6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از چهارراه لشگرو خانهای نفرینشده شنیده ای؟!!
@AsrTarikh
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مشهد، کلیسای مسروپ و کتابی که نباید خوانده شود...!!😱😱😱
آیا تا به حال این کلیسا را از نزدیک دیده ای؟
@AsrTarikh
1.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پارسه، قلب تپندهی ایران
به بزرگترین کانال تاریخی بپیوندید👇
@AsrTarikh
گلشن الملوک قهرمانی قاجار در فرودگاه قلعه مرغی همراه با دو خلبان و یک هواپیمای قدیمی
@AsrTarikh
پادشاهی روزی به وزیر خویش گفت:
چه خوبست اگر پادشاهی جاودانه باشد.
وزیر گفت:
اگر جاودانه بود،
نوبت به تو نمی رسید!
شیخ بهائی
@AsrTarikh
اولین شهر بازی تهران
اواین پارک شهربازی تهران با عنوان پارک شهر در منطقه سنگلج ساخته شد که بعدها در آب بساط تاب و سرسره و الاکلنگ به وجود آمد و از آن میتوان به عنوان اولین شهربازی یاد کرد.
شهربازی تا چندسالی برپا بود و درآمد خوبی داشت و همین بهانه ای شد برای عده ای تجار تا به فکر اولین شهربازی در تهران بیفتند.
برخی وسایل بازی از اروپا وارد که باعث رونق بیشتر شهربازی گردید.
@AsrTarikh
نقاشی دیواری مربوط به یکی از آرامگاه های دودمان گوگوریو که در مورد راهپیمایی نظامی می باشد. نقاشی فوق مربوط به مقبره شماره 3 آناک است و قدمت آن به سال 357 پس از میلاد برمیگردد. آرامگاه مذبور در منطقه هوانگهه کره شمالی قرار دارد.
@AsrTarikh
جالب است بدانید که در جنگ جهانى دوم درحالى كه مردم هلند بخاطر نبود آذوقه از شدت گرسنگى میمردند، آمريكا حاضر شد اين تابلو رامبراند را با ۵ كشتی آذوقه مبادله كند اما در کمال شگفتی مردم هلند نپذيرفتند!
@AsrTarikh