🔸کلاس غدیر
🔹 غدیر در کلام بزرگان
شماره«۱۰»
#بیست_و_یک_روز_تا_غدیر
📚 «در همان سوره مائده، آیه «الیوم اکملت لکم دینکم و اتممت علیکم نعمتی و رضیت لکم الاسلام دینا» (مائده آیه ۳) امروز دین را به حد کمال رساندم و نعمت را به حد آخر، تمام کردم، امروز است که دیگر اسلام را برای شما به عنوان یک دین پسندیدم، نشان می دهد که در آن روز، جریانی رخ داده که آن قدر با اهمیت است که آن را مکمل دین و متمم عمت خدا بر بشر شمرده است و با بودن آن، اسلام، اسلام است و خدا این اسلام را همان می بیند که می خواسته و با نبودن آن، اسلام، اسلام نیست. شیعه به لحن این آیه که تا این درجه برای این موضوع اهمیت قائل است استدلال می کند و می گوید: آن موضوعی که بتواند نامش مکمل دین و متمم نعمت و آن چیزی باشد که با نبودنش، اسلام، اسلام نیست، چه بوده است؟ می گوید ما می توانیم موضوعی را نشان بدهیم که در آن درجه از اهمیت باشد ولی شما نمی توانید. به علاوه روایاتی هست که تایید می کند این آیه هم در همین موضوع [غدیر خم] وارد شده است.»
🔻آیت الله شهید مطهری
#غدیر #عید_ولایت #عید_الله_لاکبر
#شهید_مطهری
💠 اجتماع فعالان فرهنگی و اجتماعی
چهارمحال و بختیاری
https://eitaa.com/farhangchb
📒حدیث ولایت
«۲۰ روز تا غدیر»
🔹 حضرت امام رضا (علیه السلام) فرمودند:
🔰 «إِنَّ هَذَا یَوْمٌ عَظِیمُ الشَّأْنِ فِیهِ وَقَعَ الْفَرَجُ وَ رُفِعَتِ الدَّرَجُ وَ وَضَحَتِ الْحُجَجُ وَ هُوَ یَوْمُ الْإِیضَاحِ وَ الْإِفْصَاحِ عَنِ الْمَقَامِ الصُّرَاح»
🔸 «بدرستی عید غدیر روز بس بزرگى است، در این روز گشایش رسیده و منزلت (کسانى که شایسته آن بودند) بلندى گرفت و برهان هاى خدا روشن شد و از مقام پاک (خوبان) با صراحت سخن گفته شد.
(مصباح المتهجد و سلاح المتعبد، ج۲، ص: ۷۵۵)
#استقبال_غدیر #عید_غدیر #حدیث
💠 اجتماع فعالان فرهنگی و اجتماعی
چهارمحال و بختیاری
https://eitaa.com/farhangchb
🔸کلاس غدیر
🔹غدیر در کلام بزرگان
شماره«۱۱»
#بیست_روز_تا_غدیر
📚 قدر ندانستن نعمت بزرگ ولایت و غدیر، عامل اصلی تسلط دشمنان بر مسلمین است. در مسأله غدیر آنچه که در تاریخ مؤثر بوده است جنبه اثباتی این قضیه است؛ تبلیغ یعنی رساندن پیام همان طور که پیامبر اکرم (ص) در روز هجدهم ذیالحجه مأمور به تبلیغ می شوند به طوری که خداوند متعال فرموده است اگر تبلیغ نکنی اصل رسالت به مردم نرسیده است. برای رساندن جایگاه دین تنها «رسالت نبی» کافی نیست «ولایت ولی» هم لازم است. امام خمینی (ره ) در عین این که منادی اتحاد بین مسلمانان بودند؛ تأکید بر شناساندن غدیر داشتند. بر تک تک ما وظیفه است که با توجه به امکانات در راه شناساندن ولایت ایثار کنیم و زحمت بکشیم.
🔻مرحوم آیتالله محمدرضا مهدوی کنی
#غدیر #عید_ولایت #عید_الله_لاکبر
#آیت_الله_مهدوی_کنی
💠 اجتماع فعالان فرهنگی و اجتماعی
چهارمحال و بختیاری
https://eitaa.com/farhangchb
🔸کلاس غدیر
🔹غدیر در کلام بزرگان
شماره«۱۲»
#نوزده_روز_تا_غدیر
📚گسترش فرهنگ غدیر، موهبتی بی بدیل در وادی هدایت و سعادت بشریت است. تجلیات غدیر باید در مراکز تشیع و در جهان اسلام متبلور شود. غدیر روز استمرار رسالت و روز امامی است که ما را به راه مستقیم فضیلت، اخلاق، اعتقاد، نیروی بصیرت و اراده هدایت کرده است. امام خمینی (ره) غدیر را معیار حکومت جمهوری اسلامی می دانست. زیرا ادامه پیام غدیر، امامت حضرت ولیعصر(عج) است. آنچه که به طور قطع و یقین ما را به خداوند می رساند کسی نیست جز امام برحق و معصوم و راهی نیست جز راه ولایت و امامت و این جمله در سایه وحدت دینی تحقق پیدا می کند. امام علی(ع) از آن چنان جایگاه رفیعی در تاریخ اسلام برخوردار هستند که بخش اعظمی از آیات و روایات اسلامی در خصوص مقام والای ایشان نازل و بیان شده است.
🔻مرحوم آیتالله ابوالقاسم خزعلی
#غدیر #عید_ولایت #عید_الله_لاکبر
#آیت_الله_خزعلی
💠 اجتماع فعالان فرهنگی و اجتماعی
چهارمحال و بختیاری
https://eitaa.com/farhangchb
🔸کلاس غدیر
🔹غدیر در کلام بزرگان
شماره«۱۴»
#هفده_روز_تا_غدیر
📚 پیامبر اسلام در غدیرخم با معرفی علی(ع) به عنوان #متصدی_اسلام، اندیشه معاندان را باطل کرد و فرمود: الله اکبر از کامل شدن دین و تمام شدن نعمت و رضایت خدا و ولایت علی (ع) بعد از من. غدیر آغاز #خروج جامعه انسانی از #تاریکی_جهل و تیرگی و جهالت عملی و ورود به فضای روشن دانش و صحنه منوّر بینشی است که همان هدف اصیل بعثت رسول مکرم اسلام است.
🔻مرحوم علامه سیدمحمدحسین طباطبایی
#غدیر #عید_ولایت #عید_الله_لاکبر
#علامه_طباطبایی
💠 اجتماع فعالان فرهنگی و اجتماعی
چهارمحال و بختیاری
https://eitaa.com/farhangchb
📒حدیث ولایت
«۱۷ روز تا غدیر»
🔹 حضرت امام صادق (علیه السلام ) فرمود:
🔰 «إِنَّهُ الْیَوْمُ الَّذِی أَقَامَ مُوسَى هَارُونَ (علیهما السلام) عَلَماً فَصَامَ شُکْراً لِلَّهِ تَعَالَى ذَلِکَ الْیَوْمَ وَ إِنَّهُ الْیَوْمُ الَّذِی أَظْهَرَ عِیسَى (علیه السلام) وَصِیَّهُ شَمْعُونَ الصَّفَا فَصَامَ شُکْراً لِلَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ ذَلِکَ [عَلَى ذَلِکَ] الْیَوْم»
🔸 و به راستی غدیر همان روزی است که عیسی (علیه السلام) جانشینی وصیّش شمعون را آشکار نمود و آن روز را جهت شکرگزاری روزه داشت.
(إقبال الأعمال (ط - القدیمه)، ج۱، ص: ۴۶۶)
#استقبال_غدیر #عید_غدیر #حدیث
💠 اجتماع فعالان فرهنگی و اجتماعی
چهارمحال و بختیاری
https://eitaa.com/farhangchb
📒حدیث ولایت
«۱۶ روز تا غدیر»
🔹 حضرت امام صادق (علیه السلام) فرمود:
🔰 «إِنَّ الْأَنْبِیَاءَ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَیْهِمْ کَانَتْ تَأْمُرُ الْأَوْصِیَاءَ بِالْیَوْمِ الَّذِی کَانَ یُقَامُ فِیهِ الْوَصِیُّ أَنْ یُتَّخَذَ عِیدا»
🔸 به راستی انبیاء (درود خداوند بر آنها باد) به اوصیاء امر می کردند تا روزی را که به عنوان جانشین معرفی شدند را عید بگیرند.
(الکافی (ط - الإسلامیه)، ج۴، ص: ۱۴۹)
#استقبال_غدیر #عید_غدیر #حدیث
💠 اجتماع فعالان فرهنگی و اجتماعی
چهارمحال و بختیاری
https://eitaa.com/farhangchb
💠تصاویر روز دوم "نهمین همایش سراسری_مسئولان جوامع ایمانی عصر ✨