5.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻همه ما می دانیم که او تنها کسی است که سخنانش شبیه به #شهید_جمهور است
جهاد بزرگ برای #جهش_بزرگ
@akharin_sangar
🔻رئیس سابق شورای امنیت ملی اسرائیل، "گیورا ایلند": حزب الله با کشتن جنگجویان یا ضربه زدن به سکوهای موشکی خود منصرف نمی شود، زیرا می داند چگونه به سرعت این شکاف را پر کند.
@akharin_sangar
♦️حماس: بر توقف جنگ و خروج اشغالگران از غزه اصرار داریم
🔹مشاور رسانهای اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس تاکید کرد: بر توقف جنگ و خروج اشغالگران از غزه اصرار داریم.
@akharin_sangar
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻دولت نباید بنگاهداری کند/ خصوصی سازی نامناسب کمر برخی واحدهای تولیدی را شکست
سعید جلیلی:
🔹 مواردی داشتیم مانند هپکو و ماشینسازی تبریز که واگذاریشان ناموفق بوده است چرا که به شکل درستی انجام نشد.
🔹 در هپکو کارگران میگفتند سال ۸۶ در سال ۱۸۰۰ ماشینآلات راهسازی تولید میکردند و بعد از خصوصیسازی ۸ عدد شده است.
🔹 برخی از این موارد که خصوصیسازی شد حتی پول مناسب هم بابت آن گرفته نشد.
@akharin_sangar
🔻 جلیلی: تنگه هرمز مىتواند تا ۱۰ میلیارد دلار برای ما درآمد داشته باشد
#انتخابات
@akharin_sangar
🔻نامه دانشجویان خارجی دانشگاه ادیان به رهبر انقلاب
🔹در پی انتشار نامه مقام معظم رهبری به دانشجویان حامی مردم فلسطین در دانشگاههای آمریکا، دانشجویان غیرایرانیِ دانشگاه ادیان و مذاهب در نامهای ضمن تشکر از این بذل عنایت و برافراشتهشدنِ پرچم هدایت، ابتهاج و امتنانِ خود را بابت این لطفِ پدرانه و ناصحانه اظهار کرده، التزام خود را به رهنمودهای حضرت آیت الله العظمی امام خامنهای(مدظله العالی) اعلام کردند.
📝 متن نامه را اینجا https://tn.ai/3103282 بخوانید
@akharin_sangar
725K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻جلیلی: پیشرفتی که همراه با عدالت باشد، منافع عدهای را به خطر میاندازد
#انتخابات
@akharin_sangar
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️عروسی لاکچری دختر قالیباف ؟!
🔹 قالیباف درباره شایعات عروسی دخترش توضیح میده...
@akharin_sangar
♦️ضرب شست دیگری از یمنیها در دریای سرخ
🔹سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن:
نیروهای دریایی، موشکی و پهپادی یمن در یک عملیات مشترک موفق شدند کشتی TUTOR را در دریای سرخ با یک قایق انتحاری و چند پهپاد و موشک بالستیک با دقت مورد اصابت قرار دهند.
🔹این حمله منجر به آسیب شدید به هدف شد و کشتی مذکور در آستانه غرق شدن است.
@akharin_sangar
🔻تظاهرات معترضان مقابل وزارت جنگ رژیم صهیونیستی
🔹صدها نفر از معترضانصهیونیست با تجمع در برابر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در تلآویو، خواستار دستیابی فوری به توافقی با حماس برای آزادی اُسرا شدند.
@akharin_sangar