eitaa logo
کانال عصر ظهور مهدویت
1.8هزار دنبال‌کننده
6.7هزار عکس
4.9هزار ویدیو
24 فایل
جهت ارتباط با خادم @Ya_mahdi1112
مشاهده در ایتا
دانلود
سعد الله زارعی: 🔹آن پایگاه هوایی که هواپیمای اسرائیل بلند شد و سفارت را زد، با موشک زده‌ایم.
2.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺ویدئویی از لحظه اصابت موشک ایرانی به یک سایت نظامی اسراییل
‌ 🔺زیرنویس شبکۀ خبر: بر اساس گزارش‌های دریافتی تا این لحظه نیمی از موشک‌های پرتاب های به‌سمت سرزمین‌های اشغالی با موفقیت به هدف خورده است.
905.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺هیچ کجای سرزمین‌های اشغالی در امان نیست 🔹هراس و وحشت سرتاسر سرزمین‌های اشغالی را فرا گرفته است.
🔺پایگاهی که هواپیماهای اسراییلی از طریق آن کنسولگری ایران را زدند با موشک هدف قرار گرفت 🔹ایران از حمله تلافی جویانه امروز در اسراییل چندین هدف را دنبال می‌کرد. 🔹یکی از این اهداف حمله به پایگاه هوایی بود که اسراییلی‌ها از طریق آن کنسولگری ایران در دمشق را مورد اصابت قرار دادند. 🔹تصاویر و داده‌ها حاکیست که ضربات سنگینی به این پایگاه وارد شده است.
861.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺مهمترین پایگاه هوایی اسرائیل در نقب هدف موفق موشک‌ خیبر قرارگرفت
🔺خبرنگار بی‌بی‌سی: حمله به کنسولگری ایران مستلزم واکنشی شدید بود فرانک گاردنر خبرنگار امور امنیتی بی‌بی‌سی نوشت: این دقیقاً همان تشدید درگیری‌ بین ایران و نیروهای نیابتی‌اش با اسرائیل است که همه از آن می ترسیدند... حدود دو هفته است که نهاد‌های امنیتی ایران در حال بررسی پاسخ خود به حمله هوایی اول آوریل به ساختمان کنسولگری این کشور در دمشق هستند. حمله‌ای که تصور می‌شود کار اسرائیل بود و چندین فرمانده ارشد ایرانی در جریان آن کشته شدند. واضح است که برای چنین حمله شدیدی تصمیمی گرفته شده - حمله‌ای که یک ساختمان دیپلماتیک را با خاک یکسان کرد و در نتیجه قلمرو ایران را هدف قرار داد - و مستلزم واکنشی شدید بود.
1.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺نمای واضحی از نبرد هوایی موشک های پدافندی اسرائیل و موشک های بالستیک ایرانی
🔺بروزرسانی از آخرین جزئیات حمله ایران به اسرائیل: 🔸هفت موشکی که از غرب اصفهان به سمت اسرائیل روانه شدند، پایگاه نیروی هوایی اسرائیل در صحرای نقب با نام هاتزریم را که دارای مهمات و هواپیماهای جنگی آمریکایی و موارد دیگری به ارزش بیش از ده ها میلیارد دلار را ویران کردند. 🔹هدف اصلی تنوع حمله ایران، آماده کردن شرایط برای نابود کردن دو پایگاه هوایی اسرائیل بوده است که ارزشمندترین سلاح‌ها در آن بود از جمله اف35 آمریکایی که مورد هدف قرار گرفت و نابود شد. 🔸موشک‌ها بدون خطا و با دقتی وصف ناپذیر دقیقا به محل هدف گذاری شده برخورد کردند. 🔹 ایران در پاسخ‌هایش به آمریکا گفته بود که در ترورهای یک سال گذشته اسرائیل از پهپاد، کروز، بالستیک و اف35 استفاده کرده است، به همین دلیل ایران از همین سلاح‌ها استفاده کرده و پایگاهی که در آن اف35 داشته را نابود کرده است. 🔸 مهمترین دستاورد حمله امشب جمهوری اسلامی ایران این بود که به دنیا و مردم وحشت زده اسرائیل نشان دهد که هر زمان که اراده کند، اسرائیل را با خاک یکسان و سپس آنجا را شخم خواهد زد. این مهم در حالی است که اسرائیل از کمک آمریکا، انگلیس و فرانسه مستقیماً سود می‌برد اما آنها هم از دفاع عاجزاند.
234.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺اصابت‌های سنگین موشک‌ها و ناتوانی پدافند رژیم اسراییل ┄