eitaa logo
خادمان شهدا اصناف
51 دنبال‌کننده
7.3هزار عکس
12.1هزار ویدیو
265 فایل
این کانال جهت روشنگر اصناف است
مشاهده در ایتا
دانلود
چهار قل🌸، آیه الکرسی هر روز خونده شود مخصوصا دعا واسه جبهه مقاومت حتی به صورت ضبط شده و صوتی با گوشی موبایل ، قرائت ها رادر منزل پخش کنید . ان شاءالله از شر جن و انس در امان بمانیم.
❌❌حتما بخونید جالبه👇 🔻 قوانین معکوس در دستگاه الهی ۱- صدقه‌دادن، ظاهرا پول را کم می‌کند، اما درواقع معکوس عمل می‌کند و ما را از فقر نجات می‌دهد. معصوم می‌فرمایند: اگر فقیر شدی، بیشتر صدقه بده! ۲- پرداخت خمس و زکات معکوس عمل کرده و ما را غنی‌تر می‌کند. ۳- دنبال قدرت ندویدن، معکوس عمل می‌کند و باعث می‌شود قدرت به دنبال تو بدود. ۴- فکرِ آبادکردن آخرت، معکوس عمل می‌کند و دنیایمان را آباد می‌کند. ۵- وقتی وقت‌مان را صرف نماز، عبادت و بندگی کردیم، معکوس عمل کرده و برکت به وقتمان می‌دهد. ۶- وقتی به خودمان در راه خدا سخت می‌گیریم، معکوسش این است که سختی‌های دنیا که برای همه هست، برای ما آسان می‌شود و گاهی آسان‌تر. ٧- وقتی یاد مرگ کنیم، معکوس عمل می‌کند و دلمان زنده و شاداب می‌شود. ٨- وقتی چشم‌هایمان را از حرام ببندیم، بیشتر از بقیه می‌بینیم و می‌فهمیم و از دیدنی ها لذت می‌بریم! ۱۱- حجاب و پوشاندن از نامحرم، به ظاهر محدودیت است، اما "وقار" و بزرگی زن را بیشتر می‌کند. ۱۲- وقتی جانت را در راه خدا می‌دهی و شهید می‌شوی، معکوس عمل کرده و خداوند تو را زنده می‌کند: هرگز كسانى را كه در راه خدا كشته شده‏ اند، مرده مپندارید بلكه زنده‏‌اند و نزد پروردگارشان روزى می خورند. ۱۳- وقتی نیرنگ می‌زنی و چاهی برای کسی می‌کنی، معکوس عمل کرده و خودت دچار نیرنگ می‌شوی و در چاه می‌افتی! ۱۴- وقتی مهمان‌دار می‌شویم، به ظاهر هزینه می‌کنیم، اما برکت به سفره‌مان می‌آید. ۱۵- وقتی بچه‌دار می‌شوی، قانون معکوس‌های دنیا اِعمال می‌شود و به جای هزینه بیشتر، برکت و رزق ما زیاد می‌شود! ۱۶- برای نشاط و شادی خود باید به فکر رفع مشکلات دیگران باشیم و دل دیگران را شاد کنیم تا دل خودمان شاد شود. 🔹️ این گونه است که خدا از مردم می‌خواهد اندکی در کار دنیا و قانون حاکم بر آن (معکوس عمل کردن) تأمل کنند. بلکه به بیراهه‌ای که شیطان به دروغ جلوی آن‌ها تزئین می‌کند، پا نگذارند ━━━═━━⊰❀🦋❀⊱━━═━━━
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️پاسخ کوبنده متکی به گزافه گویی نماینده نروژ: در سخن گفتن با ملت بزرگ ایران مؤدب باشید و در سمت درست تاریخ بایستید/ نماینده مردم باشید، نه جنایتکاران کودک‌کش 🔹‌نماینده مجلس شورای اسلامی در اجلاس بین المجالس ژنو:عملیات ۷ اکتبر حماس را تروریستی نامیدید؛ در حالی که این کمترین و مشروع‌ترین پاسخ مظلومان به جنایات ۷۵ ساله اسرائیل است. 🔹‌اگر دیپلماسی راه‌حل بود، توافق اسلو نتیجه می‌داد. اسلام‌هراسی در اروپا توسط شما آغاز شد؛ حال که مخالفت با صهیونیست‌ها در اروپا مشاهده می‌شود، چرا باید مردم فلسطین در آسیا هزینه آن را بپردازند؟ جنایات هیتلر در اروپا رخ داد و هزینه آن را کشورهای دیگر نباید متحمل شوند. 🔹‌آیا بنای یادبودی برای ۱۰ هزار کودک شهید فلسطینی برپا کرده‌اید؟ آیا جنایات رژیم اسرائیل در فلسطین و لبنان را محکوم کرده‌اید؟ 🚨 به لشکر سایبری قدس بپیوندید https://eitaa.com/joinchat/542441666C7e7c280a3b
🔰 حامیان FATF هیچ پاسخی برای ایرادات و ابهامات آن ندارند موضوع FATF بیشتر یک پروژه سیاسی است تا یک موضوع فنی و بانکی. با گذشت زمان اجماع نظری در بین گروه‌های مختلف شکل گرفته است که تا زمانی که تحریم‌های یکجانبه حداکثری آمریکا علیه ایران وجود دارد که سبب قطع روابط بانکی رسمی ما شده است، موضوع اف ‌ای تی اف اهمیتی نخواهد داشت. 🔸مسعود براتی کارشناس اقتصاد بین‌الملل و تحریم در گفت‌و‌گو با رجانیوز اظهار کرد: 🔻تا زمانی که تحریم‌های یکجانبه حداکثری آمریکا علیه ایران وجود دارد که محدودیت‌های فراوانی را ایجاد کرده و سبب قطع روابط بانکی رسمی ما شده است، موضوع اف ‌ای تی اف اهمیتی نخواهد داشت. 🔻این جمع‌بندی به طور مشخص در مجمع تشخیص مصلحت نظام حاصل شد. برخی مدیران دولتی تمایل دارند که این موضوع را در رسانه‌ها ضریب بدهد و به نظر می‌رسد این اقدام ناشی از یک تصمیم سیاسی است. هدف این است که چالشی در فضای سیاسی ایجاد شود تا توجه‌ها به سمت آن معطوف گردد. 🔸وی در پاسخ این سؤال که آیا ایراداتی که مجمع تشخیص مصلحت نظام به FATF وارد کرده بود اکنون رفع شده؟، گفت: 🔻مجمع در دو دوره بررسی معاهدات اف ‌ای تی اف به جمع‌بندی نرسید و این به دلیل ابهاماتی بود که به ادله دولت وقت وارد بود. دولت نتوانست به این ابهامات پاسخ قانع‌کننده‌ای ارائه دهد. از جمله این ابهامات این بود که آیا مشکلات روابط بانکی واقعاً ناشی از این موضوعات است و با حل آن‌ها، مشکلات بانکی رفع می‌شود یا خیر؟ 🔻ابهام بعدی این بود که مسئله ایران در تعامل با FATF که قرار داشتن در لیست سیاه است با تصویب این دو معاهده رفع می‌شود یا خیر؟ با توجه به ۳۹ مورد دیگر برنامه اقدام که تنها ۱۵ مورد آن تأیید شده است و ۲۴ مورد هنوز پذیرفته نشده است.
🚨سردار سرتیپ پاسدار محمدرضا فلاح‌زاده، جانشین نیروی قدس سپاه، به جای شهید سرلشگر عباس نیلفروشان به عنوان فرمانده سپاه لبنان منصوب شد.
9.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️رژیم جعلی زورش به موشکامون نرسیده، کارخونه سایپا رو تو سوریه زده! 🔹پراید، فقط شهید نشده بود که اونم شد☺️
🔺واکنش دبیر ستاد امر به معروف به احتمال برداشته شدن فیلترینگ: این کار در زمان جنگ جای تعجب دارد! 🔸محمدحسین طاهری‌آکردی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در فضای مجازی نوشت: خبر بررسی رفع فیلتر سکوهای صهیونیستی در شورای عالی فضای مجازی آنهم در زمان جنگ جای تعجب دارد.  🔸در زمانی که سرداران و سربازان ما در میدان در حال پرپر شدن هستند، روی‌ خوش نشان‌دادن به دشمن در فضای رسانه‌ای چه معنایی دارد؟
15.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥معرفی افسران اطلاعاتی ارشد CIA در اینستاگرام و واتس آپ!
❌ فرود ۱۰ بالگرد نظامی حامل نظامیان مجروح صهیونیست در بیمارستان‌ها 🔹شبکه المیادین از تلاش‌های بی‌وقفه بالگردهای رژیم صهیونیستی برای انتقال نظامیان مجروح از مثلث عیتا‌الشعب -رامیا و القوزح در جنوب لبنان خبر داد. 🔹المیادین افزود: درگیری‌ها میان مجاهدان حزب‌الله و نظامیان صهیونیست در مثلث مذکور در میانه آتش شدید توپخانه و پرواز بالگردها ادامه دارد. 🔹در همین ارتباط، منابع خبری عبری‌زبان از وقوع حادثه «غیر عادی» در بیمارستان‌های شمال اسرائیل خبر می‌دهند. 🔹وب‌سایت حدشوت بزمان اظهار داشت: ۸ بالگرد نظامی در بیمارستان رمبام در حیفا و بالگرد نهم در بیمارستان بیلنسون‌ در تل‌آویو و بالگرد دهم در بیمارستان شیبا در منطقه تل‌‌هاشومر فرود آمده‌اند. 🔴 👇 @bidariymelat
17.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📛 وحشت صهیونیست‌ها و آمریکا از کشف یک معدن در ایران 🔴 رهبری نظام وقتی می‌گوید به آینده خوش بین هستم بیشتر از همه خبر دارد 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔴 سردار کوثری: قانون می‌گوید ظریف باید برود / دعوا بر سر اجرای قانون است اسماعیل کوثری، نماینده اصولگرای مجلس در پاسخ به این سوال که چرا تا این حد نمایندگان مجلس تاکید دارند که «محمدجواد ظریف»، معاون راهبردی رییس‌جمهور باید دولت را ترک کند؟، می‌گوید:  🔹همه باید مطابق با قانون عمل کنند و به‌همین دلیل مجلس به حضور ظریف در دولت حساسیت بالایی دارد. 🔹توجه داشته باشید که مجلس دو وظیفه اصلی دارد. یکی به حوزه قانون‌گذاری دقیق باز می‌گردد و دیگری نظارت برحسن اجرای قانون است. 🔹طبق قانون افرادی که نزدیکان درجه یک شان تابعیت کشورهای دیگر را دارند نمی‌توانند مسوولیتی داشته باشند، بر این اساس است که نمایندگان تاکید دارند رییس‌جمهوری باید طبق قانون عمل کند. این قانون در جایگاه خودش تصویب شده است و همواره باید عین همان عمل شود. 🔹چون حالا خلاف آن عمل شده، به‌همین دلیل نمایندگان حساسیت دارند و نظرشان اصلا مساعد نیست و حتی مخالف این موضوع هستند. بحث این نیست که بتوانند با مذاکره موضوع را حل کنند، بحث برسر اجرای قانون است.  🔹توجه داشته باشید که قانون را نمی‌توان با مذاکره اجرایی نکرد. نمی‌توان اینگونه گفت که چند نفر بنشینند و گفت‌وگو کنند و به‌نتیجه‌ای برسند. اگر بخواهند باید راه قانونی خودش را طی کند ولی فعلا قانون اینچنین است. 🔹زمانی که ظریف، وزیر امورخارجه بود ما موضوع را مطرح کردیم و در آن زمان هنوز این قانون به‌تصویب نرسیده بود و به‌همین دلیل توانست به فعالیت خود به‌ عنوان وزیر ادامه دهد.  🔹به این موضوع هم باید اشاره کنم، هنگامی که او قبل از رای اعتماد دولت را ترک کرد در واقع به آن کار قانونی عمل کرد که پیشتر به‌ آن اشاره کردیم. بازگشتش به پاستور اما باعث شد نمایندگان به این مورد حساس شوند و تاکید کنند که قانون باید اجرا شود. 🔹هر دولتی که می‌خواهد باشد تفاوتی ندارد. نمایندگان هم مسوولیت نظارت بر قانون را دارند و این دعوا نیست. 🔹دعوا بر سر اجرای قانون است و هر دولتی باشد باید قانون را درست اجرا کند. حالا قانون می‌گوید که ظریف باید برود.