#رهبر_انقلاب
💠 #نهج_البلاغه را آقایان بخوانید، بخوانید که بفهمید ؛ این نهجالبلاغه #قاموس؛ یعنی فرهنگ مفاهیم اسلامی است به یک معنا.
💠خیلی عزیز است نهجالبلاغه و چقدر دور است از دسترس ما! مردم ما نهجالبلاغه را فقط اسمش را شنیدهاید ؛اصلا نمیدانند نهجالبلاغه #کتاب_عمل است. نهجالبلاغه واقعا کتاب عمل است، کتاب #معرفی_اسلام است ؛کسی نهجالبلاغه را نمیخواند از قرآن خبری ندارد.
💠نهجالبلاغه کتاب تدوین شدهی #انقلاب_اسلامی است و آئیننامهی این انقلاب میتوان به حسابش آورد خود نهجالبلاغه هم دارای همین خصوصیت است، یعنی در او میدانهای وسیع زندگی انسان و بعدها و جانبهای گوناگون وجود انسان که همه در اسلام هست، منعکس است ؛ هیچ میدانی از میدانهای زندگی را فروگذار نکرده، مگر اینکه در آن بلیغترین، رساترین، پرمغزترین و پرمحتواترین سخن را بیان کرده است
💠ما اگر بخواهیم امروز انقلاب اسلامی را ادامه بدهیم، یعنی آنچه به معنای واقعی کلمه انقلاب اسلامی است. ؛ بایستی اسلام را همهجانبه مراعات کنیم و نمودارش نهجالبلاغه است
امروز شرائطی مشابه شرائط دوران #حکومت_امیر_المؤمنین است، پس روزگار نهجالبلاغه است ؛ باید برگردیم به نهجالبلاغه و بازیابی کنیم
🎤سخنرانی در کنگره بینالمللی نهجالبلاغه 26/01/1363
@sh_enayatnejad
۲۸ خرداد ۱۳۹۸
Nahjolbalaghe.apk
15.88M
⬇️ دانلود نرم افزار اندروید #نهج_البلاغه
گوشی هر بچه شیعه ای باید چند نرم افزار رو داشته باشه {قرآن کریم _ نهج البلاغه _ مفاتیح الجنان _ صحیفه سجادیه }
✅پیشنهاد امروز #دانلود نهج البلاغه
در این نسخه محتوای مطالب بخوبی تفکیک شده و صراحتاً میشه گفت که از بهترین نسخ موجود تو بازار اندروید هست.
🔸دسترسی همزمان به متن عربی و فارسی
🔸 گرافیک زیبا و وضوح و کیفیت بالای متن نهج البلاغه و امکان مشاهده ترجمه همزمان
🔸رابط کاربری آسان به سه زبان فارسی، عربی، و انگلیسی
🔸قابلیت اشتراک گذاری متن،ترجمه
🔸امکان جستجو در متن و ترجمه
#نهج_البلاغه
#متن_عربی
#ترجمه_فارسی
#ترجمه_انگلیسی
#فهرست_موضوعی
#خطبه_ها
#نامه_ها
#حکمتها
@sh_enayatnejad
۲۸ خرداد ۱۳۹۸
8286-fa-sharh-nahjolbalaghe-ebn-meysam-bohrani.apk
2.74M
📕شرح فارسی نهج البلاغه ابن میثم ؛
✍توسط كمالالدين ميثم بن على بن ميثم بحرانى، محدث، فقيه و متكلم مشهور شيعى که معروف ترین شرح نهج البلاغه در سده هفتم قمری است و جنبه #فلسفى_عرفانى دارد ؛ در پنج جلد و با مقدمهاى مفصل تنظيم گشته است
#گزارش_محتوا
🔹ابن میثم در آغاز جلد نخست، مقدمه ای در حدود هفتاد صفحه پیرامون مباحث ادبی نگاشته است.
موضوعاتی نظیر دلالت الفاظ، اقسام لفظ، مباحث اشتقاق الفاظ، ترادف و توکید، مشترک لفظی، بلاغت و فصاحت، محاسن کلام، حقیقت و مجاز، تشبیه، استعاره، حقیقت نظم، اقسام نظم، حقیقت خطابه، مبادی و اقسام خطابه، امور مختلف در زیبایی خطابه را توضیح داده است و این توضیحات را ضروری میدانستند.
🔹در ادامه بحثی جالب پیرامون شخصیت و فضائل انسانی امام امیرالمؤمنین ذکر کرده و از ابعاد مختلف به بررسی شخصیت امام (علیه السلام) می پردازد:
فضیلت های بیرونی امام (علیه السلام) فضیلتهای نفسانی امام (علیه السلام ) در ابعاد نظری و عملی
کرامات امیرالمؤمنین (علیه السلام)
🔹 پس از شرح مقدمه سید رضی ؛ شرح خطبهها آغاز مىشود كه به ترتيب آمده و شرح شدهاند. مؤلف، پس از شرح آخرين خطبه در جلد چهارم، به شرح نامهها، عهدنامهها، و وصيتنامهها، كه بخش دوم نهجالبلاغه را تشكيل مىدهند، پرداخته است.
@sh_enayatnejad
۲۸ خرداد ۱۳۹۸
✍ علامه ذوالفنون #حسن_زاده_آملی
💠فیض خداوند مجال غور و بررسی در کلامی را فراهم آورد که خود به سخن درآمده و گوید: ما امیر سخنیم و ریشه های سخن در ما ریشه دوانیده و شاخسارانشان بر ما فروهشته اند.
💠در آغاز رساله فارسی ما به نام {انسان کامل از دیدگاه نهج البلاغه } گاهی دیده ایم که برخی از آنان که از درک حقایق الهی ناتوانند و از بزرگی و هیبت انسانِ کامل بیخبر، با ذکاوت نارسای خود، نسبت آنچه را که در «نهج البلاغه» آمده به حضرت علی (علیه السلام) انکار میکنند و چنین دلیل می آورند که در زمان علی (علیه السلام) تفکر بشری به آن مقدار از تعالی نرسیده بود که چنین معارف والایی را، در این حد از کمال، بدانها القا کنند.
و من نمیدانم که چنین انسان غافلی درباره قرآن عظیم الشأن که در چنین عصری نازل شده، چه میتواند بگوید؟
💠آری «آن کس که خدا، نوری در او ننهاده، هیچ نوری ندارد» و انسان کامل فراتر از بشر ظاهری است.
و بدان که آنچه در «نهج البلاغه» آمده، به نسبت سایر کلمات علی (علیه السلام) اندکی از بسیار است.
💠اما شریف رضی با مهارت کامل و بلاغت وافر و جایگاه ارزشمندی که در شناخت فنون سخن داشته است و با تبحّری که در تشخیص انواع سخن دارا بوده، بر اساس حسن سلیقه و خوش نیتی خود، بِکرترین و دل انگیزترین مرواریدهای سخن ایشان را برگزیده آن را «نهج البلاغه» نام نهاده است.
💠آری، کلام مولی الموحدین، راه آشکار بلاغت و مسیر روشن فصاحت است، که زبان سخنوران از آوردن چنین فرمانها و خطبه هایی عاجز است و قلم سخن سرایان، بی آنکه ادعای مقابله با نامه ها و نوشته های ایشان را داشته باشد، میلغزد و درمیماند، و اندیشه اندیشمندان، در صحرای بی پایان مواعظ و حکمتهای ایشان، حیران و سرگران میگردد. چرا نه چنین باشد؟ و حال آنکه گوینده این سخنان از انوار الهی بهره جسته و از چراغ ختمیت محمدی، روشنایی گرفته است. کلام او سرشار از بارقه های ربوبی و برگرفته از حضور محمدی است؛ و او پیرو قرآن و ثانی آن است.
💠و بسیاری از علمای قدیم و جدید در این اقیانوس عظیم غور کرده اند تا مرواریدهایش را به دست آورند، و تمام تلاش خود را در بیان و تفسیر آن به اندازه توان به کار گرفته اند و هر یک در شرح و اثبات آن روشی را در پیش گرفته اند که مناسب حال و طبیعتشان بوده است، که: «هر کس بر اساس سرشت خود عمل میکند».
💠آوازه خطبه ها، نامه ها، حکمتها، دعاها و کلمات قصار حضرت علی (علیه السلام) که «نهجالبلاغه» اندکی از آن است، با وجود اینکه بنی امیه، در جهت محو کردن آثار علی (علیه السلام) و خاموش کردن نور ایشان تلاش فراوان کردند، در همه جا پیچیده است و این همان وعده حتمی و قضای قطعی است که خداوند سبحان، آن را در کلام ارزشمند خویش به ما وعده داده است که: «میخواهند نور خداوند را با دهانهایشان خاموش کنند و خداوند جز کمال رساندن نور خود را نمیخواهد؛ هر چند کافران را خوش نیاید»
📕مقدمه ای بر مصادر نهج البلاغه
@sh_enayatnejad
۲۸ خرداد ۱۳۹۸
۲۸ خرداد ۱۳۹۸
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #شعر_طنز
💠شعر خوانی #ناصر_فیض و خنده های رهبری
گل در بر و می در کف و معشوق به کام است
من مانده ام اینجا که حلال است!؟ حرام است!؟
با اینکه به فتوای دل اشکال ندارد
گر یار پسندید تو را کار تمام است
در مذهب ما باده حلال است ولی حیف
در مذهب اسلام همین باده حرام است
شد قافیه تکرار ولی مساله ای نیست
چون شاعر این بیت طرفدار نظام است!
با محتسبم عیب مگویید که او نیز
لب دارد و گهگاه لبش بر لب جام است
وقتی همگی در طلب عیش مدامیم
او نیز چو ما در طلب عیش مدام است
این ماه شب چاردهم در شب مهتاب
یا اینکه، نه! همسایه ما بر لب بام است؟!
ابیات به هم ریخت، مضامین همه گم شد
شعرم پس از این بیت، غزل نیست، درام است!
در مجلس اگر جای خودت را نشناسی
تنها هنرت وصل قعودی به قیام است
مخصوص خواص است اگر صدر مجالس
پرواضح و پیداست کجا سهم عوام است
پرسید طبیبم که پس از رفتن یارت
وضع تو اعم از بد و از خوب، کدام است
از اینکه چه آمد به سرم هیچ نگفتم
گفتم دل من سوخت، نفهمد که کجام است!
دیری ست که دلدار پیامی نفرستاد
چون شعر مرا دید که دارای پیام است!
@sh_enayatnejad
۲۸ خرداد ۱۳۹۸
khaterat jebeh -www.mihb.mihanblog.com.mp3
10.61M
#خنده_حلال
🎧حتما گوش کنید
خاطرات طنز رزمنده ها تو جبهه از زبان حجت الاسلام انجوی نژاد 😂
@sh_enayatnejad
۲۸ خرداد ۱۳۹۸
۲۸ خرداد ۱۳۹۸
🍃آیت الله بهجت
کسی که هنوز از گناه خود غافل است یا آنکه از بدی های خود احساس ناراحتی نمی کند، چگونه می تواند به سوی خدا برگردد و از او طلب بخشش کند؟
توبه پس از ندامت و پشیمانی تحقق می یابد.
حوادثی که اتفاق می افتد، نتیجه کارهای ماست که بر سر ما می آید:«وَ ما أَصابَکُمْ مِنْ مُصیبَهٍ فَبِما کَسَبَتْ أَیْدیکُمْ؛ هر مصیبتی به شما می رسد، به واسطه اعمال شماست».
آیا نباید به فکر باشیم و از گناهان گذشته که باعث این همه بلاها و مصیبت ها شده است، توبه کنیم؟
ولی ما توبه نمی کنیم، چون کارهای خود را بد نمی دانیم
🍃در جایگاه های گوناگون و برای برطرف شدن مصیبت های مختلف برای رهایی از گرفتاری و برای همه چیز ؛ زیاد از روی اعتقاد کامل بگویید: «أستغفر الله»، هیچ چیز شما را منصرف نکند غیر از ضروریات و واجبات تا کلیه ابتلائات رفع شود، بلکه بعد از رفع آن ها هم بگویید، برای اینکه امثال آن ها پیش نیاید و اگر دیدید رفع نشد، بدانید یا ادامه نداده اید، یا آنکه با اعتقاد کامل نگفته اید.
@sh_enayatnejad
۲۸ خرداد ۱۳۹۸
۲۹ خرداد ۱۳۹۸
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببينيد| رهبرانقلاب: حضرت هادی (ع) فرمودند اگر عبدالعظيم را در ری زيارت بكنی مثل اين است كه ابیعبداللهالحسين عليهالسلام را در #كربلا زيارت كرده باشی
🏴 سالروز وفات #حضرت_عبدالعظيم_حسنی
☑️ @Khamenei_ir
۲۹ خرداد ۱۳۹۸
#حضرت_عبدالعظیم_حسنی
🔹شیخ علی آقای بهجت فرزند مرحوم آیت الله محمدتقی بهجت از سیره پدرشان درباره زیارت حرم حضرت عبدالعظیم(ع) نقل میکردند:
🍃در مسافرتهایی که همراه آقا از تهران میگذشتیم، اصرار داشتند که به حرم حضرت عبدالعظیم (علیهالسلام) مشرف شوند؛ هم در مسیر رفت و هم در بازگشت.
🍃 از جمله در سفر به مشهد مقدس اصرار داشتند که سر راه باید به حرم حضرت عبدالعظیم (علیهالسلام) برویم و میفرمود: «اهل تهران اگر هفتهای یک مرتبه به زیارتش نروند، جفا کردهاند».
از مشهد که برمیگشتیم، باز اصرار داشت که به زیارت حضرت عبدالعظیم (علیهالسلام) برویم.
🍃برخی اوقات ما خسته راه بودیم و اسباب سفر مزاحممان بود، ولی ایشان از زیارت منصرف نمیشد. حتی یک بار اتفاق افتاد که ما حدود ساعت ۱۲ شب به تهران رسیدیم؛ حرم حضرت عبدالعظیم را بسته بودند. به در دیگری که در کوچهای خلوت قرار داشت رفتیم، آن هم بسته بود. ایشان در آنجا پیاده شدند و کنار در قدری توقف نمودند. فکر کردیم زیارت مختصری کرده، برمیگردیم، ولی بعد از چند سلام و تحیت، عبا را از دوش برداشته، کنار درب صحن انداختند و روی آن قرار گرفتند و گفتند: «همینجا میمانیم تا در حرم باز شود!».
🍃وضو گرفتند و نزدیک اذان که در باز شد، رفتند داخل حرم. در سفرهای بعدی مسافرخانه میگرفتیم که آنطور پشت در به انتظار نمانیم و گاهی به منزل برخی ارادتمندان ایشان میرفتیم.
#وفات_
#عبدالعظیم_حسنی
#زیارت
#ری
@sh_enayatnejad
۲۹ خرداد ۱۳۹۸