◾️⛔️ اهلِ نفاق با درجات مختلفشان، اصول و عملكردهاى مشتركى دارند.
«بَعْضُهُمْ مِنْ بَعْضٍ»
◾️⛔️ منافقان، هرچند سوگند بخورند كه از شمايند، باور نكنيد، زيرا آنان جزء باند خودشانند.
«بَعْضُهُمْ مِنْ بَعْضٍ»
◾️⛔️ميان منافقان رابطهاى قوى مىباشد.
«بَعْضُهُمْ مِنْ بَعْضٍ»
#درسهای_قرآنی صفحه197
♨️زن و مرد هر دو، در #اصلاح يا #فساد جامعه نقش دارند.
«الْمُنافِقُونَ، الْمُنافِقاتُ»
♨️بعضى از #منافقان نقش #رهبرى دارند و بعضى ديگر، تأثيرپذيرند.
«بَعْضُهُمْ مِنْ بَعْضٍ»
(نفاق داراى مراتبى است)
♨️ #اشاعهى_فحشا و دعوت به #منكرات و #نهى_از_خوبىها، نشانهى #نفاق است. «يَأْمُرُونَ بِالْمُنْكَرِ وَ يَنْهَوْنَ عَنِ الْمَعْرُوفِ»
⛔️از ارائه عکس بالا عذرخواهی می کنم ولی لازم است که بدانیم این آقایان برخلاف آیات قرآن عمل میکنند
#درسهای_قرآنی صفحه197
⭕️ رئیسی و عبور از ۱۶ سال تصورات مردم از احمدی نژاد و روحانی
✔️ فاصله کوتاه سفر از کرملین تا کرمان چگونه راهبردی شد؟
1️⃣ رئیسی در فاصله چند ساعت پس از بازگشت به ایران از سفر روسیه به مناطق سیل زده کرمان رفت. خبر این اقدام بلافاصله با استقبال گسترده مردم و کاربران فضای مجازی رو به رو شد. اما این رفتار به ظاهر ساده رئیس جمهور در واقع یک اقدام راهبردی در حوزه حکمرانی محسوب می شود.
2️⃣ خوب است یاددآوری کنیم در 16 سال گذشته بخش قابل توجهی از افکار عمومی تصوراتی از روسای جمهور در ذهنشان شکل گرفته که ارزش اقدامات اخیر دکتر رئیسی با در نظر گرفتن این ذهنیتها بیشتر نمایان می شود. مردم در پایان فاصله ریاست جمهوری احمدی نژاد از 84 تا 92 تصورشان از رئیس جمهوری همانند او این شد که حضور میدانی گسترده ای دارد ولی در سیاست خارجه برآیند رفتار او سبب تحمیل قطعنامه ها، تحریم و مشکلات اقتصادی شده است. همین ذهنیت فراگیر نیز حسن روحانی را جایگزین، احمدی نژاد کرد. در همین حال همین گستره از افکار عمومی نیز پس از طی کردن سال های 92 تا 1400 تصور راهبردی که از حسن روحانی برایشان شکل گرفت این بود که او اعتقادی به حضور میدانی و مردمی ندارد و کشورداری را از طریق پیگیری روابط خارجی دنبال می کند. البته باید تاکید کرد که هم احمدی نژاد در اواخر ریاست جمهوری هم از حضور میدانی و فهم افکار عمومی دچار انحراف شد و هم حسن روحانی در سیاست خارجه به مسیر انحرافی رفت. منظور بیشتر آنکه هر دو جدای از کارنامه و میزان موفقیت و ناکامیشان در حکمرانی، به غش کردن به یک طرف شناخته شدند.
3️⃣ اما این روزها مردم با رئیس جمهوری مواجه هستند که در سیاست خارجه در فاصله کوتاهی عضویت در سازمان مهم شانگهای را محقق کرده است، فعالتر شدن ایران در سازمان اکو را رقم زده است، قرارداد استراتژیک 25 ساله ایران با چین را وارد فاز اجرا کرده و همچنین مراحل نهایی توافق بلند مدت با روسیه را نیز در حال طی کردن هست. از آن طرف همین رئیس جمهور هر پنجشنبه با کمترین تشریفات به سفر استانی می رود، در موضوعات و مشکلات پیش آمده از کرونا تا سیل بلافاصه حضور میدانی و در میان مردم دارد. می توان گفت پس از 16 سال، دکتر رئیسی، مرد میدان بودن و دیپلمات بودن را همزمان به دوش گرفته و میان این دو عنصر تعادل حقیقی در حکمرانی برقرار کرده است.
سه: فاصله کوتاه سفر از کاخ کرملین تا مناطق سیل زده کرمان یعنی در حکمرانی درست هر چیز به اندازه و سرجایش اهمیت دارد و رئیس جمهور باید هم مرد میدان باشد و هم دیپلمات. اقدامات اینچینی آیت الله رئیسی در واقع رفتار تراز رئیس دولت در جمهوری اسلامی را نشان می دهد. رفتار رئیسی پس از سالها الگوی «رئیسجمهور مطلوب» را دوباره در ذهن مردم ایران زنده کرده است. امید می رود و انتظار هم همین است که روند تکاملی رفتار رئیسی در جایگاه ریاست جمهوری، منجر به احیای ذهنیت مناسب در مردم از یک رئیس جمهور تراز انقلاب اسلامی شود و مهمتر از آن یک رضایت جمعی در پایان ریاست جمهوری او شاهد باشیم. انشاءلله
✍ #مهدی_جهان_تیغی
🇮🇷 با ما باشید در قرارگاه عمار ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/3879600153Ca36ccb76db
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وعده اژهای ۵ روزه عملی شد
🔹رئیس دستگاه قضا که ۵ روز پیش گفته بود باید بنای مربوط به قوهقضاییه در بستر رود چالوس تخریب شود امروز به وعده خودش جامه عمل پوشاند و این مکان تخریب شد.
🇮🇷 با ما باشید در قرارگاه عمار ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/3879600153Ca36ccb76db
ردِ پای حسین فریدون در پرونده شرکت کروز
🔹دادگاه متهمان شرکت کروز امروز برگزار شد. متهم اول و دوم پرونده احمد توچایی و محمدعلی پورفطرتی هستند که اتهام آنها قاچاق سازمانیافته قطعات خودرو به میزان ۳۳ هزار میلیارد تومان و گرانفروشی قطعات خودرو به میزان ۲۲۰ میلیون دلار است.
🔹نماینده دادستان در دادگاه گفته: طبق گزارش اطلاعات سپاه در دی ۹۴ مجموعاً ۱.۶ میلیارد تومان در ۳۸ تراکنش بانکی از حساب فطرتی به حساب مسعود احمدیزاده که از مرتبطان حسین فریدون است واریز شده. استفاده فریدون از حسابهای احمدیزاده جهت دریافت رشوه از دانیالزاده تأیید شده و پرونده فریدون درحال رسیدگی است.
🔹همچنین ۸۱۰ میلیون تومان بابت انتخابات مجلس نهم توسط شرکت کروز به حسین فریدون و مرتبطان او پرداخت شده است.
🇮🇷 با ما باشید در قرارگاه عمار ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/3879600153Ca36ccb76db
🔰 فریب آمریکاییها را نخورید!
📝 احمد بنافی
🔰 مذاکرات به هسته سخت خود رسیده و طرفین بر سر خواستهها و مواضع خود پافشاری میکنند. به نظر میرسد بخش سخت و مهم مذاکرات بیشتر مربوط به موضوع تحریمها و مدتزمان لازم برای راستی آزمایی باشد؛ چسبندگی بیشازحد آمریکاییها به تحریم، مانع از پیشرفت ملموس مذاکرات شده است. آمریکاییها کماکان به تحریم بهعنوان یک سلاح راهبردی علیه ایران مینگرند. این وابستگی برای آنان اگر در توافق احیای برجام از دست رود، بسیار دردناک و غیرقابلجبران خواهد بود. همین امر باعث شده که آمریکاییها به فکر حفظ بخشی از تحریمها برای در دست داشتن ابزار اعمال فشار مجدد بر ایران در فردای توافق باشند. از طرفی جمهوری اسلامی، آمریکاییها را در یک پروسه زمانی در تنگنای راهبردی قرار داده است که هزینه ادامه وضع موجود را برای طرفهای مدعی بالا میبرد.
🔰 نکته حائز اهمیت این است که آمریکاییها میخواهند در همین مقطع با اتکای به تاکتیک ایجاد محدودیت و سقف زمانی برای مذاکرات، توان چانهزنی و قدرت امتیازگیری را از ایران بگیرند. اعلام ضربالاجل در مذاکرات چیزی جز عملیات روانی و ابزار فشار برای جلوگیری از امتیازدهی بیشتر به ایران نیست. پذیرش سقف زمانی برای جمهوری اسلامی دقیقاً بازی در طرحی است که آمریکاییها برای ایران تدارک دیدهاند. این شگرد آمریکاییها حین مذاکرات، برای فرار از تنگنای موجود است. آمریکاییها در این مقطع بهشدت به احیای برجام نیاز دارند و سعی میکنند با پیشنهادهای اغواکننده ازجمله توافق موقت و در کنار آن عملیات رسانهای، توافق نهایی را برای خود کمهزینه کنند.
✅ تیم مذاکرهکننده کشورمان نباید فریب آمریکا را خورده و اسیر بازیهای طرف مقابل شود و خود را در موضع ضعف قرار دهد. آگاهسازی افکار عمومی در کنار جلوگیری از تأثیرپذیری اقتصاد کشور از روند مذاکرات و عملیات روانی طرف مقابل و همچنین عدم پذیرش محدودیت زمانی مذاکرات، تنها راه خنثی نمودن نقشه آمریکایی در مقطع فعلی است.
#ثامن
حتما خبری هست:
در سالهای اوج دفاع مقدس ناگهان سفر رئیس جمهور وقت یعنی آیت الله خامنه اي به کره برنامه ریزی میشود و من که آن زمان کودکی بودم هنوز یادم هست که در کوچه و خیابان بحث داغ مردم شده بود این سفر و تاثیرات آن . یکی از نظم آقا در لباس پوشیدنش میگفت و دیگری به جاذبه سخنرانیاش. آن دیگری از استقبالی که شد و...
خلاصه هرکس به زبان خویش صفت او را در این سفر ستایش میکرد والبته در اوج نبردها و تحریم ها همین سفر باعث شده بود بسیاری از تحولات مثبت به نفع ایران شکل بگیرد.
حالا در شرایطی که نبرد به اوج خود رسیده و در تمامی عرصه ها از جبهه مقاومت گرفته تا هسته ای و از حاکمیت گفتمان انقلابی در دولت تا تسلیم دشمن مقابل خواسته های بحق مذاکره کنندگان ما ... همه و همه دست برتری ایران را نمایش میدهد.
همه اینها در شرایطی است که تحریم کنندگان خارجی در تعقیب کوچکترین ارتباطات ایران با سایر کشورها هستند تا بقول خودشان ایران را تسلیم کنند___خوابی که بیش از چهاردهه هرگز تعبیر نشده___ و تحریم کنندگان داخلی یعنی لیبرال تکنوکراتها ی غربگرا هم بمحض کوچکترین تلاش از سوی نظام برای خنثی سازی تحریم ها را مورد هجمه و تخریب قرار میدهند.
اما چرا سفر آقای رئیسی این گونه صدای داخل و خارج را در آورده است؟
چطور شده که از جزیی ترین مسائل سفر تا نوع مذاکرات صورت گرفته در آن برای همگان اهمیت یافته و بحث ها حتی بعد از اتمام سفر ادامه دارد :
۱_ به نظر می رسد خنثی سازی تحریم ها اتفاقی است که افتاده و تاکتیک نگاه به شرق توانسته موثر واقع شود . اتفاقا تمام صداهایی که از جبهه دشمن شنیده میشود تاکید برهمین موضوع است. خصوصا که محور این سفر توسعه روابط اقتصادی و فرهنگی است و دستور کار آنهم اجرایی و عملیاتی کردن توافقات است نه اکتفا کردن به یک سفر تشریفاتی و نمادین بدون دستاورد.
۲_ جریان غربگرا که تفکر آنان سالها موجب غفلت ایران از همسایگان خود شده بود و بجای توسعه روابط با همسایگان خود به روابط با کدخدا اهمیت می داد اکنون و تنها با گذشت حدود شش ماه از روی کار آمدن دولت انقلابی متوجه شده که نیازی به هشت سال گره زدن زندگی مردم به برجام نبود
گاهی می توان گره ها را با دست باز کرد و دندان ابزار مناسبی برای گره تحریم نیست. پس حق دارند که با صدای بلند نعره بکشند و حتی به شعار اصولی انقلاب ما که نه شرقی ونه غربی بوده وهست بتازند و روسیه امروز را با روسیه تزاری و شوروی سابق یکسان قضاوت نمایند و حتی ایران را مستعمره جدید روسیه قلمداد کنند.
۳_ برخی جریانات که هم زمان با مذاکرات وین تلاش داشتند با تحریک اقشار محترمی در ایران به دلایلی همچون مشکلات معیشتی و... به اصطلاح پای برگلوی مذاکره کنندگان گذارند و چهره بحران زده ای از ایران به نمایش بگذارند . اینک و با سفر آیت الله رئیسی به روسیه خود را در موضع ضعف میبینند
۴_ از جمله دستاوردهای تاکتیک نگاه به شرق برگزاری رزمایش مشترک ایران چین و روسیه است که اتفاقا بر قدرت فرا منطقه ای ایران می افزاید و خصوصا در میان محور مقاومت هم موجبات تقویت روحیه را فراهم سازد. این موضوع مصداق روشنی است که هم میدان و هم دیپلماسی هر دو با هم را میتوان پیش برد . این دو باهم کلید سعادت هر کشوری میتواند باشد.
۵_ اما دقت در فضای این روزها به انسان نوعی احساس غرور مخابره می کند و البته امیدواری به این که آینده از آن ایران مقتدر اسلامی است. از یکسو در محور مذاکرات شاهد منطق قوی و موضع مقتدرانه و تسلیم سازی طرف مقابل به پذیرش خواسته های منطقی خود هستیم. و لزوما نتیجه آن هر چه باشد حتما وادادگی و تسلیم نخواهد بود و از دیگر سو تعامل با شرق و همسایگان.
این است که دیپلماسی جریان انقلابی هرگز تمام تخم مرغهایش را در سبد برجام و کدخدا قرار نمی دهد . پس مطمئن باشیم که حتما خبری هست.
علی عباس زاده
🇮🇷 با ما باشید در قرارگاه عمار ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/3879600153Ca36ccb76db
📝 #یادداشت_کوتاه | کرامت و تعالی زن
🔻 امروز سالروز میلاد باسعادت بانوی بهشت، حضرت فاطمه زهرا (سلامالله علیها) تنها دخت نبوت، همسر ولایت و مادر امامت است. این روز زیبا به «روز زن»، «روز مادر» و «روز همسر» نامگذاری شد تا اسلام و انقلاب اسلامی آشکارا ارزش و فضیلت فراموششدهای همانند «کرامت زن»، «قداست مادر» و «عزت همسر» بودن را سر دست بگیرد و در دنیای جاهلیت مدرن که انتهای کشف و فهمش نگاه جنس دومی، ابزاری و کالایی به زن است و حاصل این نگاه را در فروپاشی کانون خانواده، تنهایی انسان غربی، ابتلا به انواع امراض روحی و جسمی ناشی از بیبندوباری و ... در دنیا شاهد هستیم، الگویی چون کوثر خلقت را بهمثابه نماد و نمود اتم و کامل زن به دنیا نشان دهد.
🔹سراسر سیره پیامبر و امیرالمؤمنین علیهماالسلام در مواجهه با حضرت زهرا (س) سرشار از این نگاه کرامتبخش است. آن بزرگواران میخواستند مرزهای چگونه بودن و چگونه زیستن و چگونه از حقوق خود و دیگران و مظلومان دفاع کردن، چگونه فرزند تربیت کردن، چگونه در اجتماع و اقتصاد و سیاست و فرهنگ فعال بودن و دیگر سرمایههای هنجاری و اصولی یک انسان مسلمان توحیدی را به نمایش بگذارند؛ اما افسوس که کوردلان و شبپرهها از دیدن نور عاجزند و نخواستند در زمانه آن حضرت، این جایگاه والا را درک کنند. شاید هم لازم بود چرخ زمانه بیشتر بگردد تا قدر «بانوی قدر» بیشتر فهم شود و پیام کرامت زن، اسوه عصمت و پاکی، نماد ایستادگی و ولایتمداری فاطمه به گستره تاریخ منتشر شود و اکنون این فرهنگ فاطمی به ما رسیده است.
🔺 تعدد و تنوع ابزارهای اطلاعرسانی و ارتباطاتی و سرعت رشد و پیشرفت آنها که خود نعمتهای الهی هستند اما به دلیل استفاده بد به بلای جان بشر امروز تبدیل شده و سبک و سیاق زندگی انسانی را در معرض خطر و چالش قرار داده است از هر زمان دیگر بیشتر به یک الگوی تمامعیار نیاز دارد؛ و چه چیزی بهتر و کاملتر از زندگی فاطمه زهرا سلاماللهعلیها که به تعبیر رهبر عزیزمان «از همه ابعاد، زندگیای همراه با كار و تلاش و تكامل و تعالی روحی یك انسان» است.
✍ فتحالله پریشان
#روایت_درست | #روشنگری | #ثامن
📸 از سال ۸۰ تعداد دانشجویان دختر دانشگاههای ایران 2/5 برابر و تعداد اساتید تمام وقت زن هم ۳ برابر شده است
📍 نهتنها جمعیت دانشجویان دختر، بلکه اعضای هیاتعلمی زن نیز از دهه 80 بهبعد با رشد چشمگیری همراه شده است، بهطوریکه امروز به گفته وزیر علوم سابق، ۵۰درصد از دانشگاهیان کشور را زنان و در میان اعضای هیاتعلمی هم 33درصدشان را زنان تشکیل میدهند.
تعداد اعضای هیاتعلمی زن جذب شده در دانشگاههای کشور در دهه 90 به نسبت 80 رشد قابل توجهی داشته است، بهطوری که از 7 هزار و 181 عضو هیاتعلمی زن تماموقت در سال تحصیلی 81-80 به 24 هزار و 334 استاد در سال تحصیلی 99-98 رسیده است، یعنی رشد بیش از 3 برابری داشته است.
91 هزار و 553 عضو هیاتعلمی زن با مرتبههای مختلف استادی، دانشیاری، استادیاری و... در کشور وجود داشتند.
❌ #صرفا_جهت_اطلاع | شیطنت روزنامه سازندگی‼️
💠 تیتر یادآور پهلوی دوم، رهبران غربی و نظامهای سلطنتی است. این مفهوم سازی هم عجیب هست و هم غریب. یکی از اقدامات بنیان کن انقلاب اسلامی جمع کردن این نوع در و دکان بود. همسر رئیسی را در قدرت جایابی کردن نوعی شیطنت نیز هست. بعد انقلاب جز همسر #هاشمی که دستور هم صادر میکرد موردی نداریم.
✍️ عبدالله گنجی
#روایت_درست | #روشنگری | #ثامن