✨﷽✨
🔴سنت و سیره رسول الله در مورد خواب و تهجد
✍در روايت نقل شده توسط شيخ طوسي، امام صادق(عليه السلام) به معاويةبن وهب درباره حالات پيامبر اكرم(صلي الله عليه وآله) به وقت خواب و پس از بيداري، چنين فرمود: «آب وضو نزد سرش، و مسواكش زير جاي خوابش نهاده ميشد. سپس به قدري كه خدا ميخواست ميخوابيد، و چون برميخاست ابتدا مينشست و سپس نگاه به آسمان كرده و آياتي از سوره آلعمران را تلاوت ميكرد (آيه 190 به بعد)، سپس مسواك كرده و وضو ساخته و به مسجد (محل عبادتش) ميرفت و چهار ركعت نماز ميگزارد كه ركوع آنها به مقدار قرائتشان و سجود آنها نيز به قدر ركوعشان بود، و آنقدر ركوع و سجود را طول ميداد كه بيننده ميپرسيد چه وقت برميخيزد؟ سپس برميخاست و به جاي خواب خويش رفته و به مقداري كه خدا ميخواست ميخوابيد. سپس برميخاست و با نگاه به آسمان آيات سوره آلعمران را تلاوت ميكرد و مسواك كرده و وضو ساخته و به مسجد (محل عبادتش) ميرفت و همچون نوبت قبل، چهار ركعت نماز ميگذارد، و سپس به محل خواب خويش رفته و به قدري كه خدا ميخواست ميخوابيد و سپس برميخاست و مينشست و آيات سوره آلعمران را با نظر به آسمان تلاوت ميكرد و پس از مسواك كردن و وضو ساختن به مسجد (محل عبادتش) رفته و نماز وتر و دو ركعت (شفع) را به جاي آورده و براي اقامه نماز صبح به سوي مسجد خارج ميشد.
📚شیخ طوسی، تهذیب الاحکام
https://eitaa.com/asrzohormahdaviat313
« بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ »
الـسلامُعـلَیـــڪیاابٰـاصٰالِـحَالــمَھـــــدے³¹³🌱••
1.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ آیا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از دیدن ما #لذت میبرد⁉️
#عصرظهورمهدویت
@asrzohormahdaviat313
🔴 دعای روز چهاردهم ماه رمضان
🔹 اللَّهُمَّ لا تُؤَاخِذْنِي فِيهِ بِالْعَثَرَاتِ، وَ أَقِلْنِي فِيهِ مِنَ الْخَطَايَا وَ الْهَفَوَاتِ، وَ لا تَجْعَلْنِي فِيهِ غَرَضاً لِلْبَلايَا وَ الْآفَاتِ، بِعِزَّتِكَ يَا عِزَّ الْمُسْلِمِينَ.
🔺 خدایا مرا در این ماه بر لغزشها سرزنش مکن، و از خطاها و افتادن در گناهان دور بدار، و هدف بلاها و آفات قرار مده، به عزّتت ای عزّت مسلمانان.
#عصرظهورمهدویت
@asrzohormahdaviat313
استاد معتز آقائی142976_560.mp3
زمان:
حجم:
3.84M
📖 تندخوانی کلام الله مجید
📢 قاری : استاد معتز آقائی
🔵 جزء چهاردهم
#عصرظهورمهدویت
@asrzohormahdaviat313
❤️ امام زمان
( عجل الله تعالی فرجه الشریف)
از جانب خدا منصوب است و
تنها صراط (راه) به سوی خداست.
✍از حضرت امام صادق (علیه السلام)
سؤال شد:صراط چیست؟
فرمود: (صراط) راه به سوی معرفت و
شناخت خداست.
صراط،دو صراط است؛
صراطی در دنیا
و صراطی در آخرت،
🌹امّا صراط در دنیا،امامی است
که اطاعتش واجب است و
از جانب خدا به امامت منصوب است.
هر که او را در دنیا به امامت بشناسد و
از او پیروی نماید،
در آخرت از صراطی که روی جهنّم
کشیده شده است به سلامت بگذرد.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
📕کافی،ج1،ص184،ح1
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
/asrzohormahdaviat313
🔴 در هر زمان فقط یک امام وجود دارد!
🌕 شعیب بن ابی حمزه میگوید: بر حضرت صادق علیه السّلام وارد شدم و به ایشان عرض کردم: صاحب الامر شما هستید؟ فرمودند: نه! پرسیدم: فرزند شماست؟ فرمودند: نه! گفتم: فرزندِ فرزند شماست؟ فرمود نه. پرسیدم: «فرزندِ فرزندِ فرزند شماست؟ فرمودند: نه! گفتم: پس او کیست؟ فرمودند: «او کسی است که زمین را، آنگاه که مملو از ظلم شود، پر از عدل کند. او در زمانی خواهد آمد که یک تن از ائمه نباشد، چنان که پیغمبر اکرم صلی اللَّه علیه و آله در عصری برانگیخته شد که مدتها بود که پیغمبری نبود.
📗الكافي، ج ۱، ص ۳۴۱
کسی که به خدا ایمان دارد، تنها باید ولایت و امامت حجّت او را بپذیرد و مطیع او باشد، و هیچکس را در این امر با امام زمانش شریک نگرداند؛ چه در عصر غیبت چه در عصر ظهور! تنها راه قرارگرفتن در سپاه مهدوی اطاعت مطلق از حضرت و ذوب شدن در ولایت ایشان است؛
#امام_زمان
#عصرظهورمهدویت
@asrzohormahdaviat313
10.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #کلیپ «امان امت»
👤 استاد #رائفی_پور
📌 اثبات عمر طولانی امام زمان...
🔸 چهار پیامبری که امان امت هستند دوتا در آسمان دوتا در زمین
#عصرظهورمهدویت
@asrzohormahdaviat313
🔴 آثار و برکات دعا برای فرج
🔵 کسی که برای فرج بسیار دعا می کند چنان است که ۹ هزار سال خداوند را عبادت کرده، هر روزش روزه و هر شبش مشغول به نماز.
📚 مکیال المکارم جلد ١ آخر بخش ۵
🌕 خوشا به حال روزه داری که هر سحر و افطار دعا برای فرج را فراموش نمی کند.
#برکات_دعا_برای_فرج
#رمضان_مهدوی
#عصرظهورمهدویت
@asrzohormahdaviat313