⚡️ قوه قضائیه باید با عوامل #تدبیر_سوخته برخورد قاطع کند
🔺مطالبه مردم برخورد با عوامل اصلی این اتفاقات است
✍🏻 #آقای_الف
🔹امشب که آمار تلفات جانی و مالی حوادث اخیر که با سوءاستفاده مزدوران دشمن به اغتشاش و آشوب تبدیل شده بود را بررسی میکردم، همزمان تلوزیون درحال پخش یک موسیقی بود که از ایران و وطنمان میگفت. (تیتراژ پایانی برنامه عصر دکتر طالب زاده)
🔺اشک از چشمانم سرازیر شد، وقتی میبینم جوانان برومند حافظ امنیت، ناجوانمردانه شهید شده اند و تعداد زیادی هم از مردم بیگناه که بیشتر رهگذر یا تماشاگر حوادث بودند، در این اغتشاشات جانشان را بیهوده و به خاطر کینه مزدوران آشوبگر دشمن از دست داده اند.
🔸وقتی که به سال 89 برمیگردم و نحوه آغاز اولین طرح هدفمندی یارانه ها و به تبعش افزایش حامل های انرژی را بررسی میکنم و با این شبیخون بنزینی مقایسه میکنم، تنها یک مطالبه در ذهنم جا باز میکند و آن درخواست برخورد قاطع قوه قضائیه با عاملان #شبیخون_بنزینی است. عاملانی که نه تنها امنیت کشور را به خطر انداخته اند، بلکه مقصر اصلی تخریب اموال بیت المال و مردم هستند.
🔹آقای رئیسی چندماه قبل در مصاحبهای گفته بود که اگر کسی چندسال قبل تصمیمی گرفته باشد و این تصمیم باعث بروز خسارت و ضربه به مردم و بیت المال شده باشد، باید مورد مؤاخذه و محاکمه قرار بگیرد تا هرکس برای تصمیمی که میگیرد، پاسخگو باشد.
🔺 لذا اکنون که فضای کشور رو به آرامی نهاده است و سردسته و لیدرهای اغتشاشات در شهرهای مختلف شناسایی و دستگیر شده اند، از شخص آیت الله رئیسی درخواست داریم که به حرمت خونهای بر زمین ریخته بیگناهان، با تک تک عوامل #بی_تدبیری برخورد قاطع کرده و گزارشش را به مردم ارائه کنند.
💢باشد که هرکس برای اقداماتش در این کشور پاسخگو باشد.
مطالبه مردم از خانواده های شهدای مدافع امنیت وطن این است که از مسببین وضعیت فعلی و شخص اصلی این ماجراها به قوه قضائیه شکایت کنند.
محرمانه
🔴 در این شلوغیها، #زنگنه را گم نکنید!
دولت با تصمیمی که مبنی بر سهمیهبندی(مجدد!) و افزایش قیمت بنزین گرفت و آن را بر گردن شورای عالی اقتصادی کشور و سران سه قوه انداخت، صرف نظر از اصل اجرای طرح، با اطلاعرسانی یهویی و بد موقع خود باعث شد تنشها افزایش یابد.
تصمیمی که آنقدر وقیحانه آن را به اطلاع ملت رساندند که در واقع ملت بهصورت یهویی خود را در عمل انجام شده دید و فهمید که نرخ بنزین ۳ برابر شده است.
در این میان نکته قابل تاملی وجود دارد، وزارت نفت در چند روز و چند هفته اخیر توسط ارکان مختلفش بارها سهمیه بندی و افزایش قیمت بنزین را در مقطع کنونی تکذیب و رد کرده بود!
حال در این وضعیت و تنشهای موجود، نباید عملکرد افتضاح وزارت نفت در اطلاع رسانی را از یاد برد.
آقای بیژن زنگنه باید پاسخ بدهد که بر چه اساسی اینگونه چنین طرح بزرگ و حساسی را اعلام کرد یا در واقع اعلام نکرد!
زنگنه باید بداند هیچ عذری در این جهت از وی پذیرفته نیست و بسیاری از مشکلات پیش آمده در این روزها، بر اثر عملکرد افتضاح و تناقضات وی و وزارتش در صحبت و اطلاع رسانی در خصوص افزایش قیمت بنزین بوده است.
پس عجالتا، آقای زنگنه را یادتان نرود که بعد از این اعتراضات با او کار داریم...
#بنزین_روحانی
✍ امیر ناصری
محرمانه
📍استعفا یا استتار؟!
رسانه ها در این روزها اخباری را منتشر می کنند که برخی نمایندگان معلوم الحال مجلس، در اعتراض به سهمیه بندی بنزین از سوی شورای هماهنگی سران قوا، قصد دارند از سمت نمایندگی استعفاء دهند.
اما استعفاء به دلیل سهمیه بندی بنزین نه تنها دردی را دوا نخواهد کرد، بلکه خود نشان از درد دیگری دارد و آن اینکه در میان این همه مسائل مهم کشور در طول این سال ها که مجلس دهم نسبت به آنها منفعل و یا بی تفاوت بوده و اتفاقاً تأثیر مستقیم بر زندگی و معیشت مردم گذاشته است، تنها سهمیه بندی بدون اجازه از مجلس بر بعضی نمایندگان گران آمده است!
استعفای آنها خواسته یا ناخواسته این شبهه را به ذهن متبادر می کند که برای فرار از پاسخگویی به مردم در برابر عملکرد چند ساله خود و داشتن برگ برنده در انتخابات آتی این کارها را انجام می دهند. از طرفی با توجه به اینکه مجلس دهم در ماه ها و روزهای پایانی کار خود قرار دارد، استعفا در مقطع کنونی در واقع روغن ریخته ای است که نذر امامزاده شده است. این را هم اضافه کنید که ممکن است این استعفاء از آن جهت باشد که آنها می دانند برای حضور در انتخابات آتی از سوی شورای نگهبان تأیید نخواهند شد و اگر هم تأیید شوند، مردم اعتنایی به آنها نخواهند کرد.
مجلس در این سال ها نشان داده که آن قدر نحیف و بی رمق است که این بازی های نمایشی نمی تواند تن نیمه جان آن را زنده کند. ضربه ای که در این سال ها ملت از مجلس ناکارآمد و فرمایشی خورده است شاید کمتر از ضربه ای نبود که بی تدبیری دولت به آنها زد. نفس های مجلس نه امروز که در روزهای پایانی فعالیت آن قرار داریم، بلکه از همان ابتدا که به حیات خلوت دولت و وکیل الدولة تبدیل شد، به شماره افتاد. هرچند که در انتقادها به مجلس کنونی باید حساب برخی نمایندگان متعهد و دلسوز مردم و کشور را از حساب برخی نماینده نماها جدا کنیم اما در هر صورت عملکرد مجموعه مجلس کار را به جایی رسانده است که نه تنها استعفا یک یا دو نماینده، که شاید استعفاء همه نمایندگان نیز برای مردم خیلی اهمیت نداشته باشد!
اما اگر واقعاً سهمیه بندی بنزین برخی نمایندگان را اندوهناک کرده است پس چرا این همه بی کفایتی دولت و عدم نظارت صحیح مجلس بر عملکرد دستگاه های اجرایی موجب نشد که آنها استعفا دهند؟ چرا با شکست برجام و به هم خوردن کاسه و کوزه های غرب گرایان، سینه چاکان برجام در مجلس، از مردم عذرخواهی نکرده و استعفا خود را تقدیم هیئت رئیسه نکردند؟ یادمان نمی رود که همین مجلس بارها استیضاح برخی وزرای ناکارآمد دولت را به محلی برای نمایش زدوبندهای دولت و مجلس تبدیل کرد. پنهان کاری، سیاسی بازی و لابی گری از مهمترین ویژگی های این مجلس است.
امروز برخی از نمایندگان مجلس به جای #استعفا باید به مردم جواب دهند که چرا تا امروز دولت و مجلس ثروت ملی را به صورت عادلانه بین همه مردم تقسیم نکرده اند؟ چه اتفاقی افتاد که آرامش اقتصادی جامعه به یک باره به هم خورد؟ زد و بند های دولت و مجلس چقدر به ضرر معیشت و زندگی مردم تمام شد؟
بنابراین یک سؤال بزرگ تر در اینجا وجود دارد و آن اینکه آیا بعضی نمایندگان مجلس با این کار واقعاً قصد استعفا دارند یا اینکه استعفا آنها یک نوع #استتار است برای خلاص شدن از بار انتقادات و کسب رأی در انتخابات آینده مجلس و یا به دست آوردن مسئولیت های احتمالی؟ البته این عده باید بدانند که حنای آنها دیگر نزد مردم رنگی ندارد و امروز روز محاکمه و پاسخگویی در برابر مردم است.
✍ رضا صفری
محرمانه
🔴 الگوی ترکیه برای کاهش مصرف بنزین/ بهترین جایگزین بنزین ۳۰۰۰تومانی چیست؟
با افزایش قیمت بنزین به هر لیتر ۳۰۰۰ تومان و سهمیهبندی بنزین ۱۵۰۰تومانی، یکی از بهترین جایگزینهای مصرف بنزین، سوخت CNG است؛ الگویی که ترکیه با ورود گاز مایع به سبد سوخت حملو نقل خود، مصرف بنزین را به یکدهم ایران رساند.
ایران و ترکیه٬ هر دو از کشورهای مهم و قدرتمند منطقه هستند. این دو کشور مسلمان٬ هر کدام نزدیک به 82 میلیون جمعیت دارند٬ تعداد خودروهای سبک هر دو کشور تقریباً همسان است و از لحاظ فرهنگی و تربیتی نیز شباهتهای فراوانی با هم دارند. شرایط جغرافیایی و اقلیمی ترکیه و ایران نیز٬ چندان دور از هم نیست. ترکیه نیز همچون ایران یک کشور چهارفصل است و مناطق جغرافیایی متفاوتی با اقلیمهای متفاوت دارد. از لحاظ اقتصادی نیز مردمان این دو کشور٬ فاصله عمیقی با هم ندارند، لذا چنین بهنظر میرسد که برای دست یافتن به تحلیل روشنی از وضعیت مصرف بنزین در ایران٬ ترکیه کشور خوبی برای مقایسه است.
در ترکیه روزانه حدود 9 میلیون لیتر بنزین مصرف میشود، درحالیکه در ایران با تعداد مشابه خودروها، در حدود 90 تا 100 میلیون لیتر در روز بنزین مصرف میکنیم.
دلیل این اختلاف بالا را علاوه بر مسائلی چون مصرف بهینهتر سوخت توسط ناوگان حملونقل ترکیه نسبت به خودروهای ایران، مالیات بالای بنزین در ترکیه و بهتبع آن قیمت بالای عرضه بنزین و فرهنگ درست مصرف ناشی از قوانین بازدارنده، در سهم بالای گاز مایع (CNG و LPG) در سبد سوخت حملونقل این کشور باید دنبال کرد.
بیش از 70 درصد مصرف گاز مایع در ترکیه مربوط به خودروها بوده، در واقع ترکیه با افزایش سهم گاز مایع در سبد سوخت خودروها و فرهنگسازی مصرف در این زمینه، توانسته مصرف بنزین را بهمیزان زیادی کنترل کند؛ بهطوری که علاوه بر آثار مثبت اقتصادی ناشی از صرفهجویی در مصرف بنزین، هوایی پاکتر به کلانشهرهای خود هدیه کند.
در ایران نیز روزانه چیزی در حدود 20 میلیون مترمکعب معادل 20 میلیون لیتر، CNG مصرف میکنیم، در حالی که ظرفیت اسمی نصبشده عرضه سوخت CNG بیش از 40 میلیون مترمکعب در روز است، در واقع نیمی از ظرفیت اسمی نصبشده عرضه سوخت CNG کشور هماکنون بدون استفاده است.
با افزایش قیمت بنزین به هر لیتر 3000 تومان و سهمیهبندی بنزین 1500تومانی، یکی از بهترین جایگزینهای مصرف بنزین، سوخت CNG است که قیمت فروش هر مترمکعب آن 453 تومان بوده و از آنجایی که فروش گاز CNG در جایگاههای سوخت بر اساس واحد کیلوگرم انجام میشود، با تبدیل واحدها و بر مبنای مصوبه هیئت وزیران، قیمت فروش هر کیلوگرم سوخت CNG بهمیزان 656.8 تومان است/تسنیم
#بنزین_روحانی
محرمانه
🔴 جناب لاریجانی! چرا سکوت؟
بعد از اتفاقات تلخ روزهای اخیر که محصول عملکرد غلط دولت در نحوه اطلاعرسانی و اجرای مصوبه تغییر قیمت بنزین بوده است، مطابق معمول روحانی که باید پاسخگو باشد، در تلاش است تا تقصیر را متوجه دیگران کند.
برای همین در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی، بعد از ارائه گزارش درباره دلایل تغییر نرخ بنزین، ادعا کرده که «مردم با این تصمیم مشکلی نداشتند و همراهی کردند تا ظهر روز شنبه که برخی مراجع تقلید بیانیه صادر کردند و برخی نمایندگان معترض شدند»!
روحانی در حالی مراجع تقلید و نمایندگان مجلس را عامل تحریک مردم دانسته که برخلاف بدیهیترین اصول مدیریتی، قبل از اعلام عمومی این تصمیم حساس، نه تنها مردم را توجیه نکرده بلکه نخبگان علمی و سیاسی را نیز در جریان نحوه اجرای این مصوبه قرار نداده است.
چنین رفتاری البته از سوی روحانی مسبوق به سابقه است. وی همواره نتایج ناتوانی، ناکارآمدی، بیتدبیری و در مواردی نتایج «تدابیر جهتدار» خود را متوجه دیگران کرده است بطوری که تا سال ۹۶ همه تقصیرها را متوجه دولت قبل میدانست و از دیماه ۹۶ همه تقصیرها را متوجه دولت بعد و در اتفاقات اخیر متوجه مراجع میداند.
سئوال اما اینجاست که نماینده شهر قم (علی لاریجانی) که همواره از حمایت مراجع تقلید بهره برده، چرا دربرابر اتهام ناروای روحانی نسبت به مراجع تقلید سکوت اختیار کرده است؟
✍ حمید رسایی
#بنزین_روحانی
محرمانه
🔴 کدام بازیگران از اغتشاشات اخیر حمایت کردند؟
گلشیفته فراهانی که مدت هاست خارج از ایران به سر میبرد و معمولا در صفحه اجتماعی اش، مسائل غیرسیاسی را منتشر میکند و رغبتی به مسائل سیاسی نشان نمیدهد همزمان با آغاز اغتشاشات در برخی از مناطق ایران، با انتشار ویدئوهایی از درگیریهای ساختگی که اغلب از سوی منافقین با محوریت یک زن که در حال جیغ کشیدن و ناسزا گفتن است تهیه شده، خود را در حد پادوی دشمنان ایران تنزل داده است.
اما کس دیگری که اقدام به انتشار پستهایی با موضوع اغتشاشات کرده، مهناز افشار است. افشار مدتهاست به خاطر پرونده قضایی که در ایران دارد، حاضر به بازگشت به کشور نیست و از قانون تکمین نمیکند. وی در شرایطی که ایران نیازمند آرامش است، شروع به انتشار پستهای سیاسی در توئیتر و اینستاگرامش کرده است.
از سویی دیگر تهمینه میلانی، کارگردان سینما در صفحه اینستاگرامش چندین پست سیاسی در حمایت از اغتشاشات منتشر کرده است و سعی دارد دست به تحریک مردم بزند.
🔴 می دانید کجای صحبت آقا گریه ام گرفت؟
👌 آنجا که مظلومانه گفتند: "من صاحب نظر نیستم در این قضایا..."
⁉️می دانید این حرف یعنی چه؟!
👈 رهبر ما (به قول خود آمریکاییها: ابرحریف!) که مراکز و اندیشکده های بزرگ تحقیقات استراتژیک جهان را در موضوعات و وقایع پیچیده منطقه و جهان آچمز کرده، چرا باید بگوید من در این قضایا صاحبنظر نیستم؟!
فدای مظلومیت اين آقا بشوم که به جای اینکه بگوید:
👈 "کسی از من نظر نمی خواهد" ؛ یا" به نظرات من گوش نمی کنند"... مجبور است از خودش مایه بگذارد که:
من هم که صاحبنظر نیستم در این قضایا...✋
👈آقا جان! شما قبل از انقلاب و در دوران تبعید هم در قضایای مختلف مثل سیل جیرفت و... هوش سرشار و توان فوق العاده مدیریت بحران خودتان را اثبات کرده بودید!
👈حال به آن اضافه کنید تجربه ۴٠ سال حضور در سطح اول تصمیم گیری کشوری که هر روز با بحران مواجه بوده است... و به اعتراف دشمنان شما، به مدد مدیریت استثنایی و اعجاب برانگیز شما، روزبروز بلندترین قله های جهان را فتح می کند...
👈تازه اینها در شرایطی هست که سکولار به قضیه نگاه کنیم! و در نظر نگیریم آن هدایت و حکمتی را که خداوند به اولیاء خود عطا می کند...
👈 درست است که امروزه شاخه های علوم گسترده شده و کسی نمی تواند ادعا کند که در همه مسائل کارشناس است و لاجرم بایستی در هر شاخه از علم، از دانشمندان و مشاوران کارشناس کمک گرفت؛ اما در ادارهٔ حکومت، صاحبنظر آن است که بتواند از میان نظرات کارشناسی متفاوت، مناسب ترین نظر را در شرایط خاص زمانی، مکانی و... انتخاب کند.
👌 شما صاحبنظر هستید آقاجان! خدا لعنت کند آنهایی را که به نظرات کارشناسی شما اعتماد نکردند و نمی کنند...
👈اینهایی که می گویم، فقط در دولت و مجلس (آن هم نه فقط دولت و مجلس فعلی؛ بلکه حتی دولتها و مجلس های به ظاهر حزب اللهی!) نیستند، بلکه آنها را در دفتر حفظ و نشر آثار شما هم دیده ام! همانهایی که نگذاشتند نظرات کارشناسی شما در موضوعات مختلف منتشر شود تا مردم شما را بشناسند... تا امروز مجبور نشوید از آبروی خودتان برای نجات کشور مایه بگذارید...
✊ آری، با خیال راحت دعا می کنم که خدا لعنتشان کند؛ ای پسر_زهرا! و ای نایب_امام_زمان
👈 اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد، و آخر تابع له علی ذلک...
#بصیرت
خواست امریکا را دیدید؟
🔺همین هفته پیش، سه چهار روزی قبل از آنکه تصمیم دولت برای سهمیهبندی و افزایش قیمت بنزین اجرایی شود، رئیس جمهور در سفر به یزد با چند شعار اعتراضی روبهرو شد. معترضان زیاد نبودند و شعارها هم نه تند بود و نه توهینآمیز. آنان فقط با چند جمله ساده اعتراض خود را به اوضاع اقتصادی ابراز کردند و تقصیر آنان نبود که گرانی و روحانی با یکدیگر هم قافیه شدهاند و فریاد آنان موزون شد که «تورم، گرانی / جواب بده روحانی».
🔻روحانی با این صدای اعتراض که فقط صدا بود و دیگر هیچ، چه کرد؟ او آنان را به اسلام دعوت کرد! گویی که مسلمان نبودند، فقط برای آنکه منتقد و حتی معترض روحانی بودند. روحانی حتی به همین قدر هم بسنده نکرد، گویا نگران درگیری دو گروه حامیان و مخالفانش هم نبود و از دوقطبی سازی هم نترسید؛ حامیانش را مردم نامید و صف منتقدان را از این «مردم» جدا کرد و لابد از گم شدن صدای شعارهای اعتراض در شور سوت و کف حامیانش ذوق کرد و شعارها را خواست امریکا نامید که از حنجره عدهای معدود بیرون آمده است!
🔺تعدادی از خواص حامی روحانی، از جمله پروانه مافی (نماینده مجلس) و حسین مرعشی (سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی) حتی خواستار برخورد قضایی با معترضان شدند! چهار تا شعار و این همه بی تحملی؟!
🔻در همه شش سال گذشته تاکنون که کرسی ریاست جمهوری کشور در اختیار حسن روحانی است، از این بی صبریها در برابر شنیدن صدای منتقدان و معترضان زیاد دیدهایم و دولت از همه ابزارهایی که توانسته در اختیار بگیرد، برای بستن دهان منتقدان بهره برد. ادعای حقوقدانی کرد و به وقتش آویزان ستارههای روی دوش سرهنگها شد تا رسانههایی را که از آنان حرف شنوی دارند، با تماسهای پشت سر هم محدود کند.
🔺یک روز نزد بزرگترها رفت و شکایت رسانههای منتقد را کرد و روزی دیگر پای خبرنگار و رسانه را به دادگاه کشاند. یک روز آنها را صدای امریکا نامید و دیگر روز، همنوا با اسرائیل. به دانشگاه رفت و سخنرانی کرد، اما به دانشجو اجازه صحبت نداد؛ به کارخانه رفت و از ماشین خود پیاده نشد تا حرف کارگر را بشنود. هر جا تجمع اعتراضی صنفی بود، کسی از دولت حاضر نشد به جمع معترضان برود و صدای آنان را بشنود و همزمان صدای تریبونهای سخنرانیهای یک طرفه اهل دولت بلند بود که «باید صدای اعتراض مردم را شنید»
🔻چه روزهای متعددی که کارگران حقوق نگرفته در تجمعات اعتراضی بودند و صدای اعتراض به خصوصی سازیها و توزیع ارزهای رانتی و غلط را دولت نشنید یا صدای تندروها و خودسران و چه و چه نامید. اقلیت، کودک، کم عقل، کم سواد، بی شناسنامه، تغذیه شونده از جای خاص، دروغگو، هوچی باز، بیکار، متوهم، اقلیت تندرو، هراسان و ترسو، بزدلان سیاسی، افراطی، تازه به دوران رسیده، بددل و کلی الفاظ زشت و دور از شأن دیگر، نگاهی بود که روحانی به منتقدانش داشت و دارد و دهان منتقد را بسته و قلم معترض را شکسته خواست. اما آیا واقعاً این منتقدان و معترضان خواست امریکا و اسرائیل بودند؟ مگر جنس خواسته آنان میتواند همین صدا و شعار و قلم و نوشته باشد؟!
🔺این روزهای ایران، روزهای قشنگی نیست؛ به بهانه یک تصمیم بنزینی، آشوبگران میخواهند راه نفس ملت را ببندند. اعتراض نیست، آشوب است؛ انتقاد نیست، اغتشاش است؛ صدا و شعار نیست، آتش و گلوله است؛ آشوبی سازمان یافته و سیاسی که با قتل و غارت پیش میرود و از دهها هزار کیلومتر آن سوتر، وزارت خارجه امریکا برایشان پیام حمایت و همکاری میفرستد. صدای معدود و خواست امریکا همینهاست، نه آن شعارهای نجیب و محجوب میدان امیر چخماق یزد.
🔻از دل این آتشهای آشوب دشمن شاد کن، کاش رئیس جمهور و دولتمردانش دقیقتر نگاه کنند و ببینند جنس خواسته امریکا چیست و چگونه میخواهد خشک وتر را با هم بسوزاند و بعد تلاش کنند با معترضان و منتقدانی که جز قلمهایی نجیب و مشتهایی استوار و شعارهایی محجوب سلاحی ندارند، مهربانتر و بلکه حداقل اخلاقیتر برخورد کنند. ما منتقدان نجیبی برای دولت روحانی بودیم، نه انتخاباتی را به هم زدیم، نه آشوبی به پا کردیم، و مقابل ضدانقلاب هم کنار همین دولت ایستادهایم؛ خواست امریکا ما نبودیم آقای روحانی؛ خواست امریکا همین آتشی است که این روزها میخواهد به جان کشور بیفتد و البته نخواهیم گذاشت و این روزها به زودی میگذرد؛ فقط شما تفاوتها را بنگرید و ببینید همه این شش سال چگونه معترضان و منتقدان مدنی خود را با آدرس غلط «خواست امریکا» و «همنوا با اسرائیل» به بیراهه ترور شخصیت بردید و حالا خواست واقعی امریکا جلوی چشمتان است! آن حجم از تندی و بی اخلاقی را خرج دوتا شعار و چهار تا تیتر نکنید، خواست امریکا همین است.
👤کبری آسوپار
⭕️ بخشی از یادداشتی که 2 روز قبل از انتخابات 96 نوشته بودم:
اگر کسی پس از تجربه 4 ساله روحانی مجددا به او رای بدهد، فردا نباید از ادامه غارت بیت المال ناراحت شود، نباید از افزایش تبعیض، از افزایش فقر، از افزایش فساد و در یک کلمه از «بدتر» شدن همه چیز ناراحت شود چون این نتیجه مستقیم همان انتخاب است! دولتی که بسیاری از مسئولانش قبل از اداره کشور «تاجر» هستند و ماهیانه ده ها میلیون از بیت المال را بر می دارند و در برابر اعتراض مردم طلبکار هم می شوند و می گویند هر کس حقوق نجومی گرفته «ذخیره نظام» است، مشخص است چهار سال دومش هم چه خواهد بود. لذا اگر امروز دوباره به روحانی رای دهیم اول باید جواب خدا و سپس مستضعفان و محرومان را بدهیم که چرا علیرغم دیدن کارنامه او در 4 سال اول باز هم انتخابش کردیم...
👤 امیرحسین ثابتی