با آثار فرهنگ و تمدن درخشان «ایران»
موزه های اروپایی رونق گرفته اند، موزه «درنتس» هلند با نمایش آثار باستانی ایرانی، برنده جایزه بهترین موزه سال جهان شد
این جایزه مانند اسکار موزه ها هست، طی مراسمی در شهر نیویورک موزه «درنتس» را موزه برگزیده سال اعلام کردند!
@AsrTarikh
تندیس «سوشیانت» پارسی باستان از شاهزاده پارتیان آرشید در حال درود فرستادن
ریشه این نوع درود فرستادن در دوران هخامنشیان میباشد و سلسلههای بعدی مانند ساسانیان و دیگر سلسلهها، هم اینجوری سلام میکردند، یکم شبیه سلام کردن نازی های آلمانی!
@AsrTarikh
قبل از سال 1956 کودکان زیادی درون یخچال های کهنه هنگام قایم موشک بازی مردند. دستگیره های آهنی فقط از بیرون باز میشد. بعد از آن درب تمام یخچال ها با نوارهای مغناطیسی مجهز شد.
@AsrTarikh
عکسی کم نظیری از میدان توپخانه تهران و مراسم عزادارای روز عاشورا در دوران قاجاریه ...
@AsrTarikh
آتش سوزی بزرگ لندن: مبارزه با آتش در سال 1666 میلادی
در سال 1666میلادی، لندن شاهد یکی از ویرانگرترین رویدادهای تاریخ خود بود،از دوم سپتامبر، آتش فوراً در سراسر شهر گسترش یافت و خانههای چوبی، خیابانها و پلها را بلعید. مسئولان بی اختیار در برابر خشم آتش ایستادند و آتش همه چیز سر راهش را نابود کرد.
این آتش سوزی سه شبانه روز ادامه داشت و لندن را به ویرانه و جمعیت بی خانمان تبدیل کرد. با این حال، از این فاجعه فرصتی برای بازسازی شهر به وجود آمد و معمارانی مانند «کریستوفر رن»معروف طرح جدیدی برای لندن با خیابانهای وسیعتر و ساختمانهای سنگی پیشنهاد کردند.
@AsrTarikh
کور کردن برادران توسط شاه قاجار!
یکی از مهمترین وقایع سلطنت محمد شاه قاجار کور کردن برادرانش بود. وی در سال ۱۲۵۰ هجری قمری یعنی سال مرگ فتحعلی شاه (در اصفهان)، به سلطنت رسید.
به این ترتیب که پس از مرگ پدربزرگ خویش فتحعلی شاه، با همراهی میرزا ابوالقاسم قائم مقام در تبریز به نام محمد شاه قاجار به تخت سلطنت نشست و به همراهی سفیران انگلیس و روس و لشکریانش به تهران ورود کرد.
در عین حال زمانی که پسران متعدد فتحعلی شاه از درگذشت او مطلع شدند، هر کدام در نقطهای از ایران قیام کردند و مدعی پادشاهی شدند. دو برادر محمدشاه در اردبیل زندانی بودند. از آنجا که محمدشاه از عاقبت کار ایشان میهراسید، آن دو را که جهانگیر میرزا (شاهزادهای دانشمند و صاحب تالیف) و خسرو میرزا (شاهزادهای بسیار زیبا رو و دانا) نام داشتند نابینا کرد.
@AsrTarikh
در سال 1939، آلمان به لهستان حمله کرد و اين حمله در واقع جرقه جنگ جهانی دوم بود. در این تصویر هیتلر در حال سلام دادن به ارتش نازی در لهستان اشغال شده است.
@AsrTarikh
در سال ۱۹۳۹ در صحرای نازکا در پرو خطوطی کشف شدند که تعجب جهانیان را برانگیخت. در این صحرا اشکالی حک شده بود که سازندگان آن هیچگاه موفق به دیدن آن نشدند و فقط از آسمان قابل رؤیت بود! این خطوط توسط تمدن نازکا که از ۲۵۰۰ تا ۱۵۰۰ سال قبل در آنجا میزیستند رسم شده بودند!
محققان هنوز هم به نتیجه نرسیدند که این اشکال چگونه در آن زمان و با سادهترین ابزار رسم شده اند. نکته بسیار عجیب این است که آنها هیچگاه نتوانسته بودند اشکالی را که رسم کرده اند را ببیند. وسعت و اندازه این اشکال انقدر بزرگ است که باید چندصد متر از زمین فاصله گرفت تا آنها را دید!
@AsrTarikh
در اهرام مصر ﺳﻨﮓ ﻓﻮﻗﺎﻧﯽ ﺍﻫﺮﺍﻡ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﮔﺮﺍﻧﯿﺖ ﻭ ﻻﯾﻪ ﺍﯼ ﺍﺯ ﻃﻼ ﯾﺎ ﻧﻘﺮﻩ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﻣﯽ ﮐﺸﯿﺪﻧﺪ ﺗﺎ ﺑﺎﺯﺗﺎﺏ ﺩﻫﻨﺪﻩ ﻧﻮﺭ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﺑﺎﺷﺪ . اما ﻧﺤﻮﻩ ﺑﺮﺵ ﻭ استخراج سنگ ها ﻫﻨﻮﺯ هم ﻣﺠﻬﻮﻝ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﺳﺖ!
@AsrTarikh
نقاشی ژان لئون ژروم از سری نقاشیهای وی در سفرش به شرق و عثمانی/ حرم امام حسین قرن ۱۸ میلادی
@AsrTarikh