قرب به اهل بیت ۱۲.mp3
9.06M
√ کسی که قصد میکند به خدا و اهل غیب نزدیک شود، قدم اول کجاست؟
✘ باید از کجا شروع کند؟
#استاد_شجاعی
🟢@ashti_bakhoda
📚#معرفی_کتاب
🌟عنوان:رست خیز 🌟
✍️به قلم:نفیسه مرشد زاده،زینب ابراهیم زاده،سید احمد برقعی،معین ابطحی
🖨ناشر:نشر اطراف
💠🖋💠🖋💠🖋💠🖋💠🖋
📚کتاب رستخیز (کآشوب ۲) بیشتر از آن که روایتگر ارادتهای گرم و سنتی به محرم باشد، شرح جستوجوی مردمانی است که آمدهاند تا حقیقتی را دریابند. شرح اشکهایی است که از شوق یافتن حقیقت در گوشهٔ چشم جمع میشوند. رستخیز، روایتِ فروریختن چشمها در ثانیهٔ روبهرویی با حقیقت است. این کتاب، روایتِ کرامتها، شفا و معجزههای بزرگ نیست، شرحِ زندهشدن ذرهای از درون انسان در فراخوانِ هر سالهٔ محرم است. داستان شنوندههایی که از مجلس روضه، خردهای اندیشه، اندکی شهود یا تغییری کوچک غنیمت میبرند.
🌟در کتاب «رستخیز» ۲۴ نفر از اتفاقهایی نوشتهاند که نسبت آنها را با رخداد سال ۶۱ هجری تغییر داده است. ۲۴ نفر از تجربههایی نوشتهاند که در دل این سنت عزا و در همین کوچهها و تکیهها شکل گرفته و دریافت و برداشت تازه با خودش آورده.
🌟این کتاب به علاقهمندان به مطالعهٔ کتابهای مذهبی و افرادی که مایل هستند دربارهٔ حماسهٔ کربلا اطلاعات بیشتری کسب کنند، پیشنهاد میشود
🖋💠🖋💠🖋💠🖋💠🖋💠🖋
🟢@ashti_bakhoda
💠 شیخ جعفر مجتهدی:
🔸در ذکر "اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم واهلک اعدائهم" تولّی وتبرّی موج می زند و برکات دنیوی و اخروی بسیاری دارد.
📚درمحضر لاهوتیان ج۲،ص۷۱
🎙شیخ جعفر مجتهدی
🟢@ashti_bakhoda
هدایت شده از مجمع جهانی خادمان حضرت رقیه سلام الله علیها
7.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صدام گرفته پدرم برگشته دعام گرفته ....
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
💠 مجمع جهانی حضرت رقیه سلام الله علیها 💠
بزرگترین سفره حضرت رقیه سلام الله علیها
⬇️⬇️⬇️⬇️
@khademan315
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬چیزی که از آنها باید بر امت پیامبر(ص) بیمناک بود...
#مقام_معظم_رهبری
🟢@ashti_bakhoda
1_12453012503.mp3
6.08M
#روضه_حضرت_رقیه_س
با صدای
بلبل بوستان حضرت مهدی(عج)
شهید حاج شيخ احمد كافی(ره)
🟢@ashti_bakhoda
◼️ روضه شب سوم محرم
🔻 روضه شب سوم محرم به ذکر مصائب حضرت رقیه (س)، دختر سه ساله امام حسین (ع)، پس از شهادت حضرت و ماجرای اسارت اهل بیت علیهم السلام از کوفه تا شام میپردازد.
🔺 حضرت رقیه (س) و دیگر اسرا در خرابهای در شام که یزید برای اسیران در نظر گرفته بود شرایط سختی را سپری کردند. در منابع آمده است که اسیران از گرما صورت هایشان پوسته انداخته بود و در گرسنگی کامل آزار میدیدند .
▪️یک شب در این خرابه، حضرت رقیه (س) در خواب پدرش را دید و پس از بیدار شدن و بی تابی برای دیدن پدر، به دستور یزید لعنت الله علیه ، سر بریده امام حسین (ع) را برای او آوردند. او با دیدن سر پدر، با سوز و گداز با پدر شهید خویش سخن گفت و در نهایت، در حالی که سر پدر را به سینه میفشرد، جان سپرد. هنگام غسل پیکر مطهر حضرت رقیه (س)، کبودیهای بدن او نمایان شد که ناشی از آزار و شکنجههای دوران اسارت بود.
♦️ حضرت زینب (س) هنگام بازگشت به مدینه، ماجرای جانسوز کربلا، کوفه و شام را برای زنان مدینه بازگو کرد و به مصیبت حضرت رقیه (س) اشاره کرد که قلوب اهل بیت مطهر را مجروح ساخته بود.
#تقویم_محرم
#سوم_محرم
#روضه_شب_سوم_محرم
.
🟢@ashti_bakhoda
29.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◽️حجت الاسلام والمسلمین قرائتی:
حکمت خدا اقتضای وجود امام را دارد
#استاد_قرائتی
🟢@ashti_bakhoda
⭕️ خلافت عثمان بن عفان
🔻 عثمان بن عفان در اوایل محرم سال ۲۴ هجری و با انتخاب شورای شش نفرهای که عمر بن خطاب تشکیل داده بود، به خلافت رسید. عمر بن خطاب پیش از مرگش، این شورا را برای انتخاب خلیفه بعدی ترتیب داد. اعضای شورا شامل امام علی (ع)، عبدالرحمن بن عوف، عثمان بن عفان، زبیر بن عوام، طلحه بن عبیدالله، و سعد بن ابی وقاص بودند و با نظارت فرزند عمر و دو شخصیت از خاندان پیامبر (ص) کار خود را آغاز کردند.
🔺 پس از رای گیری امام علی (ع) و عثمان بن عفان هریک سه رای آوردند. طبق نظر عمر، باید عبدالرحمن بن عوف در این حالت تصمیم نهایی را میگرفت. اما او با اینکه بسیاری از صحابه، امام علی (ع) را بخاطر کمالات ، توصیه و نزدیکی به پیامبر (ص) ترجیح میدادند، نظرش به عثمان تمایل داشت،لذا برای انتخاب عثمان تلاش کرد و در نهایت، عثمان با تعهد به پیروی از کتاب خدا، سنت پیامبر و سیره دو خلیفه پیشین، به خلافت رسید و مردم با او بیعت کردند.
#تقویم_تاریخ
🟢@ashti_bakhoda
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◽️حجت الاسلام والمسلمین فرحزاد:
لا اله الا الله خالصانه یعنی چه؟
#فرحزاد
🟢@ashti_bakhoda
⭕️نامه امام حسین علیه السلام براى اهل کوفه
🔴در سوم محرم سال 61 هجری، امام حسین علیهالسلام براى بزرگان کوفه نامهاى نوشتند و آن را به قیس بن مسهَر صیداوى دادند که به کوفه برساند.
🟠مأمورین در بین راه، قیس بن مسهر را گرفتند و پس از آن که او بر ضد یزید و ابن زیاد سخن گفت، او را به شهادت رساندند.
#خواص_عاشورایی
#تقویم_محرم
#سوم_محرم
🟢@ashti_bakhoda