مشکل اقتصاد کشف شد!
🔹روزنامه "جمهوری اسلامی" که بر خلاف عنوانش، در خدمت طیف اشرافیت غربگرا قرار دارد، در سرمقاله ای نوشته؛ "تا وقتی تحریم را برندارید و مافیای فساد را از بین نبرید، اقتصاد درست نمی شود". این ادعا البته اعتراف به بی کفایتی مطلق دولت روحانی است.
♦️با فرض درستی این ادعا باید از مریدان روحانی و خاتمی و مرحوم هاشمی در این روزنامه پرسید ظرف هشت سال مدیریت دولت، دقیقا مشغول کدام کار بودید که تحریم ها و رانت شدت پیدا کرد تبدیل به مشکل اصلی اقتصاد شد؟!
🔹تحریم ها ، در حالی در دولت مدعی تدبیر و امید از 700 مورد به بیش از 1500 تحریم رسید که با وعده لغو تحریم ها، 95 درصد برنامه هسته ای در همان دو ماه اول اجرای برجام واگذار شده بود.
♦️اما مشکل اصلی، نه تحریم، بلکه شلختگی و بی کفایتی و سوء مدیریت حاکم بر بخش هایی از دولت بود که از یک سو منابع را بر باد می دادند و از سوی دیگر، تولید رانت و فساد نموده و در واقع با خود تحریمی، حربه کُند تحریم را تیز می کردند.
🔹گزارش تفریغ بودجه سال ۱۳۹۹ که بخش هایی از آن امروز در مجلس شد، نشان می دهد:
💢۱۲۴ مدیر دولت روحانی دوشغله بودند.
💢 دولت فقط ۲۸ درصد احکام قانون بودجه را رعایت کرده و در اجرای ۷۲درصد دیگر تخلف داشته است.
💢 دولت بر خلاف برنامه توسعه، در سال گذشته ۳۵هزار میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی برداشت کرده، بی آن که صرف حمایت از تولید شود.
💢 دولت از بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد تومان معوقات مالیاتی، اغماض و چشم پوشی کرده است!
🔹گوشه ای از کارکرد این دولت عبارت است از:
💢تحمیل رکود به بخش های پیشران تولید از جمله مسکن،
💢تشدید بدکارکردی نظام بانکی و تورمسازی آن،
💢حذف سامانه های شفافیتساز مثل کارت سوخت و طرح ایران کد و شبنم،
💢بیمبالاتی نسبت به راهاندازی «سامانه جامع تجارت»،
💢کوتاهی در مقابل اقتصاد زیرزمینی چند صد هزار میلیاردی و فرار مالیاتی 30 هزار میلیارد تومانی،
💢فساد دهها هزار میلیارد تومانی در واگذاری ده ها شرکت و کارخانه،
💢دهها هزار میلیارد تومان اختلاس و فساد در برخی بانک ها، پتروشیمی، صندوق ذخیره فرهنگیان و...،
💢واگذاری رانت های هنگفت با حراج 60 تن طلا (سکه) و 18 میلیارد دلار ارز دولتی.
💢بیش از نُه برابر کردن حجم نقدینگی، که عمدتا به نابودی تولید و اشتغال پرداخته است.
✍محمد ایمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میگه آمار فوتی های پس از #واکسن در دستور کار ما نیست !😕😐
( مردن مردم مهمه ؟ یا نه ؟ )
جالب تر اینکه مجری میپرسه: از بین کسانی که دو دوز واکسن زدن، کسانی بودن که در بیمارستان بستری شده باشن؟🤔
جواب😎: الحمدلله بعد از دو دوز واکسن چند مورد انگشت شمار بستری داشتیم، اونها هم کسانی بودن که به دلایلی واکسن نزده بودن!!!! (😨😆😂)
پ. ن: دیدین؟!؟ همش تقصیر این ضد واکسنهاست!!! 😉😅😂
#واکسن
⭕️ منطق حجاب اسلامی و منطق مخالفان
👈قسمت 4⃣و پایانی
❇️چند سوال و جواب
🔹آیا می شود حجاب را قانونی کرد؟ حجاب اجباری ممکن است؟
جواب: مثل اینکه بگوئیم آیا قوانین راهنمایی رانندگی اجباری ممکن است؟ آیا رعایت عدالت و آداب و سنن در بین خانواده و بزرگترها خوب است یا بد؟ - قوانین عادلانه برای جامعه همیشه عاقلانه، موج رشد بهتر و سبب سعادتمندی خانوادهها است. حجاب در بین مردم امری شخصی نیست امری اجتماعی است پس قانون پذیر است.
🔹اگر کسی گفت من نمی خواهم قوانین و احکام اسلامی را رعایت کنم من اصلاً می خواهم جهنم بروم! - می گوییم برو ولی اجازه نمی دهیم دیگران را هم به جهنم ببری.
🔹اگر گفت چادر نمی خواهم مانتو و روسری چسبان می خواهم، می خواهم بدنم قشنگ دیده شود، پسرها نگاهم کنند! - می گوییم این دیگر حق الناس و حقوق شهروندی است، عرصه عمومی نباید آلوده شود حتی اگر فساد زیرزمینی شود فحشا و فساد نباید علنی و در ظاهر باشد وگرنه فساد و ناهنجاری صد برابر می شود. و فحشا و بی بند و باری به تدریج گسترش پیدا می کند .
🔹اگر فردا گفته شود با شلوارک و شورت بیرون آمدن چه اشکال دارد؟ ریاکاری دیگر بس است! اجبار بس است! میگوییم مبنای شما چیست؟ مبنای شما اسلام است؟ عقل است؟ اخلاق است؟ واقعیاتی تجربی است؟ با همین استدلال هر کدام مبنا باشد بی حجابی غیر معقول و بی منطق و به دور از عرف است. چرا نباید فروختن مواد مخدر و اسلحه غیر قانونی باشد؟ شما کجا متوقف خواهید شد؟ .......
📣📣🔑🔑🔑🔑🔑چه باید کرد ؟
1- فرهنگ سازی برای رفع علت ها و زمینه های فساد و همچنین مبارزه و رفع معلول ها به شکل مناسب. مقابله با علت، کافی نیست مقابله با معلول هم ضروری است. وقتی در اتاقی پشه و مگس زیاد است هم باید سطل آشغال را برداشت(علت) هم پشه و مگس را باید کشت یا بیرون کرد (معلول).
2- رعایت قوانین مربوط به پوشش و امر به معروف و نهی از منکر به ویژه از سوی نهادهای مسئول و نهاد های نظام اسلامی و تاکید میکنیم بر نیرو های امنیتی و نظامی که بر مفاسد سازمان یافته به قصد تخریب فرهنگ اسلامی باید خیلی بیشتر از این ها حساس بود.
3- هماهنگی همه ارکان نظام برای فرهنگ سازی مثلاً در رسانه ها به خصوص در صدا و سیما گفتمان امر به معروف و نهی از منکر، پیشگیری از ناهنجاری ها و درمان آنها، بیان فلسفه حجاب و پیامدهای مطلوب آن که خواسته ی بزرگان دین و معصومین و شهدای انقلاب اسلامی به صورت دائمی پخش شود.
4- برنامه ریزی تشکلهای مردمی با اقتدار و هماهنگ با وزارت ارشاد، سازمان تبلیغات اسلامی، پلیس، بسیج و سپاه به صورت نرم افزاری و سخت افزاری و پشتیبانی حکومتی از این گروه ها و تشکل ها.
5- تسهیل اشتغال و ازدواج برای جوانان از سوی نهادهای رسمی و مردمی با تاکید بر هماهنگی با کارآفرینان نیکو کار.
6- ترویج الگوهای برتر در موضوع پوشش و حجاب چرا که " تا خوب ها خوبتر نشوند، بدها خوب نمی شوند "
♦️ یک راهکار مهم تربیت دینی
❎ در پایان برای خانواده هایی که در تربیت مذهبی دختران و پسران خود به هر دلیل مشکل دارند مهمترین توصیه چیست ؟
این است که یک فرد مومن عامل به تقیدات دینی را پیدا کنند و از او خواهش کنند مدتی با بچه های آنها رفت و آمد کند با هم به مجالس مذهبی و مساجد بروند حتی با هم تفریح و سیاحت کنند .
دوست مومن با معرفت تماس بگیرد و با فرزند ما قرار دوستانه بگذارند و تا وقتی که تاثیرپذیری در بچه ها به وجود آید این رابطه ادامه داشته باشد.
هرقدرهم هزینه و مخارج این کار شود ارزش دارد .
✳️امام خمینی (ره) در اهمیت تربیت دینی چنین فرمود :
🔸"پیامبر می خواست همه را علی تربیت کند."
📝مجیدملکخواه
@asserajolmonir ✌ 🌹 🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 سیلی خوردن استاندار جدید آذربایجان شرقی در مراسم معارفه!
➖در آیین معارفه زینالعابدین خرم رضوی استاندار آذربایجان شرقی با حضور وزیر کشور، یکی از شرکت کنندگان با رفتن بر روی سن، به صورت وی سیلی زد. هنوز انگیزه او از این اقدام مشخص نشده است.