هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻استادِ فکر
یکی از کارهای مهم، «اندیشهورزی» است؛ «فکر» کنید. بدون فکر اگر حرکت کنیم، حرکتها «زیگزاگی» و موجب «رکود» و «توقّف» و «عقبگرد» و امثال اینها خواهد شد. در سطح ادارۀ کشور هم، فکر خیلی نقش دارد. فکر، «بایدها» و «نبایدها» را معیّن میکند، و علم، «واقعیّتها» را. فکر باید در «مسیر درست» قرار بگیرد؛ اگر فکر را درست مدیریّت نکردید، ممکن است به راه خطا برود. البتّه فکر کردن، «راهنما» هم لازم دارد، «استاد فکر» هم لازم دارد. من کمتر اسم از افراد میآورم، امّا مرحوم آقای مصباح (رضوان اللهعلیه) یک «استادِ فکر» بود؛ البتّه ایشان کارهای سیاسی و فکرهای سیاسی هم میکردند، دربارۀ آنها [یعنی] مسائل سیاسی بحثی ندارم، امّا دربارۀ مسائل فکری، یک «راهنما» و «مرشد»ی بود که میتوانست «مرجع» و «ملجأ» باشد.
(بیانات در دیدار جمعی از دانشجویان، 6/2/1401).
،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،
🖋نمیدانم آن دسته از نیروهای انقلابی که «هویّت فکری»شان، ترکیبی از «موافقت با آیتالله خامنهای» و «مخالفت با آیتالله مصباح» است، جملههای بالا را تفسیر میکنند!
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از پایگاه صهیونپژوهی خیبر
💠آرمان قدس در اندیشه و کلام علما و بزرگان
🔸آیتالله جوادی آملی:
🎙 اسرائیلزدودن مثل کثافتزدودنِ دست است و برای این کار قصد قربت لازم نیست و اگر این کار از غیرمسلمان هم صادر شود #اسرائیل غارتگر را سر جای خود مینشاند و خدایی که ارحمالراحمین است، قلب این غیرمسلمان را نورانی میکند که به نور قرآن و عترت روشن میشود.
▪️دیدار اعضای کاروانآسیایی همبستگی با آزادی غزه| 1389/9/22
✅ پایگاه صهیونپژوهشی خیبر
👉@KHEYBAR_NET
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻پاسخ به منطقِ حجتالاسلام علویتهرانی:
سازگاری میانِ «اصالت فرهنگ» و «اولویّت اقتصاد»
__________________________
مهدی جمشیدی
[۱]. آیتالله خامنهای معتقد است که فرهنگ نسبت به سیاست و اقتصاد، امر «اصیل/ زیربنایی/ بنیادی» است، و روشن است امری که اصیل است، «ترجیح» و «فضیلت» دارد و باید «ابتدا» و «بیش از هر چیز»، به آن پرداخت.
[۲]. با این حال، ممکن است در برخی مواقع، سیاست یا اقتصاد نسبت به فرهنگ، امر «اولویّتدار/ مقدّم/ فوری» باشند.
[۳]. اولویّتدار بودنِ سیاست یا اقتصاد، تعارضی با اصیلبودنِ فرهنگ ندارد؛ زیرا همواره «اولویّت» به معنی «اصالت» نیست و هرچه که اولویّت دارد، اصیل نیست، امّا هرچه که اصیل است، اولویّت دارد.
[۴]. از طرف دیگر، اولویّتدار بودنِ سیاست یا اقتصاد، معطوف به «شرایط خاص»، و ازاینرو، «موقعیّتی/ موقتی/ زمانمند» است، نه همیشگی. پس «قاعدۀ نظری»، اصالت فرهنگ است، امّا گاه در «عمل» و در متن «بسترهای عینی»، ناچار میشویم که ابتدا به سیاست یا اقتصاد بپردازیم.
[۵]. با وجود این، باز هم آیتالله خامنهای، فرهنگ را به حاشیه سوق نمیدهد و میگوید «اقتصاد» و «فرهنگ» و «علم»، سه مسألۀ اساسی ما هستند، و این یعنی فرهنگ همچنان «صدرنشین/ عمده/ تعیینکننده» است.
[۶]. شاید اشکال شود اگر فرهنگ، امر اصیل است و یکی از معانی اصالت فرهنگ، این است که از لحاظ «علّیّت/ فاعلیّت/ اثرگذاری»، فرهنگ میتواند دگرگونیزا باشد، پس حتّی در شرایط خاصِ اقتصادی نیز باید از قابلیّت فرهنگ استفاده کرد و آن را ترجیح داد، نه اقتصاد را. پاسخ این است که تغییر فرهنگی، «دیربازده/ دیریاب/ بلندمدّت» است، امّا نیازهای اقتصادی، «فوری/ روزمرّه/ حیاتی»:
آدمی، اوّل حریص نان بُود
زانکه قوت و نان، ستون جان بُود
سوی کسب و سوی غصب و صد حیَل
جان نهاده بر کف از حرص و اَمَل
(مثنوی معنوی، دفتر چهارم، بیتهای 1189-1190).
ازاینرو باید در قدم نخست، دشواریهای معیشتِ روزمرّۀ مردم را علاج کرد و از «وضع اضطراری» خارج شد. البتّه باید تأکید کرد که این توصیه، به «وضع اضطراری»، اختصاص دارد، وگرنه بیشترِ طرحهای اصلاح اجتماعی را باید بهصورت «همزمان/ توأمان/ متقارن» و «ترکیبی/ چندلایهای/ موازی» در پیش گرفت و دچار تکبعدینگری نشد؛ چراکه جهان اجتماعی، هویّت «شبکهای/ تودرتو/ پیچیده» دارد و از منطقِ «خطّی/ یکنواخت/ زنجیرهای»، تبعیّت نمیکند.
[۷]. ازآنجاکه اکنون، اوّلاً در شرایط معیشتیِ «اضطراری» و «بسیار ناگوار» قرار نداریم، و ثانیاً تهدیدزایی و چالشآفرینیِ شبکههای اجتماعیِ بیگانه نیز منحصر به قلمرو «فرهنگ» نیست، بلکه «تمام شئون و ساحات زندگیِ فردی و اجتماعیِ» ما را به مخاطره افکنده است، بدونشک باید به تعبیر رهبر انقلاب، اهتمام به مدیریّت فضای مجازی، جزو «اولویّتهای کوتاهمدّت» در مجلس باشد.
[۸]. همچنین اینکه تصوّر کنیم چنانچه معیشت مردم سامان یابد، دشواریهای فرهنگی و آسیبهای اجتماعی، «خودبهخود» برطرف خواهند شد، رویکردی است که از «اصالت اقتصاد» برمیخیزد، درحالیکه این امر، تنها بخش کوچکی از واقعیّتهای جهان اجتماعی را توضیح نظری میدهد و از عهدۀ تبیین بسیاری دیگر، عاجز است. اینکه در تمدّن غربی با وجود «بهرهمندیهای اقتصادی فراوان»، شاهد «افول و انحطاط فرهنگی» هستیم، دلالت بر همین معنا دارد. و یا اگر چالشهای فرهنگی در «شهر»، بیش از «روستا» است و در شهر نیز «مناطق بالانشین و مرفه» نسبت به «مناطق فرودست و فقیر»، بیشتر به انحرافهای فرهنگی مبتلا هستند، نافی ادّعای یادشده است.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
10.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅فوری
سخنرانی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، برای اولین بار در یک مراسم مردمی در غزه
لینک تیزر باکیفیت این برنامه به زبان عربی و زیرنویس عبری جهت پخش ارسال میگردد:
https://drive.google.com/file/d/18bU6ZHuwq4_SwsDSAD_uDeOflv0a7Zhc/view?usp=drivesdk
🔹 تاریخ برگزاری سخنرانی: امروز پنجشنبه 1401/02/08 - ساعت 19:30 به وقت ايران
سردار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت روز جهانی قدس در مراسمی که توسط کمیته فلسطینی روز جهانی قدس در غزه برگزار میگردد، سخنرانی خواهند کرد.
این اولین باری است که سردار سلامی در یک مراسم عمومی در غزه سخنرانی میکند.
سخنرانى سردار سلامی به صورت تلويزيونى در حضور رهبران مقاومت در فلسطين پخش می شود. در این مراسم از خانوادههای شهدای نبرد سیف القدس نیز تجلیل خواهد شد.
🟡 فركانس پخش زنده آن متعاقبا اعلام خواهد شد.
هدایت شده از و. محبّی اشنی
🌸💞🍇🌹🌸💞🍇🌹🌸💞🍇🌹🌸💞🍇🌹🌸💞🍇🌹🌸💞🍇🌹🌸💞🍇🌹🌸💞🍇🌹🌸💞🍇🌹🌸💞🍇🌹
*🔴 دكتر مجدی تبعه کشور مصر از طریق قرآن به اثبات تعداد امامان شیعه پرداخت. دكتر مجدى وهبة الشافعى، خطيب و استاد دانشگاه دینی الأزهر با تحقیقات خود به ارقام و اعداد جالبی دست پیدا کرده که باعث شگفت همگان شده است ومتعاقب آن به مذهب تشیع روی آورد.*
📢 *توجه کنید* 📢
*🔵 با توجه به اینکه تعداد و ارقام در قرآن بی دلیل نبوده و دارای هدف خاصی هست همچون تعداد کلمه یوم (روز) که ۳۶۵ بار تکرار شده و همانا تعداد روز در یک سال میباشد، و یا كلمه شهر (ماه) که در قران ۱۲ بار آمده که همان تعداد ماهها در یک سال میباشد، و مثالهای زیاد دیگری ...*
*🔻وی با توجه به این معلومات، تحقیقات خود را در این زمینه انجام داده و به این نتایج جالب رسیده است که:*
*✅ که کلمه امام دوازده بار آمده و با تعداد امامان شیعه یکی میباشد.*
*کلمه امام در این آیات میباشد:*
*🍁البقره ۱۲۴ 🍁التوبه ۱۲ 🍁هود ۱۷ 🍁الاسراء ۷۰ 🍁الانبياء ۷۲ 🍁القصص ۵ 🍁الحجر ۷۹ 🍁السجدة ۲۴ 🍁يس ۱۲ 🍁القصص ۴۱ 🍁الفرقان ۷۴ 🍁الأحقاف ۱۲*
*✅ کلمه شیعه یا مشتقات آن ۱۲ بار در قرآن آمده است.*
*✅ کلمه العصمه (عصمت) که شیعیان اعتقاد دارند که ۱۲ امام (ع) و فاطمه زهرا (س) و حضرت محمد مصطفی (ص) معصوم اند در قرآن ۱۴ بار تکرار شده است.*
*🔻در این آیات*
*🍃النساء ۱۴۶ 🍃آل عمران ۱۰۱ 🍃النساء ۱۷۵ 🍃المائدة ۶۷ 🍃آل عمران ۱۰۳ 🍃يوسف ۳۲ 🍃يونس ۲۷ 🍃هود (دو کلمه در این آیه) ۴۳ 🍃الأحزاب ۱۷ 🍃غافر ۳۳ 🍃الممتحنة ۱۰ 🍃الحج ۷۸*
*✅ كلمه الكساء ( یا همان آل عبا ) در قرآن كريم با تمام انواع لفظش، که به نقل از أم سلمة در کتب اهل سنت (صحیحین) همسر پیامبر که تعداد آنها پنج نفر که شامل نبى محمد (ص) و امام على و فاطمة الزهراء و حسن و حسين عليهم السلام اجمعين؛ که پنج بار در قرآن آمده است:*
*البقرة ۲۳۳*
*البقرة ۲۵۹*
*المائدة ۸۹*
*المؤمنون ۱۴*
*النساء ۵*
*👌 ما باید افتخارکنیم که شیعه ( اثنى عشرى ) هستیم و کسی یا کسانی در هیچ زمانی قادر به تخریب یا از بین بردن این مکتب بر حق نخواهدبود.*
*✅ چرا در قرآن تعداد چشمه هایی که نبى موسى برای شرب قومش بوجود آورد ۱۲ چشمه بود؟*
*✅ و همچنین تعداد ۱۲ ماه (شهر) در قرآن*
*و کلمه الأسباط ۱۲ سبط و النقباء ۱۲ و البروج ۱۲ و الحواريين ۱۲ و كلمه توحيد ( لا اله إلا الله ) ۱۲ حرف و ( محمد رسول الله ) ۱۲ حرف و ( النبي المصطفى ) ۱۲ حرف و ( الصادق الأمين ) ۱۲ حرف، همانا امامان اهل بیت ۱۲ إمامند. و ( أمير المؤمنين ) ۱۲ حرف و ( فاطمة الزهراء ) ۱۲ حرف و ( الحسن والحسين ) ۱۲ حرف و ( الحسن المجتبى ) ۱۲ حرف و ( الحسين الشهيد ) ۱۲ حرف و ( الإمام السجاد ) ۱۲ حرف و ( الإمام الباقر ) ۱۲ حرف و ( الإمام الصادق ) ۱۲ حرف و ( الإمام الكاظم ) ۱۲ حرف و ( الإمام الرضاء ) ۱۲ حرف و ( الإمام الجواد ) ۱۲ حرف و ( الإمام الهادى ) ۱۲ حرف و ( الحسن العسكرى ) ۱۲ حرف و ( القائم المهدى ) ۱۲ حرف و ( خليفة النبيين ) ۱۲ حرف و ( و خاتم الوصيين ) ۱۲ حرف و ( و هؤلاء العترة ) ۱۲ حرف و ( سادة أهل الجنة) ۱۲ حرف و ( محبهم مؤمن تقى ) ۱۲ حرف و ( عدوهم كافر شقى ) ۱۲ حرف.*
*✅ اکنون به شگفتی آيه تطهير دقت کنیم :*
*( إنما يريد الله ليذهب عنكم الرجس أهل البيت و يطهركم تطهيرا )*
*این آیه دارای ۴۷ حرف میباشد، تعداد حرفهای اسامی زیر :*
*فاطمة ۵ 🌹 على ۳ 🌹 حسن ۳ 🌹 حسين ۴ 🌹 على ۳ 🌹 محمد ۴ 🌹 جعفر ۴ 🌹 موسى ۴ 🌹 على ۳ 🌹 محمد ۴ 🌹 على ۳ 🌹حسن ۳ 🌹 محمد ۴*
*در مجموع ۴۷ حرف.*
*❤ لطفاً از انتشار این اعجاز دریغ نکنید #صدقه جاریه میباشد ...با منتشر کردن این پیام در ثواب آن شریک شوید*
*و صاحب این تحقیقات را دعا کنیم*
*یا علی (ع) مدد*
هدایت شده از خبر آنلاین📡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 نادر طالبزاده خار چشم جریان غربگرای داخلی و انگلیس و آمریکا درسخواندهها
🇮🇷به قرارگاه سایبری بپیوندید↙️
https://eitaa.com/joinchat/3604348939C1433b6e45c
هدایت شده از خبر آنلاین📡
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 قسمتی از سخنرانی نجیب الله رئیس جمهور افغانستان در سالهای ۱۹۸۶ تا ۱۹۹۲ که بدست طالبان کشته شد:
تاحالا از خودتان سوال کردید چرا گروه های تروریستی مثل طالبان، القاعده، داعش و... هیچ وقت علیه اسرائیل نمی جنگند؟!
🇮🇷به قرارگاه سایبری بپیوندید↙️
https://eitaa.com/joinchat/3604348939C1433b6e45c
هدایت شده از پایگاه صهیونپژوهی خیبر
🔰 استاد #حسن_ابراهیم_زاده، نویسنده و پژوهشگر حوزوی:
🔹 شاید مصداق بَارَكْنَا حَوْلَه در آیهی اول سوره مبارکهی اسراء، همین شیرمردان و شیرزنان فلسطینیای باشد که امروزه جان خود را در کف دست گذاشته و با تمام وجود از خط مقدم جهان اسلام یعنی #مسجدالاقصی به عنوان نمادتوحید در حال دفاع کردن هستند.
✅ پایگاه صهیونپژوهشی خیبر
👉🏻@KHEYBAR_NET
هدایت شده از روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره
◼️ پیام تسلیت آیت الله رجبی در پی رحلت هنرمند انقلابی آقای نادر طالبزاده
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
عروج جانباز سرافراز، هنرمند دلسوز، متعهد و انقلابی جناب آقای حاج نادر طالبزاده را که عمر خود را صرف جهاد تبیین در عرصه رسانه کرد به محضر بقیةالله الأعظم (ارواحنالتراب مقدمه الفداء) و رهبر معظم انقلاب (ادام الله بقائه الشریف) و همچنین به خانواده محترم و بازماندگان و همه دوستداران این استاد عزیز تسلیت عرض میکنم.
انشاءالله شاگردان فکری ایشان ادامهدهندۀ مسیر مبارکی باشند که ایشان برای برملا ساختن چهره منحوس صهیونیزم بینالمللی در رسانه آغاز کردند.
از خداوند متعال رحمت و مغفرت و علو درجات برای ایشان و صبر و اجر برای بازماندگان را خواستارم.
محمود رجبی
١۴٠١/٠٢/١٠
🌐 کانال و سايت مؤسسه امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
🔰 https://iki.ac.ir
سازمان دیانت آکادمی الهیات راه اندازی میکند
سازمان دیانت ترکیه با تصویب مجلس پس از این حق راه اندازی آکادمی الهیات خواهد داشت. این سازمان هدف از راه اندازی آکادمی الهیات را افزایش سطح علمی روحانیون و ائمه جماعات کشور عنوان کرده است.
این آکادمی الهیات به عنوان نهاد دانشگاهی به شمار خواهد آمد و دانشجویان شاغل در آن شهریه دریافت کرده از شرایط رفاهی و خوابگاهی برخوردار خواهند بود. همچنین سازمان دیانت خواستار معافیت دانشجویان این آکادمی از خدمت سربازی است.
سازمان دیانت تلاش دارد در این آکادمی سنت علمی حوزوی و تحصیلات نوین آکادمیک را به صورت همزمان در اختیار دانشجویان خود قرار دهد.
این اقدام سازمان دیانت با اعتراض احزاب لائیک مواجه شده است. این احزاب اب اشاره به فعالیت 108 دانشکده الهیات در دانشگاه های این کشور و نیز فعالیت 38 دانشکده علوم اسلامی مستقل به اضافه دهها مرکز پژوهشی علوم اسلامی این اقدام سازمان دیانت را اقدامی غیرلازم میدانند.
در سالهای اخیر افزایش قابل توجه بودجه سازمان دیانت همواره مورد اعتراض جناح لائیک بوده است.
🔵کانال مطالعات ترکیه و قفقاز اندیشکده مرصاد
@turkeycaucasus
🔻 مرجعیت دینی در الجزایر؛ از تصوف تا سلفیگری
“عبدالمجید تبون رئیس جمهور الجزایر در اسفندماه 1400 شیخ مأمون القاسمی الحسنی، شیخ زاویه رحمانیه را که به میانهروی و اعتدال شهرت دارد به عنوان متولی مسجد جامع الجزایر منصوب کرده و به او رتبه وزیر داد. انتصابی که شیعیان الجزایر و هواداران ایران و جبهه مقاومت از آن ابراز خوشحالی میکنند و آن را نشانه غلبه مشی اعتدال و وسطیت در الجزایر میدانند.“