karimi.mp3
4.32M
🌼مولودی ولادت امام حسین علیه السلام
🍀حاج محمود کریمی
@askdin_com
❤️ از خدا گله مند نشو!
🌸 توکل این نیست که تنبلی کرده و بعد کارم را به خدا واگذار کنم،
🌷 توکل یعنی تو بندگی کن و خدایی را به خدا بسپار،
🌸 اما آنچه که از دستت بر می آید انجام بده.
🌷 گاهی ما انسان ها کوتاهی می کنیم بعد از خداوند گله مند می شویم.
🎤 حجةالاسلام عالی، شبستان
#نکته_اخلاقی
@askdin_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید سید مرتضی آوینی:
دوران غرب زدگی سپری شده است...
«۲۰ فروردین سالروز شهادت سید مرتضی آوینی»
@askdin_com
🌼اعطاى لقب سیدالشهدا به امام حسین علیه السلام از جانب خداوند
از حضرت صادق علیه السلام نقل شده است: «روزى رسول خدا صلى الله علیه و آله ، در خانه حضرت زهرا علیهاالسلام بود و حسین علیه السلام در دامان ایشان قرار داشت. ناگاه رسول خدا صلى الله علیه و آله به سجده افتاد.
سپس فرمود: اى فاطمه! پروردگار بى همتایت به من فرمود: آیا حسین را دوست دارى؟ عرض کردم: آرى، حسین، نور چشم من است و گل خوش بو و میوه قلب من است.
آن گاه درحالى که دست مبارک خود را بر سر حسین علیه السلام قرار داده بود، فرمود:
پروردگارم به من فرمود: مبارک باد این مولود که برکات و صلوات و رحمت و رضوان من بر او باد و غضب و عذاب من، بر کسى که او را به قتل مى ساند و با او دشمنى مى کند. به راستى که او، سیدالشهدا ، اولین و آخرین است. هم در دنیا و هم در آخرت. او سرور جوانان اهل بهشت است».
@askdin_com
🍃🌷🍃 بصیرت
🌹 از جمله ویژگی های حضرت [عباس](ع)، اطاعت بدون چون و چرا از امام زمانشان بود، این ویژگی ها می تواند الگویی برای منتظران باشد.
🌹 "اقدام و عمل"ِ حضرت عباس(س) در وقت مقتضی خودش بود و این از ویژگی های انسان بابصیرت است،
🌹 مقام معظم رهبری هم در وصف ملت بصیر ایران می فرمایند که ملت ما کار را در لحظه انجام می دهند و نمی گذارند کار به وقتی بیفتد که ثمره ای نداشته باشد و یا ثمره آن کم شده باشد، چنان که توابین هم بعد از حماسه عاشورا اقدام به قیام کردند، اما این قیام به موقع نبود.
✏️ حجةالاسلام سید احمد موسوی، خبرگزاری شبستان
#نکته_اخلاقی
@askdin_com
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹مولودی/ علی قمر دار شده ...
🍀حاج محمود کریمی
@askdin_com
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺سوالی که منبر سخنران را بر هم زد !!
🌱حجت الاسلام #حسینی_قمی
#سخنرانی_کوتاه
@askdin_com
🍀چرا به حضرت ابوالفضل علیه السلام باب الحوائج می گویند؟
«باب به معنای در و حوائج جمع حاجت است. باب الحوائج یعنی درهای حاجت؛ یعنی هر که حاجتی دارد، میتواند از این طریق حاجتش را بگیرد.
حضرت ابوالفضل العباس (ع) به جهت این که در درگاه خدا مقرب است، بابالحوائج خوانده میشود، چون میتوان با توسل به آن حضرت، حاجت خویش را گرفت.
قرآن میفرماید: "اولیای خداوند با اذن و رضایت پروردگار میتوانند مشکلگشا و بابالحوائج مردم باشند". (1)
البته عنوان بابالحوائج اختصاص به حضرت عباس(ع) ندارد، بلکه همه معصومان(ع) و برخی از اولیا بابالحوائج هستند؛ زیرا آنان در اثر تقوا و عبودیت، لیاقت این مقام را کسب کردهاند، ولی آنچه در عرف شهرت یافته، آن است که تنها به بعضی عنوان بابالحوائج اطلاق شده که حضرت عباس (ع) نیز در زمره آنان است.
از سویی دلیل خاصی وجود ندارد که چرا عنوان: باب الحوائج بر افراد خاص اطلاق میگردد. البته ابوالفضل العباس(ع)، از لیاقت و شخصیت بالایی برخوردارند.
شاید علت این که چنین مقامی به حضرت ابوالفضل داده شده است، به خاطر ایثار و فداکاری ایشان باشد، چون عبد صالح و مطیع خدا است، از اولی الامر پیروی کرد و دنیا را به آخرت فروخت و چنین مقامی پیدا کرد.
در راستای مقام بلند ابوالفضل العباس(ع) است که از او به عنوان عبد صالح یاد شده است: " السلام علیک ایّها العبد الصالح المطیع لله و لرسوله و لأمیرالمؤمنین".(2)»
پینوشتها:
1. بقره (2)، آیه 255؛ انبیاء (21) آیه 28.
2 .مفاتیح الجنان، ص435.
@askdin_com