هدایت شده از تاریخ و سیره اهل بیت(ع)
🏴متن روایات شهادت حضرت زهرا(س)
⬅️«السَّلَامُ عَلَيْكِ يا فاطِمَةبنت رسول الله، السَّلَامُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا البَتُول، الشَّهِيدَة الطاهِرَة، لَعَنَ اللهُ مَن ظَلَمَكِ وَ مَنَعَكِ حَقَّكِ، ... .»
📚شیخ مفید، المقنعه، ص459؛
⬅️«السَّلَامُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الصِّدِّيقَةُ الشَّهِيدَة، ...، السَّلَامُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الْمَظْلُومَةُ الْمَغْصُوبَةُ السَّلَامُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الْمُضْطَهَدَةُ الْمَقْهُورَة.... .»
📚شیخ طوسی، تهذیب الاحکام، ج6، ص10.
⬅️«إِنَّ فَاطِمَةَ صِدِّيقَةٌ شَهِيدَة.»
📚کلینی، الکافی، ج1، ص458، ح1.
⬅️«قَالَ رَسُولُ الله: أَوَّلَ مَنْ يَلْحَقُنِي مِنْ أَهْلِ بَيْتِي فَتَقْدَمُ عَلَيَّ مَحْزُونَةً مَكْرُوبَةً مَغْمُومَةً مَغْصُوبَةً مَقْتُولَةً فَأَقُولُ عِنْدَ ذَلِكَ اللَّهُمَّ الْعَنْ مَنْ ظَلَمَهَا وَ عَاقِبْ مَنْ غَصَبَهَا وَ ذَلِّلْ مَنْ أَذَلَّهَا وَ خَلِّدْ فِي نَارِكَ مَنْ ضَرَبَ جَنْبَهَا حَتَّى أَلْقَتْ وَلَدَهَا فَتَقُولُ الْمَلَائِكَةُ عِنْدَ ذَلِكَ آمِين.»
📚شیخ صدوق، الامالی، ص114؛
⬅️«قَالَ رَسُولُ الله: مَلْعُونٌ مَلْعُونٌ مَنْ يَظْلِمُ بَعْدِي فَاطِمَةَ ابْنَتِي وَ يَغْصِبُهَا حَقَّهَا وَ يَقْتُلُهَا.»
📚کراجکی، كنز الفوائد، ج1، ص150.
👇👇
🌻 @ahlebait110
هدایت شده از پایگاه حوزه نت
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم | ماموریت ویژه حضرت زهرا سلام الله علیها
🎙 استاد عالی
📎 #حضرت_زهرا
📎 #حضرت_فاطمه
📎 #فدک
📎 #فاطمیه
🌐 پایگاه حوزه نت
🆔 @hawzah_net
هدایت شده از طریق بندگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📿مرگ بدون درد...
🎤استاد مسعود عالی
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
کانال #طریق_بندگی
ورود به کانال 👈 @aansar313
هدایت شده از داناب (داستانک+نکاتناب)
همنشینی با اموات ممنوع!!
ــــــــــــــــ
#داناب (داستانکونکاتناب)👇
📚 @dastanak_ir
هدایت شده از نهج البلاغه
♨️ ماجرای فدک
⁉️ چرا خلیفه اول، فدک را به حضرت زهرا سلاماللهعلیها بر نگرداند؟
✍️ ابنابی الحدید معتزلی میگوید: من از علی بن فارقی پرسیدم آیا حضرت زهرا سلاماللهعلیها در مورد فدک راستگو بود؟ استاد گفت: آری! گفتم پس چرا ابوبکر فدک را به او برنگرداند، در حالی که فاطمه سلاماللهعلیها نزد او نیز راستگو بود؟
❎ استاد با تبسمی گفت:
✍️ «لَوْ اِعْطَاهَا الْيَوْمَ فَدَكاً بِمُجَرَّد دَعْوَاهَا لَجَائَتْ اليه غَداً و ادَّعَتْ لِزَوْجِهَا الْخِلَافَةَ وَ زَحزَحَتْهُ مِنْ مَكانِهِ وَ لَمْ يُمْكِنْهُ الاِعْتِذارُ وَ الْمُدَافَعَةُ بِشَي»؛ «اگر ابوبکر آن روز، فدک را به مجرد ادعای حضرت به او میداد، فردا به سراغش میآمد و ادعای خلافت برای همسرش میکرد! و وی را از مقامش کنار میزد و او هیچگونه عذر و دفاعی از خود نداشت».
📚[شرح نهجالبلاغه، ابنابی الحدید، ج۱۶، ص۲۸۴]
✅ او میدانست که با برگردادن فدک پذیرفته است که حضرت زهرا علیهاالسلام، در هر ادعایی راستگوست و نیازی به دلیل و شاهد ندارد. ابنابی الحدید نیز در ادامه، این سخن را تصدیق میکند.
🔶 @Nahj_Et
هدایت شده از نهج البلاغه
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از صرفاً جهت اطلاع
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 مداحی " مادر "
🎙 ملا باسم کربلایی
🏴 ایام #فاطمیه و شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) تسلیت باد.
#ایام_فاطمیه
@khabarnews 👈«اخبار مهم در «ایتا
هدایت شده از صرفاً جهت اطلاع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جویای حق بودن در سیره اهل بیت علیهم السلام
🏴 چرا #حضرت_زهرا (س) با چنان مقام قدسی برای بازپسگیری فدک اقدام کردند؟
🎙 شهید مطهری
@khabarnews 👈«اخبار مهم در «ایتا
هدایت شده از منهاج الولاية
♻️ مناظره #هشام_بن_حکم بر سر #آیه_غار و فضیلت ابوبکر
← مرحوم علامه مجلسی در بحارالانوار نقل می کنند :
▫️جعفر دستور داد متكلمين را احضار نمايند. همه حاضر شدند. هارون در جايى پرده آويخته بود و سخن آنها را مىشنيد. همه جمع شدند و مجلس پر شد. انتظار هشام بن حكم را مىكشيدند. هشام وارد شد، پيراهنى داشت كه تا زانويش آمده بود و شلوارى تا نيمه ساق به پا داشت. به همه سلام داد و جعفر بن يحيى را به خصوص مورد احترام قرار نداد.
يكى از حاضران گفت چرا على را بر ابا بكر فضيلت مىبخشى با اينكه خداوند مىفرمايد ثانِيَ اثْنَيْنِ إِذْ هُما فِي الْغارِ إِذْ يَقُولُ لِصاحِبِهِ لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنا هشام گفت بگو ببينم حزن ابا بكر در غار آيا در راه رضاى خدا بود يا خداوند راضى نبود؟
▫️سئوالكننده از جواب سكوت كرد. هشام گفت اگر خدا راضى بود چرا پيامبر اكرم او را نهى كرد و فرمود لا تَحْزَنْ از اطاعت خدا او را نهى مىكند اما اگر مىگوئى خدا راضى نبوده، نبايد افتخار كنى به چيزى كه خداوند راضى نبوده با اينكه خداوند مىفرمايد فأنْزل اللَّه سكينته على رسوله و على الْمؤمنين.
⁉️ ← #یعنی : در آيه غار خداوند سكينه را اختصاص به پيامبر اكرم مىدهد و ابابكر مشمول سكينه نمىشود ولى در اين آيه تمام مؤمنين را مشمول سكينه قرار مىدهد كه اين خود نقص ابا بكر است.
📕 نام کتاب : احتجاجات (ترجمه جلد 4 بحار الأنوار) نویسنده : علامه مجلسی جلد : 2 صفحه : 289
#احتجاج
❥✦༅✿༅✦❥═༅༅═┅──
https://eitaa.com/joinchat/1618477316Cf86d57b026
هدایت شده از یادداشتهای اعتقادی _ فاریاب
📌آیا حدیث «یا احمد، لولاک لما خلقت الافلاک و لولا علی لما خلقتک و لولا فاطمه لما خلقتکما» معتبر است؟ معنایش چیست؟
1⃣ این حدیث به این مضمون در متون روایی معتبر و متقدم شیعه به چشم نمی آید و در قرون بعدی در آثاری همچون عوالم العلوم مرحوم بحرانی (قرن 12 هجری قمری) نقل شده است. ازاینرو، نمیتوان این حدیث را معتبر شمرد.
2⃣ به لحاظ محتوایی نیز این حدیث، قابل قبول نیست؛ چراکه ظاهر آن دلالت بر برتری حضرت علی علیه السلام بر رسول گرامی اسلام (ص) و برتری جایگاه حضرت زهرا سلام الله علیها بر پیامبر گرامی اسلام(ص) و امام علی علیه السلام دارد که قابل قبول نیست.
3⃣ فقرۀ ابتدایی این حدیث، یعنی«یا احمد لولاک لما خلقت الافلاک؛ ای احمد، اگر تو نبودی، افلاک (عالم) را نمیآفریدم» نیز اگرچه در متون متقدم و معتبر شیعه نیامده، ولی حضور پررنگ تری در مجامع حدیثی شیعه دارد و البته مضمون آن قابل دفاع است، هرچند نمی توان صدور آن را قطعی و در نتیجه معتبر دانست.
4⃣ معنای این حدیث یعنی همان فقره ابتدایی آن، می تواند چنین باشد که:
اولاً خداوند متعال کمال مطلق است. از سوی دیگر، آفرینش و وجودبخشی، خود یک کمال است و اقتضای کمال مطلق بودن خداوند متعال آن است که آفرینش داشته باشد.
ثانیاً آفرینش، جلوه گری کمالات خداوند در عرصۀ وجود است و مخلوقات همگی مظهر اوصاف کمالیه خداوند متعال هستند.
ثالثاً اقتضای کمال مطلق بودن او آن است که مخلوقات را برای رسیدن به کمال بیافریند.
رابعاً کمال مطلق بودن خدا اقتضا میکند که در امر آفرینش، آفرینش آن مخلوقی برایش اصالت داشته باشد که بتواند به بیشترین کمال ممکن برسد و بیشترین مظهر اوصاف کمالیه خداوند سبحان باشد. ازاین رو، دیگر مخلوقات به تبع او آفریده می شوند. چنانکه دربارۀ نسبت آفرینش انسان با سایر مخلوقات، همین امر حاکم است. یعنی تمام عالم به خاطر به کمال رسیدن انسان آفریده شده اند.
خامساً پیامبر اکرم (ص) برترین و کامل ترین مخلوق الهی و کسی است که بیشترین مظهر الهی است. بنابراین می توان گفت که آفرینش تمام مخلوقات به خاطر آفرینش رسول گرامی اسلام بوده است و او مقصود اصلی و علت غایی آفرینش تمام مخلوقات است.
مانند آنکه شما قصد دارید برای یک مهمان عزیز، مهمانی ترتیب دهید، به این منظور، صد نفر دیگر را نیز به مهمانی دعوت می کنید. در اینجا آنچه برای شما اصالت دارد و مقصود اصلی شماست، همان مهمان اصلی است و اگر او نبود، اساساً مهمانی را ترتیب نمی دادید.
https://eitaa.com/Faryab110
هدایت شده از داناب (داستانک+نکاتناب)
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه مشکلاتی که به نفعمون بود، ولی خودمون خبر نداشتیم و الکی حرص خوردیم 😞
📚 @DasTanak_ir