فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💟امام خامنه ای مد ظله العالی :
من شمشیرکشیدم ....
ما درحال جنگیم یاران کجا هستند ؟‼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤔بوقلمون صفت یعنی چه ؟ 🤣🤣
واقعا درست میگه ... زبان درازا، گوش نکنند 🤣😂😄😂
17.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ علیرضا پناهیان:نمایندگان مجلس طغیان نکنند!
🔻 نمایندهای که از مردم رای گرفته، حالا به مردم میگوید گروه فشار!
چرا به مردم توهین میکنید؟
🔻شما نمایندگان مجلس نوکر مردم هستید، این مردم ارباب شما هستند و گاهی میخواهند سر شما داد بزنند.
⭕️ هیئت حاکمه همه شون باید پاک باشند
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️ " حیوان جلّال"
ازنظر رهبر معظم انقلاب
🔰واژگان عجیب و جدید حضرت آقا در مورد حرام خواری خواص!!! " حیوان جلّال"
👈دست به دست کنید تا برسد به دست حیوان های جلال آدم نما
🔴 حجت الاسلام ذوالنور نماینده مردم شریف استان قم در نطق میان دستور خطاب به رئیس جمهور:
🔶 یک چهارم فرصت خدمت شما گذشت؛ آیا به یک چهارم اهدافی که باید طی کنید رسیدهاید
🔸آقای رئیس جمهور؛ تولید را فعال و جوان افسرده را مشغول کار کنید؛ جوان درآمد مکفی داشته باشد مشکل ازدواج و فرزندآوری و جمعیت حل می شود.
🔸 اگر پای صحبت تک تک نمایندگان بنشینید جز اندکی شاید رضایت وجدانی از حضورشان در مجلس نداشته باشند زیرا نقشی از مجلس در حل مشکلات عمیق جامعه نمی بییند و هر روز در حوزه انتخابیه با انتقاد و پرخاش مردم روبرو هستند اما تاثیری در حل مشکلات آنها در کارشان نمی بینند.
🔸نمایندگان مجلس ارزشی، انقلابی و دلسوز هستند ولی به مثابه دانه های پراکنده یک تسبیح هستند و هیات رئیسه باید به عنوان نخ اتصال و انسجام کارآمدی لازم را به مجلس بدهد و نقش لازم را ایفا کند؛ امروز کدام برنامه و طرح مشترک بین مجلس و دولت به عنوان میثاق مشترک وجود دارد که ما بر اساس آن مطالبه گری و مشکلات مردم را پیگیری کنیم.
🔸امروز می بینیم طرح رتبه بندی معلمان نیمه کاره است و با وجود گذشت 5 ماه از سال هنوز هم تکلیف حقوق بازنشستگان مشخص نیست؛ جراحی اقتصادی و حذف ارز 4200 تومانی در نهاده های دامی جای تشکر دارد و امری ضروری است اما مجلس نقش خودش را در کنترل دولت برای اینکه به کمرهای خمیده مردم فشار وارد نشود ایفا نکرد؛
🔸گناه تک تک نمایندگان چیست؟ آیا شرکت رئیس مجلس در شورای عالی هماهنگی اموراقتصادی به معنای تعامل مجلس و دولت است؛ امروز کدام برنامه ای که در این شورا مطرح می شود با نمایندگان ملت به اشتراک گذاشته و در مورد آنها همفکری و هماهنگی می شود و گزارش کدام موضوع از آنجا به مجلس می رسد؟
🔸ما چه نقشی در حل مشکلات مردم داریم؟ آیا این مشکلات راه برون رفت دارد یا خیر و اگر دارد چه همفکری و هماهنگی بین مجلس و دولت وجود دارد؟ چه کسی باید این زمینه را فراهم کند.
🔸تحرک، روحیه انقلابی و منش شما موجب تشکر است اما امروز حرکت دولت مانند حرکت کسی است که روی تردمیل می دود و مسافتی طی نمی شود؛ امروز نقطه ( الف ) و ( ب ) شما کجاست که ارزیابی کنیم پیشرفتی در امور اتفاق افتاده یا خیر؟
🔸امروز کیست که نداند فساد سیستمی بانکی و قاچاق کمر اقتصاد کشور را شکسته است؛ کدام قرارگاه شما برای رفع این مشکلات فعال هستند؟
🔸وی تمرکز بر ابرمشکلات کشور را از ضروریات کار دولت دانست که باید به آن توجه کند.
🌐صفحات رسمی حجت الاسلام ذوالنور⏬
🆔 ایتا http://eitaa.com/joinchat/2630483981C892d2c8b17