19.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥چرا عقب نشینی در مقابل جنگ روانی دشمن در عرصه های مختلف ،خشم و غضب الهی را بدنبال دارد؟
منظور از عقب نشینی تاکتیکی و غیر تاکتیکی چیست؟ رهبر انقلاب به آیه ۱۶ سوره اَنفال استناد می کنند.
@aslematlab
14.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 من ایرانم و تو عراقی به زبان آذری
✍دلتان شکست مرا هم دعا کنید
@aslematlab
🔴یک روز سخت و تاریک برای نیروی هوایی فرانسه:
🔹روز گذشته در خبرها اعلام شد دو جنگنده فرانسوی سقوط کردند.
اما معلوم شد که این دو جنگنده، جنگنده های منسوخ میراژ 2000-5 نبودند که در نزدیکی شهر «اوترویل» در شمال شرقی این کشور با یکدیگر برخورد کردند و سقوط کردند، بلکه رافال های مدرن بودند که این افتضاح نظامی رو رقم زدند.
یک خلبان زنده پیدا شد.
https://eitaa.com/aslematlab
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👤فرد جدا شده ای از ارتش اسقاطیل:
▪️ما تکنولوژی ای داریم که میتوانیم ببینیم دقیقا چه کسانی در این مکان ها و ساختمان ها هستند...
▪️بنابراین اسرائیلی ها درحالی ساختمان هایی را هدف قرار میدهند که میدانند دقیقا چند کودک درون خانه است...
🌷غزه را فراموش نکنیم.
https://eitaa.com/aslematlab
رسانۀ صهیونیستی: ایران درحال خندیدن به هراس ماست
روزنامۀ یدیعوت آحارونوت نوشته است: «اگر یک گروه واتساپ مخفیانه برای هماهنگی میان حماس، حزبالله و ایران وجود میداشت اعضای آن گروه بلاشک درحال مالیدن کف دستهایشان به هم از سر رضایت بودند و بدین طریق، پیروزیشان در دستیابی به هدف دیگری که ایران در آغاز حمله تروریستی علیه اسرائیل برای حزبالله تعیین کرده بود را با خندیدن به ما جشن میگرفتند: هدفی به نام فرسایش و صبوری.»
https://eitaa.com/aslematlab
.
واقعا؟!
🔻بقیه بحث ها به کنار! محمود صادقی گفته "ظریف نماد شکستن قفس تحریم هاست".
🔹نوشته دیروز ظریف: "تحت دو تحریم آمریکا و یک تحریم کانادا هستم و حتی امکان سفر توریستی به آمریکا و کانادا و برخی کشورهای دیگر را ندارم".
🔻تحریم ها در دوره وزارت ظریف از 800 مورد به بیش از 1700 مورد رسید.
✍محمد ایمانی
https://eitaa.com/aslematlab
🔷احضار ده خانم مکشفه در استان قم بدلیل کشف حجاب در معابر عمومی
🔸بر اساس گزارشات مردمی مبنی بر کشف حجاب افراد هنجارشکن در سطح استان قم، موضوع در دستور کار شبکه امنیت اجتماعی سجاد قرار گرفت و با دستور مقام محترم قضایی و ورود جدی و بموقع عوامل پلیس امنیت اخلاقی، افراد مذکور از طریق سامانه ناظر ۳ شناسایی، احضار و برای آنان پرونده قضایی تشکیل و به دادسرا ارجاع گردید.
پ ن؛
خدارو شکر که حداقل تو قم مسیولان و افراد دلسوز و غیرتمند هنوز هستند وگرنه بقیه کشور که متاسفانه تعطیل هستند.
https://eitaa.com/aslematlab