eitaa logo
خادمان شهدا اصناف
51 دنبال‌کننده
7.3هزار عکس
12.1هزار ویدیو
265 فایل
این کانال جهت روشنگر اصناف است
مشاهده در ایتا
دانلود
592.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کسی که فرق هندونه و موشک را ندونه قطعا فرق بدنه و بوستر موشک از کلاهک جنگی و جداشونده اون رو هم نخواهد فهمید! فکر میکرده بدنه موشک قراره بخوره وسط پایگاهاشون!! طویله اسرائیل پره از این گوساله ها هست. اخه بزغاله حداقل اون لباس نظامی گری رو ازتنت دربیار تا مردم اسرائیل نگن نظامی هاشون هم اونقدر نفهم هستند که فرق بوستر موشک رو با سر جنگی اون نمی فهمند. التماس تفکر https://eitaa.com/ltemasrafakor
هدایت شده از جعفر
8.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 اذعان خبرنگار ارشد بی‌بی‌سی به تکنولوژی‌های مخفی حزب‌الله لبنان برای دفاع از تمامیت ارضی ایران؛ آن‌ها هنوز دستشان را رو نکردند! نفیسه کوهنورد: 🔺برای اولین بار حزب‌الله در خاک اسرائیل عملیاتی موفق انجام داد و از پهپادهای نسل سوم استفاده کرد که گنبد آهنین و پدافندهای دیگر نتوانستند آن‌ را رهگیری کنند! 🔺تیپ زبده گولانی هم طی عملیاتی نتوانست وارد لبنان شود و گرفتار تله‌های انفجاری حزب‌الله شدند! 🔺حزب‌الله لبنان به اسرائیل پیام داده هر گونه حمله به ایران با واکنش غافلگیر کننده ما روبرو خواهد شد!
هدایت شده از جعفر
🛑اعتراف جدید؛ درصد اصابت موشک‌های ایران بیشتر شد 🔺پس از موراگ، فیالکوف، کارشناس امور نظامی اسرائیل اذعان کرد، ایران ۳ نقطه؛ پایگاه هوایی نواتیم، پایگاه هوایی رامون و پایگاه راداری جبل الشیخ در اسرائیل را هدف گرفت. 🔺۹ موشک از پدافند اسرائیل عبور کرده نه ۷ موشک که سخنگوی ارتش اعلام کرد... همچنین سخنگوی ارتش ادعا کرد که هیچ پهپاد و موشکی موفق نشده از سد پدافند بگذرد و وارد پایگاه [راداری] حرمون شود اما تصاویر نشان می‎دهد پهپاد ایران از سد پدافند عبور و به پایگاه اصابت کرده و این ادعای سخنگو که هیچ پهپادی از سد پدافند عبور نکرده غلط [دروغ] است. 🔺کارشناسان می‌گفتند که ایران قادر نیست آشیانه یا انبارها یا مراکز کنترل فرماندهی پایگاه رامون را بزند. اما طبق تحلیل‌ها، ۵ اصابت موشک داشته و انبار، یک مرکز نگهداری و نقاطی اطراف پایگاه مورد اصابت قرار گرفته است. 🔺هر چند آمار این کارشناسان نیز مستقلاً قابل استناد نیست، اما وجود آمار مختلف، نشان‌دهنده میزبان پنهان‌کاری ارتش اسرائیل برای مخفی نگه‌داشتن مقدار خسارت و تلفاتش است؛ دقیقاً مثل سیاست قطره‌چکانی و کم نشان دادن میزبان تلفاتش در جنگ غزه.
هدایت شده از جعفر
🛑عکسی که یک کاربر فضای مجازی ساکن دبی از وضعیت خانه خود بعد از سیل منتشر کرده است. پ.ن : مگه اونجا اسفالت هاش جاذب اب نبود!!!
هدایت شده از جعفر
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 سرافکندگی مجری و تحلیلگر نظامی اینترنشنال از ناکامی سامانه‌های پدافندی چند لایه اسرائیل در برابر حمله تنبیهی ایران! 🔺 مجری شبکه صهیونیستی اینترنشنال قادر نبود تعجب خود از قدرت پهپادی و موشکی ایران که به تغییر معادلات منطقه‌ای منجر شده را پنهان کند. 🔺خیلی مهم است که موشک‌ها و پرتابه‌های ایران از خاک این کشور بلند شده‌اند و به اسرائیل رسیده‌ و اصابت کرده‌اند.
هدایت شده از جعفر
🛑لحظه بسیار غرور انگیز آزاد سازی مهمات خوشه‌ای از زندان کلاهک موشک قدر ایران بر روی پایگاه نواتیم صهیونیستی رو می‌بینید که به زیبایی تمام صورت می‌گیرد. لحظه هایی تاریخی هستند. این پایگاه بی‌ تردید اصابت‌های فراوان و خوبی‌ را تجربه کرده است. پرسش اینجاست پس پدافند صهیونیستی دقیقا کجا بود؟ پرتابه‌های فراوانی را به سوی این پایگاه می‌بینید! این موج اول حمله با احتمالا ۵۰ موشک بالستیک بود، موج‌های بعدی چه آتش بازی میشد.
7.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی صدام تصور کرد به او حمله کرده!! ♨️ پیچیده‌ترین و عجیب‌ترین عملیات هوایی جنگ‌های جهان! ___________________ 🔰 برشی از سخنرانی به مناسبت روز 💠 اندیشکده راهبردی سعداء
AUD-20200925-WA0001.
زمان: حجم: 14.18M
حدیث شریف کسا 🧎‍♂️🧎‍♂️🧎‍♂️🧎‍♂️🧎‍♂️🧎‍♂️ 👆👆👆👆👆👆 🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹 بانام و یاد پروردگار بی همتا وسلام و صلوات برمحمد وآل محمد 👈 به نیت استغاثه و فرج خواهی و ظهور حضرت حجة ابن الحسن عجل الله تعالی فرجه الشریف، و به نیت دفع شر فتنه های دشمنان اسلام و شیاطین جن و انس لعین و رجیم بر کشور عزیزمان را به یاری خدا آغاز می‌کنیم. 👈ثواب ختم حدیث کساءامشب را به نیت سلامتی و حاجت روایی و عاقبت به خیری اعضای محترم گروه و به نیت پیروزی رزمندگان مقاومت ان شاءالله 👈 🌹هدیه و پیشکش میکنیم بر ساحت مقدس امام العصر روحی له الفداه یا علی التماس دعای فرج 🤲
27.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 نه ذوالجناح دگر تاب استقامت داشت نه سیدالشهدا بر جدال طاقت داشت 🎙 مهدی رسولی ▪️گوشه ای مراسم عزاداری سالروز تخریب قبور ائمه بقیع علیهم‌السلام ▪️دانشگاه تهران