و پا قرصی داره که حرف برا گفتن دارن.
اثرش اینه که این توهم که مخالفان اکثریت هستند و حق با اونهاست از ذهنشون پاک میشه.
تسلیت به مردم شریف شیراز
انشاءالله به زودی این جنایتکارا در دنیا و آخرت به سزای اعمال ننگین و حیوانی خودشون خواهند رسید...
اللهم عجل لولیک الفرج
🔰نگاهی متفاوت به جهان آشوبناک داشته باشید👇
https://eitaa.com/joinchat/3614310571Ccebe9aaad1
🔰از کوزه آن برون تراود که در اوست
🔹دوستی میگفت: «بچه که بودم تو مدرسهمون یه بچه خیلی بیتربیت داشتیم. از هر دو کلمهای که حرف میزد یه کلمهش فحش بود. یه بار هم برخورد کردیم و به من یه فحش داد. نصیحتش کردم، گفتم من به کسی فحش نمیدم، تو هم فحش نده وگرنه هرچی دیدی از چشم خودت دیدی؛ باز فحش داد؛ هلش دادم؛ باز فحش داد؛ یقهش رو گرفتم دوتا فحش داد؛ با مشت زدمش سه تا فحش داد. به شدت عصبانیم کرده بود، زدمش زمین و به ازای هر فحشی که میداد، منم یه مشت میزدم تو صورتش. با اینکه حسابی کتک خورده بود و گریه میکرد باز یه ریز فحشهای بدتر میداد.
بچهها منو جداد کردند، باز فحشهاش قطع نمیشد.
نکتهش این بود که اون بچه ترسو بود و عرضه دفاع کردن از خودش رو نداشت و تنها کاری که از دستش بر میاومد همین فحش بود؛ غافل از اینکه اون فحشها من رو عصبانیتر میکرد و به صورت مشتهای گره کرده به خودش برمیگشت.»
🔹این قضیه وصف حال دشمنای انقلاب اسلامیه که چون ترسو و ضعیف هستند و از هیچ طریقی نتونستند این انقلاب رو از پا دربیارن، به ناچار و از روی استیصال دست به کارهای سخیفی مثل دروغپراکنی و دامن زدن به اغتشاشات خیابانی و انفجار و ترور انسانهای بیگناه و... میزنند.
🔹یک مصداق دیگهش همین اغتشاشگرها هستند که چون عاری از هر گونه مبنای فکری و منطق هستند، فقط فحش و ناسزا میگن؛ حتی اگر دانشجوی به اصطلاح نخبه باشن.
🔹کلا این یک قاعده است که انسان ضعیف و بیمنطق و بیاخلاق، شأنی و توانی بالاتر از فحش و ناسزا و یا در حالت شدیدش دعوا و قتل نداره. قدر وجودیش بیشتر از این نمیتونه باشه.
🔹 انتها و نتیجه چنین رفتارهایی هم چیزی جز خواری در دنیا و آخرت نیست. به تعبیر قرآن باطل مثل کف روی آب میمونه و نابودشدنیه.
🔰نگاهی متفاوت به جهان آشوبناک داشته باشید👇
https://eitaa.com/joinchat/3614310571Ccebe9aaad1