🔺رفع ۹۵ درصد موانع پیش روی فعالیت واحدهای تولیدی سبزوار
👤 میرعلم سیدی، رئیس دادگستری سبزوار:
🔹سبزوار ۲ شهرک صنعتی با ۱۷۵ واحد صنعتی فعال دارد و ۶۲ مانع اصلی پیش روی فعالیت اقتصادی واحد های صنعتی سبزوار، در یک سال گذشته بررسی شد که ۹۵ درصد آنها، برطرف شده است.
🔹عمده مشکلات این واحدهای تولیدی، مرتبط با تسهیلات بانکی و موانع دستگاه های اجرایی سبزوار بود که از طریق کمیسیون صنعت و حمایت قضایی از سرمایه گذاری دادگستری سبزوار، رفع شده است.
🔹با رفع موانع تولید، علاوه بر تثبیت اشتغال، فرصتهای شغلی جدیدی نیز فراهم می شود که این موضوع در کاهش آسیبها و ناهنجاری های اجتماعی، نقش مهمی دارد.
🔹دستگاه قضایی در سبزوار، نشست های هفتگی برای رفع موانع تولید برگزار می کند که با همیاری دستگاه های اجرایی، مصوبات خوبی به منظور حمایت از تولید کنندگان و کارآفرینان سبزواری، اجرا شده است.
🔹علاوه بر بهرهبرداری از طرحهای شاخص صنعتی، ساخت و توسعه شهرک صنعتی شماره ۲ سبزوار، صدور مجوز آغاز اجرای منطقه ویژه اقتصادی سبزوار، استقرار گمرگ، نمایندگی نظام مهندسی معدن و نمایندگی استاندارد، در سالهای اخیر در سبزوار عملیاتی شد.
🆔 @Asrsabzevar
🔺افتتاح سالن همایش آموزشکده فنی پسران سبزوار
👤 محمدرضا جلیلی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای کشور، در آیین گشایش سالن همایش شهید مجید اردکانی در آموزشکده فنی امام خمینی سبزوار:
🔹یکی از رویکردهای وزارت علوم، توسعه آموزشهای مهارتی است و در این راستا، مهارتی شدن ۳۰ درصد آموزش عالی، مورد توجه و تاکید است.
🔹توجه به دانشگاه فنی و حرفه ای، باید یکی از اولویت های نظام آموزش عالی و نظام حکمرانی کشور باشد و یکی از مسیرهای پیشرفت کشور توجه به مهارت است.
🔹در این راستا، باید از حرف به گفتمان و فرهنگسازی توسعه آموزشهای مهارتی رسید و این نگاه را در سطح جامعه نیز، گسترش داد.
🔹دانشگاه فنی و حرفه ای از نظر خوابگاهی، با کمبود ۵۵ هزار نفری مواجه است که به منظور توسعه سرانه فضاهای آموزشی، خوابگاهی و تجهیزات باید نهضت خوابگاه سازی شکل بگیرد.
🔹باید سازوکاری فراهم شود که فرهنگ سوق دادن دانش آموزان به رشته های مهارتی که حلقه گمشده صنعت و نیروی کار است، در جامعه تقویت شود.
🔹آموزش دانشجویان دانشگاههای فنی و حرفهای، مهارتی است و عمده آنها پس از پایان تحصیلات، جذب بازار کار میشوند.
#عصر_سبزوار👇
🆔 @Asrsabzevar
🔺برگزاری جشنواره غذاهای محلی و سالم در بردسکن
🔹جشنواره غذاهای سالم و محلی، با شرکت بیش از ۲۰ آشپز و با پخت بیش از چندین نوع غذا، به همت جمعیت هلال احمر شهرستان بردسکن در ایام دهه ولایت برگزار شد.
🔹در پایان این جشنواره، با نظر دو تن از داوران مرکز آموزش فنی و حرفهای بردسکن، به سه نفر از برگزیدگان جشنواره که بهترین غذا به لحاظ پخت، تزیین و طعم را داشتند، جوایز نفیسی اهدا و در پایان هم از تمامی شرکت کنندگان در جشنواره، تجلیل شد.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🔰به روز ترین مجموعه خبری غرب خراسان
@asrsabzevar
🔺گرد و خاک غرب خراسان را فرا گرفت
👤 آذر رضایی پور، کارشناس هواشناسی:
🔹وزش باد، از روز گذشته در بیشتر نقاط استان، شدت گرفته است که این پدیده موجب بروز گرد و خاک در مناطق #غربی و شرقی استان شده است.
🔹وزش باد روز گذشته در شهرستانهای سبزوار، تربت حیدریه و سرخس، شدت زیادی یافت که در این میان سرخس با ۷۳ کیلومتر در ساعت، بیشترین میزان وزش باد را داشته است.
🔹وزش باد موجب بروز گرد و خاک، کاهش دید و کاهش کیفیت هوا در مناطق مختلف استان شد و در برخی از مناطق نیز، خساراتی جزیی بر جای گذاشت.
🔹هم اکنون آسمان در بیشتر نقاط استان، صاف تا کمی ابری است و تا پایان هفته، روند کند کاهش دما نیز در استان ادامه دارد.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🔰به روز ترین مجموعه خبری غرب خراسان
@asrsabzevar
🔺بلوار سبزوار شهر تهران، میزبان جشن بزرگ غدیر
👤 حاجوی، شهردار منطقه ۲۲ تهران:
🔹در آستانه برپایی بزرگترین اجتماع مردمی غدیر در میدان امام حسین(ع) و برگزاری جشن ۱۰ کیلومتری غدیر در شهر تهران، جشنواره بزرگ مردمی عید سعید غدیر با حضور آحاد مردم در منطقه ۲۲ نیز برگزار می شود.
🔹جشن بزرگ مردمی غدیر به همت معاونت اجتماعی و فرهنگی منطقه ۲۲، روز چهارشنبه و پنج شنبه ۱۴ و ۱۵ تیرماه از ساعت ۱۶:۳۰ دقیقه در منطقه ۲۲ شهرک گلستان، بلوار کاج حد فاصل سروستان هشتم تا بلوار سبزوار، برگزار میشود.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🔰به روز ترین مجموعه خبری غرب خراسان
@asrsabzevar
🔺عنابستانی: مشاور رئیسی بوده ام/ تاثیرگذاری مسئولان دولتی بر انتخابات، اندک اعتماد مردم به ساختار انتخاباتی را از بین میبرد
👤 علی اصغر عنابستانی، نماینده غرب خراسان در مجلس:
🔹توصیهای که از جانب رهبر انقلاب به ما نمایندگان شد این بود که تا آخرین روزی که نماینده هستیم همه تمرکز خود را روی کارها بگذاریم و چهارسال خدمت نمایندگی را کامل کنیم و حتی اجازه ندهیم که خدایی نکرده وجاهت طلبی برای انتخابات روی رفتار و کلام ما تاثیر بگذارد.
🔹این توصیهای است که رهبری به ما کردند و ما موظف به عمل به آن هستیم و عمل به آن هم به دقت و نکته سنجی نیاز دارد که از یک طرف کار را برای انتخابات تعطیل نکنیم و از طرف دیگر خدایی نکرده برای انتخابات کار نکنیم؛ چون بعضیها از آن طرف میافتند که کار را تعطیل میکنند که این ممکن است وجاهتطلبی باشد، اما زندگی مردم را که نمیشود تعطیل کرد.
🔹من نماینده باید حواسم باشد که بخاطر انتخابات کار را تعطیل نکنم و از طرف دیگر برای انتخابات هم کار نکنم، باید به صورت عادی و براساس وظیفه نمایندگی کار را انجام دهم، زمان انتخابات که شد یک هفته فرصت تبلیغات داریم که اگر داوطلب بودیم، میتوانیم استفاده کنیم.
🔹مواردی که اشاره کردم وظیفه نمایندگان بود، اما دولت هم دقیقا باید در همین مسیر حرکت کند. بخشی از دولت به نام وزارت کشور یک وظیفهای دارد و آن اینکه انتخابات را برگزار کند و در جریان این برگزاری هم امنیت، سلامت، مشارکت، شفافیت و دقت در انتخابات را، تامین کند.
🔹اگر ما فکر کنیم که دولت خدایی نکرده وقت و فکرش را روی تاثیرگذاری بر انتخابات بگذارد، این ابتدای فرآیند باختن کل نظام است، یعنی همه ما میبازیم؛ این مهم نیست که چه کسی رأی بیاورد، یا رأی نیاورد، اما مهم این است که ما یک انتخابات را با آن چهار ویژگی خوب برگزار کنیم و اعتماد مردم را به نظام بیشتر کنیم.
🔹اگر خدای نکرده گزارشی برسد که یک مسئول دولتی که میخواهد خودش برگزار کننده باشد، قصد دارد در انتخابات تاثیر بگذارد، همین اندک اعتمادی هم که مردم به ساختار انتخاباتی ما دارند، از بین میرود. من دیدم و شنیدهام متاسفانه بعضی از استانداران در استانها دارند یک سری کارهایی میکنند.
🔹از آن کارها شائبه تاثیرگذاری در انتخابات به مشام میرسد یا بعضی از افراد در سطوح عالیتر که امیدوارم اینطور نباشد و امیدوارم این اتفاقات رخ ندهد. من شخص جناب آقای رئیسی را میشناسم و مشاور ایشان بودم، اصلا در چنین فکر و ایدهای نیست.
🔹ایشان خیلی بزرگوارتر از این حرفهاست که بخواهد وقت دولتش صرف تاثیرگذاری بر انتخابات شود. البته تاثیرگذاری در مشارکت مردم در انتخابات را همه باید داشته باشیم، اما اینکه چه کسی بیاید یا برود را، مردم باید تصمیم بگیرند. این بخشنامهای که معاون وزیر کشور نوشتند، متاسفانه یک کار اشتباهی در همین مسیر بود.
🔹اینکه شما بیایید از ۱۱ خرداد به همه بخشدارها و فرماندارها بنویسید که نماینده تکالیف قانونی خودش را در این یکسال باقیمانده انجام ندهد، چه دلیلی دارد؟ بخش زیادی از مسائل توسعهای و پیشرفتی و پروژههای شهرستانها، از مسیر پیگیریهای نماینده انجام میشود که اصلا فرماندار و استاندار روحشان هم خبر ندارد.
🔹بعد ما بیاییم جوری بنویسیم که این کارها را تعطیل کنیم؟ این ظلم به مردم است. اینکه نمایندگان از این نامه ناراحت شدند، بخاطر این نبود که به خودشان خدشهای وارد شده، برای نماینده که مشکلی پیش نمیآمد. اینکه من نماینده بروم در شهرستان و بخشدار با من همراهی بکند یا نکند برای من مشکلی به وجود نمیآورد.
🔹این برای همان بخشدار و مهمتر از آن برای مردم، مشکل به وجود میآورد که کار جلو نمیرود و پیش نمیرود، چون دست نماینده را بستند. این از آن بخشنامههایی بود که احساس میشد از بیتدبیری بوده و با این فکر که ما میخواهیم در انتخابات اثر بگذاریم صادر شده بود.
🔹این موضوع نمایندهها را ناراحت کرد و احساس میشد وزارت کشور که باید انتخابات بیطرفانهای را برگزار کند به دنبال تاثیرگذاری بر انتخابات است که این خطرناک است. این مساله را وزیر کشور هم پذیرفت، خبر دارم که آقای رئیسی هم پذیرفته است که این اقدام اشتباه بوده و انشاءالله اصلاح شود.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🔰به روز ترین مجموعه خبری غرب خراسان
@asrsabzevar
🔺بازدید فرماندار ویژه از واحدهای تولیدی بیهق دوام و گسترش سفالین سبزوار
🔹حسین ابراهیمی معاون استاندار و فرماندار ویژه و رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید سبزوار، در راستای حمایت از تولید، از واحدهای تولیدی بیهق دوام سازنده انواع کولرهای آبی و گسترش سفالین تولید کننده آجر، بازدید کرد.
🔹ابراهیمی ضمن بازدید از خط تولید این شرکت ها، از مدیرعامل مجموعه به خاطر ارائه خدمات نوین صنعتی در شرکت گسترش سفالین و خدمات دانش بنیان در شرکت بیهق دوام قدردانی و هدف از این بازدید را، بررسی مشکلات این واحدهای تولیدی برای اشتغالزایی بیشتر در سبزوار، عنوان نمود.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🔰به روز ترین مجموعه خبری غرب خراسان
@asrsabzevar
🔺یک شرکت در سبزوار، برای وزارت نیرو الکتروموتور کم مصرف می سازد
👤 حسین ابراهیمی، معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار، در آیین گشایش سالن اجتماعات آموزشکده فنی پسران سبزوار:
🔹توسعه بر مبنای مهارت رخ می دهد و دانشگاه فنی و حرفهای و هنرستان ها، جایگاه ویژهای در بین مراکز علمی دارند.
🔹دانشکده های فنی و حرفه ای و مراکز فنی، با مهارت پروری و آموزش صحیح، فاصله صنعت و دانشگاه را کاهش داده اند.
🔹توسعه و پویایی بیشتر دانشکده های فنی و حرفه ای، مستلزم تحرک و پویایی در سطح ملی و منطقهای و ایجاد ارتباط آنها با ظرفیتهای ملی است.
🔹در این مسیر، باید از نگاه تمرکزگرایی خارج شده و به استعدادها و ظرفیت شهرستانها نیز، توجه ویژه ای گردد.
🔹مراکز فنی و حرفه ای از طریق آموزشهای مهارتی نیازمحور، علاوه بر توسعه همه جانبه کشور، یک ظرفیت برای ایجاد اشتغال محسوب می شوند.
🔹یک شرکت دانش بنیان در سبزوار، توانسته است به عنوان یک صنعت پیشرو، تحولی در تولید الکتروموتورهای کم مصرف ایجاد کند.
🔹این شرکت هم اینک با وزارت نیرو قرارداد همکاری دارد و در آینده نزدیک، توانایی تبدیل شدن به یک ویژند شاخص بینالمللی را دارد.
🆔 @Asrsabzevar
11.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺🎥 وزیر علوم: اینترنت زمان کنکور قطع نمیشود
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🔰به روز ترین مجموعه خبری غرب خراسان
@asrsabzevar
✍#ابوالفضل_عصارزاده
🌸 نیمه ذیالحجه سال ۲۱۲ هجری، شهر صریا در نزدیکی مدینه منتظر معجزهای از جنس نور بود، تا روایت دهم کتاب امامت و ولایت را در خانهای کوچک به دامان سمانه و جوادالائمه(ع) برساند.
🌸 امشب مولودی از آن سوی آینه و از ژرفای انوار الهی میآید تا شکوه ماندگار امامت باشد و هدایت را با حضورش، به تعالی برساند چرا که او هادی(ع) باغ ولایت خواهد شد.
🌸او فرزند جود و سخاوت جوادالائمه(ع) و سمانه مغربیه است؛ زنی پاک سرشت که شایستگی همسری جوادالائمه(ع) و افتخار مادری امام هادی(ع) را در وجودش داشت.
🌸 و حال دامان این بانوی پاک، با تلألو نوزادی روشن میشود که به همراه حضورش، سلام پروردگار در کائنات میپیچد و ملائک را برای چشم روشنی به زمین فرا میخواند.
🌸 امام هادی(ع) میآید تا مهر و مهربانی را صله دهد و دین و دانش را وقف اندیشههای نیازمند و افکار غبار گرفته کند؛ چرا که او آفتاب هدایتگر دیگری از باغ ولایت و امامت است.
🌸 او دهمین ستون بنای محکم امامت است و لقب «هادی» از آن رو به وی اطلاق شده که در زمان خود بهترین هدایتکننده مردم به سوی خیر بوده است.
🌸 به فرموده اوست که :«شخص شکرگزار به سبب شکر، سعادتمندتر است تا به سبب نعمتی که باعث شکر شده است؛ زیرا نعمت کالای دنیاست و شکرگزاری، نعمت دنیا و آخرت است.»
🌸 ای روایت دهم ..
به یمن قدوم مبارکت؛ دلهای بیقرار و غبار گرفته ما را روشنی بخش تا همچون پدرانت ما را به سعادت رهنمون شوی.
🌸 میلاد با سعادت ابنالجواد، امام هادی(ع) بر حریر وجود عاشقان آستانش مبارک باد.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🔰به روز ترین مجموعه خبری غرب خراسان
@asrsabzevar
🔺فردا، گفتگوی تلفنی فرمانداران ۶ شهرستان دیار سربداران با مردم
🔹طبق برنامه ریزی های انجام شده برای پاسخگویی مدیران استان به تماس های مردم، روز سه شنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۲، حسین ابراهیمی کردیانی معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار، ابوالقاسم ابراهیمی فرماندار شهرستان جغتای، علی سامقانی فرماندار شهرستان جوین، محمود شم آبادی فرماندار شهرستان خوشاب، حسین ایثارگر فرماندار شهرستان ششتمد و مهدی بهادری فرماندار شهرستان داورزن، برای ارتباط مستقیم و برخط با مردم، در محل استقرار سامانه ارتباط مردم و دولت (سامد)، حضور خواهند داشت.
🔹مردم می توانند از طریق تماس با تلفن ۱۱۱ در ساعت ۱۰ تا ۱۱ همان روز، موارد و مشکلات مورد نظر خود را در حوزه مربوطه، به صورت مستقیم با مسئولان فوق مطرح نمایند.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🔰به روز ترین مجموعه خبری غرب خراسان
@asrsabzevar
🔺بردسکن، قطب تولید پسته فندقی کشور، به دنبال رهبری پسته خراسان
👤 احمد نادری، مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان:
🔹سطح زیر کشت پسته در استان، ۱۲۱ هزار هکتار است که حدود ۹۰ هزار هکتار آن بارور و ۳۱ هزار هکتار آن را غیربارور یا نهال تشکیل داده است و با ۲۰ درصد سطح زیر کشت پسته کشور، مقام دوم بعد از استان کرمان را بهخود اختصاص داده ایم.
🔹آخرین تولید استان، به میزان ۷۱ هزار تن بوده و بر این اساس، در میزان تولید نیز بعد از استان کرمان با تولید ۹۳ هزار تن از سطح حدود ۲۶ هزار هکتار، جایگاه دوم را بهخود اختصاص دادهایم.
🔹همچنین میانگین تولید در واحد سطح استان، تقریبا ۲ برابر استان کرمان است و شهرستانهای مهولات، خوشاب و بردسکن، بهترتیب بیشترین سطح زیرکشت پسته استانمان را، به خود اختصاص دادهاند.
🔹طی ۲۰ سال گذشته، از سطح زیر کشت محصولات زراعی استان حدود ۲۲ هزار هکتار کاهش یافته و حدود ۱۷۰ هزار هکتار به محصولات باغی اضافه شده که ۵۷ هزار هکتار آن، مربوط به توسعه کشت پسته بوده است.
🔹محصول پسته بهازای هر ۱.۲ تا ۱.۵ هکتار، یک نفر روز اشتغالزایی دارد که با احتساب ۱۲۱ هزار هکتار سطح زیر کشت در استان، میزان اشتغالزایی این محصول در استان حدود ۹۰ هزار نفر، برآورد میگردد.
🔹ارزش ناخالص محصولات باغی استان ۴۱ درصد، محصولات زراعی ۱۹؛درصد، محصولات دامی ۳۹ درصد و شیلات ۱ درصد است. در این بینک محصول پسته ۴۵ درصد ارزش ناخالص محصولات باغی استان را، بهخود اختصاص داده است.
🔹براساس آمار صادرات استان، در سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۳ هزار تن پسته به ارزش حدود ۷۸ میلیون دلار، از گمرکات استان صادر شده و محصول پسته حدود ۱۳ درصد ارزش صادراتی محصولات بخش کشاورزی و ۵.۲ درصد از کل ارزش صادرات استان را، به خود اختصاص داده است.
👤 علی دهقان زاده، فرماندار شهرستان بردسکن:
🔹بردسکن حدود ۱۵ سال است وارد پستهکاری شده و همایش ملی پسته برگزار میکند. از سوی دیگر، این شهرستان غربی خراسان تلاش میکند نقش رهبری آینده پسته در استان را، برعهده بگیرد.
🔹هم اکنون ۶۰ درصد حجم تولید پسته بردسکن، صادر میشود و هدفگذاری ما، رساندن این ظرفیت به ۹۰ تا ۱۰۰ درصد است. گردش مالی برداشت پسته این شهرستان نیز، در حدود ۷ هزار میلیارد تومان است.
🔹از نظر تولید پسته نیز، قطب تولید پسته در شرق کشور بهشمار میرویم و بسته به گونه، مقام اول یا دوم را در کشت و برداشت داریم. مثلا در نوع پسته فندقی، رتبه اول و در نوع پسته احمدی نهایتاً مقام دوم کشور هستیم.
🔹برنامه داریم ۵۰ درصد شهرک صنعتی جدید بردسکن را، به پسته و صنایع مرتبط آن که فعالیتهایی مانند شستشو، فراوری، بستهبندی و غیره هستند، اختصاص دهیم.
🔹در همین راستا، تمام ظرفیت این شهرستان برای حمایت از صادرات محصولات فرآوری و برندینگ پسته فندقی بردسکن، بسیج میشوند تا بالاترین نرخ جذب و حمایت از سرمایهگذاران را، داشته باشیم.
🔹می خواهیم کشاورزان با دانش روز و تجار با ایدههای جدید و با حمایت ویژه همه نهادها، بتوانند صنعت پسته بردسکن را متحول کنند.
🔹با بنیاد برکت نیز، در حال رایزنی هستیم تا به کشاورزان بردسکنی کمک کند. همچنین ایجاد یک تعاونی مستقل با مشارکت صددرصدی کشاورزان این شهرستان، در حوزه صنعت پسته شکل می گیرد.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🔰به روز ترین مجموعه خبری غرب خراسان
@asrsabzevar