💠 دبیرخانه همایش بین المللی «مقاومت اسلامی در نظر و عمل» با همکاری اندیشکده راهبردی مقاومت برگزار میکند:
🔰 پیشنشست هفتم:
🔻 فضای مجازی و محور مقاومت؛ فرصت ها و تجربه ها
🔹️ دکتر لیلا وصالی _ مدرس دانشگاه و معاون آموزش انجمن سواد رسانه ای ایران با موضوع «الگوهای کنشگری هوشمند جبهه مقاومت در فضای مجازی»
🔹️ دکتر معصومه نصیری _ مدرس دانشگاه و معاون باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه ای یونسکو-ایران با موضوع « فضای مجازی و مؤلفه های قدرت نرم در جبهه مقاومت»
🔹️ دکتر رامین شمسایی نیا _ مدرس دانشگاه و پژوهشگر سیاست گذاری فرهنگ و ارتباطات با موضوع «ساختار و عناصر حکمرانی فضای مجازی در نظریه مقاومت»
🔹️دبیر علمی: دکتر علی اسکندری
عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور
⏰ زمان: ۲۴ آبان ماه ساعت ۱۸
🌐 لینک جلسه: https://vc.isu.ac.ir/ch/resistance-studies
@icir1400
@asrehooshmandi
*"ساعت؛ بیست و چهار و یک دقیقه"*
*✒فصل دوم*
🔹 درگاههای پخش 👇
◀️ رادیو گفت و گو، موج FM ردیف 103.5 مگاهرتز
◀️ اپلیکیشن ایرانصدا: iranseda.ir
◀️ تارنمای رادیو گفتوگو: radiogoftogoo.ir
📣 شما به دنیای شناختی قدم گذاشتهاید و در هوایی تازه نفس میکشید.
ما را در تلگرام هم به نشانی olomeshenakhti@ دنبال کنید
@asrehooshmandi
عصر هوشمندی
«جنگ روایت ها» منتشر شد
کتاب «جنگ روایت ها» بازاندیشی در شناخت و عملکرد رسانه های معاند، تالیف معصومه نصیری با مقدمه دکتر حسن بشیر و به اهتمام معاونت صدای جمهوری اسلامی ایران ـ رادیو گفت و گو منتشر شد.
بر اساس این گزارش، «چیستی جنگ روایتها و روشهای قلب واقعیت درباره ایران»، «نگاه به جنگ رسانهای علیه ایران با تأکید بر تشریح تکنیکهای رسانهای»، «واکاوی گفتمان جبههی معارض علیه جمهوری اسلامی»، «واکاوی جنگ شناختی و هیبریدی علیه ایران و رویکرد جمهوری اسلامی در قبال آن»، «آسیبشناسی و ارائه راهبرد جریان رسانهای ایران در قبال رسانههای معارض»، «گونه شناسی و جریان شناسی رسانهای علیه جمهوری اسلامی ایران» و «بررسی کارنامه رسانههای معاند در قبال جمهوری اسلامی ایران» سرفصل های کتاب جنگ روایت ها هستند.
دکتر حسن بشیر در بخشی از مقدمه این کتاب آورده است: « پاسخگویی به روایتهای رسانهای رسانههای معاند و کلیه رسانههایی که تلاش میکنند گفتمان و روایت خود را از حوادث و مسائل جهانی بهعنوان روایت غالب قلمداد کنند و افکار عمومی جهان را تسخیر کنند، راه مقابله نباید در مواقع لازم فراموش شود، اما مهمتر از آن راهاندازی ضدجریان هایی است که میتوانند گفتمان سازی کرده و روایتهای غالب خود را درصحنههای ملی، منطقه و جهانی منتشر نمایند.
بنابراین، میتوان به چند نکته بهعنوان راهحلهای کلان برای آینده در اینجا مطرح کرد که در طی زمان نیز میتوانند غنیسازی شوند.
۱ : تفکیک راهحلهای مقابلهای با راهحلهای ایجاد ضد جریانها
۲: تاکید بیشتر روی ایجاد ضد جریانها بهجای جریانهای تقابلی
۳: فهم و شناخت دقیق و عمیق گفتمانهای مقابل که بر پایه آنها روایتها ساخته میشوند.
۴: تلاش در گفتمان سازیهای کلان و موردی برای ایجاد جریان سازی هدفمند.
۵: تقویت و بهکارگیری راههای گوناگون نشر گفتمان هدفمند در سطح جامعه.
۶: شناخت هر چه عمیقتر و کارآمدتر فضای مجازی برای فهم چگونگی جریان سازی مؤثر.
۷ : توانمندسازی جامعه در برابر جنگ روایتها با بهکارگیری راههایی از قبیل «آموزش سواد رسانهای» در سطح وسیع جامعه.
۸: هکارگیری عملیات روانی هدفمند برعلیه دشمنان.
۹: بهکارگیری رسانههای غیر ایرانی برای گفتمان سازی، جریان سازی و روشنگری خبری.
۱۰: تنوع سازی در طرح روایتهای رسانهای خودی در برابر دشمنان.
کتاب «جنگ روایت ها» از طریق لینک https://fidibo.com/book/123408 در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.
@asrehooshmandi
⭕️ دانشجو، سواد رسانه ای و ضرورت تبیین گری
📍مرکز رسانه و فضای مجازی بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان به مناسبت ۱۶ آذر، نشست سواد رسانه ای و اطلاعاتی با حضور دکتر معصومه نصیری، معاون باشگاه مدیریت رسانه و سواد رسانه ای یونسکو ایران را برگزار می کند.
🗓 زمان: سه شنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۰
⏱ ساعت: ۱۸
💡آدرس ورود به جلسه:
https://vc.ofoghlms.ir/b/sis-twq-ret-acx
@asrehooshmandi
سه پیشنهاد رسانهای به دولت
🔹گام نخست #پیوست_رسانه_ای رسانه است. بیشک امروز فقدان پیوست رسانهای پاشنه آشیل بیاثر و خنثیسازی اقدامات حکمرانان نزد افکار عمومی است. پیوست رسانهای در همه موضوعات مخصوصاً مواردی که دارای اهمیت و گیرایی بالایی هستند مهم است.
🔹گام دوم را ضرورت #ساخت_روایت و #ضدجریان دانست و گفت: اگر بپذیریم که برندگان نبرد رسانهای امروز همان سازندگان روایتها و ضد جریانها هستند و این روایتهای مبتنی بر سناریوی دقیق هستند که باعث تضادآفرینی و تردیدآفرینی شده و باعث خدشه در عزت نفس ملی و اعتماد به نفس همگانی میشوند، فرایند ساخت، ارائه، تداوم و تثبیت یک روایت رسانهای به هنگام، جذاب و دارای اثرگذاری بالا بیش از پیش ضروری مینماید. در کنار این روایت سازی که مبتنی بر شناخت موقعیت و ضرورت، مخاطب شناسی، واژه گزینی، پرهیز از کتمان مسائل و ورود شفاف و هدفمند به موضوعات از سوی رسانه و مسؤولان است، بحث ضد جریان نیز دارای اهمیت است.
🔹گام سوم #اتاق_واکنش_سریع_رسانهای نام دارد. در کنار پیوست رسانهای و تولید روایت و ضد جریانات مبتنی بر سناریوی دقیق و نه شتاب زده، آنچه محل جولان شایعات و اخبار جعلی است و اساساً فضای پاره حقیقت گویی و قلب واقعیت را فراهم میآورد، عدم ورود به هنگام مسؤولان و رسانهها به موضوعات جهت تنویر افکار عمومی و روشن سازی نورافکن بر روی موضوعات با هدف آگاه سازی و ارائه اطلاعات صحیح و پر کردن فضای ابهام ذهنی مخاطبان است.
mehrnews.com/xWF8h
@asrehooshmandi
🔰 اگر حقایق جامعه را روایت نکنید دشمن آنرا ۱۸۰ درجه خلاف واقع روایت میکند
🔹رهبر انقلاب، صبح امروز: شما روایت کنید حقایق جامعهی خودتان و کشور خودتان و انقلابتان را. اگر شما روایت نکنید دشمن روایت میکند؛ شما اگر انقلاب را روایت نکنید دشمن روایت میکند؛ شما اگر حادثهی دفاع مقدس را روایت نکنید دشمن روایت میکند، هرجور دلش میخواهد. توجیه میکند، دروغ میگوید، ۱۸۰ درجه با این خلاف واقع، جای ظالم و مظلوم را عوض میکند.
🔹شما اگر حادثهی تسخیر لانهی جاسوسی را روایت نکنید که متأسفانه نکردید، دشمن روایت میکند و کرده. دشمن روایت کرده، روایتهای دروغ. این کاری است که ما باید انجام بدهیم، این وظیفهی جوانهای ما است.
@asrehooshmandi
#تروریست_سایبری
🔹واکنش رهبر انقلاب به حذف اسم و عکس سردار سلیمانی در شبکههای اجتماعی
«برخورد حذفی مستکبران با شهید سلیمانی در فضای مجازی نشانه ترس آنها حتی از اسم شهید و واهمهشان از رواج و تکثیر آن الگوی گرانسنگ است. در دنیای امروز، فضای مجازی زیر کلید مستکبران است و این واقعیت باید مسئولان فضای مجازی کشور را هوشیار کند تا بهنحوی عمل کنند که دشمن نتواند به هر شکل و هر جا که اراده کرد، در فضای مجازی برخورد کند.»
🔹برای چندمین بار تاکید می شود، وقتی از #دروازهبانی_رسانهای سخن به میان می آوریم یعنی همین. یعنی آنها تشخیص میدهند چه صدایی به گوش برسد و چه صفحاتی دیده شوند. شعار آزادی سر می دهند اما آزادی را به قربانگاه میبرند. #استبداد_اطلاعاتی فصل تازهای از استعمار فرانوین است.
@asrehooshmandi
36.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹جلسه هیئت علمی نخستین کنفرانس بین المللی «رسانه، ارتباطات و حکمرانی سایبری» با حضور اساتید دانشگاه ها و پژوهشگاه های مختلف کشور و با ریاست دکتر حسن خجسته در باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانهای یونسکو ایران برگزار شد.
🔹در این جلسه ضمن تعیین سیاستهای کلی کنفرانس، درباره محورهای موضوعی جهت دریافت مقالات بحث و گفت و گو شد.
🔹رییس این کنفرانس دکتر علی اکبر فرهنگی، رییس شورای علمی دکتر حسن خجسته، دبیرکل دکتر علی نوریجانی و دبیر شورای علمی دکتر عبدالکریم خیامی هستند.
🔹محورهای همایش به زودی جهت ارسال مقاله توسط پژوهشگران محترم، اعلام خواهد شد.
🔹کنفرانس بین المللی «رسانه، ارتباطات و حکمرانی سایبری» ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ از سوی باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانهای یونسکو ایران و با مشارکت مراکز علمی و پژوهشی داخلی و خارجی برگزار خواهد شد.
@asrehooshmandi
درباب مدیریت نشر تصاویر و اخبار در رسانه ها؛
کارکردهای «رسانه کارآمد» در مواقع بحران
mehrnews.com/xX5Jx
@asrehooshmandi