امام صادق(ع): «خدا رحمت کند آن بندهاى را که ... از اظهار حاجت خوددارى کند؛ زیرا درخواست از دیگران، هم موجب خوارى در دنیا بوده و هم مردم او را بینیاز نخواهند ساخت». 🌹🍃
شیخ صدوق، ثواب الاعمال و عقاب الأعمال
اینم سند
که نباید مشکلاتمون رو برای دیگران بگیم
🌹🍃🌹🍃🌹🍃
حالا میخوام نتیجه کار رو بگم
بخونید
امیدوار بشید
و بگید منم میخوام به خواسته هام برسم💪
🌷🍃🌷🍃🌷🍃
#حدیث_امیرالمؤمنین
ان شاالله هیچ کدوممون به این خاری تن ندیم
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷
دوستای خوبم، ظاهر زندگی افراد رو
با باطن زندگی خودتون مقایسه نکنید🍃
هر موقع پیام موفقیت بچه های معجزه نور رو میذارم
بعضی ها میگن
یعنی منم میتونم؟؟؟؟
بچه های ما حداقل یک الی دو ماه روی احساسشون ، ذهنشون کارکردند🍃🌷
تا تونستند به اون چیزی که میخوان برسند
الانم اگر شما جز100نفراول باشید تا آخر سال 1402عضو معجزه نور هستید
و هر ماه معمولا ویسها با توجه به نیاز مخاطبینمون به روز رسانی میشه☺️
فقط شرطش اینه که جز 100نفر اول باشید
#ثبت_نام_معجزه نور
@toktam6373
🌷🍃🌷🍃🌷
#شکرگزاری
فکر نکنید، نمیشه زندگی رو تغییر داد
مطمئن باشید اگه ذهنتون تغییر کنه، زندگی تون تغییر میکنه
مثل دوستمون که تا مرز شکایت و جدایی رفتند و زندگی شون درست شد🌷🍃
#ثبت_نام_معجزه_نور
@toktam6373
🌷#متن بند ۴۱ استغفار🌷
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
۴۱-اللَّهُمَّ وَ أَسْتَغْفِرُكَ لِكُلِّ ذَنْبٍ خَفِيَ عَنْ خَلْقِكَ وَ لَمْ يَعْزُبْ عَنْكَ فَاسْتَقَلْتُكَ مِنْهُ فَأَقَلْتَنِي ثُمَّ عُدْتُ فِيهِ فَسَتَرْتَهُ عَلَيَّ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اغْفِرْهُ لِي يَا خَيْرَ الْغَافِرِينَ.
بند ۴۱: بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که از مردم مخفی است، اما از تو پنهان نیست، پس از تو خواستم که بگذری و تو گذشتی. آنگاه بار دیگر آنرا انجام دادم و آنرا هم بر من پوشاندی، پس بر محمد و آل محمد درود فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
Shab12Ramazan1400[04].mp3
2.51M
#صوت بند ۴۱ استغفار امیرالمومنین.
🌷#متن بند ۴۲ استغفار🌷
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
۴۲-اللَّهُمَّ وَ أَسْتَغْفِرُكَ لِكُلِّ ذَنْبٍ خَطَوْتُ إِلَيْهِ بِرِجْلِي أَوْ مَدَدْتُ إِلَيْهِ يَدِي أَوْ تَأَمَّلَهُ بَصَرِي أَوْ أَصْغَيْتُ إِلَيْهِ بِسَمْعِي أَوْ نَطَقَ بِهِ لِسَانِي أَوْ أَنْفَقْتُ فِيهِ مَا رَزَقْتَنِي ثُمَّ اسْتَرْزَقْتُكَ عَلَى عِصْيَانِي فَرَزَقْتَنِي ثُمَّ اسْتَعَنْتُ بِرِزْقِكَ عَلَى مَعْصِيَتِكَ فَسَتَرْتَ عَلَيَّ ثُمَّ سَأَلْتُكَ الزِّيَادَةَ فَلَمْ تُخَيِّبْنِي وَ جَاهَرْتُكَ فِيهِ فَلَمْ تَفْضَحْنِي فَلَا أَزَالُ مُصِرّاً عَلَى مَعْصِيَتِكَ وَ لَا تَزَالُ عَائِداً عَلَيَّ بِحِلْمِكَ وَ مَغْفِرَتِكَ يَا أَكْرَمَ الْأَكْرَمِينَ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اغْفِرْهُ لِي يَا خَيْرَ الْغَافِرِينَ.
بند ۴۲: بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که با پای خود به سوی آن گام برداشتم، یا دستم را به سوی آن دراز کردم، یا چشمم با دقت آن را نظاره کرد، یا گوشم را به سوی آن باز نمودم، یا زبانم به آن گویا شد، یا آنچه را به من عطا کردی در آن خرج کردم، سپس با وجود عصیان از تو روزی خواستم و تو به من دادی. آنگاه از رزق تو در راه معصیت کمک گرفتم و تو آن را پوشاندی، سپس از تو بیشتر خواستم باز ناامیدم نکردی و آشکارا آن را مرتکب شدم، رسوایم ننمودی و پیوسته بر معصیتت اصرار می ورزم، ولی همواره توبه ام را میپذیری و با حلم مغفرتت گذشت میکنی ای کریمترین کریمان! پس بر محمد و آل محمد درود فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
EsteghfarAmirAlmomenin[42].mp3
6.11M
#صوت بند ۴۲ استغفار امیرالمومنین.
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💚 یک راهکار مجرب اما بسیار ساده برای گره گشایی از مشکلات بزرگ زندگی از زبان شیخ #حسین_انصاریان
#توسل
#نرجس_خاتون
#امام_زمان
https://eitaa.com/ashtybaallah