eitaa logo
سرو قامتان عاشورایی
156 دنبال‌کننده
20.3هزار عکس
26.6هزار ویدیو
64 فایل
شهیدرجایی:(جنگ مازمانی آغازمیشودکه آخرین فشنگ ماتمام بشود) (ماایستاده ایم)
مشاهده در ایتا
دانلود
📣 انتصاب سردار سرتیپ رادان به فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران 🔸رهبر انقلاب در حکمی سردار سرتیپ احمدرضا رادان را به فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران منصوب کردند. متن حکم فرمانده کل قوا: 🔸سردار سرتیپ احمدرضا رادان با پایان یافتن دوران مأموریت سردار اشتری و با ابراز قدردانی و رضایتمندی از خدمات ایشان، شما را به فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران منصوب می‌کنم. 🔸توصیه اکید این‌جانب، جلب رضایت خداوند متعال و در امتداد آن، جلب رضایت مردم عزیز در حراست از امنیت و تأمین آسایش عمومی است. 🔸ارتقاء توانائیهای سازمان و صیانت از شأن کارکنان و پرورش پلیس تخصصی برای بخش‌های گوناگون امنیت توصیه مهم دیگر است. 🔸از دستگاههای گوناگون کشوری انتظار می‌رود با سازمان انتظامی کشور، همکاری لازم را مبذول دارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌قرائت قرآن توسط علامه دهر جناب مولوی عبدالحمید؛ هر چی کلمه عربی بلد بود گفت!!...
🔻 واکنش وزیر اقتصاد به شایعه جدا شدنش از دولت خاندوزی: 🔹با توجه به نوع عملکردی که وزارت اقتصاد در مورد تغییر منافعی که سالها به گروه‌های مختلف می‌رسید داشته، اگر عده‌ای یک صدم آن منابع را بخواهند برای تخریب وزارت اقتصاد خرج کنند باید به آنها حق داد. 🔹اما از باب اطلاع رسانی می‌گویم در همین یک‌سال و چند ماهی که از شروع به کار دولت گذشته است، رکورد ۵۰ درصد افزایش مودیان را شاهد بودیم که این یعنی کاهش شدید فرارهای‌مالیاتی که از زمان قاجار تا امروز این میزان کشف فرار مالیاتی تقریبا بی‌سابقه است. 🔹عملکرد یک سال و چند ماهه را مقایسه کنید با کل عملکرد وزارت اقتصاد در دوره گذشته و سپس با صاحب نظران صحبت کنید، فکر می‌کنم این شایعات به‌زودی تمام شود.
📷«کی می‌رود از یادمان غمگینی این داستان» ▪️دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج) به یاد سانحه دردناک سرنگونی هواپیما و شهادت جمعی از هموطنان عزیز
❌اقدام خودخواهانه ژاپن در تخلیه فاضلاب هسته‌ای به اقیانوس آرام اینا همانهایی هستند که بعد از فوتبال، زباله‌های استادیوم‌ها را جمع می‌کنند. چقدر تناقض این همان ژاپن منظم و قانون مدار است 😂 🔗 سید علی اکبر مطهری
این براندازا از بس زنهاشون در حال میکاپن، به قیافه بدون آرایش میگن قیافه شکنجه شده :)) 😂😂😂😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رسانه‌های تروریست‌پرور تیتر زده‌اند «اعدام دو نفر از معترضان» اما واقعیت این است که قاتلان یک جوانِ مظلوم و رقم زنندگان یکی از وحشیانه‌ترین جنایت‌های سال‌های اخیر اعدام شدند 💬 محمد اکبرزاده
در این مملکت، همه آزادند به جز حزب اللهی ها
6.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 علی دایی صدای این مردمِه؟!😐😐
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍اعترافات و تصاویر جنایت محمد مهدی کرمی در به شهادت رساندن مظلومانه شهید سید روح الله عجمیان
📍حکم اعدام ۲ تن از محکومان شهادت روح الله عجمیان در کرج اجرا شد مرکز رسانه قوه قضاییه: 🔹محمدمهدی کرمی و سید محمد حسینی، عوامل اصلی جنایتی که منجر به شهادت مظلومانه سیدروح‌الله عجمیان شد، صبح امروز ۱۷ دی ۱۴۰۱ به دار مجازات آویخته شدند.
منتظریم ببینیم علی آغا چیکار می‌خواد بکنه 🤔🤔🤔🤔