💠 فرهنگ دعای امام سجاد (ع)...
✍ آیت الله #جوادی_آملی
🔹 امام سجاد (علیه السلام) فرهنگ دعا را به گونهای تبیین کردند که جامعه را جامعه عقلانی میکند و از جاهلیت نجات میدهد. دعا تنها این نیست که خدایا بیمار مرا شفا بده و یا گناه مرا بیامرز و یا پایان امور مرا ختم به خیر کن؛ اینها ادعیه رایج است اما آن دعایی که فرهنگآور است دعای امام سجاد در صحیفه است.
🔹 حضرت می فرماید «أَنَّ طَلَبَ الْمُحْتَاجِ إِلَی الْمُحْتَاجِ سَفَهٌ مِنْ رَأْیِهِ وَ ضَلَّةٌ مِنْ عَقْلِهِ» خدایا اگر یک محتاجی دستش را پیش محتاج دیگری دراز کند این سفاهت و بیعقلی است. این دعای امام سجاد است «أَنَّ طَلَبَ الْمُحْتَاجِ إِلَی الْمُحْتَاجِ سَفَهٌ» ما اگر خواستیم ببینیم سفیه هستیم یا عاقل این دعا برای ما معیار است؛ به چه کسی مراجعه کنیم به چه کسی وابسته باشیم؛ به شرق وابسته باشیم به غرب وابسته باشیم؟ فرمود ملتی سفیه است که به بیگانه چشم داشته باشد، این دعای نورانی امام سجاد است.
🔹 محور اصلی دعای امام سجاد(ع) این است که خدایا من از تو فرهنگ میخواهم، ادب میخواهم، من از تو انسانیت میخواهم تا مبادا نظام ارزشی من عوض شود؛ خدایا تو مرا از این امور حفظ کن.
🎙 درس اخلاق ۶ آبان ٩۵ سالروز شهادت #امام_سجاد (ع)
🆔 @ashora_karbala
💠 دو گام و دو جرعه و دو قطره محبوب نزد خداوند...
#حدیث
🍃عَلِی بْنِ الْحُسَینِ زَینِ الْعَابِدِینَ (ع) قَالَ؛ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ (ص) : مَا مِنْ خُطْوَةٍ أَحَبَّ إِلَی اللَّهِ مِنْ خُطْوَتَینِ خُطْوَةٍ یسُدُّ بِهَا مُؤْمِنٌ صَفّاً فِی سَبِیلِ اللَّهِ وَ خُطْوَةٍ یخْطُوهَا مُؤْمِنٌ إِلَی ذِی رَحِمٍ قَاطِعٍ یصِلُهَا وَ مَا مِنْ جُرْعَةٍ أَحَبَّ إِلَی اللَّهِ مِنْ جُرْعَتَینِ جُرْعَةِ غَیظٍ یرُدُّهَا مُؤْمِنٌ بِحِلْمٍ وَ جُرْعَةِ جَزَعٍ یرُدُّهَا مُؤْمِنٌ بِصَبْرٍ وَ مَا مِنْ قَطْرَةٍ أَحَبَّ إِلَی اللَّهِ مِنْ قَطْرَتَینِ قَطْرَةِ دَمٍ فِی سَبِیلِ اللَّهِ وَ قَطْرَةِ دَمْعٍ فِی سَوَادِ اللَّیلِ مِنْ خَشْیةِ اللَّه.
🍃از #امام_سجّاد (ع) نقل شده است که رسول خدا(ص) فرمود: «هیچ گامی را خدا بیش از دو گام دوست نمی دارد: یکی گامی که با آن صفی (مجاهد) در راه خدای متعال بسته شود؛ و دیگری گامی که برای صله رحمی برداشته شود که او قطع کرده است. و هیچ جرعه ای
محبوب تر برای خدا از دو جرعه نیست: یکی جرعه خشمی که مؤمن آن را با بردباری فرو خورد، و دیگری جرعه
بی تابیی که مؤمن با صبر و شکیبایی آن را فرو برد. و هیچ قطره ای در نزد خدا دوست داشتنی تر از دو قطره نیست: قطره خونی که در راه خدا ریخته شود، و قطره اشکی که در تاریکی شب در اثر ترس از خدا از چشمان مؤمنی فرو ریزد.
📚امالی شیخ مفید (صفحه ۱۱)
الخصال (ج ۱ ص ۵۰)
🆔 @ashora_karbala
14_SODR-T17-06_Dr_Rahim_Pour_Azghadi-_Diplomasi,_hadaf_Ya_Vasileh_2_(Tarhi_Baraye_Farda)_89.10.24.mp3
7.12M
🎙استاد #حسن_رحیم_پور_ازغدی
🔰موضوع: پیامبری و دیپلماسی
(سیره رسول خدا (ص) در روابط خارجی؛ بر اساس آیات قرآن؛ برای ایجاد تمدن اسلامی )
⏰ مدت: ۵٨:۵٨ دقیقه
📶 حجم: ۶ مگابایت
🗓در جمع کارگزاران وزرات خارجه جمهوری اسلامی، تهران، خرداد ۱٣٨٩
🆔 @ashora_karbala
🔰 #دیپلماسی_ذلیلانه
✍ #امام_خمینی (رحمةاللهعلیه)
💢 خودتان و کشور و مردم اسلامی را در برابر آمریکا این قدر ذلیل و ناتوان نکنید. اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید. از خدا میخواهیم که این قدرت را به ما ارزانی دارد که نه تنها از کعبه مسلمین، که از کلیساهای جهان نیز ناقوس مرگ آمریکا را به صدا درآوریم.
۲۹ تیر ۱۳۶۷
💢 فلا تذلوا انفسکم و بلدانکم و شعوبکم الإسلامیه اکثر من هذا فی مقابل امیرکا .. فإن لم یکن لکم دین کونوا احراراً فی دنیاکم. نسال الله تعالی ان یمنحنا القوه لندق ناقوس موت امیرکا لیس من کعبه المسلمین فقط و انما من کنائس العالم ایضاً. ۵ ذی الحجه ۱۴۰۸
💢 Do not make yourselves, your countries and Muslim people so much abject and weak before America. If you have no religion, at least you must be free. We implore God to grant us the power to toll the death knell of America not only at the Ka`bah of the Muslims but also at the churches in the world. 20 July 1988
🆔 @ashora_karbala
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 حتما ببینید....
🍂 #حدیث_عشق
🌿 و چه چیزی جز عشق می تواند انسان را مجاب کند که این گونه عاشقانه؛ مشتاقانه و بی باکانه؛ بعد از یقین به اینکه ِ هدفِ بعدیِ تک تیراندازِ عراقی او خواهد بود؛ خود را فراموش کند و فقط به معشوق بیاندیشد و جانش را فدای او کند؟ و چگونه می توان به آنهایی که عاشق نیستند فهماند که این عشق است و عشق است و عشق....
علت عاشق زِ علتها جداست
عشق اسطرلاب اسرار خداست
(مولوی)
🍂قال الله تبارک و تعالی:
🍃 مَن طَلَبَنِی وَجَدَنِی وَ مَن وَجَدَنِی عَرَفَنِی وَ مَن عَرَفَنِی عَشَقَنِی وَ مَن عَشَقَنِی عَشَقـــتُهُ وَمَن عَشَقـــتُهُ قَتَلــتُهُ وَ مَن قَتَلـــتُهُ فَعَلیه دِیــتُهُ وَ مَن عَلَیَّه دِیـــتُهُ وَ أَنَا دِیـــتُهُ...۱
🍃 هر کس که مرا طلب کند مرا می یابد و هر کس که مرا یافت مرا می شناسد وکسی که مرا شناخت عاشقشم می شود و کسی که عاشقم شود عاشقش میشوم و کسی که عاشقش شوم او را می کشم(شهیدش می کنم) و کسی که او را بکشم دیه او بر من است و کسی که دیه او بر من است ،خودم خون بهای او می شوم...
📚 ۱-کتاب مصباح الهدی صفحه۱۱۶
کلمات مکنونه ملامحسن فیض کاشانی
🆔 @ashora_karbala
9089-fa-jameeh shenasi shahadat talabi va anghizehaye shahidan.pdf
1.62M
📚پیشنهاد دانلود و #مطالعه_کتاب
(جامعه شناسیِ شهادت طلبی و انگيزه های شهیدان) بررسی جنبه های قرآنی؛جنبه های روانشناسی و جنبه های جامعه شناختیِ مسئله شهادت طلبی.
✍ تاليف: محمدحسين شاعری
📕 این كتاب ، ابعاد موضوع “شهادت طلبی” را با توجه به مبانی و نظری و ارزشی بررسی میكند و به ويژه ديدگاههای مشهور جامعه شناسی، روانشناسی اجتماعی و انگیزه های شهادت طلبی را در اديان و فرهنگها بيان و به سوالهايی از قبيل “چرا شهادت و استقبال از آن، برای عدهای آرزو است؟” را پاسخ میدهد.
📕 کتاب؛ ابتدا مفهوم؛ جايگاه و اهميت شهادت طلبی و معنای لفظی و معنوی آن و سپس تاريخچه، نمونهها، اهداف را بررسی ميكند. سپس جهاد را كه يكی از بسترهای شهادت است، در بخش “فروع دين” و با استناد به قرآن و سنت؛ مورد مطالعه قرار داده و در فصل سوم، به موضوع شهادت طلبی، از ديدگاه جامعه شناسی ميپردازد.
📕 نگارنده، شهادت طلبی را رفتاری اجتماعی معرفی میكند، كه مورد توجه روانشناسان اجتماعی است و اين موضوع را از ديدگاه عدهای از اندیشمندان و متفكرين مسلمان نيز مطرح میكند و در نهايت، طرح نظريهای جديد و جامع (نظريه همبستگی معنوی) درباره شهادت طلبی را مطرح میكند و انگيزههای شهادت طلبی شهيدان دفاع مقدس را در يك نمونه آماری، مورد بررسی قرار میدهد.
🆔 @ashora_karbala
هدایت شده از کلُّ یَومٍ عاشُورا وَ کلُّ اَرضٍ کَربَلا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #روایت_فتح
▪️▫️ اينان آنچنان مشتاقانه به جبههها ميپيوندند كه تو گويي هنوز كاروان سال ٦١ هجري قمري به بيابان پردرد و بلاي كربلا نرسيده است. مگر آنان سر مبارك امام شهيد را بر فراز نيزه نديدهاند؟
▪️▫️ اما نه، از عاشوراي سال ٦١ هجري قمري، ديگر زمان از عاشورا نگذشته است و همهي روزها عاشوراست. زمان بر امتحان من و تو ميگردد تا ببينند كه چون صداي «هل من ناصر» امام عشق برخيزد چه ميكنيم....
#روایت_عاشقان_شهادت
#دفاع_مقدس
#کل_یوم_عاشورا
🆔 @ashora_karbala