هدایت شده از جعفر
🔴 دستگیری «رامش» عضو ارشد داعش در کرج
🔹سخنگوی فراجا:در پِی اشراف اطلاعاتی و همراهی و همکاری در شناسایی تروریستها توسط شهروند مسئولیتپذیر طی تماس بموقع با پلیس ۱۱۰، موفق به دستگیری عضو ارشد داعش با هویت «محمد ذاکر» مشهور به «رامش» و دو نفر دیگر از واحدهای تروریستی این گروهک شدیم.
🔹این افراد طی دو عملیات جداگانه در تور اطلاعاتی پلیس قرار گرفته و در تیراندازی به خودروی آنان ۳ نفر مورد اصابت گلوله و دستگیر شدند. این افراد قصد عملیات انتحاری در عید فطر را داشتند.
🔹همچنین هشت نفر از همراهان تروریستها نیز دستگیر شدند که خبرهای تکمیلی در خصوص نحوه اقدامات و ارتباطات این تیم تروریستی اطلاعرسانی خواهد شد.
♦️بازداشت یک نفر در حمله تروریستی زاهدان
مرکز اطلاعرسانی فرماندهی سیستان و بلوچستان:
🔹ساعتی قبل، واحد گشت پاسگاه انتظامی کورین، (در حال انجام ماموریت)در منطقه کورین، مورد حمله تروریست های کوردل قرار گرفت که منجر به شهادت دو نفراز کارکنان ( دو نفر سرباز وظیفه)و مجروحیت یک نفر کادر شد.
🔹در این رابطه یک نفر تیرخورده در صحنه دستگیر شده و تلاش برای دستگیری سایر افراد شرور مسلح ادامه دارد.
9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇺🇳شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد با اکثریت ۲۸ رای و مخالفت ۶ کشور، قطعنامه ای مبنی بر ممنوعیت صادرات تسلیحات به رژیم صهیونیستی تصویب کرد.
پن:ترک جلسه شورای حقوق بشر توسط نماینده اسرائیل پس از تصویب قطعنامه ممنوعیت صادرات سلاح به این رژیم
📛بروز داعش جدید در زاهدان!💥
🔻#فتنه امام جماعت معبد مکی ، خطر سوریه شدن را در پی خواهد داشت»
در آغاز پیدایش داعش گفت: اهل سنت مظلوم بپا خواسته اند...
در ماجرای حملات تروریستی جیش الظلم ، هیچ وقت نگفت اینها «تروریست» هستند! بلکه آنها را به رسمیت شناخته و از حکومت ایران خواسته تا با ایشان گفتمان کنند! مثل گفتمان طالبان با آمریکا و دولتهای دیگر!!
این گونه حرفاها چراغ سبزیست که کم کم افراد را به سوی این گروهک ها سوق می دهد .
همزمان با این مواضع، برخی مولوی های داخلی ( مثل ملابدری) در جلسات تفسیرش از شرک بودن عقاید شیعه سخن می گوید و سپس آیات جهاد با مشرکین مطرح می شود!
شبکه های وهابی نیز کاملا همسو رفتار کرده و بی پروا تر از جریان مکی، مردم را تشویق به براندازی می کنند ( با اینکه کاملا مخالف مبانی شان است)
انگشت روی ماشه!
طبق مبانی سنی هرکس یکی از راه های زیر را در پیش گیرد ، خلیفه مسلمانان و امیرالمومنین نامیده شده و اطاعتش برهمگان واجب میگردد :
- با زور اسلحه بر مردمی غلبه کند.
- با شورای یک یا چند ریش سفید انتخاب شود.
- حاکم قبلی وی را انتخاب کند.
( استناد صحابه برای حمایت از یزید و اعلام تخلف امام حسین سلام الله علیه نیز همین مبانی بود)
وقتی ابوبکر بغدادی اعلام خلافت کرد، دوپشتوانه از مبانی اهل سنت را داشت( انتخاب شورای داخلی و غلبه سلاح)؛ لذا با استناد به این مبانیِ اهل تسنن، بیعت زیادی از موصل، رقه و.... را جمع کرد و در واقع مردم را ملزم به بیعت و اطاعت کرد و هنوز که هنوز است، دنیا شاهد تبعات این بیعت و شورای شوم هستند.
❌دستگاه های امنیتی باید مترصد این باشند که مولوی عبدالحمید دقیقا به چیزی پایبند است که داعش بود ❌. ملای مکی پا جای پایی میگذارد که دنیا تجربه اش کرده است.
اگر رشادت های سرداران رشید اسلام نبود و داعش سرزمینی داشت، شک نکنید افراد زیادی با اتکا به مبانی اهل تسنن را جذب می کرد.
کار نا تمامی که عبدالحمید درصدد ادامه دادنش است...
در این فیلم مشاهده کنید که چگونه مولوی ها، در حضور او ، وی را خلیفه و امیرالمومنین و واجب الاطاعه میخوانند
🖌 محمد هادی خسروی ،
اقامه نماز عید فطر به امامت رهبر انقلاب
🗣نماز عید سعید فطر امسال نیز به امامت رهبر انقلاب، برگزار میشود.
💠
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رهبر عزیزمون عبا شون دادن که بزارن رو کفن سردار مجاهد شهید زاهدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داور دیشب تو بازی لیورپول و شفیلد دقیقه ۲۵، دقیقا وقت اذان بازی رو متوقف کرد تا کوناته و محمدصلاح بتونن افطار کنن
ای کاش ماه رمضان در کشور خودمون هم اینطوری حرمتش حفظ میشد
وآفرین به غیرت چنین فوتبالیستهایی👌
لیلة القدر
شب بیست و هفتم ماه مبارک رمضان
در روایاتی آمده که آقا امام سجاد زین العابدین علیه السلام این شب را احیاء می گرفتند و بسیار گرامی می داشتند
بر گزاری مراسم احیاء شب بیست و هفتم ماه مبارک رمضان در هیئت علی ابن ابیطالب صلوات الله علیه در خیابان محتشم حسینه شهدا بر گزاری می گردد
با حضور و دعا جهت سلامتی و تعجیل در امر ظهور قائم آل محمد عجل الله تعالی فرجه الشریف این شب را احیاء می گیریم
اللهم عجل فرج مولانا صاحب العصر و الزمان الامام المهدی
🌙🌙🌙🌙
بسم الله الرحمن الرحیم🌱
نماز شب ۲۷ ماه مبارک رمضان 🌙
۴ رکعت ( دو نماز دو رکعتی)
هر رکعت ( حمد + "۱ مرتبه سوره ملک" یا "۲۵ مرتبه سوره توحید" )
التماس دعا🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ظاهرا تو تورنتو میخوان بابت برف و بارون هم از مردم مالیات بگیرن!😳
🔹فکر میکنم به زودی قانون جدید گرفتن مالیات برای نفس کشیدن هم وضع بشه😂