eitaa logo
سراج منیر
460 دنبال‌کننده
18.2هزار عکس
10.9هزار ویدیو
187 فایل
بصیرت اسلامی ،فرهنگ مومن انقلابی ارتباط با مدیر : @majidmalekkhah معلم دانشگاه و حوزوی غیر معمم برگزاری جلسات معرفتی و تربیتی نهج البلاغه خوانی ، شرح بیانات امام خامنه ای ( امام خوانی ) جهاد تبیین و .... https://eitaa.com/joinchat /3084648448C02b5fcc7d4
مشاهده در ایتا
دانلود
◼️روضه قتلگاه؛ آقایان قالیباف، اژه‌ای و رئیسی! اگر حبیب نبودیم، حر باشیم! امام حسین در پی امر به معروف و نهی از منکر قیام کرد! حر راه را بر او بست. امام حسین فرمود «تَکَلَتکَ اُمُّک: مادرت به سوگت بنشیند» حر تکانی خورد و در راه نهی از منکر و از ولیّ امرش شهید شد! آقای قالیباف، اژه‌ای و رئیسی! امیرالمؤمنین فرمود «همانا ثواب به قدر عقل است» و عقل یعنی از ولیّ امر؛ بویژه در مسائل حیاتی! بنگرید که عقل شما به «حرّ» می‌رسد یا به «توابین»؟ ◻️ تبیین رهبری از فضای مجازی رهبر: «حوزه فضای مجازی به اندازه انقلاب اسلامی اهمیت دارد.» پایگاه دفتر حفظ و نشر؛ ۲۶ اسفند ۹۰. رهبر: «اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم حتماً مسئول فضای مجازی کشور می‌شدم» خبرگزاری مهر؛ ۴ فروردین ۱۴۰۰. آیا شبیه‌ترین کسان به رهبری را در آن جایگاه گذاشته‌اید؟! رهبر: «امروز قوت در فضای مجازی حیاتی است» ۳ فروردین ۹۹. رهبر: «یک مسئله که من اصرار دارم روی آن تکیه بکنم، مسئله فضای مجازی است؛ ... [در بحث فضای مجازی] آنچه عرضِ من است و من روی آن تکیه میکنم این است که فضای مجازی بدون اختیار ما، از بیرون از اختیارِ ما دارد مدیریّت می‌شود! بحث این است!» رهبری در ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ این مدیریت را در «زیر کلید مستکبران»، «ول شده» می‌داند! و در ۱۱ اردیبهشت ۹۸ می‌فرماید که دشمن در فضای مجازی «آرایش جنگی» دارد. در ۱۲ مهر ۹۷ فرمودند که دشمن شبکه‌های مجازی را مانند «بمب شیمیایی» بر سر مردم بی‌پناه می‌ریزد. رهبری نتیجه را هم اینگونه گزارش کرده‌اند: «فضای مجازی، حقیقتا قتلگاه جوانان و نوجوانان شده است!» ◻️ تجویز رهبر درباره کربلای فضای مجازی رهبر در ۲۲ تیر ۹۹: «مسئله مدیریت فضای مجازی جزو مسائل مهم ما است. این مسئله، مسئله بلندمدت هم نیست بلکه مسئله کوتاه‌مدت و میان‌مدت و جزو مسائل نزدیک ما است که باید به آن توجه شود. امثال اینها، مسائل کلیدی‌ای وجود دارد. توجه کنید دچار حاشیه‌ها نشوید، دچار مسائل فرعی و بی‌اولویت نشوید!» رهبر در ۲ شهریور ۹۹: «سیاستهای اصولی‌ای در زمینه پهنای باند وجود دارد که مکرّر ابلاغ شده، خب این سیاستها باید رعایت بشود و اینها مورد درخواست و این‌جانب است». رهبر در ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ به دولت رئیسی: «فضای مجازی مشکلاتی دارد که ان‌شاء‌الله جناب آقای رئیسی و دوستانشان همّت کنند و این مشکلات برطرف بشود». 👈 بینگارید که رهبر شما آقا امام حسین (ع) است و ایشان می‌فرماید که «شبکه‌های مجازی اخلالگر را ببندید و اصلا هم نترسید! چنین کاری در دنیا رایج است» اگر ولیّ امرتان چنین سخنی گفته باشد، آیا حاضرید اطاعت کنید؟ آیا در مسئله حیاتی و مورد رهبر، تاکنون ترک فعل نکرده‌اید؟ ◻️ آقایان مسئول! اگر می‌خواهید «کربلایی» شوید و آرزوی «یا لیتنا کنا معک» دارید؛ راهش این است که مطیع ولیّ امرتان باشید! با ولی امر باشید تا باشید؛ چون هستند کسانی که نیستند!
🔴 مذاکرات برجامی با باقی ماندن بسیاری از تحریم ها، دست بایدن را برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا پر می‌کند امیر حسین ثابتی نوشت: ‏غربی ها همان پیشنویس ۶ ماه قبل که بسیاری از تحریمها باقی میماند را روی میز گذاشته و گفته اند فقط ٧٢ ساعت برای احیای برجام فرصت هست! طبیعتا نباید این توافق ضعیف امضا شود تا مشخص شود این غرب است که برای تعادل بازار نفت به توافق نیاز دارد نه ایران. وگرنه به گفته خود معماران تحریم ایران در امریکا مثل ریچارد نفیو "نقطه ماکسیمم" تاثیر تحریم بر ایران خیلی وقت است که تمام شده. که تحریمها در آن حفظ شود اثری بر اقتصاد ایران ندارد، فقط دست بایدن برای انتخابات ریاست جمهوری در امریکا را پر میکند.
⭕ پاسخ شبکه سه سیما به اقدامات خصمانه اینستاگرام/ قطعه معروف «الله اکبر، خامنه‌ای رهبر»به مدت پنج شب روی آنتن شبکه سه سیما می‌رود 🔸️بعد از انتشار قطعه «الله اکبر، خامنه‌ای رهبر» و استقبال کاربران فضای مجازی از این اثر، امروز اینستاگرام تمام صفحات مربوط به میثم مطیعی را مسدود کرده است. همچین از امروز آثار انقلابی میثم مطیعی توسط اینستاگرام محدود شد.
هدایت شده از سراج منیر
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷رجزخوانی بسیار زیبای حاج میثم مطیعی در شب چهارم ۱۴۰۱🏴 ✌️الله اکبر ، خامنه ای رهبر
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷رجزخوانی بسیار زیبای حاج میثم مطیعی در شب چهارم ۱۴۰۱🏴 🍎✌️الله اکبر ، خامنه ای رهبر ✌️🍎 🔸️بعد از انتشار قطعه «الله اکبر، خامنه‌ای رهبر» و استقبال کاربران فضای مجازی از این اثر، امروز اینستاگرام تمام صفحات مربوط به میثم مطیعی را مسدود کرده است. همچین از امروز آثار انقلابی میثم مطیعی توسط اینستاگرام محدود شد. @asserajolmonir ✌️
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥عبارت «امام را شیعیانش کشتند» دروغ است. 👤 محمدحسین رجبی دوانی، پژوهشگر تاریخ اسلام : برخی شیعیان با فشار عبیدالله جا زدند و به حمایت حضرت نرفتند، ولی هیچکدام به جنگ امام نرفتند. ✏️ سراج منیر : وقتی خود امام حسین فرمود : اگر دین نداریدآزادمردباشید یعنی آنها اصلا دین نداشتند گرچه نمازخوانهای اموی عثمانی و خوارجی بینشون بود .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💟منتظر واقعی کیست ⭐️«اللهم عجل لولیک الفرج»⭐️
17.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣*"فریادنماینده مردم قم ⭕️ انتقاد محکم از هیئت رئیسه مجلس 👏👏👏 @asserajolmonir ✌️
سراج منیر
📣*"فریادنماینده مردم قم ⭕️ انتقاد محکم از هیئت رئیسه مجلس 👏👏👏 @asserajolmonir ✌️
🔰گفت و گو یکی از مخاطبین : به نظر من این انتقادات به صورت خصوصی مطرح شود ، بهتر از این است که در تریبون عمومی گفته شود و بهانه دست اصلاح طلبان داده شود تا بیشتر انقلابیون را بکوبند و بر طبل ناکارآمدی انقلابی ها بدمند‌ . مجلس کارهای زیربنایی هم انجام داده ولی آقای ذوالنور و امثالهم چرا همه اش نیمه خالی لیوان را میبینند.اینگونه ایجاد تفرقه و کوبیدن جناح خودی باعث می‌شود دوره بعد مردم به انقلابی ها اعتماد نکنند و دوباره قوا دست اصلاح طلبان بیفتد . 👈👈 پاسخ کانال « سراج منیر »: بله کارهای مثبت را ذکر می کرد بهتربود اما رهبری هم هنگام دیدارشون ۱۲ انتقاد از مجلس کرد . انتقاد سازنده نشانه رشد نظام است گل به خودی نیست سبب تقویت است . تخریب ، گل به خودی است . تذکرمومنانه ضروریست ونشون میده حرکتها جناحی نیست واینکه ما دنبال اصلاحیم نه مدعیان اصلاحات .