فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥#ببینید | این ویدئو از سایت وزارت خارجه رژیمصهیونیستی بیرون کشیده شده است!
🍃🌹🍃
❌ به نظرمن خود این #ویدئو نشان دهنده کلی از مسائل هست...
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
🌺 زمانه ای که مالک آرزو کرده بود! 🌺
✅ از مالک اشتر نقل شده است که در میانه جنگ صفین با حسرت به عمار گفته بود؛ «کاش میتوانستیم علی(ع) را به عصری ببریم که مردم قدرش را بدانند و راه و رسمش را بر صدر بنشانند» و عمار به او دلداری داده بود که «آن روزها در راه است» و از مردمی خبر داده بود که در صلب پدران و رحِم مادران خویشند و چون آن عصر که مالک آرزو کرده بود فرا برسد، لبیکگویان از راه میرسند، مردمانی که از «من» و «ما» گذشتهاند و به خدا رسیدهاند.
🔸 نه در سر سودای سود دارند و نه در دل، غم بود و نبود، دل در گرو اسلام ناب محمدی(ص) دارند و علی(ع) را امام و مولی و مقتدای خود میدانند. سقف تاریک نظام سلطه را میشکافند و طرحی نو در میاندازند.
🔹در آن هنگام که پیشروی است و رسول خدا(ص) وعده داده است، حرامیان که پایان عمر این دنیایی علی را پایان اسلام میدانستند، وحشتزده به مقابله با یاران آخرالزمانی علی برمیخیزند و به مصداق «الکفر ملهًْ واحده» همه یاران خود را فرا میخوانند و از هر سو به آنها میتازند.
🔹 بار دیگر جمل و صفین و نهروان به تکرار مینشیند اما،این بار نه مانند جمل، ناکثین را توان ایستادن است، نه مانند صفین از نیزه فریب زخم بر میدارند و نه فتنه نهروانیان از راه بازشان میدارد. اهل نفاق سراسیمه میگویند «اسلام بار دیگر و بعد از هزار و چهارصد سال حصار تاریخ را شکافته و به میدان آمده است» و...
❇️« عصر خمینی» اینگونه آغاز میشود که شد. همان عصر که مالک آرزو کرده و عمار مژده داده بود و حضرت روحالله در وصف مردم آن عصر فرموده بود؛ «من با جرأت مدعی هستم که ملت ایران و توده میلیونی آن در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عهد رسولالله(ص) و مردم کوفه در عهد امیرالمومنین(ع) هستند».
⁉️... راستی، عمار از امیرمؤمنان چه شنیده بود؟ آیا امروز را دیده بود؟ که یاران آخرالزمانی مولایمان پرچم بر زمین افتاده آن روزها را به دوش میکشند و در رکاب خمینی و خامنهای سقف ظلمتزده جهان سلطه را میشکافند و طرحی نو در میاندازند؟...🍃✨
#حسین_شریعتمداری
♨️ افشاگری جدید علیه آل سعود و بن سلمان
🔰 «مجتهد» افشاگر اسرار آل سعود روز دوشنبه فاش کرد که تعدادی از شاهزادگان سعودی کیفی حاوی اطلاعات محرمانه از «آل سعود» را به یک روزنامه آمریکایی ارسال کردند.
❌ مجتهد در صفحه توئیتر خود نوشت: این کیف شامل اسناد و اطلاعاتی از جمله روش قتل « عبدالعزیز الفغم» محافظ شخصی ملک سلمان ، پرونده « جمال خاشقجی» روزنامه نگار منتقد سعودی، وضعیت «محمد بن نایف» ولیعهد سابق سعودی و «احمد بن عبدالعزیز» عموی وی ، وضعیت «ترکی بن عبدالله» شاهزاده سعودی و همچنین ارتباط آل سعود با « جرد کوشنر » داماد و مشاور «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا و مسائل دیگر است.
🔰 وی ادامه داد: این کیف توسط تعدادی از شاهزادگان قاچاق شده و خبر ورود آن در یکی از روزنامههای بزرگ آمریکایی منتشر شده است. الفغم ملقب به سایه پادشاه محافظ شخصی ملک عبدالله و ملک سلمان بود که به شیوه غیر منتظره ای به قتل رسید.
#ثامن
علی واعظ: خروج سپاه از FTO در ازای مذاکرات منطقهای به عراقچی پیشنهاد شده بود
مدیر پروژه ایران در گروه بحران:
🔹در ابتدای ماه مارس، آمریکا پیشنهادی خصوصی مبنی بر هدف قرار ندادن مقامات سابق و فعلی این کشور در ازای خروج سپاه از FTO را به ایران ارائه داد.
🔹این پیشنهاد متفاوت از چیزی بود که در زمان عراقچی روی میز بود و خروج سپاه از لیست FTO را در ازای گفتگوهای منطقهای بعد از احیای برجام در دستور کار داشت.
🔹اروپاییها میگویند تیم جدید به علت سرسختی در مذاکرات توانست امتیازات بیشتری در حوزه رفع تحریم و راستیآزمایی بدست بیاورد.
🔹در توافقی که الان مذاکره شده آمریکا بسیاری از امتیازات را پیشاپیش به ایران خواهد داد.
🔴 آیا روسیه اوضاع منطقه غرب آسیا را به سمت تنش خواهد برد؟
🔹 پس از وقوع جنگ روسیه و اوکراین، غرب اعلام کرده است که اقدامات لازم را برای کاهش وابستگی انرژی خود به روسیه انجام خواهد داد. مسلم است که غرب برای جبران این انرژی به کشورهای صادرکننده گاز و نفت خاورمیانه از جمله کشورهای حاشیه خلیج فارس، عراق، الجزایر، لیبی و حتی مصر که درجاتی از ظرفیت صادرات گاز دارد، روی خواهد آورد.
🔻با این حال روسیه به راحتی نخواهد پذیرفت که کشورهای خلیج فارس چنین نقشی را ایفا کنند. زیرا ورود این کشورها به تامین گاز اروپا به منزله آسیب به اقتصاد روسیه و از بین رفتن وابستگی غرب به انرژی مسکو خواهد بود. در نتیجه روسیه هر کاری که بتواند برای مهار این نوع روندها انجام خواهد داد.
🔹در شرایطی که استفاده از زور در نظام جهانی فعلی برای کسب منافع یک امر متداول است، احتمال آنکه عرصه امنیتی خلیج فارس با چالش های جدی مواجه شود، وجود دارد. به خصوص با توجه به توانایی روسیه در تاثیرگذاری بر صحنه امنیتی منطقه، ممکن است در آینده درگیری هایی به انحاء مختلف پدید آید که امنیت انرژی را در خلیج فارس تهدید کند.
🔻در این دوقطبی شدن بزرگ جهانی بین غرب و شرق که ناشی از جنگ روسیه و اوکراین است، کشورهای خلیج فارس با تصمیم گیری های دشواری از نظر ایجاد توازن در سیاست های بین المللی، روابط اقتصادی و امنیتی خود مواجه خواهند شد. بنابراین می توان انتظار داشت که تشدید تنش در روابط غرب و روسیه، بحران های سوریه و لیبی را پیچیده تر کند و حتی بحران های جدیدی نیز در خلیج فارس بیافریند.
افشاگری یا شفافیت؟
📌پرویز امینی جامعه شناس و استاد دانشگاه نوشت: در ماجرای سفر خانواده رییس مجلس به ترکیه و طرح سیسمونی گیت، بار دیگر جامعه ما را در برابر یک دو راهی برای مواجهه با خطاهای حکمرانی قرار داد.
یک راه، قوی کردن «شفافیت» و قرار دادن سازمان حکمرانی در همه وجوهش اعم از تصمیمات و سیاست ها و منابع مالی و دستاوردها و... در یک اتاق شیشه ای و قابل دسترس برای همه بعلاوه قوی کردن رسانه ها با دفاع از آزادی بیان و پس از بیان است. راه دوم «افشاگری» است که همانند راه شفافیت، خطاهای حکمرانی را به سطح افکار عمومی می اورد.
تفاوت این دو راهبرد در مواجهه با خطاهای حکمرانی در فرایند و سازوکار و لوازم پیش برنده آن در جامعه است که البته در نتایج نیز تغییراتی بین این دو وجود دارد. راهبرد شفافیت ناشی از نیرومند سازی جامعه مدنی، قوی کردن آزادی رسانه ها، گسترش دسترسی عمومی به مسائل حکمرانی و مواجهه بدون گزینش با همه خطاهاست و علاوه بر مجازات اجتماعی خطاکاران، توان پیشگیری ازخطاهای احتمالی آینده و توانمند کردن رویه های اصلاح طلبانه حکمرانی را دارد.
اما راهبرد افشاگری بیش از همه متکی به اطلاعاتی است که در اختیار همگان نیست. به جای قوت جامعه مدنی و حوزه عمومی، نتیجه قوت و قدرت نهادهای بهره مند از اطلاعات است و درز اطلاعات نیز به جای در نظر گرفتند نفع عمومی، عمدتا ناشی از اهداف پشت صحنه این نهادها برای پیروزی در کشمکش های قدرت طلبانه و به جای مواجهه جامع با همه خطاکاران و همه خطاهای حکمرانی، به شکل گزینشی اهداف یا به قول معروف طعمه های افشاگرانه خود را انتخاب میکند.
راهبرد افشاگری به جای قوی سازی مردم و نهادهای مدنی، نهادهای برخوردار از اطلاعات را قوی میکند و افشاگری به جای تقویت روندهای اصلاح طلبانه، پروژه های تسویه حساب بخشهای مختلف قدرت علیه یکدیگر را توسعه می دهد. مثل زمانی که گروهی از فیش های نجومی پرده برداری کردند و گروه مقابل نیز املاک نجومی را افشاگری کردند.
وجود راهبرد شفافیت بعلاوه آزادی بیان و پس از بیان در مواجهه با خطاهای حکمرانی، نشانه مردم سالارانه بودن سازمان حکمرانی و عامل تقویت آن است و راهبرد افشاگری نشانه ضعف مردم سالاری و پرکشمکش بودن بخش های مختلف قدرت است.
♦️هدیه ۴ میلیارد دلاری ایرانیها به ترکیه
🔹ایرانیها طی یکسال اخیر در رتبه اول خرید مسکن در ترکیه، در رتبه دوم تاسیس شرکت در این کشور (پس از ترکهای مقیم خارج) و در رتبه پنجم با بیشترین گردشگر بازدیدکننده از ترکیه قرار داشتهاند.
🔹ایرانیها طی یکسال اخیر حدود چهارمیلیارد و ٨٠ میلیون دلار به اقتصاد ترکیه کمک کردهاند. این رقم شامل ٩١٠ میلیون دلار هزینه سفر یک میلیون و ٩٠ هزار گردشگر ایرانی، نزدیک به ٧/٢ میلیارد دلار هزینه خرید ١٠ هزار و ٧١٣ فقره ملک و سرمایهگذاری ۴٩٢ میلیون دلار برای تاسیس ٩٨۴ شرکت در ترکیه بوده است.