از عجیبترین قاتلان تاریخ " جین ویبر " فرانسوی معروف به کودک کش بود هر کودکی را میدید خفه میکرد،
3 بار به زندان افتاد ودر نهایت کودکان خود را هم خفه کرد واز شدت فشار خودش را دار زد.
@AsrTarikh
رکورد گرمترین دمای شهری در جهان که
که در گینس ثبت نشد متعلق به ۶ مرداد
۱۳۳۲ در آبادان است! دراین روز دمای
آبادان به ۸۴ درجه رسیده بود.
@AsrTarikh
اولین دستمال کاغذی که وارد ایران شد
مربوط به شرکت آمریکایی "Kleenex" بود.
به همین دلیل هست که هنوز هم بسیاری
مخصوصا قدیمیترها در ایران دستمال
کاغذی را "کلینکس"می نامند.
@AsrTarikh
آلبرت اینشتین روزانه سه مایل و داروین هم روزانه سه نوبت 45 دقیقه ای پیاده روی می کرده اند.
"پیاده روی از کلیدی ترین راه های ایده پردازی و خلاقیت است"
@AsrTarikh
در کتابخانههای عمومی اروپای قرون وسطی،کتاب ها به قفسهها زنجیر شده بودند. چنین زنجیرهایی به اندازه ای بلند بود که کتاب را از قفسه بیرون بیاورند و بخوانند، اما اجازه نمی دادند کتاب را از کتابخانه بیرون ببرند. این عمل تا قرن هجدهم میلادی به دلیل ارزش بسیار زیاد هر نسخه از کتاب رایج بود.
@AsrTarikh
در لوح يازدهم حماسه سومرى گيلگمش از فردى بنام "اوتناپيشتيم" ياد ميشود كه بسيار شبيه به داستان نوح است. او از سوی خدایان سومری، فرمان یافت تا کشتی ای بسازد و فرزندانش، استاد کاران روستا و حیوانات نوزاد را با خود ببرد وگرنه طوفان همه را می کشد!
هنگامی که جرج اسمیت، دانشمند انگلیسی و از کارکنان موزه بریتانیا، لوحه یازدهم منظومه گیلگمش را کشف کرد و کلید رمز آن را گشود، معلوم شد که داستان توفان نوح ساخته و پرداخته نویسندگان تورات نبوده است.
@AsrTarikh
تصویری از یک زندانی فرد چینی که روی زنجیر زانو زده و دستانش را از پشت انگشتان کوچکش بسته است. موکدن، 1906
@AsrTarikh
" مجسمه کیم جونگ هو "
کیم جونگ هو (1804 - 1866) جغرافی دان و نقشه کشی از اواخر سلسله چوسون است. گمان می رود وی تمام طول و عرض شبه جزیره کره را به مدت سی سال پیموده و از دره ها و کوهستان ها گذر کرده است. او این کار را به منظور تحقیق و تدوین شاهکارش " ته دونگ یوجیدو " صورت داده بود. این شاهکار نقشه ای از شبه جزیره کره در مقیاس بزرگ است که در سال 1861 منتشر شده بود. نقشه مذبور در زمان خود بسیار پیشرفته به شمار می رفت و اوج دوران پیشا مدرن کره را رقم زد، زمانیکه این کشور هنوز با تکنولوژی غربی آشنا نشده بود.
@AsrTarikh
اولین دانشمندى که هواشناسی را مدون نمود و به عنوان پدر هواشناسی نامیده میشود "ابوحاتم اسماعیل اسفزاری"؛ دانشمند ایرانی سده پنجم بود که مطالعاتش را در این باره را در کتاب "آثار علوی" ثبت کرد!
@AsrTarikh
نیکُلای الکساندروویچ رومانوف یا نیکلای دوم واپسین تزار روسیه، پادشاه لهستان و دوک بزرگ فنلاند بود. لقب کامل او «نیکولای دوم، امپراتور و فرمانروای مطلق سراسر روسیه» بود. او از سال ۱۸۹۴ تا ۱۹۱۷ میلادی– که ناچار به کنارهگیری شد – حکومت کرد. او نشان داد که از اداره کشور آشوبزدهاش و نیز ارتش که درگیر جنگ جهانی اول بود ناتوان است. فرمانروایی او با انقلاب ۱۹۱۷ میلادی روسیه به پایان رسید. چند ماه پس از این انقلاب، نیکلای و خانوادهاش به دست بلشویک ها به قتل رسیدند. کلیسای ارتدکس روسیه پس از تقدیس نیکلای، وی را نیکلای «قدیس رنجکشیده» خواند.
در سال ۱۹۸۱ نیکلای دوم و خانواده نزدیکش از سوی «کلیسای ارتدکس در تبعید روسیه» جایگاه قدیسی یافتند و شهید شناخته شدند. در ۱۴ اوت ۲۰۰۰ «کلیسای ارتدکس روسیه» نیز، آنان را قدیس شناخت.
@AsrTarikh